Már régóta tudjuk, hogy eljön ez a nap. felcímkézik az emberiséget. A legtöbb embernek a földön vannak azonosító számai. Mint egy árucikknek a vonalkódja. Személyi igazolványszám, Lakcímkártya szám, TAJ kártyaszám stb. ezekkel a legnagyobb probléma, hogy ha úgy akarjuk, otthon hagyhatjuk őket.
Viszont a biometrikus azonosítónkat nem tudjuk csak úgy otthon hagyni.
Azok mi vagyunk. Az ujjlenyomatunk, a járásunk, a szemünk, a DNS-ünk. Egyedi megmásíthatatlan. A technológia világában, ahol minden sarkon egy kamera áll, ahol a jövőben a hétköznapjaink részévé válik a mesterséges intelligencia, ott nem fogunk tudni elrejtőzni.

Ha az emberiséget bechippelik, a világ elveszett. Ha minden ember már születésénél fogva megkapja az egy életen át működő chipet, lázadni sem tudunk ellene. Nincs szükség tömeges chipelésre, erőszakra, kényszerítésre. A háttérhatalom fogaskerekei lassan őrölnek. Minden eddigi új világrendre törő törekvéseik azon alapulnak, hogy az emberiség önként vonuljon rabszolgasorba. Az ember pedig önként adja fel szabadságát, jogait, és életét.

Pénz

Nem kell bemutatni a pénz. Mindenki látott már ilyet. Tudjuk hogy néz ki, mire való, de csak kevesen ismerik igazán mi is ez a pokoli papírdarab.

A pénz az emberiség rákfenéje. Gyilkos. Megfertőz, nyomorba dönt, manipulál, elveszi az életedet, az idődet, a boldogságodat. Függsz tőle, belőle élsz. Függővé válsz, majd úgy halsz meg, hogy egész életedben Őt hajszoltad.

A pénz az Illuminati legnagyobb fegyvere. “Csak afelett tudsz uralkodni, akinek adsz valamit.” Akinek nem adunk semmit, afelett nem uralkodhatunk, csak erőszak által.

Régen a háborúkat nem pénzzel vívták, hanem karddal. Egyetlen birodalom sem tudott fennmaradni erőszak által. Rájöttek, hogy nem lehet uralkodni az egész emberiség felett, csak ha saját maguk döntése az, hogy rabszolgasorsba vonulnak. Ennek eszköze lett a pénz.

A pénznek van gyenge pontja! Mint minden úgy működik, hogy amiről nem tudnak mások, abból nem lesz baj. A háttérhatalom legnagyobb problémája a pénzzel, hogy ha az papír alapú, akkor a pénzmozgások lekövethetetlenek. Annak a peremén állunk épp, hogy megszűnjön a papírpénz. Ha ez bekövetkezik, akkor minden egyes tranzakció lekövethető, szabályozható, megadóztatható, vagy ellopható.

Gondoljunk csak bele, hogy ha bárki a rendszer ellen szólal fel, onnantól kezdve büntetésből egy másodperc alatt megfosztják minden pénzétől. Nincsenek tartalékai otthon, mivel a papírpénz már nem létezik.
Vagy egyszerűen leválasztanak minket a rendszerről. Offliner-ek leszünk. Chippünket non-kompatibilissé teszik, emiatt nem utazhatunk, nem mehetünk be a boltokba, nem nyílnak az ajtók, nem jutunk pénzhez, nem vállalhatunk munkát, nem indulnak az autók. Kirekesztenek minket…

Felcímkézett azonosított állatok vagyunk akárcsak a szarvasmarhák a fülére rakott azonosító számokkal.

Oltásigazolás

És elérkeztünk a leggusztustalanabb részhez.

