Mielőtt elkezditek olvasni az alábbi cikket, kapcsoljátok ki a tévét, rádiót, zárjátok be a 444,Origó,Telex,Index és cinkosait. Abszolút bűnösként tekintünk minden médiára akik nem ismertetik az emberekkel az igazságot, és cinkosnak nézünk azokat, akik csak hallgatnak.

Ürítsétek ki elméleteket, és úgy tekintsetek az alábbi információkra, hogy azok megváltoztathatják az eddigi életeteket. A tudás szabaddá tesz! Miután elolvastátok kérlek benneteket, osszátok meg facebookon a bejegyzésünket, had jusson el ez az információ minden emberhez. A tudás életet ment!

Pontról pontra végig haladunk a fellelhető összes bizonyítékot bemutatva.
Ha kimaradt volna bármi, kérünk benneteket juttassátok el szerkesztőségünkhöz facebook oldalunkon üzenetben, hogy bővüljön a lista. Köszönjük!

1. 500 német orvos elnyomása!

 • Több mint 500 német orvos létrehozott egy szervezetet, mely megkérdőjelezi mindazt, amit a Covid-19 – ről tudunk.
  Arra a következtetésre jutottak, hogy a szabadságot korlátozó intézkedések, amelyeket világszerte látunk, a világjárvány fertőzési arányához képest teljes mértékben túlzott mértékűek.

  „Legfőbb ideje, hogy ezt saját kezünkbe vegyük” – mondja az ACU egyik tagja a vírusról folytatott tudományos vita hiányával kapcsolatban. „Meghívunk és meghallgatunk szakértőket a Corona előadói csoportba. Ők az élet minden területének szakértői: orvostudomány, szociális ügyek, jog, közgazdaságtan és még sok más.

  500 német orvos és tudós megkérdőjelezi a Covid 19 hivatalos történetét: Az ACU egyik tagja bevallotta, hogy “sok bizonyítékuk van arra, hogy ez egy megtévesztés az egész világon”, ami nem azt jelenti, hogy maga a vírus nem létezik, hanem azt, hogy az általa jelentett veszélyt hevesen túlértékelték.

  A videót azonban a YouTube eltávolította, mert megsértette azt a szabályt, hogy a platformon nem létezhet olyan információ, amely eltér az Egészségügyi Világszervezet (WHO) koronavírussal kapcsolatos álláspontjától. A tényleges koronavírus-információk cenzúrázása nem újdonság, mivel a YouTube már régóta eltávolítja a tartalmat az orvosoktól és újságíróktól.

  Áprilisban törölték két kaliforniai orvos, Dr. Dan Erickson és Dr. Artin Massihi helyi NBC sajtótájékoztatóját pusztán azért, mert azt mondták, hogy a világjárvány mértéke nem olyan hatalmas, mint a globális hatóságok mondják. Sharyl Attkisson újságírótól a YouTube is eltávolította egyik kijelentését, amely a vírus lehetséges kezeléséről, a hidroxi-klórokinről számolt be.

Wolfgang Wodarg volt az egyik legkorábbi német orvos, aki felszólalt az új koronavírust övező médiafelhajtások ellen, különösen akkor, amikor drakóniai elzárások igazolására használták, amelyet sok ország ez év márciusában kezdett meg. Svédország az egyik jelentős kivétel a zárlatok alól, és mentelmi jog szempontjából sokkal jobban teljesítenek, mint sok más ország.

„A svéd kormány január elején úgy döntött, hogy a járvány elleni intézkedéseknek bizonyítékokon kell alapulniuk, és amikor körülnéznek a különböző országok által most meghozott intézkedések körül, akkor azt tapasztalják, hogy közülük nagyon keveseknek van bizonyítéka . ” – Johan Giesecke, vezető epidemiológus és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatójának tanácsadója Dr. Sucharit Bhakdi, egy másik, a mikrobiológiával foglalkozó német tudós az ACU tagja, és kezdettől fogva úgy gondolta, hogy a koronavírus-fertőzések visszaszorítására tett intézkedések tekintélyelvűek és ésszerűtlenek. „Az alapvető jogokat oly rendkívül korlátozó jelenlegi drákói intézkedések végrehajtása csak akkor igazolható, ha okkal lehet félni, hogy valóban kivételesen veszélyes vírus fenyeget minket. Van-e tudományos szempontból megalapozott adat a COVID-19 ezen állításának alátámasztására? Azt állítom, hogy a válasz egyszerűen nem. ” ~ Dr. Bhakdi

A hidroxi-klorokin, az intravénás C-vitamin, sőt néhány kannabisz-törzs hatékonynak bizonyul a Covid-19 kezelés alatt álló betegek egy részénél, a kormányokat és a média szakembereit azonban úgy tűnik, hogy csak a vakcina érdekli és a szabadságot fojtogató lezárások. Nyilvánvaló, hogy a hatóságok nem akarják, hogy a vírus és annak kezelésének alternatív perspektíváit hallgassuk meg. Ilyen időkben fel kell tennünk a kérdést, hogy a hatalmon lévők valóban törődnek-e az egészségünkkel, vagy egyszerűen csak a pandémiát használják fel arra, hogy még több szabadságjogunkat felszámolják.

Az 500 német orvos álláspontja egyértelmű:
– A Corona-pánik játék. Ez egy átverés. Egy csalás. Legfőbb ideje megérteni, hogy egy globális bűncselekmény közepette vagyunk.

A fenti videóban az ACU vezetősége, köztük Dr. Tamási József szakértői hozzászólását hallgathatjátok magyar nyelven is.FORRÁS

2. Bill Gates médiaháborúja

A Columbia Journalism Review bemutatja, hogy a globális újságírás ellenőrzésére Bill Gates több mint 250 millió dollárt irányított: a BBC, az NPR, az NBC, az Al Jazeera, a ProPublica, a National Journal, a The Guardian, a New York Times, az Univision, a Medium, a Financial Times, az Atlanti-óceán, a Texas Tribune, a Gannett, a Washington Monthly, a Le Monde, a Nyomozati Jelentések Központja , Pulitzer Központ, Nemzeti Sajtó Alapítvány, Nemzetközi Újságíróközpont és számos más csoport.

Bill Gates médiumot vásárol az üzenetkezelés irányításához Hatásának elrejtése érdekében Gates az ismeretlen összegeket az alárendeltségeken keresztül más sajtóorgánumokkal kötött szerződésekre is felhasználta. Sajtóveszteségei megtérültek. A járvány idején a megvásárolt és agyhalott hírek közegészségügyi szakértőként kezelték Bill Gates-t – annak ellenére, hogy hiányzott az orvosi képzés vagy a szabályozási tapasztalat. Gates emellett finanszírozza a „független” tényellenőrzők seregét, beleértve a Poynter Institute-ot és Gannettet is – amelyek tényellenőrző platformjaikat arra használják, hogy „elhallgattatókat elhallgattassanak”, és hogy “hamis összeesküvés-elméletekként” és “félretájékoztatásként” „lerombolják” őket.

A biometrikus chipek, az oltóanyag-azonosító rendszerek, a műholdas megfigyelés és a COVID oltások támogatása és befektetése. Bill Gates és Ellen Degeneres megvitatják a „7 milliárd egészséges ember” beoltását annak érdekében, hogy „visszatérjenek a normális szintre” Bill Gates elismeri: 700 000 embert fognak károsítani vagy megölni a koronavírus oltások Gates médiaajándékai – mondja Tim Schwab, a CJR szerzője –

A Bill és Melinda Gates Alapítvány elutasította a CJR több interjúkérését, és nem volt hajlandó elárulni, hogy mennyi pénzt költött el az újságíróknak. 2007-ben a LA Times közzétette az egyetlen kritikus vizsgálatot a Gates Alapítványról, feltárva Gates részesedését olyan társaságokban, amelyek az alapítvány szerint segítséget nyújtó embereket bántják, például a gyermekmunkához kapcsolódó iparágak. Charles Piller vezető riporter azt mondja: “Nem voltak hajlandók válaszolni a kérdésekre, és jóformán nem voltak hajlandók bármilyen módon válaszolni …” A vizsgálat megmutatta, hogy a Gates globális egészségügyi finanszírozása hogyan irányította a világ segélyezési menetrendjét Gates személyes céljainak (oltások és GMO-növények) felé, és olyan kérdések elől, mint például a sürgősségi felkészültség a járványkitörésekre, például az ebola-válságra való reagálásra. “Kikerültek a kérdéseink elől, és megpróbálták aláásni a tudósításunkat” – mondja Alex Park szabadúszó újságíró, miután megvizsgálta a Gates Alapítvány gyermekbénulás elleni oltási törekvéseit.

FORRÁS

3. Spanyolországban 600 orvos szólalt fel azért, hogy elmondják, a pandémiát megtervezték!


Orvosok az igazságért, Spanyolország

„A Covid-19 hamis világjárvány, amelyet politikai célokból hoztak létre. Ez egy világdiktatúra, egészségügyi mentséggel. Arra szólítjuk az orvosokat, a médiát és a politikai hatóságokat, hogy az igazság terjesztésével állítsák le ezt a bűncselekményt. ”

Németország és Spanyolországon kívül még több száz orvosszakértői csoport létezik, melyeket mind elhallgattatnak. Minden nap olvashatjuk hány új halott van, hány fertőzött, és már a csapból is a vakcina folyik. Hallgatnak. Cinkosok. Nem közli le egyetlen kormánypárti vagy kormányellenes média sem az igazságot! Olyan nagy az összhang ilyenkor mikor nem az egészség számít, hanem a pénz és az érdek.

Az Egyesült Államokban a PLANDEMIC nevű dokumentumfilmet  , amely a COVID-19-et bűncselekménynek teszi ki, több mint 27 000 orvos támogatja!

Miért mondja ez a több ezer orvosi szakember világszerte, hogy a járvány bűncselekmény? Milyen információkhoz férnek hozzá, amelyeket nem a mainstream médiától kapunk?

4. 2015-ben Richard Rothschild szabadalmaztatta a Covid-19 tesztelésének módszerét

Négy évvel azelőtt, hogy a betegség még létezett volna  – kidolgozták a COVID-19 tesztelési módszerét!

5. 2017-ben és 2018-ban több millió Covid-19 tesztet adtak el!


A Covid-19 vírus 2019 végén jelent meg Kínában. Emiatt lett COVID-19 a neve, mely a 21019-es koronavírus betegség rövidítése

A World Integrated Trade Solution adatai azonban hihetetlen dolgokat mutatnak:

“2017-ben és 2018-ban – két évvel a COVID-19 előtt – több száz millió tesztkészletet osztottak szét a COVID-19 számára világszerte.”

Ezt az valaki 2020. szeptember 5-én fedezte fel, és közzétette a közösségi médiában.

Szeptember 6-án a WITS hirtelen megváltoztatta az eredeti „COVID-19” megnevezést homályos „Medical Test Kits” -re.

Ez nem engedélyezett a kereskedelemben, mert mindig konkrétnak kell lennie. Sokféle tesztkészlet létezik a különböző betegségekre.

Az a tény, hogy miután az adatok világszerte ismertté váltak, eltávolították a „COVID-19” specifikációt, azt bizonyítja, hogy nem akarják, hogy bárki is tudjon róla.

Azonban elfelejtettek törölni egy részletet: ezeknek az „orvosi tesztkészleteknek” a  termékkódja 300215, ami azt jelenti: „COVID-19 tesztkészletek”.

Az eredeti cenzúrázatlan verzió innen letölthető:

6. Bizonyítékok, hogy a Covid-19-et 2025-ig tervezik


A Világbank megmutatja, hogy a COVID-19 a tervek szerint 2025 márciusáig fognak tartani.

7. Anthony Fauci garantálja a pandémiát a következő két évben

2017-ben Anthony Fauci baljós jóslatot tett, még bizarabb bizonyossággal.

Fauci teljes magabiztossággal jelentette be, hogy Trump elnök első ciklusában biztosan meg fog történni egy fertőző betegség meglepetésszerű kitörése.

„NINCS KÉRDÉS, kihívás lesz a következő adminisztráció számára a fertőző betegségek színterén.

„Meglepetés lesz.  Senkinek sincs semmi kétsége ezzel kapcsolatban.

8. Bill és Melinda Gates garantálta a közvetlen globális járványt

2018-ban Bill Gates nyilvánosan bejelentette, hogy folyamatban van egy globális járvány, amely 30 millió embert képes megsemmisíteni. Szerinte ez valószínűleg a következő évtizedben fog megtörténni.

Melinda Gates hozzátette, hogy a mesterségesen létrehozott vírus jelenti a legnagyobb veszélyt a humán tudományok számára, és azt is biztosította, hogy ez az elkövetkező években az emberiséget érinti.

‘Úton van egy globális járvány. A mérnöki vírus a bölcsészettudomány legnagyobb veszélye. Ez a KÖVETKEZŐ évtizedben fog megtörténni. ‘ – BILL GATES, 2018-ban

Azt állítják, hogy a világ sűrű népessége garantálja ezt a küszöbön álló világjárványt.

A föld nagy része lakatlan . Csak repüljön Amerika felett egy repülőgéppel, és nézzen ki az ablakon. Üres helyet lát legtöbbször, itt-ott néhány város. Az Egyesült Államok nagy része még mindig nyitott és üres .

Ugyanez vonatkozik a világ többi részére is.

Ausztrália, Oroszország, India, Kína, Amerika, Afrika …  nagyrészt pusztaság . Bolygónk közel sem annyira lakott, mint amennyit Bill Gates azt akar, hogy higgyünk. Ez a világtérkép világosan megmutatja…

Hazugság azt mondani, hogy földünk túlnépesedett. az az elképzelés, miszerint a világ túlságosan túlnépesedett, és ennek következtében közeli globális járványt kell előidéznie.

