KORÁBBI ARCHIVÁLT CIKK A FACEBOOKRÓL

Az Új Világrend és a pápa

Az Új Világrend, vagy ahogy újonnan nevezik a “The Great Reset” kiépítése érdekében a pápa hivatalos együttműködésbe lép a bankvilággal, köztük is a jól ismert, hírhedt Rotschild és Rockefeller családokkal. Ezt egyszerűen nem lehet ennyivel elhessegetni, hogy “őrült összeesküvés elmélet”, mikor ők saját maguk jelentik be! Emberek, mi kell még, hogy felébredjetek? Nem kell elhinni nekünk, nézzetek utána saját magatok! Ott van előttetek az igazság, csak ki kell végre nyitni a szemetek! Alább a cikk:

Gazdag és korrupt: Ferenc pápa új barátai

Ferenc a Szeplőtelen Ünnepén “partnerséget” indított a befogadó kapitalizmus tanácsával, amely nagy bankokat és vállalkozásokat hoz össze (az alábbi promóciós videó).

A tanács “Ferenc pápa erkölcsi irányításával” működik. Alapítója és ügyvezető partnere a 66 éves Lynn Forester de Rothschild.

Hilary Clinton támogató, harmadik férjével, a 89 éves Sir Evelyn de Rothschilddal együtt holdingtulajdonos, és tagja a rendkívül befolyásos külkapcsolatokkal foglalkozó thinktank-nek, amely a Wikileaks szerint oligarcha média 90%-át irányítja.

A befogadó kapitalizmus tanácsának tagjait “gyámoknak/őröknek” nevezik, ami a görög “episcopos” (püspök) kifejezés fordítása. A tagok és Ferenc pápa évente egyszer találkoznak.

A tanács (erkölcsileg korrupt) partnerei között szerepel az abortuszt és a homoszexualizmust támogató Mastercard, Visa, Bank of America, Johnson & Johnson, Salesforce, British Petrol, Rothschild, Rockefeller és a Ford Alapítvány.

Redpilled Neo

Forrás és video: https://gloria.tv/post/HdG3ESXomhG82pZmYbUMYFVed
Bónusz képek a pápa trónterméről:
source: https://img-comment-fun.9cache.com/media/a0jjdAq/aoKMAPn9_700w_0.jpg