Ahhoz, hogy döntsünk, fel kell mérnünk a Covid-19 vakcinával járó kockázatokat. Lássuk mik a tények:

Számos vakcina tesztelése zajlik a világban. A 3 legjelentősebbet emeljük ki:

 • Kínai Sinovac gyógyszergyártó cég
 • Moszkvai gamaleja intézet
 • Német-Amerikai Pfizer és BioNTech

Tulajdonképpen a világ szuperhatalmainak vakcinái az itt felsoroltak.

De mi a különbség?

A Pfizer és a BioNTech Német-Amerikai cég vakcinája a gyártók szerint 90 százalékos hatékonyságú, vagyis 100 emberből 90-nél hatásos, amíg az orosz Szputnyik V. a hat hónapos III. fázisú klinikai tesztelés felénél 92 százalékos hatékonysággal bír.

A kínai Sinovac cég 2021-re ígéri, hogy vakcijája megfelelő hatékonyságú lesz.

A Pfizer és BioNtech vakcinájában lévő mRNS a vírus tüske fehérjéjét kódolja. A beoltott ember sejtjei először elkészítik a vírus fehérjéjét az mRNS-ről, ezután ellenanyagot készítve reagálnak a vírus fehérjéjére. A vírus fehérjét és az ellenanyagot is az emberi szervezet készíti. Ezt hívják aktív immunizálásnak. Mivel az ellenanyagot termelő immunsejtek egy csoportja „emlékező sejtként” túlél, ezért a védettség tartós.

Az orosz Szputnyik V. névű oltóanyag úgy működik, hogy a kutatók egy hordozó vírusba bepakolják a tüskefehérje termelésért felelős gént. Miután pedig ezt a szervezetbe juttatják, egy speciális fehérje termelődik, ami kiváltja az immunválaszt, vagyis védettséget ad.

A kínai Sinovac vakcinája egy gyengitett Covid-19, mely fertőzéshez túl gyenge, ám elég ahhoz, hogy immunitást váltson ki. Kína ezenkívül minden téren probálkozik a megfelelő ellenanyag előállításával.

Mennyire biztonságosak ezek a vakcinák?

Brazília felfüggeszti a koronavírus ellen a kínai Sinovac gyógyszergyártó cég által fejlesztett oltóanyag klinikai tesztelését egy október 29-én jelentkezett “súlyos mellékhatás” miatt – közölte a brazil egészségügyi hatóság (Anvisa).

Az orosz Szputnyik V. nevű vakcinával beoltottak 14 százalékánál jelentkezett izomfájdalom, gyengeség, esetenként láz az oltás beadását követő 24 órában.

A Pfizer vállalat közölte, hogy több tesztalanynál fáradság, fejfájás, hidegrázás és izomfájdalom jelentkezett, néhányuknál lázat, a kísérleti személyek egy szűk körénél pedig magas lázat észleltek.

Lássunk egy összeesküvés elméletet. (Vagy gyakorlatot?)

A kormányok támogatásával, gyanusan nagy médiatámogatást kapó Covid-19 és a vírus elszabadulása körüli rejtélyes ügyek, és a járvány és a média miatti hatalmas pánikot kihasználó, a lakosság ingerküszöbét tesztelő és jogaiktól megfosztó szuperhatalmak vakcinát kínálnak a lakosság részére. Kína elszabadítja a vírust, és kína vakcinát kínál? Vagy az amerikai háttérhatalom áll e mögött, majd vakcinál kínál?

Mindenesetre gyanus, hogy mindig azok kínálják a megoldást, akik a problémát idézik elő.

Ha uralkodni akarsz az emberek felett:

 • Okozz egy problémát. (Covid-19)
 • Adj hozzá óriási médiatámogatást. (CNN, TV…)
 • Várd meg amíg az emberek megoldást követelnek. (Pánik)
 • Kínálj egy megoldást, ami mögött alattomos érdekek húzódnak. (Vakcina)
 • Az emberek önként lemondanak jogaikról, betartják az intézkedéseket, engedelmeskednek. (Kijárási tilalom, Tesztelés, oltás)
 • Te irányítasz. (Uralom)

Földünk előbb utóbb túlnépesedik. Jelenleg a deep state azon munkálkodik, hogyan mérgezze ételeinket, vizeinket, levegőnket, az egész életünket. Ha sikerül levinni az átlagéletkort, annak két óriási haszna van az elit számára.