Azok a hatalmak, akiknek nem szabad, hogy ezt a kifogást is felhasználják a világ népességének csökkenésének – azaz az elnéptelenedésnek – igazolására

A nézőtér nagy kijelzőjén a nyomtatott szöveget látja: “Fel kell készülnünk egy világjárvánnyá váló eseményre.” Ezt a  pandémiás gyakorlatot Event201-nek hívták,  és 2019 októberében, szó szerint közvetlenül a kitörés előtt került sor

Arra a következtetésre jutottak, hogy az egész emberiséget be kell oltani…

9 Vakcina biznisz és Bill Gates

Furcsa tények vannak a koronavírus-járvány 2020-as kitörésével kapcsolatban.

2018-ban a PirBright Institute jegyeztette be a Koronavírus szabadalmát.

A PirBright Intézetet a Bill & Melinda Gates Alapítvány hozta létre.

Elsődleges finanszírozója a Pirbright Intézetnek: Bill & Melinda Gates

2019. október 18-án a Bill & Melinda Gates Alapítvány a John Hopkins Központtal és a Világgazdasági Fórum egy gyakorlatot és eseményt vezényelt le “EVENT 201” címmel, egy magas szintű járvány szimulációját New York Cityben.

A szimulációt, amit mindössze 3 hónappal ezelőtt csináltak a KORONAVÍRUSRA alapozták.

Arra a következtetésre jutottak, hogy 65 millió embert tudna megölni és úgy döntöttek, hogy a MEGOLDÁS az, hogy legyen egy vakcina a járványban egy hónapon belül.

Ebben a videóban különös egybeeséseket hallhatunk:

https://www.youtube.com/watch?v=3aGky3hc-qw&feature=emb_logo

Ugyanazon a héten, ahogy címlapokra került a járvány, a Netflix már elindítja a dokumentum-sorozatát PANDEMIC – Járvány címmel,

avagy “Hogyan előzzük meg egy járvány kitörését” …amiben a MEGOLDÁST az oltóanyagok jelentik.… és a hős, akiben bízni kell nem más, mint Bill Gates. Eközben a Bill & Melinda Gates Alapítvány létrehozza az Inovio Pharmaceuticals céget, hogy kifejlesszen egy Koronavírus-vakcinát.

A következő tények már nincsenek a videóban, kis nyomozás után elérhetőek, ezért szerettem volna nektek megmutatni: Tehát adott egy csoport, mely birtokol és szabadalmaztat egy halálos vírust és dolgozik egy vakcinán, mely ezt orvosolni is tudná. 2015. Június 19-éna Brit Kormány által is finanszírozott PirBright Institute folyamodott az élő koronavírus szabadalmának bejegyzéséért, amit 2018. november 20-án kapott meg. Az az intézet, melynek elsődleges alapítója a Bill és Melinda Gates Alapítvány Külön cikket is közöl a PirBright Intézet az egyik együttműködési projektjükről.

Bill Gates, az eugenika és a népességcsökkentés összekapcsolódása – “Terroristák biofegyverekkel 30 millió embert is megölhetnek”

Röviddel e koronavírus-járvány megjelenése után Bill Gates tweetelt:

“Különösen izgatott vagyok, mit jelenthet a következő év a globális egészség egyik legjobb vásárlása szempontjából: védőoltások.” – Bill Gates, 2019. december 19

Lássuk mik a tények: a világ legnagyobb oltóanyag-kereskedője garantálja, hogy hamarosan globális járvány lép fel, és felesége szerint mindannyian félnünk kell majd egy vírustól. Ezután gyakorlatot szerveznek egy küszöbön álló globális járványra, és azt mondják, hogy az oltás lesz az egyetlen megoldás.

A következőt tweeteli Bill Gates, mennyire izgatott az oltások eladása miatt a következő évben. Közvetlenül ezután kitör a bejelentett járvány.

Bill Gates azt hirdeti a világban, hogy az egyetlen valós megoldás csak és kizárólag a vakcina megvásárlása.

10. Már 2013-ban is megjósolták a 2020-at.

Még 2013-ban egy zenész írt egy dalt PANDEMIC címmel. Dalszövegében világméretű járványt ír le, amely milliókat öl meg, leállítja a gazdaságokat és zavargásokhoz vezet.

Dalában szó szerint nagyon részletesen leírta, mit látunk a mai világunkban, hét évvel később.

Megemlítette még a világjárvány pontos évét: 2020-at és a vírus specifikus típusát: a koronavírust.

Ez egy sor a 2013-as dalszövegében:

“2020 a CoronaVirus-sal kombinálva, testek egymásra dobálva.”

Ez a dal megjósolta a most Amerikában tomboló zavargásokat is:

– Az állam garázdálkodik, a kinti utcát használja. Az ablakaihoz jön.

Honnan tudhatta ez a zenész 2013-ban, hogy koronavírus-járvány fog kitörni 2020-ban, és hogy a világjárvány idején zavargások törnek ki? Megmagyarázza:

‘Még 2012-ben kutattam, és olvastam az úgynevezett „összeesküvés-elméleteket”. Tudja, ezek a nyomozások, amelyeket a média nem akar, hogy utánanézzünk. Ezen elméletek szerint a járványoknak 2020-2030 évtizedében kellett bekövetkezniük. Tehát a Pandemic című dalt írtam róla.’

11. Globális felkészültséget figyelő testület 2019. szeptemberében: „Készülj fel egy globális koronavírus-járványra”

2019 szeptemberében – szintén közvetlenül a járvány kitörése előtt – a Global Preparedness Monitoring Board jelentést tett közzé „A veszélyeztetett világ” címmel.

Hangsúlyozta, hogy fel kell készülni a … koronavírus kitörésére!

A jelentés borítóján egy koronavírus és az arcmaszkot viselő emberek képe látható.

A jelentésben a következő érdekes bekezdést olvashatjuk:

“Az Egyesült Nemzetek Szervezete (a WHO-t is beleértve) legalább két, az egész rendszert átfogó képzést és szimulációs gyakorlatot folytat, köztük egyet egy halálos légúti kórokozó szándékos szabadon bocsátásának fedezésére.

Ezt felfogta?

Gyakorolták egy halálos légúti kórokozó szándékos szabadon bocsátását.

12. Kína bejelentette a járvány kitörését

2018-ban a Betegségmodellezési Intézet (The Institute for Disease Modeling) készített egy videót, amelyben egy Kínából származó, Wuhan területéről származó, az egész világon terjedő influenzavírust mutatnak be, amelyek  milliókat ölnek meg . „A globális influenzajárvány szimulációjának” nevezték. Két évvel később pontosan ez történt.

Miért mondták, hogy Kínából származik? Miért nem Afrika, ahol sokkal több betegség van jelen? Vagy miért nem Dél-Amerika? Vagy India? Honnan tudhatnák, hogy influenzavírus érkezik Kínából, és még Wuhant is megnevezték, hogy azaz, az egész világ megfertőződik?

Ezt a koronavírust megtervezték ?

Honnan jött a vírus? A biofegyverek világszerte vezető szakértője Dr. Francis Boyle. Meggyőződése, hogy egy wuhani biofegyver laboratóriumból származik, a Bio Safety Lab 4-es szintről.

Ez a létesítmény … koronavírusok fejlesztésére szakosodott!

Meglévő vírusokat vesznek elő, és „fegyverbe állítják” őket, vagyis sokkal veszélyesebbé teszik őket, hogy biológiai fegyverként használják őket.

A következő két perces videoklipben a Trump-kormány szóvivője, Dr. Francis Boyle biofegyver-szakértő és Trump elnök beszél arról, hogy ez a vírus hogyan jött a wuhani laboratóriumból.

Dr. Li-Meng Yan kínai virológus (MD, PhD) elmenekült az országból, egy rangos hongkongi egyetemről, otthagyta állását és bejelentő lett. Megjelent a brit televízióban, ahol  azt állította, hogy a SARS-CoV-2 nevű vírust, amely a COVID-19-et okozza, kínai tudósok hozták létre egy laboratóriumban  – és bizonyítékokat ajánlott fel állításainak alátámasztására. ITT olvashat bővebben a témában.

13. 2015-ben Anthony Fauci 3,7 millió dollárt adott ennek a laboratóriumnak.

Ezt add össze: ugyanaz az ember, aki garantálta a vírus meglepetésszerű kitörését a következő két évben, majdnem 4 millió dollárt adott egy koronavírust fejlesztő laboratóriumnak.

Az alábbi rövid klipben láthatja, hogy egy újságíró megkérdezi Trump elnököt erről a Fauci által a wuhani laboratóriumnak nyújtott támogatásról.

Van azonban több lehetőség Wuhanban, ahonnan ez a vírus származhat. Egyesek úgy vélik, hogy ez a Wuhani Virológiai Intézetből származott, ahol a koronavírusok fegyverzésén is dolgoznak.

14. Kínai biológiai kísérletek az emberek megfertőzésére koronavírussal, amelyet 2015-ben tettek ki az olasz állami médiában

Öt évvel ezelőtt az olasz állami tulajdonú média, a RAI – Radiotelevisione Italiana – Kína sötét vírusokkal kapcsolatos erőfeszítéseit tárta fel.

A  2015. novemberben sugárzott videó megmutatta, hogyan végeztek kínai tudósok egy denevérekből és egerekből származó, koronavírusnak vélt SARS-hez kapcsolódó vírus biológiai kísérleteit, megkérdezve, hogy megéri-e kockáztatni a vírust az emberi szervezetekkel való kompatibilitás érdekében.

Az alábbiakban olvasható az olasz közvetítés angol nyelvű fordítása:

Kínai biológiai kísérletek

Kínai tudósok denevérekből és egerekből csak tanulmányi okokból hoztak létre pulmonalis szupervírust, de ennek számos megkérdőjelezhető aspektusa van. Megéri a kockázatot? Természetesen kísérlet, de aggasztó.

Számos tudóst aggaszt: Ez egy kínai kutatócsoport, amely denevérektől vett fehérjét az egerekből származó SARS vírushoz, az Acute Pneumonia-hoz köt.

A végeredmény: szuper koronavírus, amely hatással lehet az emberre. – ( Forrás itt , ha akarsz többet olvasni)

15. A koronavírus-pandémiát jósló filmek

A prediktív programozás a lakosság tájékoztatása a hamarosan bekövetkező eseményekről.

Az elmúlt években számos film és televíziós sorozat készült, amelyek egy globális koronavírus-járványról szólnak!

A „ The Dead Plague  című film egy globális járványt ábrázol koronavírussal, és még a hidroxi-klorokint is megemlíti gyógymódként.

Egy másik „ Contagion ” (Fertőzés) című film bemutatja, hogy a koronavírus miként terjed globálisan társadalmi távolságtartással, arcmaszkokkal, lezárásokkal, kézmosással stb.

Szó szerint mindent, amit most látunk, ezekben a filmekben részletesen megjósolják.

16. Pandémiát bemutató a Londoni olimpia játékai során 2012-ben

A prediktív programozásról szólva: a Londoni nyári olimpia nyitó show-ján, 2012-ben koronavírus-járványt játszottak el az egész világ szemei láttára.

Tucatnyi kórházi ágy, sok nővér válik kontrollrendszer bábjává, a halál leselkedik rá, egy démoni óriás emelkedik fel a világon, és az egész színház úgy világít, hogy az égből nézve koronavírusnak tűnik .

2012.Olimpia megnyitó!

17. A világszerte lezárást jósolták 2008-ban

A szerző és a nyomozó, Robin de Ruiter 2008-ban azt jósolta, hogy globális lezárás következik be.

Szerinte ennek az lenne a célja, hogy megteremtse az autoriter irányítás új világát.

Mivel nagy része annak, amit még 2008-ban írt, most a szemünk előtt történik,  ezt a könyvet újra kiadták .

18. Az újságírók megjósolták a tervezett pandémiát

2014-ben az oknyomozó újságíró, Harry Vox tervezett globális járványra számított, és elmondta, miért fog ilyet tenni az „uralkodó osztály”:

– Semmiben sem fognak megállni, hogy létre hozzák az irányítás eszköztárát. Az egyik dolog, ami hiányzott az eszközkészletükből, a karantén és a kijárási tilalom. A terv az, hogy több százezer embert megfertőzzenek vele, és megteremtsék az ellenőrzés következő szakaszát.

19. A jövő forgatókönyve

z a neves kutató a Rockefeller Alapítvány híres dokumentumára hivatkozik, amelyben szó szerint nagyon részletesen megjósolják mindazt, amit most látunk: a globális járványról, a lezárásokról, a gazdaság összeomlásáról és az autoriter irányítás bevezetéséről.

Mindezt félelmetes pontossággal írják le …  tíz évvel azelőtt, mielőtt megtörtént volna !

A dokumentum címe: „Forgatókönyv a technológia és a nemzetközi fejlődés jövőjéről” (Future of Technology and International Development).

Ez mindent elmond: a jövő forgatókönyve. Van egy  „LockStep” elnevezésű fejezete  , amelyben a globális járványról úgy számolnak be, mintha a múltban történt volna, de amelyet egyértelműen a jövő próbájának szánnak.

A Rockefeller Alapítvány Lockstep művelete:  „ Pandémia leple alatt börtönállamot hozunk létre”

https://www.youtube.com/watch?v=x4Wo1XZQV2A&feature=emb_logo

A „Jövő forgatókönyve” folytatódik az előre jelzett pandémiájukra adott két válasz összehasonlításával: az Egyesült Államok csak „erőteljesen elbátortalanította” az embereket a repüléstől, míg Kína kötelező karantént hajtott végre minden állampolgár számára.

Az első válasz arra a vádra, hogy a vírus még inkább elterjed, míg a fojtogató elzárás bevezetését dicsérik. Ezután a totalitárius ellenőrzés végrehajtását írja le:

“A világjárvány idején a nemzeti vezetők szerte a világon kiterjesztették hatalmukat, és légmentesen lezárt szabályokat és korlátozásokat vezettek be, az arcmaszkok kötelező viselésétől a testhőmérséklet-ellenőrzésekig a közösségi terek, például a vasútállomások és szupermarketek bejáratainál.”

