Mikor még a Covid-19 nem ismerte a világ, mi igazságkutatók tudtuk, hogy eljön majd ez a nap. Eljön a nap, mikor megalkotnak egy vírust, létrehozzák a vakcinákat, és jönnek az oltásigazolások, és az ezzel járó megkülönböztetés. Tudjuk, hogy eljön majd az a nap is, mikor megszűnik a papírpénz, mikor chipet hordunk a bőrünk alatt, mikor beteljesedik a 100%-os kontroll.

Hogy van e még remény? Hogy biztosan elfog-e jönni ez a nap is? Erre a kérdésre TE MAGAD vagy a válasz. Kimersz-e állni az elnyomás ellen? Mersz-e tenni valamit hogy az 5G adótornyok ne sújtsanak le ránk? Ellenállsz e akkor is a vakcina beadásának, ha azt a munkavégzés, szórakozás, koncertek, közterületen való tartózkodás, vagy egy egyszerű bolti bevásárláshoz kötik? Vagy csak másra vársz, hogy majd más megoldja, majd más fellázad, más tüntet, más ellenáll, te meg majd megnézed az esti híradóban hogy akkor mi lett végül? Ezt a kérdést tettük fel 10 éve is. Eljön-e vajon ez a nap? Az Orwell? Kiáll e az emberiség a jogaiért? Nincsenek már kérdőjelek. Eljött ez a nap. Tudd!

A világ nem a véleményedtől változik meg, hanem a tetteidtől!

Senkinek ne legyenek kétségeik afelől, hogy Magyarország egy biztonságos hely, hogy nálunk ilyen nem történhet meg, hogy minden rossz, zsarnokság, elnyomás és igazságtalanság, csak máshol lehetséges. Az Európai Unió része vagyunk. Magyarországnak már csak papíron vannak országhatárai. A jogaink zöme is egy központi jogrendszer részeként működik. A gazdaságunk a pénzünk is egy feljebb lévő rendszertől függ.
Földjeinket megveszik a külföldi multik hogy gyárakat építsenek rá, melyekben a magyar rabszolgaként robotol. Magyarország népességének jelentős hányada külföldi cégek rabszolgája.

( Minden olyan munkavégzést rabszolgamunkának tekintünk, melyeknél a munkavégzés által teremtett érték és az azért kapott fizetség az idő függvényében nem közelíti meg az 1:1 arányt.)

Cikkünk fő témája:

Oltásigazolás Magyarországon.

„Elrendelte, hogy mindenkinek, kicsinek és nagynak, gazdagnak és szegénynek, szabadnak és rabszolgának jelöljék meg a jobb karját vagy a homlokát, és hogy senki ne adhasson-vehessen, ha nem viseli a vadállat jelét: nevét vagy nevének a számát.” Jel 13,16-17

Egy korábbi cikkünkben már kitértünk arra, hogy mivel járhat egy oltásigazolás bevezetése globálisan. Most kitérünk arra mi a helyzet a hazánkban.


A magyar kormány lehetségesnek tartja, hogy lesz olyan szabályozás, mely különbséget tesz az emberek között aszerint, hogy rendelkeznek e a Covid-19 védőoltás beadásának igazolására szóló dokumentummal, oltási könyvvel, igazolvánnyal, vagy QR kóddal.

Lehetségesnek tartják, hogy enélkül a dokumentum nélkül, nem mehetünk majd színházba, moziba, vagy fesztiválra. Erről hangzottak el kérdések a kormányinfón.

Gulyás Gergely szerint „egészen biztosan lesznek ilyen szabályok, nemcsak Magyarországon, hanem Európában mindenütt, tehát az oltási könyv az útlevél vagy a személyi igazolvány mellett szerintem egy fontos okirat lesz majd a tömeges oltást követő hónapokban. Majdnem biztos, hogy légitársaságok is fognak ilyen szabályokat előírni, Magyarországon és külföldön egyaránt lehetnek ilyen szabályok.”

EHHEZ KÉPEST EGY FELMÉRÉS SZERINT A MAGYAR LAKOSSÁG 15 SZÁZALÉKA OLTATNÁ BE MAGÁT VALAMELYIK KORONAVÍRUS ELLENI VAKCINÁVAL. AZ ORSZÁG FELE BIZONYTALAN.