 1. Nem lesz annyi ember a földön.
 2. A rendszer számára felesleges emberek, idősek, betegek eltűnnek.

Ha a mesterséges Covid-19 mint probléma, és Vakcina mint megoldás is ennek a népirtásnak a része, akkor abból csak egyvalami következhez:

 • Megvéd a koronavírustól
 • Cserébe lecsökkenti a várható élettartamot.

Persze nem állítjuk hogy ez lenne a valóság, viszont elgondolkodtató olykor mindaz, ami körülöttünk történik.

FRISSÍTVE!

Tömegével arról szólnak a hírek, hogy a Covid tesztek megbízhatatlanok. De mi ennek az oka, hogy piacra dobnak egy olyan tesztet, amely nem a valóságot mutatja, sokkal inkább olyan mint egy pénzérbe, amely vagy fejt, vagy írást mutat. Tulajdonképpen egy érmét is feldobhatnánk helyette, mintsem megvegyük a drága tesztet.

Kipróbálták zsírszegény tejjel a Covid-tesztet. Az eredmény pozitív!

Csütörtökön Elon Muskot is letesztelték, hogy kiderüljön, koronavírusos-e, ám a vizsgálatok nem várt eredményt hoztak. A Tesla vezére a Twitteren írt arról, hogy egy nap alatt négyszer vettek tőle mintát, ám nem derült ki egyértelműen, hogy megfertőződött-e.

Musk arról is ír, hogy a mintát és a vizsgálatot ugyanaz az egészségügyi dolgozó vette le és végezte el, és ugyanazzal a géppel értékeltette ki. Muskot az antigén gyorsteszttel szűrték le, ami a vírus jelenlétének kimutatására szolgál a fertőzés korai szakaszában. Az antigén gyorsteszt ugyanakkor kevésbé megbízható, mint a sokat emlegetett PCR-teszt. Ez utóbbihoz szintén vettek le mintát tőle, ennek eredményére még vár


A WHO mindent megtesz azért, hogy csak és kizárólag a PFIZER és BIONTECH vakcinájával legyenek kezelhetők a koronavírusos (akarom mondani a tesztpozitív) emberek. Elutasítják az orosz Szputnyik V nevű vakcinát minden más alternatívával egyetemben. Mint tudjuk, a WHO nem igazán arról híres, hogy törekedne az emberek egészsége érdekében döntéseket hozni. Vajon miért pont a PFIZER és BIOTECH vakcináit preferálják ennyire? Lássuk!

Rejtett gént találtak a koronavírus génjében!

Sokféle magyarázat volt már Covid eredetére a denevérektől kezdve a pangolinokig, de máig sem kaptuk meg a teljes igazságot. Kutatók állítják, hogy minden kétséget kizáróan, a koronavírus mesterséges eredetű.

Most először találtak egy rejtett gént a koronavírus saját génállományán belül, melyről a tudósok nem tudják, miért van egyáltalán ott.

A valaha megtalált leghosszabb RNS vírusok közé tartozik – állítja számos kutató a koronavírusról.

Az új, nemrég azonosított gén igazán különleges: ORF3d kódnevet kapott, és egyelőre elemzik a tudósok.

Lényegében ez azért annyira különleges, mert egy “gén a génben”, ilyet nagyon ritkán látni RNS vírusoknál a természetben.

Chase Nelson bioinformatikus az Amerikai Természettudományi Múzeum egyik tudósa szerint ez lehet a koronavírus igazán nagy veszélyének a titka.

Lényegében ugyanis egy genetikai értelemben vett svájci bicska van elrejtve a vírusban.

“Így a koronavírus hajlamosabb a ‘genomikus trükkökre,’ mint más RNS vírusok.”

