KORÁBBI ARCHIVÁLT CIKK A FACEBOOKRÓL

Kíváncsi vagy, miért szorgalmazza, erőlteti a Covid-19 oltásokat (tehát innentől rendszeresen) az elit? Olyan emberek, akik máskor arról beszélnek, hogy túl sokan vagyunk a Földön és csökkenteni kéne a népességet.

Itt a válasz egy orvos szájából, amiről természetesen nem fogsz hallani a mainstream médiában. Aztán, mikor arra gondolsz, hogy baromságokat beszél, akkor jusson eszedbe a kérdés, hogy ő mit nyer(het) és veszít(het) azzal, hogy ilyen dolgokat állít. Aztán jusson eszedbe az, hogy ő azt mondja, hogy nézz utána saját magad annak, amit mond. A mainstream média mit mond mindig, mindenhol? Azt, amit felülről parancsba adnak, attól eltérni nem lehet, különben jön a cenzúra (jobb esetben “csak” az). Mellesleg amiket ez az orvos mond megegyezik azzal, amit Klaus Schwabék terveznek a Great Resettel. Gyakorlatilag maguk az elkövetők írják le és mondják ki, csak figyelni kéne. Befoghatod a füledet és a szemedet kizárva ezeket a dolgokat, de ők attól nem fognak rólad megfeledkezni.
Mi kell még ahhoz, hogy azt mondjuk, “nem, elég volt!”? Megvárjuk, amíg jön értünk a “fekete autó”, mert nem akarjuk beoltatni magunk?

Biblia, Jelenések könyve 13. rész:
“16.
Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;
17.
És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak akin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.
18.
Itt van a bölcseség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.”

Redpilled Neo

image source: https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Ftse4.mm.bing.net%2Fth%3Fid%3DOIP._lWBL0ys2Pb6RiODaTRe1gHaEK%26pid%3DApi&f=1

Közvetlen link, ha nem játszható le itt:

https://videa.hu/videok/tudomany-technika/covid19-moderna-vakcina-jarvany-virus-oltas-0HHPp88206piFRMP