Nyilvánvaló, hogy a hatalom erősítése a kívánt válasz. De ez még rosszabbá válik a „jövő forgatókönyve” szerint:

“A világjárvány elhalványulása után is megrekedt, sőt fokozódott ez a hatalomelvűbb ellenőrzés és a polgárok és tevékenységeik felügyelete.”

“A fejlett országokban ez a fokozott felügyelet sokféle formát öltött: például biometrikus azonosítókat minden állampolgár számára, és szigorúbb szabályozást kötött olyan kulcsfontosságú iparágakban, amelyek stabilitását létfontosságúnak tekintették a nemzeti érdekek szempontjából.”

Kézikönyv a globális ellenőrzéshez

Most, hogy a bejelentett járvány valóban itt van, ugyanaz a Rockefeller Alapítvány előterjesztette a második lépést:  egy kézikönyvet az új ellenőrzési rendszerek bevezetéséről a világjárvány idején . Csak akkor nyílhat meg a világ újra, ha az összes szükséges vezérlőhálózat megvan.

A két Rockefeller-dokumentum kombinálásakor megjelenik a terv:

1)  Először bejelentenek egy koronavírussal járó globális járványt, és elmondják, mihez kell vezetnie: egy teljesen új szintű autoriter kontroll.
2)  Másodszor gyakorlati lépéseket adnak az ellenőrzési rendszer alkalmazására.

Ezek illusztrációk és idézetek útmutatójukból:

“A digitális alkalmazásokat és az adatvédelemmel védett nyomkövető szoftvereket széles körben kell használni a kapcsolatok teljesebb követésének lehetővé tétele érdekében.”

“A Covid-19 járvány teljes ellenőrzése érdekében heti rendszerességgel kell megvizsgálnunk a lakosság többségét.”

A jövő forgatókönyve” szerint a világ egész lakosságának be kell szereznie egy digitális azonosítót, amely jelzi, hogy ki kapta már meg az összes oltást. Elegendő oltás nélkül az iskolákba, koncertekre, templomokba, tömegközlekedési eszközökbe stb. Való belépés megtagadva.

Most 2020-ban pontosan ezt követeli Bill Gates és sok kormány.

20 Bill Gates 100 milliárd dolláros kapcsolatfelkutatási ügyletet tárgyalt a demokrata kongresszusi képviselő szponzorával, hat hónappal a koronavírus-pandémia előtt.

A sokkoló leleplezéseket a  Thomas Paine Podcast  és a  patreoni Moore Paine Show-n tárta  fel a két nyomozó.

kilenc hónappal a ruandai Gates Alapítvánnyal folytatott megbeszélések után – Bobby L. Rush, az illinoisi demokrata bevezette a  100 milliárd dolláros HR 6666-ot , a COVID-19 mindenkivel való tesztelés, elérés és kapcsolatfelvétel  (TRACE) törvényt .

Mindenki kapcsolatait ellenőrizni kell

A kiszivárgott kormányzati videóban beszélgetést látunk Bill Clinton volt amerikai elnök és Andrew Cuomo, New York állam kormányzója között.

Megbeszélik, hogyan lehet nagy ellenőrzési rendszert felállítani a teljes népesség tesztelésére és az összes kapcsolatuk ellenőrzésére. Megbeszélik, hogyan lehet hadsereget építeni ennek az ellenőrzési rendszernek a végrehajtására.

A globális kontroll egy teljesen új szintje

Bill Gates azt is világossá tette, hogy  csak azoknak az embereknek  szabad utazni, iskolába járni, találkozókon részt venni és dolgozni , akiket beoltottak a Covid-19 ellen .

A digitális oltóanyag-azonosítókat már fejlesztik, és Gates szabadalommal rendelkezik a technológia iránt, amely lehetővé teszi az egyén testének bárhol történő nyomon követését. Ezt a technológiát WO2020-060606   néven hívják  .

Szintén nagyon érdekes megjegyezni:  A LUCIFERASE nevű enzim Bill Gates beültethető oltóanyagát eredményezi

Ezen kívül Gates egy globális megfigyelő hálózatot akar létrehozni, amely nyomon követi mindazokat, akik kapcsolatba kerültek a Covid-19-szel.

A terv: Injekciózzuk az emberiséget DNS-módosító oltással

A híres oknyomozó újságíró, Anthony Patch évek óta kutatott a világ ellenőrzésének terveiről létrehozott járványok és kötelező oltások területén. Egy 2014-es interjú során ez a kutató a következőket jósolta:

– Felszabadítanak egy ember által készített koronavírust. Ennek eredményeként az emberek oltást követelnek a védelmük érdekében. Ez a vakcina egy harmadik DNS-törzset ad hozzá egy személy testéhez, lényegében hibriddé téve őket.

“Miután az embernek beadták, szinte azonnal átalakul a DNS-e. Ez a genetikai változás arra készteti az embereket, hogy elveszítsék a gondolkodás képességét, anélkül, hogy tudatában lennének ennek. Így könnyebben irányíthatók, hogy az elit rabszolgáivá váljanak.

Természetesen ez őrületesen hangzik, és valóban őrületes. Mégis tisztában kell lennünk azzal, hogy ez a hivatásos nyomozó nem bolond. Évek óta kutat, és ezt fedezte fel az évek során.

Vigyáznunk kell arra, hogy ne utasítsuk el a megalapozott ismereteket, több éves kutatás alapján, pusztán azért, mert saját ismereteink hiányosak e témákban.

20 éves kutatás: Mondjuk: az oltás megváltoztatja a DNS-ét

Carrie Madej orvos két nagy klinikát irányított Georgiában, mielőtt a Dominikai Köztársaságba ment volna humanitárius munkát végezni. Az elmúlt húsz évben tanulmányozta a DNS-t és az oltásokat, és sürgős videót készített, amelyben figyelmezteti, hogy terv van arra, hogy az emberiségnek nagyon veszélyes oltásokat adjon be a Covid-19-re.

Ezen új vakcinák célja kettős lesz:

1) programozza át DNS-ét és könnyebben ellenőrizhető hibridekké tegyen bennünket

2) csatlakoztasson minket a mesterséges intelligenciához egy digitális oltóanyag-azonosítón keresztül, amely szintén egy teljesen új irányítást nyit meg.

Ez az orvosi szakértő azt mondja, hogy többször is megfigyelte, hogy a betegségek hogyan terjedtek a lakosságra a repülőgépekkel. Egyéb okok miatt nem tud erről több részletet megosztani a nyilvánosság előtt.

Szervezett járványok révén elnéptelenedik a Föld

Dr. John Coleman a CIA híres hírszerzési tisztje, aki könyvet írt „ A 300 fős bizottság ” címmel .

Ebben elmagyarázza, hogy a titkos társaságok hogyan manipulálják a kormányokat, az egészségügyet, az élelmiszeripart, a médiát és így tovább. Ez a könyv megtalálható a CIA honlapján.

A kormányokat és a médiát ellenőrző számos titkos társaság egyik elsődleges célja a föld elnéptelenedése.

ITT talál egy  32 ‘elit’ listát, akik támogatják és támogatják (saját állításaik szerint) az elnéptelenedést .

Dr. Coleman a következőket mondja stratégiájukról:

„Legalább 4 milliárd haszontalan éhes szájat meg kell szüntetni 2050-ig korlátozott háborúk és végzetes, gyorsan ható betegségek szervezett járványai révén.…” – DR. JOHN COLEMAN, a CIA intelligencia-tisztje

Az emberiség fenntartása 500 000 000 alatt

1980-ban egy gránit emlékművet emeltek  Georgia-ban, Útmutatók néven . Tíz iránymutatás halmaza van felírva a szerkezetre nyolc modern nyelven, rövidebb üzenet pedig a szerkezet tetején négy ősi nyelvű írásban.

Az első irányelv a következőképpen szól:

1.  Tartsa 500.000.000 alatt az emberiséget  a természettel való állandó egyensúlyban.

Dr. Coleman, a CIA tisztviselője elárulta, hogy az emberiség „fenntartásának” egyik módszere a „végzetes, gyorsan ható betegségek szervezett járványainak kiváltása”.

Vakcinák felhasználása az emberiség csökkentése érdekében

A TED beszélgetés során Bill Gates visszhangozta ezt a célt, amikor szó szerint azt mondta, hogy új oltásokkal 10–15% -kal csökkenthető a világ népessége!

Most 6,7 milliárd ember él a földön, és hamarosan 9 milliárd lesz.

Ezt a számot azonban tíz-tizenöt százalékkal csökkenthetjük, ha jó munkát végezünk új oltásokkal, egészségügyi ellátással és fogamzásgátlóval ”.

Covid19 vakcina a populáció ellenőrzésére?

Mike Adams publikált élelmiszer-tudós, az Food Forensics című népszerű tudományos könyv szerzője és az ISO által akkreditált CWC Labs alapítója.

Évekkel ezelőtt a következőket mondta:

„Mérnöki biofegyvert fognak kiadni a népességközpontokban. Felhívást fognak kiadni, hogy az oltóipar hatalmas állami finanszírozást kapjon egy oltás előállítására. Csodálatos módon rekord idő alatt kifejlesztenek egy vakcinát. Mindenkinek be kell állnia a sorba, és megkapnia ezt az oltóanyagot. ”

Valóban van egy biofegyver gyártás előkészítés, ezt követi az oltási megbízás, az állami oltásipar hatalmas állami finanszírozása és egy rekord idő alatt kifejlesztett vakcina.

Üzenete további része az, hogy ez az oltóanyag néhány év alatt lassan elkezd milliókat – ha nem milliárdokat – megölni. Ez egy kill-switch vakcina lesz, amelynek célja a világ népességének csökkentése.

ÖSSZEFOGLALÓ: A VILÁGJÁRVÁNYT TERVEZTÉK?

Orvosok ezrei globális bűncselekménynek és egészségügyi mentséggel járó világdiktatúrának nevezik a világjárványt.

Két évvel azelőtt, hogy a Covid-19 megjelent volna a globális színtéren, az Európai Unió, az USA, Kína és más nemzetek hirtelen elkezdtek több tízmillió tesztkészletet exportálni a Covid-19-hez.

2013-ban egy zenész egy koronavírusú globális járványt jósol, és azt mondja, hogy ez 2020-ban fog bekövetkezni. Ezt az úgynevezett „összeesküvés-elméletek” személyes kivizsgálása miatt tudta.

2017-ben Anthony Fauci garantálta a fertőző betegség meglepetésszerű kitörését a Trump-kormányzás első ciklusában.

Közvetlenül a koronavírus-járvány kitörése előtt Bill Gates globális koronavírus-járványos gyakorlatot szervezett: (hu) Event201.

Közvetlenül a járvány kitörése előtt a Globális Felkészültségi Megfigyelő Testület azt mondta a világnak, hogy készen álljon a koronavírus-járványra.

2018-ban a Betegségmodellezési Intézet globális influenzavírus-járványt jelentett be, amely Kínából származik Wuhan területén.

2018-ban Bill és Melinda Gates bejelentette, hogy a következő években egy tervezett vírus globális járványa lesz.

A SARS-CoV-2 koronavírust a wuhani Bio Safety Lab 4-es szintű laboratóriumban hozták létre, amely dollármilliókat kapott Anthony Faucitól.

Több film nagyon részletesen ábrázolta a koronavírus-járványt, sőt a hidroxi-klorokinot említik gyógyírként.

A 2012-es nyári olimpián a koronavírus pandémiája játszott nyitóbemutatójuk során.

Harry Vox oknyomozó újságíró 2014-ben azt jósolta, hogy globális járvány alakul ki, így az „uralkodó osztály” magasabb szintű autoriter ellenőrzést hajthat végre.

Anthony Patch oknyomozó újságíró egy ember által létrehozott vírus világméretű járványát jósolta, amelyet arra használnak, hogy egy DNS-módosító oltást kényszerítsen az emberiségre.

Dr. Carrie Madej évtizedekig tanulmányozta a DNS-t és a vakcinákat, és elmondása szerint a terv a Covid-19 vakcina felhasználásával indítja el a transzhumanizmus folyamatát: az emberi DNS újraprogramozását.

A CIA tisztje, John John Coleman titkos társaságokat tanulmányozott, és azt állítja, hogy céljuk a föld elnéptelenedése halálos kimenetelű, gyors hatású betegségek szervezett járványai révén.

Georgia államban 1980-ban hatalmas emlékművet állítottak fel, az emberiség tíz iránymutatásával, nyolc nyelven. A „tízparancsolat” közül az első az, hogy az emberiséget félmilliárd emberre kell csökkenteni.

Bill Gates a TED beszélgetése során elmondta, hogy új oltásokkal 10-15% -kal csökkenthető a világ népessége.

Az „egészségügyi őr”, Mike Adams évekkel ezelőtt megjósolta, mit látunk most: egy tervezett biofegyver kiadását, majd oltási megbízást, az oltóipar hatalmas állami finanszírozását és egy rekord idő alatt kifejlesztett oltást. Azt is megjósolta, hogy ez az oltás számtalan embert fog megölni pár év leforgása alatt.

2010-ben a Rockefeller Alapítvány közzétette a „A jövő forgatókönyve…” címet, amelyben leírják a közelgő globális járványt, amelynek az emberek feletti autoritárius ellenőrzés végrehajtását kell eredményeznie, amely a pandémiát követően fokozódik.

2020-ban kiadnak egy kézikönyvet az irányítás e világának létrehozásáról, lépésről lépésre. Azt mondják, az élet nem térhet vissza a normális kerékvágásba, amíg a világ „bezárkózott” lesz, autoriter kormányok fentről lefelé történő irányításával.