Korábban is találtak már olyan vírusokat, melyek átfedő gének befogadására voltak képesek, ez annyira nem új, de az igen, hogy ez a koronavírus esetében is jelen van.

Ezek olyan trükkökre lehetnek képesek, amik segíthetik a terjedését, vagy akár egy jövőbeni mutációt is.

“Az átfedő gének figyelmen kívül hagyása veszélybe sodorhatja a vírusbiológia fontos szempontjait,”

– mondja Nelson.

Ez egy olyan fegyver a vírus kezében, amivel képes meghiúsítani a gazdaszervezet teljes immunitását is akár.

Egyelőre a tudósok értetlenül állnak azelőtt, hogy miért van jelen a rejtett gén a koronavírus genetikai kódjában, de bizonyos, hogy van funkciója, és talán még “nem vetette be” ellenünk a vírus.

“A két gén nem kapcsolódik egymáshoz, és teljesen különböző fehérjéket kódolnak,” –

Annyit már tudnak, hogy az ORF3d erős antitest választ vált ki.

A WHO nem javasolja a remdesivir használatát koronavírusos betegeken

Pénteki közleményében az Egészségügyi Világszervezet (WHO) már kifejezetten nem javasolja a remdesivir használatát a koronavírusos betegek ellátásában. Indoklásuk szerint nincs elég bizonyíték, hogy az eredetileg az ebola kezelésére kifejlesztett hatóanyag javítaná a fertőzöttek túlélési és felépülési esélyeit. Az ajánlást egy 33 fős bizottság készítette.

A WHO október közepén hozta nyilvánosságra 30 ország 11 ezer koronavírusos betegén végzett vizsgálatának eredményeit, miszerint a remdesivirnek nincs szignifikáns hatása koronavírosos betegeknél.

Korábbi, az Egyesült Államokban végzett kutatások azt mutatták, hogy a remdesivir harmadával csökkenti a súlyos COVID-19 betegek felépülési idejét, bár az enyhébb tüneteket mutató betegeken nem igazán segít. A hatóanyagot kifejlesztő amerikai gyógyszercég, a Gilead októberben azzal érvelt, hogy a WHO kutatási eredményeit még nem publikálták komoly orvosi folyóiratban, így nem ellenőrizték a kutatás eredményeit és az azt megalapozó adatokat.

Remdesivirt már Magyarországon is gyártanak, és használják a fertőzöttek ellátásában. A Semmelweis Egyetem egy megbízhatóbbnak ítélt, New England Journalban megjelent tanulmányra hivatkozott, ami arra jutott, hogy a remdesivirrel kezelt betegek gyorsabban meggyógyultak azoknál, akik placebót kaptak, és a halálozási arány is alacsonyabb volt.

Úgy látszik nem számít hogy van e más alternatíva a Pfizer és BionTech vakcináján kívül, a WHO teljes erővel próbál bármiféle más megoldás gondolatától is megszabadítani. Ellenzik az orosz vakcinát, ellenzik a Remdesivirt, és már megalakulásuk óta háborút indítottak a vitaminok ellen is.

Nincs másra szükség, mint egy egészséges ellenálló szervezetre. Hogyan érhetjük el, hogy a szervezetünk egészséges és erős legyen? Mi szükséges hozzá?

 • Vitaminok
 • Ásványi anyagok
 • Tiszta ivóvíz
 • Egészséges élelem
 • Friss levegő
 • Egészséges életmód

Mindez helyett mit kapunk megoldásként? Mit sulykol ránk a rádió, tévé, internet, újságok, háziorvos? Mit neveznek élelmiszernek? Mit hívnak tiszta víznek?

 • Gyógyszer reklámok
 • Gyógyszerek (vegyszerek)
 • Antibiotikumok
 • Vakcinák
 • Klóros vezetékes víz
 • Cukrozott üdítők
 • Stabilizáló szerek
 • Ízfokozók
 • Édesítő szerek
 • Színezékek
 • Térfogatnövelő szerek
 • És megannyi hazugság mindenről ami egészséges.