„Elrendelte, hogy mindenkinek, kicsinek és nagynak, gazdagnak és szegénynek, szabadnak és rabszolgának jelöljék meg a jobb karját vagy a homlokát, és hogy senki ne adhasson-vehessen, ha nem viseli a vadállat jelét: nevét vagy nevének a számát.” Jelenések könyve – Jel 13,16-17

Az új világrend

Nadhim Zahawi, Nagy-Brtiannia oltatásért felelős minisztere úgy gondolja, hogy az oltatásnak önkéntesnek kell lennie, viszont egy alkalmazásnak nyomon kellene követnie, hogy be van-e oltva az ember. Ezt a cégek, vállalkozások ellenőrizni tudják, mielőtt beengednek valakit az épületbe

„Szerintem valószínűleg sor kerül majd arra, hogy az éttermek, a bárok és a mozik, vagy más létesítmények, például sportközpontok is használni fogják ezt a rendszert, ahogy az appot is használták” – mondta Zahawi a BBC-nek.

Zahawit arról is megkérdezték, hogy így lehet-e majd bármit csinálni anélkül, hogy az ember beoltaná magát, erre a miniszter azt mondta, hogy „szerintem az embereknek döntést kell hozniuk, viszont úgy gondolom, valószínűleg sok szolgáltató úgy jár majd el, ahogy a [kontaktkutató] alkalmazással tette.”

A brit éttermek, kocsmák, mozik és sportlétesítmények lehet, hogy oltásigazolást kérnek majd a látogatóiktól – nyilatkozta az ország oltatásért felelős minisztere.

REPÜLŐGÉPRE, FESZTIVÁLRA, KONCERTRE, ÉTTEREMBE, SPORTMÉRKŐZÉSRE, MOZIBA, SZÍNHÁZBA, KIÁLLÍTÁSRA ÉS MÉG EGY SOR HELYRE NEM LÉPHET BE AZ, AKI NEM TUDJA IGAZOLNI, HOGY MÁR BEOLTOTTÁK A KORONAVÍRUS ELLEN.

Bár ez még nem egy kőbe vésett kormányrendelet, de úgy látszik lépésről lépésre közelebb s közelebb haladunk efelé.

Egyedi QR-kódot kaphatnak a mobiltelefonjukra azok a britek, akik megkapták a védőoltást, hogy ezzel vehessenek csak részt focimérkőzéseken, színházi előadásokon és más eseményeken – jelezte a brit kormány a Daily Mail szerint, hozzátéve, a tervek még korai szakaszban járnak.

Koncertre oltásigazolással

A jegyforgalmazást végző Ticketmaster a Billboard szerint azt tervezi, hogy a koncertek előtt ellenőrzi, hogy a résztvevők rendelkeznek-e a koronavírus elleni oltással. Ehhez szintén mobiltelefonos megoldást vezetnének be, ugyanakkor az oltásigazolás mellett a 24-72 órán belül elvégzett, negatív eredményű koronavírus-tesztet is elfogadnák. Három pilléren nyugszik a még nem véglegesített terv: a kaliforniai székhelyű cég digitális applikációja mellett egy harmadik feles információszolgáltató (amilyen pl. a CLEAR Health Pass) és egy teszt- vagy vakcinaforgalmazó (mint pl. a Labcorp vagy a CVS) együttműködését is igénybe vennék.

Fesztiválra oltásigazolással

Amennyiben a koronavírus elleni vakcina széles körben elterjedt lesz Hollandiában, a fesztiválok és koncerthelyszínek meg kell, hogy különböztessék azokat, akiket már beoltottak a koronavírussal szemben azoktól, akiket még nem. Ezt Berend Schans, a Holland Koncerthelyszínek és Fesztiválok Szövetségének igazgatója nyilatkozta, hozzátéve: lehetőséget lát arra, hogy visszautasítsák az oltással nem rendelkező emberek belépését a fesztiválokra, és ezt javasolja is a szövetségük. Az amszterdami RAI és a rotterdami Ahoy konferenciaközpont is negatív tesztet vagy oltásigazolást kérne a résztvevőktől.