Valóban látjuk, hogy Bill Gates és sok más világszerte azonnal példátlan módon ragadja meg az irányítást az oltóanyag-azonosítók, az emberekbe beültetett mikrochipek betartatásával, az arcmaszkok viselésével, a társadalmi elhatárolódással, a kényszerített bezárásokkal, a szélsőséges érintkezés nyomon követésével. , stb.

Ennek a fentről lefelé irányuló ellenőrzésnek része az orvosok, tudósok vagy más szakértők minden egyes hangjának rendkívüli cenzúrázása, akik kritizálják a történteket.

Valamennyi jóslat bekövetkezett röviddel azelőtt, hogy megtörtént volna

Ne feledje, hogy ennek a járványnak minden előrejelzését néhány évvel vagy akár hónappal azelőtt jelentették be, hogy bekövetkezett volna. Ez nagyon fontos.

Gates és Fauci hazudik hallgatóságuknak, amikor azt mondják: „a történelem azt mondja, hogy ez megtörténik”, de nincs történelmi alapja annak, hogy garantáljuk, hogy a globális koronavírus-járvány néhány hónapon vagy éven belül bekövetkezhet.

A történelem során soha nem fordult elő ilyen, ilyen globális szinten.

Az a tény, hogy egy ilyen történelmileg egyedülálló eseményt nagyon részletesen megjósoltak – filmek, műsorok, nyomozók, orvosok, azok, akik finanszírozzák ezeket a vírusokat fejlesztő laboratóriumokat, akik milliárdokat keresnek ezekből a járványokból, akik teljesen új szintet akarnak létrehozni az irányítás a világunkban stb. – azt mutatja, hogy azt megtervezték.

Vannak-e jelei annak, hogy a pandémiát manipulálják?

Eddig megvizsgáltuk a jeleket arra vonatkozóan, hogy a pandémiát előzetesen megtervezték. Ha valóban tervezett, akkor ennek a világjárvány idején is nyilvánvalónak kell lennie. A tervezett járvány egyben ellenőrzött járvány is.

A világ irányításának terve

Lehet, hogy már hallotta a „globalisták” szót, de azok számára, akik nem ismerik: ezek az emberek szerte a világon tervezik egy globális kormány felállítását, így teljes globális ellenőrzés alatt állnak az egészség, a vallás és a pénzügyek felett – mindenen.

Ennek fő szereplői az  Egyesült Nemzetek Szervezete , a  Világgazdasági Fórum , az Egészségügyi Világszervezet, az Európai Unió, a Nemzetközi Valutaalap és még sokan mások.

Nemrég jöttek össze a DAVOS nevű eseményen, ahol kifejtették, hogy a világjárványt miként fogják felhasználni terveik megvalósításához.

Íme néhány nyilatkozatuk:

Most van itt a történelmi pillanat, nemcsak a vírus elleni harc, hanem a RENDSZER ALAKÍTÁSA érdekében is.
A világjárvány lehetőséget kínál a világunk visszaállítására.

A világnak közösen és gyorsan kell cselekednie társadalmaink és gazdaságaink minden szempontjának újramegújítása érdekében, az oktatástól a társadalmi kapcsolatokig és a munkakörülményekig.

MINDEN ORSZÁGNAK – az Egyesült Államoktól Kínáig – részt kell vennie, és minden iparágat – az olajtól és a gáztól a technológiáig – át kell alakítani. ” –  Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum Funder

A gobalizmus egyik fő vezetője a Klaus Schwab által alapított Világgazdasági Fórum. Létrehozott egy „forgókereket”, minden céljukkal. Rajta a következő három „projektet” láthatjuk: Covid19, majd globális kormányzás és Internet kormányzás.

Senki sem akarja ezeket a szervezeteket

A földön egyetlen ember sem szavazta meg, hogy ezek a szervezetek még akár létezzenek is, nem is beszélve arról, hogy teljes mértékben irányítsák életünket, családjainkat, közösségeinket, munkahelyeinket, egészségünket, iparunkat stb. az egész jövőnket.

Az Egészségügyi Világszervezet az egészségünk globális főnökeként mutatja be magát, anélkül, hogy bárki közülük választott volna nekik.

Zsarnokságot alkalmaznak a mainstream médiában és a közösségi médiában, ahol semmilyen orvosi vagy tudományos szakvélemény kifejezése nem megengedett, kivéve, ha ez összhangban van e „Világ” szervezet irányelveivel.

Orvosok és tudósok tízezreit cenzúrázták a világ minden tájáról, a Facebook, a Youtube és a Twitter. Miért? Mivel ezek a közösségi média óriások kijelentik, hogy CSAK az, amit az Egészségügyi Világszervezet mond, igaz.

Az egész emberiségnek alá kell vetnie magát ezeknek az embereknek, akik mindannyiunk felett helyezkedtek el, anélkül, hogy valaha is megkérdezte volna véleményünket, vagy akár konzultált volna más orvosi szakértőkkel.

Valójában minden egyes orvosszakértőt, aki ellenzi döntéseit, cenzúrázzák.

Ez az orvosi szabadság teljes elvesztését, a szólásszabadság elvesztését, az igaz tudomány elvesztését, a valódi újságírás elvesztését és a diktatúrák bevezetését jelenti azoknak a szervezeteknek, amelyekre senki sem szavazott, olyan emberek vezetésével, akiket senki sem akart, és mégis magukévá tették világunkat.

Ők a nagy kövér, átlagos zaklató a játszótéren, aki mindenki felett főszerepet játszik.

Az Egészségügyi Világszervezetet egy terrorista irányítja

A Word Egészségügyi Szervezet vezetője,  Tedros Adhanom Ghebreyesus , egy erőszakos forradalmi kommunista párt tagja  Etiópiában , a Tigray Népi Felszabadítási Frontnak.

A Belbiztonsági Minisztérium egyértelműen kimondja:

„A TPLF erőszakos tevékenységei alapján a Tier III terrorszervezetnek minősül…”

Gondolja végig ezt:  az Egészségügyi Világszervezetet irányító férfi szó szerint kommunista terrorista , aki ártatlan emberek ezreinek meggyilkolásában vett részt, és megpróbálta Etiópiára rákényszeríteni a kommunizmust.

És ez az ember az egész világot megfélemlíti, elmondja mindannyiunknak, mit tehetünk és mit nem, minden más, más véleményen lévő egészségügyi szakembert cenzúrázza, vak engedelmességet követel az egész emberiségtől, miközben megbízásokat ír elő az első számú pénzügyi szponzoruk oltóanyagára.  : Bill Gates .

Mostantól ez a világ, amelyben élni akarsz?

Egyre több pandémia, az emberiség kerékbe törésére

Ezek a globalisták még nagyobb szenvedéssel fenyegetik az emberiséget, ha nem vetjük alá magunkat teljes ellenőrzésüknek. Károly herceg nemrég csatlakozott a DAVOS-hoz, és nyilvánosan kijelentette:

“Egyre több járvány lesz, ha most nem hajtjuk végre a ” nagy visszaállítást “

Bill Gates ezt már „pandémiának nevezi”, és „második és harmadik pandémiáról” beszél.

A nyomozó, aki még 2013-ban azt jósolta, hogy 2020-ban koronavírus-járvány fog bekövetkezni, majd zavargások következnek, elmondta, hogy a terv az, hogy 2020 és 2030 között járványsorozatokat hozzanak létre.

Ez az évtized választott időkeret arra, hogy a világot egy nagy banánköztársasággá alakítsa, amelyet őrült hatalmi férfiak vezetnek, akik elnéptelenítik a földet, és rabszolgává teszik az emberiség többi részét.

Annyi járványt terveznek előidézni, amennyi csak szükséges, annak érdekében, hogy megtörjék az emberiséget, amíg mindenki nem engedi át magát a globális irányításának.

Kezdi megérteni, hogy miért hívja több mint 500 orvos Németországból, 600 orvos Spanyolországból, orvosok ezrei az Egyesült Államokból és még sokan mások a világ minden tájáról “globális” bűncselekménynek?

A katolikus egyház vezetői figyelmeztetik az emberiséget

Egy érsek és a római katolikus egyház több bíborosa levelet írt az emberiségnek, hogy a Covid-19 leple alatt global zsarnokságra figyelmeztessen bennünket.

Ez a kivonat ebből a történelmi üzenetből, amelyet sok nyelvre lefordítottak és elküldtek a vezetőknek a világ minden tájáról.

„Van okunk feltételezni, hogy a járvány előfordulásának a halálozások számához kapcsolódó hivatalos adatai alapján vannak olyan hatalmak, akik érdekeltek abban, hogy a világ lakossága között pánikot keltsenek, amelynek egyetlen célja a korlátozások elfogadhatatlan formáinak végleges bevezetése, az emberek irányítása és mozgásuk nyomon követése. Ezeknek az illiberális intézkedéseknek a bevezetése zavaró előzmény a minden kormányzáson kívül eső világkormány megvalósításához. ”

Van remény? Mit tehetünk?

Van-e remény a jövőnkre, vagy átadjuk magunkat e gonosz megamilliárdosok irgalmatlan kezének, akik el akarják népteleníteni a földet, és meg akarják ragadni az emberiség teljes irányítását?

Igen, van remény. A jövő fényesebb, mint azt el is tudjuk képzelni!

Ez nem végzet és komor forgatókönyv, hanem ébresztő felhívás az emberiség számára, hogy hagyjon fel hinni a maffia-médiában és a perverz politikusokban, és a szabadság jövőjévé váljon.

Meghívlak benneteket, hogy csatlakozzatok a globális szabadságharcosok egyedülálló és történelmi mozgalmához, akik az emberiséget a remény, a helyreállítás és a nagyobb szabadság új korszakába vezetik, mint amit valaha is tudtunk.

Mielőtt felvennéd a maszkot, olvasd el!

Nézzük mit tanultunk biológiából a szervezetünk különleges gázcseréjéről, a légzésről:

A légzés azon működések összessége, amelyek során a szervezet az energiatermeléshez szükséges oxigént felveszi, a sejtek anyagcseréjében felhasználja, és az eközben termelődött szén-dioxidot leadja.

A légzés során beszívott levegő főbb komponensei:

 • Oxigén 21 %
 • Nitrogén 78 %
 • Szén-dioxid 0,04 %

A tüdőből kilélegzett levegő főbb komponensei:

 • Oxigén 16,5 %
 • Nitrogén 78,5 %
 • Szén-dioxid 4,2 %

A belélegzett szén-dioxid gáz mennyiségének növekedése a komfortérzet romlását, súlyosabb esetben egészségkárosodást (halált) okoz.
Ha a a belélegzett szén-dioxid gáz mennyisége kb. 2 %, akkor szédülést tapasztalunk, 3 % esetén légzési panaszok jelentkeznek, 6 % fölött fulladásos halál következhet be.

Mi történik velünk, ha maszkot viselünk? Jóval magasabb szén-dioxid tartalmú levegőt szívunk be. Tehát egy idő után természetes, hogy romlik a komfortérzetünk, szédülünk, stb.

De akkor miért nem érzi magát mindenki rosszul, ha maszkban van? A válasz egyszerű: a textilmaszk nem légmentes, tehát a friss levegővel keveredik a kifújt levegő, így a szén-dioxid tartalom nem lesz nagyon magas. 

Ha valaki olyan maszkot visel, ami nem engedi át a levegőt, ott is van légcsere, hiszen a maszk nem illeszkedik teljesen az arcra, így szintén bejut mögé a friss levegő. (pl egy 3 napos borostát viselő hiába vesz fel ilyen drága, speciális maszkot – szabad légáramlás zajlik a maszk mögött is. Nem beszélve a szakállasokról!)

Vagyis azért nem leszünk rosszul a huzamosabb maszkviseléstől, mert a levegő szabadon áramlik a maszk mögé is. A levegőben lévő vírusok, baktériumok, és minden egyéb szabadon bekerül az orrunkba. DE AKKOR MIÉRT VISELJÜK A MASZKOT HÓNAPOK ÓTA?

A vírustól félőkben hamis biztonságérzetet kelthet a maszkviselés, mert azt hiszik, a maszk megvédi őket. Jó lenne, ha ezzel mindenki tisztában lenne!

Az mRNS technológia feltalálója: A vakcina hatására a lipid nanorészecskék “nagy koncentrációban” halmozódnak fel a petefészkekben.

A “Dark Horse Podcast” című műsorában Dr. Robert Malone, az mRNS-vakcinatechnológia megalkotója elmondta, hogy a COVID vakcina lipid nanorészecskéi – amelyek a szervezetet a tüskefehérje előállítására utasítják – elhagyják az injekció beadásának helyét, és felhalmozódnak a szervekben és szövetekben.

Június 10-én Dr. Robert Malone, az mRNS vakcinatechnológia megalkotója a “Dark Horse Podcast” 3 órás beszélgetésen csatlakozott Dr. Bret Weinstein evolúcióbiológushoz, hogy megvitassa a Pfizer és a Moderna vakcinákkal kapcsolatos számos biztonsági aggályt.

A teljes podcast rövid részletében Malone, Weinstein és Steve Kirsch technológiai vállalkozó a Pfizer ellentmondásos japán biodisztribúciós tanulmányának következményeivel foglalkozik. A tanulmányt a hónap elején hozta nyilvánosságra Dr. Byram Bridle vírusimmunológus.

Beszélnek továbbá az új mRNS-vakcinák megfelelő állatkísérleteinek hiányáról, valamint a Dr. Geert Vanden Bossche virológus által képviselt elméletről, miszerint az mRNS-vakcinákkal történő tömeges oltás egyre fertőzőbb és potenciálisan halálos változatokat hozhat létre.

Amint arról a The Defender június 3-án beszámolt, a Bridle a japán kormányhoz intézett, a Pfizer adataira vonatkozó információszabadság iránti kérelem eredményeként megkapta egy japán biodisztribúciós tanulmány másolatát – amelyet eddig eltitkoltak a nyilvánosság elől.

