Azt mindenki tudja, hogy a kormánypárti média hazugsággyára rekord számú tömegtermelésben gyártja a mindennapi hazugságokat, hiszen perek százait indították már ellenük, köztük Vona Gábor, aki a perek megnyerésével szép kis összeggel tömhette meg a bankszámláját.

De mi a helyzet a kormányellenes médiával főként akkor, amikor javában zajlanak az amerikai választások? Vajon amikor tengernyi bizonyíték áll rendelkezésre a választási csalásokról, amikor újraszámolják a szavazatokat, amikor Trump átveszi a vezetést, és főleg amikor úgy néz ki hogy Ő marad az elnök, akkor erről miért nem szólnak a hazai legnagyobb kormányellenes sajtók?

CNN, 444, Telex, Index, Facebook, Twitter…

Mind azt a hamis látszatot keltik, mintha már vége lenne a szavazásnak, és Joe Biden megnyerte volna a választásokat. Talán elkeserítő lehet számukra a tény, hogy minden bizonnyal Trump marad az elnök.

A legnagyobb paradoxont az adja, hogy mikor számos kérdés merült fel a 2018-as magyarországi választások tisztaságával kapcsolatban, akkor robbant a kormányellenes sajtó hatalmas igazságérzete, pont úgy, mint idén a fideszes krumplibalhé idején. Mikor pedig Amerikában történik a világtörténelem legnagyobb puccsa, lapítanak mint bűnös a gyanúsítottak soraiban.

2020-ban sok mindent megéltünk már. Év végére még azért eljött a cenzúra is. Soha nem látott mértékű cenzúrázás söpört végig az interneten.
A facebook megjegyzésekkel kommentálja Trump bejegyzéseit, a Twitter blokkolja, vagy rányomja a fake news jelzőt a tweetjeire, a CNN, Fox, és egyéb TV társaságok azonnal elkapcsolnak ha az elnök beszédet mond, és a hazai sajtó többsége is úgy kezeli a választásokat, mintha már csak a múlt egy része lenne Biden győzelmével.

Egyéb újságok, TV társaságok, online hírközlő portálok sem beszélnek az igazságról, Mely mindenki számára elérhető! Igaz, ez annyira nem számít Fake News-nak, de mi azt mondjuk: “Vétkesek közt cinkos aki néma!”
Hogy jelenleg hol tartanak a választások? Mi az igazság? Kattints ide!