Repülni oltásigazolással

Ausztrália nemzeti légitársasága, amelyet egyben a világ legbiztonságosabb légitársaságaként tartanak számon, bejelentette, hogy csak azok a külföldiek utazhatnak a fedélzetén, akik bizonyítani tudják, hogy megkapták a koronavírus elleni vakcinát – számoltunk be róla a CNN tudósítása alapján. A légitársaságnál úgy vélik, mások is követhetik a példájukat. Tudomásunk szerint ez a cég egyébként az első, amelyik a légiközlekedés igénybevételében feltételül szabná az oltás igazolását.

Munkahelyre oltásigazolással

A brit konvervatív képviselő, Tom Tugendhat odáig ment a Huffington Post szerint, hogy szerinte azok, akik visszautasítják majd az oltást, egy napon azzal szembesülhetnek, hogy kizárják őket a munkahelyükről, és nem léphetnek például be az irodába. Szerinte számos társadalmi színtéren oltásigazolással lehet majd szolgáltatásokat igénybe venni.

A SOR MÉG FOLYTATHATÓ LENNE, EGYELŐRE ANNYI MONDHATÓ BIZTOSAN, HOGY AZ UTAZÁS ÉS A SZÓRAKOZTATÓIPAR TERÜLETÉN SZAPORODNAK AZ OLTÁSIGAZOLÁS MEGKÖVETELÉSÉRŐL SZÓLÓ TERVEK, ÉS EGYRE TÖBBEN SZÓLALNAK MEG POZITÍVAN A TÉMÁBAN AZ USA-BAN ÉS NYUGAT-EURÓPÁBAN EGYARÁNT.

A téma azt követően robbant be a médiába igazán, hogy az elmúlt hetekben több gyógyszergyártó és vakcinafejlesztő cég is előállít eredményeivel: a Pfizer-BioNTech kettős 95%-os, a Moderna 94,5%-os, az AstraZeneca átlagban 70%-os hatékonyságról adott számot a klinikai tesztek alapján.

Oltani vagy nem oltani? Igazoltatni vagy nem igazoltatni?

A fenti hírek alapján egy sor kérdés felvethető arról, mi vár ránk. Nincs egyelőre válasz az alábbiakra:

  • Kötelező lesz-e az oltás? Ha nem lesz az, mint ahogy Magyarország sem tervezi a kötelezővé tételét, akkor egyes iparágak, szolgáltatók és munkáltatók elgondolkodhatnak azon, hogy megkövetelik ügyfeleiktől és/vagy alkalmazottaiktól az oltást.
  • Ha nem lesz kötelező az oltás, lehetővé teszik-e az egyes államok, hogy egyes szektorok (pl. turizmus, vendéglátás, kultúra, szórakoztatóipar) valamiféle oltásigazoláshoz kössék szolgáltatásaik igénybevételét?
  • Megtehetik-e egyáltalán az államok az alapjogi dokumentumok, alkotmányok és idevágó nemzetközi szerződések alapján, hogy oltásigazoláshoz kötik állami és/vagy magánszolgáltatások igénybevételét?
  • Megéri-e az egyes iparágaknak és cégeknek erre az útra lépniük a rövid- és hosszútávú bevételtermelés szempontjából? Lehetnek ágazatok és cégek, amelyek számára a szolgáltatások biztonságos igénybevétele üzletet generáló tényezővé válik (ide vélhetően inkább a prémium szolgáltatások tartozhatnak majd) és lesznek olyan szektorok is, amelyek számára katasztrófával érne ez fel, ha a lakosság és az ügyfélkör nagy része, netán többsége nem hajlandó beadatni magának.
  • Milyen jogi és technikai megoldás teszi majd lehetővé az oltás meglétének igazolását? Állami vagy piaci koordináció mellett valósul ez meg? Központi és/vagy hitelesített ellenőrzési mechanizmus segíti-e majd a csalások kiszűrését?
  • Milyen politikai elégedetlenséget, társadalmi feszültséget generálhat mindez, ha csak egy átmeneti időre is? 

Forrás: (portfolio.hu)