A tanulmány nyilvánosságra hozatala előtt a szabályozók és a vakcinafejlesztők elhitették a nyilvánossággal, hogy az mRNS COVID vakcinák által termelt spike fehérje a vállban marad, ahol beadják, és nem biológiailag aktív – annak ellenére, hogy a szabályozók világszerte rendelkeztek a tanulmány másolatával, amely ennek ellenkezőjét mutatta.

A Bridle által megszerzett biodisztribúciós tanulmány kimutatta, hogy a vakcinából származó lipid nanorészecskék nem maradtak a deltoid izomban, ahová beadták őket, ahogy azt a vakcina fejlesztői állították, hanem az egész szervezetben keringtek, és nagy koncentrációban felhalmozódtak a szervekben és szövetekben, beleértve a lépet, a csontvelőt, a májat, a mellékveséket és – “meglehetősen magas koncentrációban” – a petefészkekben.

Az mRNS – vagy messenger RNS – az, ami a szervezetnek azt mondja, hogy állítsa elő a tüskefehérjét. Malone szerint a lipid nanorészecskék olyanok, mint a “dobozok”, amelyekben az mRNS-t szállítják. “Ha egy szervben vagy szövetben lipid nanorészecskéket találunk, az azt jelenti, hogy a gyógyszer eljutott az adott helyre” – magyarázta Malone.

A japán tanulmány adatai szerint a lipid nanorészecskék négy órán belül az egész testben keringő teljes vérben megtalálhatóak voltak, majd nagy koncentrációban a petefészkekben, a csontvelőben és a nyirokcsomókban telepedtek meg.

Malone elmondta, hogy a vakcinát kapó személyeket leukémia és limfómák szempontjából nyomon kell követni, mivel a csontvelőben és a nyirokcsomókban lipid nanorészecskék koncentrációja volt. De ezek a jelek gyakran csak hat hónap, három vagy kilenc év múlva jelennek meg – mondta.

Általában az ilyen jeleket az állatkísérletek és a hosszú távú klinikai vizsgálatok során észlelik, de ez nem történt meg az mRNS-vakcinákkal, mondta Malone.

Malone elmondta, hogy két olyan mellékhatásjelzés van, amely az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) számára nyilvánvalóvá vált. Az egyik a trombocitopénia, vagyis az, hogy nincs elég vérlemezke, amelyek a csontvelőben termelődnek. A másik a lappangó vírusok újraaktiválása.

Malone zavarba ejtőnek találta a petefészek jelét, mivel a herékben nincs felhalmozódás.

Malone elmondta, hogy az eredeti adatcsomagok ezt a biodisztribúciós információt tartalmazzák. “Ezek az adatok már régóta kint vannak” a szabályozók védett, nem nyilvános, a világ minden táján a szabályozó hatóságok hatáskörében – mondta.

Malone szerint az FDA tudta, hogy a COVID tüskés fehérje biológiailag aktív, és az injekció beadásának helyéről eljuthat és mellékhatásokat okozhat, valamint hogy a tüskés fehérje, ha biológiailag aktív, nagyon veszélyes.

Valójában Malone egyike volt azon tudósoknak, akik figyelmeztették az FDA-t a szabad spike fehérje veszélyeire.

Malone felvetette, hogy autoimmun problémák kapcsolódhatnak a szabadon keringő spike fehérjéhez, amiről a fejlesztők biztosították, hogy nem fog megtörténni. Az autoimmun problémák felismeréséhez a 3. fázisban lévő betegeknél 2-3 éves követési időszakra lenne szükség a vakcinák lehetséges autoimmun következményeinek nyomon követésére – de ez a nyomon követés nem történt meg a Pfizer és a Moderna vakcinák esetében.

Weinstein szerint a Pfizer és a Moderna nem végzett megfelelő állatkísérleteket sem. Az állatmodellek olyan jelzést adnak nekünk, amely felhívja a figyelmünket arra, hogy mit kell nyomon követnünk az embereknél.

Weinstein mondta:

“Nagyon riasztó rövid távú dolgokat kaptunk. Vannak olyan rövid távú dolgaink, amelyek riasztóak az alapján, hogy hol találjuk ezeket a lipideket, hol találjuk a tüskés fehérjéket – ezek a dolgok aggodalomra adnak okot, mert nem így kellett volna lennie. Van egy riasztó jelünk is a rendszerben jelentett veszélyek és halálesetek vagy a károsodások és a halálesetek tekintetében, és okkal gondolhatjuk, hogy ezek drámai aluljelentések.”

Vaden Bossche jól mondta

Weinstein szerint az oltóanyagok egyik potenciális ártalmáról Vanden Bossche, a GSK Biologicals, a Novartis Vaccines, a Solvay Biologicals, a Bill & Melinda Gates Alapítvány seattle-i Global Health Discovery csapatának, valamint a genfi Global Alliance for Vaccines and Immunization (Globális Szövetség az Oltásokért és Immunizációért) munkatársa, egy oltóorvos tette híressé.

Az év elején Vanden Bossche egy 12 oldalas dokumentummal alátámasztott felhívást intézett az Egészségügyi Világszervezethez, amelyben leírta azt a “fékezhetetlen szörnyeteget“, amelyet egy globális tömeges oltási kampány potenciálisan elszabadíthat.

Vanden Bossche szerint a zárlatok és a vírusra gyakorolt rendkívüli szelekciós nyomás kombinációja, amelyet az intenzív globális tömeges oltási program idéz elő, rövid távon csökkentheti a megbetegedések, kórházi kezelések és halálesetek számát, de végső soron még több aggasztó mutáns létrehozását fogja előidézni. Ezt nevezi Vanden Bossche “immunmenekülésnek” (azaz a vírusnak az emberi immunrendszer általi nem teljes sterilizálása, még a vakcina beadását követően is).

Az immunmenekülés viszont arra készteti majd a vakcinagyártó cégeket, hogy tovább finomítsák a vakcinákat, ami nem csökkenti, hanem növeli a szelekciós nyomást, és egyre több átvihető és potenciálisan halálos változatot hoz létre.

A szelekciós nyomás egyre nagyobb konvergenciát fog okozni az olyan mutációkban, amelyek a vírus kritikus tüskefehérjét érintik, amely felelős a légutak nyálkahártya-felületének áttöréséért, amely a vírus által használt útvonal az emberi szervezetbe való bejutáshoz.

A vírus hatékonyan túl fog járni az alkalmazott és a keringő változatoktól függően finomított, rendkívül specifikus antigénalapú vakcinák eszén. Mindez a súlyos és potenciálisan halálos megbetegedések hokibot-szerű növekedéséhez vezethet – valójában egy ellenőrzésen kívüli világjárványhoz.

Malone szerint:

“Vanden Bossche aggodalma nem elméleti. Valós, és rendelkezésünkre állnak az adatok. Ezzel a vírussal vagy annak downstream változataival nagyjából életünk végéig együtt kell élnünk, és egyre inkább az influenzához fog hasonlítani. Folytatódni fog a változatok evolúciója és keringése, és ez egy menekülés”.

A Covid-19 népirtás

Háborús fegyverek

Michael Sazio bíró, orvoskutató és klinikus hangsúlyozta, hogy a Covid-19 elnéptelenítését évtizedek óta tervezték. A japán Pfizer tanulmánya kimutatta, hogy az mRNS-vakcinákban lévő tüskefehérjék a szervezet egyes szerveiben jobban összegyűlnek, mint másokban. Kezdetben az orvosoknak és a tudósoknak azt mondták a biotechnológiai vállalatnál, hogy a tüskefehérjék a vállban lévő injekció beadásának helyén maradnak. Most már tudjuk, hogy a Covid-19 tüskefehérje az egész testben elterjed. Azáltal károsítja a szerveket és a sejteket, hogy az immunrendszert becsapva megtámadja a vérsejteket, amelyeket úgy kódoltak, hogy ennek a gyilkos spike fehérjének a gyári termelőivé váljanak.

A vakcinázottak teljes vérellátása vadul fertőzött. A spike fehérje összegyűlik a herékben és a petefészkekben, ami a férfiakat és a nőket terméketlenekké teszi.

A beoltottak nem repülhetnek repülőgépen a vérrögképződés nagy kockázata miatt.

A lipid-nanotechnológiát arra használják, hogy megkerüljék az emberi immunrendszert, és az emberek sejtjeit úgy kódolják, hogy korlátlanul és transzgenerációsan termeljék a rendkívül fertőző spike fehérjét. Ez az emberek biohackelése tájékozott beleegyezés nélkül. Ez az immunrendszer automatikus elfogása és az emberek sejtjeinek eltérítése. A Covid-19 egy gyilkos lövés, amely több biotechnológiai ipari informátor szerint 1-3 évre csökkenti az ember várható élettartamát.

Laura Lee Podkin bírónő azt kérdezi: “A történelem során mióta oltjuk a terhes nőket?”. A Pfizer saját dokumentumaiból kiderül, hogy a biotechnológiai vállalatnak előzetes tudomása volt a fertőzés terjedéséről. Az oltatlan nők teljes decidualis öntvényei (méhnyálkahártya) csomókban hullanak le a beoltottakkal való érintkezés után.

A Covid-19 vakcináknak van egy HIV retrovírus komponense. Dr. Judy Mikovitz a Natural News Mike Adamsnek adott nemrégiben adott interjújában elmagyarázta, hogy a HIV-et az oltások által idézték elő. A HIV egy Gain-Of-Function biofegyver, akárcsak a SARS. A biotechnológiai ipar a Covid-19 genocídium próbafuttatására használta őket, hogy a biotechnológiai cégek elkerülhessék a bírósági kifizetéseket. Szándékukban áll nagyon gyorsan elnépteleníteni a világot, és visszaállítani a történelmet, hogy elrejtsék az emberiség elleni bűneiket.

A Coivd-19 injekciók beadása előtt nem veszik figyelembe a páciens orvosi adatait vagy kórtörténetét az oltás előtt. Ez példátlan tömeggyilkosság és orvosi gonoszság, amely teljes körű népirtásba torkollik. Ez nem oltási program, hanem népirtás.

tesztelés teljesen hamis, és mégis a PCR alapján az embereket arra kényszerítették, hogy olyan gyógyszereket szedjenek, amelyekből Anthony Fauci anyagilag részesült.

Robert Potter bíró elmagyarázza, hogy a Covid-19 a Certificate of Vaccination ID rövidítése. Ez egy fegyvermegfigyelési program, amelynek célja, hogy az embereket mesterséges intelligencia befogadó állomásokká tegyék. Az oltottak telefonjai, számítógépei, okostévéi, autói stb. próbálnak kapcsolatot teremteni velük. Orwelli, kommunista hitelrendszer a mozgásszabadság, a gyülekezési szabadság és a testi autonómia megtagadására.

Potenciálisan parazita, nem emberi lényekkel állunk szemben, akik kapzsi, megvesztegetett, megzsarolt és jól finanszírozott kormányokkal dolgoznak, amelyek most tömegesen gyilkolják a lakosságot az oltás álcája alatt.

Mindannyian nanopartikuláltak vagyunk valamilyen mértékben.

Megtiszteltetés volt számomra, hogy I.T.C. bíróként felszólalhattam, hogy a Covid “tesztek”, maszkok és vakcinák mind a tömeges elnéptelenedés háborús fegyverei. A szlovákiai jelentés feltárta, hogy a Covid-19 tampon “tesztek” végén lévő szálak kampó alakúak, és arra tervezték őket, hogy felszakítsák a vér/agy gát finom membránját. Ez lehetővé teszi, hogy a vakcinákban lévő lipid-nanobotok könnyebben bejussanak az agyba, és könnyebben juttassák el a gyógyszer/kémiai hatóanyagaikat. Ez okozza a Prion autoimmun betegségeket, neurológiai rendellenességeket, demenciát és halált. Agyvérzést és agyvérzést is okoznak.

A maszkokban és orrtamponokban lévő mérgező grefén-hidrogélekkel az embereket tájékozott beleegyezés nélkül oltják be. A Natural News munkatársa, Mike Adams által készített laboratóriumi fotók megmutatták, hogy a hidrogélek a végükön tapadókorongokat tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy a test belsejében lévő szövetekhez kapcsolódjanak, ahol külső aktiválásra várnak. A laboratóriumi fotókon az is látható, hogy a tamponszálak biolumineszcens fénye bizonyítja, hogy mesterséges és félvezetők. Ez egy nagyon fejlett, potenciálisan nem emberi fegyver. A lipid-nanorészecskékkel ellátott grafén-hidrogélekkel milliárdszámra irtják az emberiséget. A tamponok és maszkok tartalmazzák a grafén-hidrogéleket a ballisztikus vakcina beadásához.

A lipid-nanorobotok két hasznos teherrel rendelkeznek. A külső lipidbevonat lítiumot tartalmaz, és ez az első gyógyszer és vegyi hasznos teher, amelyet gyors szállításra használnak. A lipid-nanobotok az érrendszeren keresztül jutnak be, és először a tüdősejteket célozzák meg. Megakadályozzák, hogy a légzési enzim a légzés során elektronokat adjon át az oxigénmolekuláknak, és ezzel elvágják a szervezet oxigénellátását.

A második hasznos terhet a lipid-nanobotok tartalmazzák, és később külső aktiválással felszabadítható.

Az emberiséget elkábítják és megmérgezik, és Bill Gates “Smart Dust”-ján keresztül nanorészecskékkel permetezik az égből, hogy csökkentsék az ellenállóképességet és a népességet. A lipid-nanorészecskék megtalálhatóak az élelmiszerekben, és természetes összetevőkként vannak feltüntetve, mint vitaminok és ásványi anyagok. Olyan hétköznapi tárgyakban is megtalálták őket, mint a tamponok, pelenkák, pékáruk, hot dogok, maszkok és Covid-19 “teszt” tamponok. Kérem, hallgassa meg a podcastomat: Az emberiség egy varázslat alatt? Beszéljünk a lítiumról.

A tüskefehérje vérlemezke-aggregációt okoz és az érrendszert veszi célba. A vérlemezkék ACE2-receptoraihoz kötődik. A vérereken lévő sejteket veszi célba, de a szervezet bármely sejtjét megcélozhatja a pusztítás. A spike fehérje szívizomgyulladást, szívvérzést és gyulladást okoz. A szervezet számos szervében felhalmozódik, beleértve a petefészkeket és a heréket is, ami a férfiakat és a nőket terméketlenné teszi.

A Salk Intézet jelentéséből kiderült, hogy a spike fehérje okozza a véralvadást és elpusztít minden sejtet.

A mainstream média hiteltelenné vált. Ez nem egy vakcinakísérlet. Ez egy biológiai fegyver, amit népirtás és elnéptelenedés céljából vetnek be. Az emberi genomot támadják. Ez egy rendkívül fejlett és összehangolt támadás egy “magasabb intelligencia” részéről, amely fejlett fegyvereket használ, mint például a grafén és a nanobotok, hogy milliárdszámra pusztítsa ki az emberi fajt. A DNS-ünket, amely a múltunkat, jelenünket és jövőnket jelenti, támadás éri, és ezzel együtt azt is, hogy mit jelent embernek lenni.

Mit továbbítanak? Nem tudjuk biztosan, hogy tüskefehérjéről van-e szó, és nem ismerjük az átvitel hosszú távú hatásait. A terjedés halálos és várhatóan erősíti a halálos áldozatok számát. A bizonyítékok meggyőzőek, és a vakcinázottak komoly veszélyt jelentenek.

A spike protein széles körben elterjedt, és a légzési zónán, a bőrön, a székleten és a vizeleten keresztül terjedhet. Dr. Roger Hodkinson felfedte a Corona Vizsgálóbizottság előtt, hogy a SARS erősen a verejtékmirigyekben helyezkedik el. Ha a Covid-19-ben lévő spike fehérje ugyanezt teszi, ez azt jelenti, hogy az izzadságból aeroszolizálódik. Ezek a részecskék sokkal kisebbek, mint egy vírus.

Egy Pfizer dokumentum arra kéri a nem oltott személyeket, akiket az átvitel károsan érintett, hogy jelentsenek a Pfizer BioNTech nyomozóinak, de ezek az adatok nem keverednek a vakcinával kapcsolatos adatokkal. Tehát nem tudjuk, hogy mit tudnak a vizsgálók. Ha képes meg nem született babákat megölni, akkor előbb-utóbb több embert is képes lesz megölni, mert a beoltottak sejtjei úgy lettek kódolva, hogy folyamatosan termeljék a tüskefehérje fertőzést. Az emberiséget kettészakították. Szinte mindenkinek van valaki a családjában, akit beoltottak. A DARPA legalább egy évtizede dolgozik a fertőző vakcinákon. A Covid-19 az első ilyen “önmásoló vakcina”.

56 éves görög nő meghal percekkel a második Pfizer-oltás után

Egy 56 éves görög nő a Kalavryta kórházban néhány perccel a Pfizer vakcina második adagja után meghalt.

A középkorú nőt, akit pénteken délelőtt 10:00 órai rendelése során oltottak be a kórházban, néhány perccel azután nyilvánították halottnak, hogy megkapta a Pfizer koronavírus elleni második oltását.

A szokásos eljárásnak megfelelően a nőt egy külön helyiségben ültették, amíg megfigyelték, hogy az oltás beadása után bekövetkező negatív fejleményekre nem kell számítani.

Alig tíz perccel az oltás beadása után “égő” fájdalomra panaszkodott a mellkasában és a hátában, majd összeesett.

A helyszínre érkező orvosok megpróbálták újraéleszteni a nőt, sőt intubálni is próbálták, de egy órával az összeesés után abbahagyták kétségbeesett erőfeszítéseiket.

A Covid vakcinák Alzheimer-kórt, agyi elváltozásokat okoznak

Az ohiói Cleveland Clinic új kutatása megállapította, hogy a wuhani koronavírus (Covid-19) és a hozzá kapcsolódó vakcinák a demenciával és az Alzheimer-kórral összefüggő súlyos agyi elváltozásokhoz vezethetnek.

A kognitív zavarokat egyre gyakrabban jelentik a kínai vírus “szövődményeként”, de a valóság az, hogy az injekciók a vírus – vagyis az injekciók okozzák az agykárosodást.

“Egyre gyakoribbak a beszámolók a Covid-19-es betegek neurológiai szövődményeiről és a “hosszú ideig tartó” betegekről, akiknek tünetei a fertőzés elmúlása után is fennállnak, ami arra utal, hogy [a vírus és a vakcinák] tartós hatással lehetnek az agyműködésre” – írták a tanulmány szerzői.

Az Alzheimer’s Research & Therapy című folyóiratban megjelent tanulmány alátámasztja a hasonló kutatásokat, amelyek megállapították, hogy a Pfizer és a BioNTech kínai vírus mRNS-injekciója kiváltja azt a fajta agyi degenerációt, amely végül demenciához vezet.

A legutóbbi tanulmány azon a kutatáson alapul, amely azt próbálta meghatározni, hogy egyes emberek, akiknek a tesztje pozitív a kínai vírusra, hogyan és miért veszítik el egy időre az íz- és szaglásérzékelésüket. Hogy a végére járjanak a dolognak, megnézték a Wuhan influenzával összefüggésbe hozható számos gén molekuláris tervrajzát.

Miután már gyűjtöttek adatokat mind a kovászos betegekről, mind az Alzheimer-kórban szenvedő emberekről, a csapat mesterséges intelligenciát (AI) használt a köztük lévő közelség mérésére. Különböző genetikai tényezőket is elemeztek, amelyek a vírus vagy a vakcina összetevői számára útvonalként funkcionálhatnak az agyszövetek és -sejtek megfertőzéséhez.

A kínai vírus és a demencia közötti “jelentős hálózat alapú kapcsolatok” arra a következtetésre vezették a csapatot, hogy az utóbbi betegségben szenvedő emberek szinte védtelenek maradnak az előbbivel szemben, legalábbis részben azért, mert bizonyos vírusellenes gének száma csökkent.

“Bár a kutatók kevés bizonyítékot találtak arra, hogy a vírus közvetlenül az agyat célozza meg, szoros hálózati kapcsolatokat fedeztek fel a vírus és a számos neurológiai betegséggel, leginkább az Alzheimer-kórral összefüggő gének/fehérjék között, rámutatva azokra az útvonalakra, amelyeken keresztül a Covid-19 Alzheimer-kórhoz hasonló demenciához vezethet” – írta a Cleveland Clinic.

Más kínai koronavírusok is agykárosodáshoz kapcsolódnak


A megfigyelés után a kutatócsoport most azt tervezi, hogy megvizsgálja azokat a folyamatokat, amelyek révén a kínai baktériumok önmagukban is agyi degenerációhoz vezethetnek. A más vizsgálatokból már ismertek alapján ez a kínai vírusinjekciók tartalmára is vonatkozik, amely ugyanazokat a tüskés fehérjéket tartalmazza, amelyek magán a víruson is megtalálhatóak.

“A Covid-19 és a neurológiai problémák közötti kapcsolat azonosítása kulcsfontosságú lesz a hatékony megelőző és terápiás stratégiák kidolgozásához, amelyekkel a neurokognitív károsodások megugrását kezelhetjük, amire a közeljövőben számíthatunk” – idézi a kutatás vezető szerzőjét, Feixiong Chenget a közlemény.

Az agyi degeneráció a kínai vírus korábbi változataihoz, például a MERS-hez és a SARS-hoz is kapcsolódik, mindkettőnél minden ötödik beteg memóriazavarról, dezorientáltságról, figyelmetlenségről, zavartságról és más hasonló tünetekről számol be.

Azok, akiket sürgősségi osztályra kellett “ellátásra” felvenni, még inkább ki vannak téve a súlyos neurológiai és pszichiátriai rendellenességek kockázatának – állapították meg korábbi tanulmányok, amelyek rávilágítottak a különböző kínai koronavírusokhoz kapcsolódó agykárosodási kockázatra.

“És a rémhírterjesztés könyörtelenül folytatódik” – írta az RT egyik kommentelője, rámutatva arra, hogy a Cleveland Clinic úgy ferdítette el a kutatását, hogy inkább a vírusra, mint a vírust tartalmazó “vakcinákra” összpontosított.

“Nem a covidtól betegszik meg az emberek feje, hanem a rémtörténetek 24/7 nonstop bombázásától, a kényszerített izolációtól és más természetellenes, erőltetett viselkedésektől. A társadalom egésze hisztérikussá és paranoiássá vált, és a félelem és egy őrült új “normális”, amit ránk kényszerítenek.”

További kapcsolódó hírek a kínai vírusinjekciók veszélyeiről és hatástalanságáról a ChemicalViolence.com oldalon olvashatók.

A szülők egy csoportja elküldte a gyerekeik arcmaszkjait egy laboratóriumba elemzésre. Ezt találták

Már jóval több mint egy éve mondják nekünk, hogy széleskörű, kényszerített, nyilvános maszkolást kellene bevezetni, mert még ha csak mérsékelten, enyhén vagy elhanyagolhatóan hatékony is a COVID-19 terjedésének megfékezésében, NULLA hátrányai vannak.

“Mi a baj?” – kérdezik.

“Csak egy kis kellemetlenség” – nyafogják.

“Ha csak EGY ÉLETET ment meg, már megérte!” – könyörögnek.

Eközben mi, a Valóság Csapat tagjai nem csak továbbra is rámutattunk a valós adatokra, amelyek azt mutatják, hogy a maszkolás teljesen hatástalan, hanem azt is fenntartottuk, hogy a nyilvános maszkolásra való kényszerítés, különösen hosszú távon, negatív társadalmi, sőt egészségügyi következményekkel jár, amelyeket a hatalom túlságosan boldogan figyelmen kívül hagy az újdonsült arcmaszk istenüknek való engedelmességben.

Értelemszerűen az egyik ilyen egészségügyi következmény az a tény, hogy emberek milliói, különösen a gyerekek, arra kényszerülnek, hogy olyan ruhadarabokat viseljenek és cipeljenek magukkal, amelyeken keresztül folyamatosan, órákon keresztül lélegeznek. Milyen lappangó kórokozókat találhatnak ezeken az undorító szerkezeteken, amelyeket szüntelenül kézben tartanak, zsebekbe dugnak, és esztelenül könyvekre, asztalokra és asztalokra dobálnak? Nos, a floridai szülők egy csoportja elküldte a gyermekeik által viselt maszkokat egy laboratóriumba, hogy kiderítsék. És igen, valószínűleg meg kell győződnöd arról, hogy nem vacsorázol egyhamar, mielőtt megemészted ezeket az eredményeket.

Sajtóközlemény útján:

Gainesville, FL (2021. június 16.) – A FL-beli Gainesville-ben élő szülők egy csoportja, akiket aggasztanak a maszkok lehetséges ártalmai, hat arcmaszkot küldtek be egy laboratóriumba elemzésre. Az így kapott jelentés szerint öt maszk baktériumokkal, parazitákkal és gombákkal volt szennyezett, köztük három veszélyes kórokozó és tüdőgyulladást okozó baktériummal. A maszkokon nem mutattak ki vírusokat, noha a vizsgálat alkalmas a vírusok kimutatására.

Az elemzés a következő 11 riasztóan veszélyes kórokozót mutatta ki a maszkokon:

– Streptococcus pneumoniae (tüdőgyulladás)

– Mycobacterium tuberculosis (tuberkulózis)

– Neisseria meningitidis (agyhártyagyulladás, szepszis)

– Acanthamoeba polyphaga (keratitis és granulomatosus amebás agyvelőgyulladás)

– Acinetobacter baumanni (tüdőgyulladás, véráramfertőzések, agyhártyagyulladás, húgyúti fertőzések – antibiotikumokkal szemben rezisztens).

– Escherichia coli (ételmérgezés)

– Borrelia burgdorferi (Lyme-kórt okoz)

– Corynebacterium diphtheriae (diftéria)

– Legionella pneumophila (légiós betegség)

– Staphylococcus pyogenes M3 szerotípus (súlyos fertőzések – magas megbetegedési arány)

– Staphylococcus aureus (agyhártyagyulladás, szepszis)

A maszkok fele a tüdőgyulladást okozó baktériumok egy vagy több törzsével volt szennyezett. Egyharmaduk egy vagy több agyhártyagyulladást okozó baktériumtörzzsel volt szennyezett. Egyharmaduk veszélyes, antibiotikum-rezisztens baktérium-kórokozókkal volt szennyezett. Ezenkívül kevésbé veszélyes kórokozókat is azonosítottak, köztük olyan kórokozókat, amelyek lázat, fekélyt, pattanásokat, élesztőgomba-fertőzést, torokgyulladást, parodontális betegséget, Rocky Mountain Foltos Lázat és még sok mást okozhatnak.

A vizsgált arcmaszkok újak vagy viselés előtt frissen mosottak voltak, és 5-8 órán keresztül viselték őket, legtöbbször a 6-11 éves gyermekek személyes iskolai oktatás során. Egyet egy felnőtt viselt. Kontrollként egy, az egyik gyermek által az iskolában viselt pólót és a nem viselt maszkokat vizsgálták. A kontrollokon nem találtak kórokozókat. A pólón talált fehérjék például nem kórokozók az emberre nézve, és általában megtalálhatóak a hajban, a bőrben és a talajban.

A vizsgálatban részt vevő egyik szülő, Amanda Donoho asszony megjegyezte, hogy ez a kis minta további kutatások szükségességére utal: “Tudnunk kell, hogy mit teszünk a gyermekeink arcára minden nap. A maszkok meleg, nedves környezetet biztosítanak a baktériumok számára a szaporodáshoz”.

Ezek a helyi szülők azért szerződtek a laboratóriummal, mert aggódtak a maszkokban lévő szennyeződések lehetősége miatt, amelyeket a gyermekeik egész nap kénytelenek viselni az iskolában, fel- és levéve, különböző felületekre helyezve, a fürdőszobában viselve stb. Ez késztette őket arra, hogy elküldjék a maszkokat a Floridai Egyetem tömegspektrometriás kutatási és oktatási központjába elemzésre.

Az alábbi táblázat, amelyet a szülők csoportja állított össze, az egyes kórokozókból eredő potenciális veszélyeket mutatja be:

Természetesen a fentiek, vagy bármi más nem fogja elriasztani a maszkos szekta szélsőségeseit, akik közül néhányan most azt akarják, hogy az iskolákban örökre maradjon a maszkolás.

A Pfizer biofarmáciai vállalat vezetői úgy működnek, mint a REPEAT OFFENDER bűnözők

A Pfizer biofarmáciai vállalat vezetői úgy működnek, mint a REPEAT OFFENDER bűnözők a halálos gyógyszerek és vakcinák csalárd forgalmazásában.

Tudta, hogy a Pfizer minden idők legnagyobb egészségügyi csaló cége? Arra összpontosítanak, hogy olyan kémiai alapú gyógyszereket készítsenek, amelyek nem működnek és kárt okoznak, mint a kemoterápia és a vakcinák, majd bírósági és csalási ügyeket rendeznek milliárdos összegekkel, az eladásukból származó pénzüknek csak a töredékével. 2009-ben, mindössze 12 évvel ezelőtt a Pfizer-nek 2,3 milliárd dollárt (nem milliót, hanem milliárdot) kellett fizetnie, hogy rendezze a büntetőjogi és polgári jogi felelősségét, mert veszélyes gyógyszeripari termékeket népszerűsített.

A Pfizer vezetői szó szerint bűnösnek vallották magukat (az Igazságügyi Minisztériumnak) több különböző gyógyszer “megtévesztés és félrevezetés szándékával” történő forgalmazásában, valamint az orvosok megvesztegetésében, hogy írják fel ezeket a kuruzsló gyógyszereket.

Ült valaha is börtönben valaki a Pfizernél ezekért a szörnyűségekért? Nem, és most olyan Covid-19 vakcinákat gyártanak, amelyek vérrögöket okoznak a tüdőben és az agyban. Valaki tényleg azt hiszi, hogy ezek a visszaeső bűnözők olyan gyógyszereket, vakcinákat vagy kezeléseket gyártanak, amelyek nem veszélyesek és halálosak?

A Pfizer bűnözői hálózat portréja: Éveken át tartó folyamatos vesztegetés, tudományos csalás, hazugság a szabályozó hatóságoknak.

Szeretne milliomos lenni, aki olyan gyógyszereket gyárt, forgalmaz vagy ír fel, amelyek embereket csonkítanak és ölnek meg, és soha nem kell attól tartania, hogy börtönbe kerül érte? Ez egyszerű. Csak csatlakozzon a Pfizer bűnözői gyógyszer-kabaréjához. A legrosszabb bűnözőiket egyszerűen házi őrizetbe helyezik, és pénzbírsággal sújtják őket, még akkor is, ha úgy élnek, mint Jeffrey Epstein a kastélyokban. Ez aztán a pofonegyszerű büntetés. A Big Pharma egyetlen vezetőjét sem tartóztatták le vagy vonták felelősségre. Mindenki szabadlábon van.

Most az amerikai kormány közel 2 milliárd dollárt fizet a Pfizer-nek és a BioNTech-nek a Covid vakcinák gyártásáért – majdnem pontosan ugyanannyit, mint amennyit 2009-ben jóvátételként kellett kifizetniük… véletlen? Ki tudja mondani, hogy monopólium, anélkül, hogy beleköhögne a baktériumokkal teli China Flu maszkjába?

Tippeljünk, ki végezte a klinikai vizsgálatokat, és ki mondta, hogy biztonságosak és hatékonyak. A “sürgősségi jóváhagyás” egyébként azt jelenti, hogy ez egy orvosi kísérlet, a CDC és az FDA szerint.

Itt nem reformok zajlanak, emberek, csak a visszaeső bűnözők kapják meg a dollármilliárdjaikat, amiket a hibás gyógyszerekért, a félrevezető reklámért, az orvosok megvesztegetéséért és az emberi élet megtizedeléséért kellett kifizetniük. Most olyan oltóanyagokat gyártanak, amelyek vérrögöket okoznak, és már 12 éves gyerekeknek is beadják őket. Ez egy beteg, perverz orvostudomány, amelyet gyártanak, forgalmaznak, eladnak, propagálnak, és amelyet csalárd tanulmányokkal és csalárd klinikai vizsgálatokkal támasztanak alá, amelyek valójában soha nem is hagyhatók jóvá.

A Pfizer “a törvények felett áll”, és most gyártja a halálos vakcinát erre az ember alkotta, laboratóriumban kitalált vírusos átverésre.

Igen, a wuhani vírus laboratóriumból származik. Igen, a tudósok egy olyan betegséget készítettek, amelyet denevérek hordoznak, és amely képes “funkciógyarapodásra” szert tenni, hogy megfertőzze és megölje az embereket. Igen, Kínában kezdődött, így nem rasszista dolog kínai influenzának nevezni. Igen, ezt azért tervezték, hogy ellopjanak egy választást, elkezdjék a kommunizmus bevezetését Amerikában, és ami a legfontosabb, hogy a közelgő “hatalomátvétel” érdekében oltóanyagokkal kiirtanak néhány százmillió amerikait. A kezek a DNS-ben voltak, és a tervrajz bizonyítja ezt.

Ez a plandémiás vírus egy laboratóriumban manipulált génekből származik, amelyek most mRNS-t használnak arra, hogy fehérje prionokat hozzanak létre az emberi testben a szervek és az agy véráramlásának eltömítésére.

Lehet, hogy a Pfizer meghamisította a vakcina biztonságosságára és hatékonyságára vonatkozó összes adatot, hiszen ezt teszik szinte minden mással, amit gyártanak, beleértve a kemoterápiás “kezeléseket” és a gyógyszeripari gonosz főzeteket is?

Talán éppen most használják ki a gyerekeket a halálos vakcinakísérletekhez. Talán kitalált betegségeket találnak ki, hogy még több oltóanyagot és gyógyszert adhassanak el.

Orvosi torzszülöttek, gyilkosok és visszaesők.

Emlékeztek Dr. Farid Fatára, a detroiti onkológusra, aki saját kemoterápiás készítményt állított össze, amely százszor erősebb volt, mint bármi, amit a kórházak használtak, és megölte vele a betegeket, majd elítélték és szövetségi börtönre ítélték? Emlékszik? Ha ezt megszorozzuk 1000-rel, akkor megkapjuk a Pfizer Bio-Pharma-Terror Company-t, amely éppen most szabadítja el a biofegyvereket, miközben önök a baktériumtenyésztő gyógyszeres influenza-maszkjukba próbálnak belélegezni.

Ezek az orvosi elmebetegek eddig is és most is megúszták a mérgező gyógyszerekkel való “legalizált” gyilkosságot, és most az amerikai kormány dollármilliárdokkal támogatja őket. Még a Pfizer egy korábbi alelnöke és TUDOMÁNYOS VEZETŐJE is előállt a széleskörű csalás és a hamisított adatok végpontjainak bizonyítékával, amelyeket a Covid-19 vérrögképző mRNS-injekciókra vonatkozó több milliárd dolláros szerződés elnyeréséhez használtak.

Ezek az injekciók autoimmun diszfunkciót és a női reproduktív rendszer pusztulását okozhatják, a Pfizer mégis teljes gőzzel halad előre – nincs visszahívás, nincs moratórium, nincsenek független laboratóriumok, amelyek ellenőriznék a módszereiket. Semmi. Csak mocskos injekciók, amelyeket mocskos bűnözők készítenek mocskos pénzből, egy mocskos kormányzati rendszerből.

A Pfizer kihagyta az állatkísérleteket, és egyenesen emberek százmillióihoz fordult, akik kísérleti nyulakként szolgálnak ehhez a népirtó oltási kísérlethez.

Ó, igen, így tettek. A Pfizer teljesen kihagyta az egereken, patkányokon, majmokon vagy bármi máson végzett kísérleteket, és egyenesen az emberi véráramba juttatta a toxinokat, amelyek az mRNS-nek és a “funkciógyarapítási” technológiának köszönhetően átjutnak a vér-agy gáton. Ez a betegség nem létezne az emberekben anélkül, hogy ezek a szörnyszülöttek megtervezték volna, tehát miért tesztelték volna valaha is a táplálékláncban alacsonyan álló rágcsálókon, amikor az egész ok, amiért a vakcinákat létrehozták, az emberi élet elpusztítása volt?

A Pfizer Covid-19 vakcinája előkészíti az emberi szervezetet a kórokozó átvételére, és semmi köze az immunitáshoz éppen annak a vírusnak egy törzse ellen, amelyet laboratóriumban hoztak létre. A beoltott tömegek lesznek azok, akik a Covid-változatok következő hullámában fognak meghalni.

Sürgős figyelmeztetés Izraelből, mivel nő az oltás halálos áldozatok száma

Az izraeli kormány “élen járt” a Pfizer vakcinájának bevezetésével, hogy “megvédje őket” egy olyan hibától, amely a túlnyomó többség számára nem életveszélyes.

Most figyelmeztetnie kellene a világot a következményekre, mert jelenleg a saját állampolgárainak ebből fakadó lemészárlásában vezeti a világot.

A történelemben egyetlen oltás sem közelíti meg a Covid kísérleti oltással kapcsolatos halálesetek és mellékhatások mértékét, és a múltban sok oltást sokkal kevesebb okból vontak vissza.

Ennek legalább óvatosságra és a program felfüggesztésére kellene késztetnie, amíg az ügyet teljes körűen, pártatlanul és felelősségteljesen ki nem vizsgálják. Sok mindent meg lehet tenni a valóban veszélyeztetett (főleg nagyon idős) emberek kis százalékának védelme érdekében.

Azt kell gyanítanunk, hogy annak fényében, hogy a vakcinák terjesztése ettől függetlenül folytatódik, miközben minden erőfeszítést megtesznek annak érdekében, hogy a közvéleményt uniformizálják a velük és polgártársaikkal szemben okozott károkat illetően, a vakcinák hatásait kívánatosnak tartják.

Az izraeli kormány esetében az izraeli zsidók lemészárlása szándékos, vagy legalábbis elfogadható a szabadság elleni támadás tervezői számára. Ha nem ez lenne a helyzet, akkor azonnal leállítanák az olyan emberek beoltását, akiket az állítólagos vírus egyáltalán nem vagy csak kis mértékben veszélyeztet.

Az izraeli kormány 2021-ben már sokkal több izraelit ölt meg oltások révén, mint ahányat a Hamász rakétái megöltek (utóbbiak a Google szerint csak 10-et).

Úgy tűnik, elértük azt a sokak által megjósolt pontot, amikor a vakcinák is több embert ölnek meg, mint a COVID-baktérium. Mivel a Covid halálesetek valódi száma jóval alacsonyabb lehet, mint amennyit a kormányok a gyilkos oltóanyagok forgalmazására tett erőfeszítéseik során állítanak, az eltérés még nagyobb lehet, mint amilyennek látszik.

Figyelembe véve, hogy az állítólagos vírusnak nem egy, hanem több ismert gyógymódja is van (mindet elhallgatják, hogy illuzórikus “sürgős szükségletet” teremtsenek a védőoltások számára), és még a kormányok felfújt statisztikái szerint sem halálosabb, mint az influenza (és sokkal kevésbé halálos a fiatalokra nézve), valóban el kell kezdenünk megkérdőjelezni a védőoltás megszállottságának valódi okait és azt a megszállott törekvést, hogy minden állampolgárnak kísérleti biokémiai anyagokat adjanak be.

Eközben az izraeli kormány továbbra is támogatja és erőlteti saját polgárainak lemészárlását, miközben az izraeli polgárok figyelmét kényelmesen eltereli a palesztinok gázai mészárlása.

Nagyságrendekkel magasabb halálozás a beoltottaknál:
Izrael oltási adatai ijesztő képet mutatnak

Európa hivatalosan is elindítja a kovid “oltási útleveleket”

Európa hivatalosan is elindítja a kovid “oltási útleveleket”, miután a tanácstalan média “összeesküvés-elméletként” utasította el az ötletet.

Mit azt már leközöltük május 23-án Hivatalos: július 1-jén az EU hatalmas koncentrációs táborrá változik mostanra érvényre került. Az FB-on való megosztásoknál rengetegen röhögő szmájlikkal, hitetlenkedő kommentekkel jelezték, hogy nem hiszik, konteo. Az oldalunkon minden cikk valós tényeken alapul úgy mint az említett is, még ha hihetetlenül is hangzik. …és íme, mára valósággá vált.

A mainstream média hónapok óta a wuhani koronavírus (Covid-19) “oltási útlevelek” ötletét valamiféle vad összeesküvés-elméletnek minősítette, amelyet a “tudomány tagadói” doboltak össze. Most azonban az Európai Unió tényleg bevezeti ezeket, és ezzel a világ egy lépéssel közelebb kerül a fenevad teljes értékű bélyege felé.

A jelentések szerint a hónap elején csendben bemutatták az “EU digitális COVID tanúsítványt”, azaz az EUDCC-t, amely az emberek injekciós státuszát hivatott igazolni. Létezik egy digitális változat az emberek mobileszközei számára, és egy papíralapú változat, amely kérésre elérhető azok számára, akik nem szeretnék használni a technológiát.

Mindkét változat tartalmaz egy egyedi QR-kódot, amely magánjellegű információkat és egy digitális aláírást tartalmaz, amely megegyezik a személyazonossággal. Hamarosan az európaiaknak és az Európába utazóknak az utazás – és végső soron a kereskedelemben való részvétel – feltételeként be kell mutatniuk az oltási útlevelet.

“Ma az európai digitális COVID tanúsítvány megerősít bennünket a nyitott Európa szellemében” – jelentette be Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke a programról.

“Egy Európa korlátok nélkül. De egy olyan Európa is, amely a legnehezebb világjárványos idők után lassan, de biztosan nyit. Ez a tanúsítvány a nyitott és digitális Európa szimbóluma. Ezt a tanúsítványt rekordidő alatt fejlesztettük ki. Megkönnyíti az utazást az unióban, és visszaadja az európaiaknak az általuk oly nagyra becsült és nagyra tartott szabadságjogokat.”

Az amerikaiak jogosultak lesznek az uniós oltási útlevélre


Az adófizetők több százmillió dollárjába kerülő alkalmazást von der Leyen iróniátlanul “szabadság” mechanizmusnak nevezte, amely lehetővé teszi az európaiak számára, hogy visszanyerjék a szabad mozgáshoz való jogukat – feltéve, hogy kaptak egy-két kínai vírusinjekciót.

A beszámolók szerint a digitális és a papíralapú igazolások tartalmazni fogják a Wuhan influenza elleni oltási státuszra, a tesztelés állapotára és a gyógyulás állapotára vonatkozó információkat. A bizonyítványok “ingyenesek” lesznek (az adófizetők által fizetett), és az EU összes nyelvén elérhetőek lesznek.

Eredetileg kilenc tagállam csatlakozott, majd június 14-től további három követte. Várhatóan hamarosan további három csatlakozik, és a CNN szerint hamarosan az amerikai állampolgárok is jogosulttá válnak.

“Jelenleg, ha valaki amerikai, aki nem az EU-ban él, megkaphatja a bizonyítványt, ha megkéri egy tagállam nemzeti hatóságait, hogy adják ki ezt a bizonyítványt valamilyen bizonyíték alapján, hogy beoltották, vagy nemrég volt Covid-teszten” – mondta egy uniós szóvivő a CNN-nek.

Eddig Ausztria, Bulgária, Horvátország, a Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Németország, Görögország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Lengyelország, Horvátország, Lengyelország és Spanyolország fogadta el és alkalmazza a rendszert. A többi, összesen 27 uniós tagállam valószínűleg július 1-jén csatlakozik a többiekhez.

Az Egyesült Királyság eközben nem lesz része az intézkedésnek, mivel 2016. június 23-án az EU-ból való kilépés mellett szavazott.

Az év elején a kommunista Kína kérvényezte az Egészségügyi Világszervezetnél (WHO), hogy legyen a globális oltási útlevélrendszer gerince, mivel már felállított egy olyan rendszert, amely közvetlenül kapcsolódik a terhelő társadalmi kreditpontrendszeréhez.

Hamarosan a világ minden nemzetét be fogják vonni ebbe a totalitárius rendszerbe, amelyet az “új normális” kulcsaként fognak a tömegek elé tálalni. Azokat, akik ezt elutasítják, eltiltják az utazástól, és végül a vásárlástól és az eladástól is eltiltják, ahogy a Biblia megjósolta.

“A Jelenések könyvében úgy hiszem, hogy a fenevadakat a Sárkány irányítja. Kína = sárkány” – találgatta a Natural News egyik kommentelője.

“A szarvakkal és koronákkal ellátott Fenevadak más országok vezetői, Gates, Soros, Zuckerberg, stb. Csak az én véleményem arról, hogy mi lehet ez az egész”.

Ha többet szeretne megtudni arról, hogy a wuhani koronavírus (Covid-19) hogyan képviseli az új világrend “megkoronázását” vagy koronáját, látogasson el a Prophecy.news oldalra.

Az önterjesztő oltóanyagok az egész emberiséget a transzhumánok kezébe adnák.

Az orvosi etika gyorsan átalakul, hogy lehetővé tegye a fertőző vakcinák kibocsátását, amelyek a lakosságnak csak kis százalékát igényelnék. Az emberiség többi része ugyanúgy megkapná a vakcinát, mint bármelyik fertőző betegséget.

Ez a transzhumán cél megvalósulása, a H+, vagyis az Emberiség 2.0 megteremtése.
Ez a technológia már létezik, és jelenleg is tesztelés alatt áll – olvassa el az első cikk alatti második cikket.

⁃ TN Editor

2019 októberében a Johns Hopkins Egyetem Egészségbiztonsági Központja társszervezője volt a 201-es esemény nevű “világjárványgyakorlatnak”.

Kicsivel több mint egy évvel később, amikor az Event 201 forgatókönyve “hipotetikusból” konkrétummá vált, világossá vált, hogy az esemény szponzorai azt tervezik, hogy a világ nagy részét beoltják a COVID-19 ellen.

E cél elérése azonban “monumentális kihívás“. Az Egyesült Államokban a felnőttek több mint egyharmada (38-45%) továbbra is elutasítja az engedély nélküli, sürgősségi felhasználási engedéllyel rendelkező injekciót, annak ellenére, hogy a marketingtevékenységet répával (a pénznyeremény lehetőségétől kezdve az ingyenes sültkrumpli rendelésig) és botokkal (például a “személyeskedésre” és az oltatlanok “kerülésére” való csúnya felhívásokkal) is tarkították.

Bár a be nem oltottak egy része azt mondja a közvélemény-kutatóknak, hogy végül is tervezi a védőoltás beadatását, egy jelentős kisebbség továbbra is elkötelezett amellett, hogy soha nem teszi meg. Úgy tűnik, hogy ugyanez a minta világszerte igaz: Világszerte a felnőttek nagyjából egyharmada mondta azt, hogy nem fogja beadatni a COVID-oltást.

Míg a társadalom- és viselkedéstudományi kutatók “puha tudományos” technikákat alkalmaznak, hogy megpróbálják a vakcinák iránti bizalmat engedékenyebb területre manőverezni, addig a tudományos kutatóknak egy másik lehetőség várakozik a szárnyak alatt: a genetikailag módosított vakcinák, amelyek “ugyanúgy mozognak a populációkon keresztül, mint a fertőző betegségek”, és maguktól terjednek “gazdatestről gazdatestre”.

Elméletileg az önterjesztő (más néven önterjesztő vagy autonóm) vakcinákat úgy lehet megtervezni, hogy azok vagy átvihetők (“egyetlen átviteli körre korlátozódnak”), vagy átvihetők (“korlátlan ideig terjedhetnek”) legyenek.

A vakcinakutatók elismerik, hogy az átvihető vakcinák “még mindig nem számítanak általánosnak, de a géntechnológia forradalma lehetővé teszi, hogy azzá váljanak”.

Az önterjesztő vakcinák készítői rekombináns vektortechnológiát használnak, hogy a célzott kórokozó genetikai anyagát egy “jóindulatúnak”, “ártalmatlannak” vagy “avirulensnek” tartott vírusvektor “alvázára” építsék. Ez hasonló a Johnson & Johnson és az AstraZeneca COVID vakcináinak előállításához használt vírusvektoros megközelítéshez.

A Johns Hopkins számára nyilvánvalónak tűnik a szándékosan önmegsemmisítőnek tervezett vakcinák vonzereje. Az egyetem Egészségbiztonsági Központja egy 2018-as, “A globális katasztrofális biológiai kockázatok kezelésére szolgáló technológiák” című jelentésben tette egyértelművé az ügyét. A jelentés megállapította: “Ezek a vakcinák drámaian megnövelhetik a vakcinázási lefedettséget az emberi … populációkban anélkül, hogy minden egyes személyt be kellene oltani”.

A jelentés szerzői tovább pontosítva az önfertőtlenítő vakcinák hasznossági következményeit, kijelentették: “csak kis számú beoltott egyénre lenne szükség ahhoz, hogy egy nagyobb fogékony populációnak védelmet biztosítson, így megszűnne a tömeges oltási műveletek szükségessége”.

Programozási szempontból ennek a stratégiának az lenne az előnye, hogy “olcsóbb lenne, mintha mindenkit kézzel oltanának be”. Talán még ennél is jelentősebb azonban, hogy felülírná az egyik “kényes etikai kérdést“, amellyel a tömeges oltási programok rendszeresen küzdenek: a tájékozott beleegyezést.

Amint azt az egyetem Egészségbiztonsági Központja röviden elismerte jelentésében, az oltóanyagok önszórása lényegében lehetetlenné tenné, hogy “azok, akikre a vakcina később átterjed”, egyáltalán tájékozott beleegyezést adjanak.

Olvassa el a teljes történetet itt …

Oltóanyag-összetevő “nem emberi felhasználásra”

Az SM-102 a Moderna vakcina egyik összetevője.

Ezt a vegyi anyagot több vállalat is gyártja, köztük a Cayman Chemical Company. A törvény értelmében pedig biztonsági adatlapot (MSDS) kellett készíteniük erről a vegyi anyagról.

Ez így kezdődik:

Az anyag/keverék alkalmazása:

Kizárólag kutatási célra, nem emberi vagy állatgyógyászati felhasználásra.

Ez mindent elmond. De nem így van. Olvassa el maga:

 • – Bőrrel érintkezve halálos
 • – Feltehetően rákot okozhat.
 • – Feltehetően károsítja a termékenységet vagy a magzatot.
 • – Hosszan tartó vagy ismételt expozíció esetén károsítja a központi idegrendszert, a vesét, a májat és a légzőrendszert.

De ez még rosszabb lesz. Igen, hihetetlen:

A címkézés veszélyt meghatározó összetevői: Kloroform.

A kloroform használatát az orvosi iparban leállították, mert oxigénnel és UV-fénnyel érintkezve foszgéngázt képezhet, amely a múltban – különösen az első világháborúban – a vegyi harcanyagok egyik fő összetevője volt.

Valójában az első világháborúban fegyverként használták vegyi ideggázként, és ez volt felelős a halálesetek túlnyomó többségéért.

És mellékesen: A foszgént az iparban számos más vegyi anyag, például növényvédő szerek előállítására is használják.

Ön szerint ez a vegyszer egészségesnek vagy károsnak tűnik?

Egy aggódó amerikai barátomat idézem, aki utánanézett ennek, és e-mailben elküldte nekem ezt az információt:

Ha belélegzed és kiülsz a napra, nos… ki tudod találni.

Azt mondja továbbá:

Ha felismered, hogy mi zajlik most ebben a témában, akkor kezded megérteni, hogy mi folyik itt valószínűleg, és hogy egy ilyen programnak milyen valószínű eredménye lesz a világ népességére idővel.

És ami az MSDS-en található figyelmeztetést és az ismételt expozíciót illeti:

 • – Hosszan tartó vagy ismételt expozíció esetén károsítja a központi idegrendszert, a vesét, a májat és a légzőrendszert.

Folytatják:

A CDC (Centers for Disease Control and Prevention) szerint két oltásra van szükség a “legnagyobb védelemhez”.

Az SM-102 felezési ideje nagyjából 180 nap, mielőtt kiürül a szervezetből. Duplázza meg ezt az időt, hogy a teljes idő alatt kiürüljön a szervezetéből. Igen, valóban “ismételt és hosszan tartó expozíció”.

Mi, magyar orvosok, tudósok, egészségügyi dolgozók és szülők felszólalunk a gyerekek koronavírus elleni vakcinával való oltása kapcsán!

Az alábbi videót a globalista világelithez hű cinkos a youtube letiltotta, így más forrásból hoztuk el nektek!

A GYEREKEK ŐSZINTÉN BESZÉLNEK ÉS ELMONDJÁK AZ IGAZSÁGOT ARRÓL, HOGY MI TÖRTÉNIK. HALLGASSUK ŐKET!

Mennyire megbízhatóak a covid-19 tesztek?

Cikkünkből kiderül –> Mennyire megbízhatóak a Covid-19 tesztek? Videók!


Ezt se hagyja ki!: –> Oltsunk, vagy ne oltsunk? Vakcina! Igen vagy nem?

Fő Forrás: Phytomint.hu

Forrás:  StopWorldControl.com  / Referenciák:

1:  Információs orvosok német csoportja

2:  Az Igazságért Orvosok spanyol csoportja

2B:  Richard Rothshild 2015-ben szabadalmaztatta a COVID-19 tesztelési módszerét

2C: A  Világbank bemutatja a COVID-19 projekt tervezett befejezési dátumát

3:  Fauci garantálja a következő két év kitörését.

4:  Bill Gates világméretű járványt jelentett be

5:  Melinda Gates szerint a bölcsészettudományok legnagyobb veszélye a vírus

6:  A 2013-as dal szövege, amely megjósolta a koronavírus-járványt 2020-ban

7:  Harry Vox megjósolta a globális járványt

8:  Robin de Ruiter megjósolta a bezárásokat

9: A  leírt globális világjárvány forgatókönyve

10:  Andrew Cuomo Bill Clintonnal beszél az autoriter ellenőrzésről

11:  Bill Gates digitális igazolványról beszél az emberek ellenőrzésére

12: Az  oltások összekapcsolása digitális azonosítóval

13:  Gates szabadalmaztatta a technológiát, hogy bárhol nyomon lehessen követni a testet

14:  Gates globális felügyeleti rendszert akar

15:  Töltse le a CIA-tiszt, Coleman könyvét

16:  Gates a világ népességének oltásokkal történő csökkentéséről beszél

17:  Az EU, az USA, Kína stb. Több tízmillió Covid-19 tesztet hajtott végre 2017-ben és 2018-ban

18:  DAVOS és a globalisták összejövetele

19:  Az Egészségügyi Világszervezet vezetője az erőszakos terrorista csoport tagja

20:  Érsek és bíborosok levele az emberiségnek

21: https://mediaforras.com/miert-nem-egyertelmu-meg-a-biologia-tankonyvben-is-ott-van-miert-veszelyes-a-maszkviseles-419?fbclid=IwAR0FT9lkQdFvGJhgmxMVKZ9Lz38Oyi-vSOivzfsFfBYLkIAt71MSY6KDbnY