Nagy port kavart a nemrég a Jobbik által is megszavazott fideszes “Pedofiltörvény”.

Előre leszögezzük: Nem bírunk előítélettel azok iránt, akik melegek, vagy transzszexuálisok! Hisszük, hogy nemi érdeklődéstől, és identitástól függetlenül lehet bárki jó, és rossz! Cikkünk statisztikai, pszichológiai és biológiai értelemben közelíti meg az alábbi gondolatmenetet!

Pedofiltörvény

A legfontosabb részlet a törvényből, melyet sokan bírálnak:

Pedofiltörvény:

„(1a) Tilos az olyan reklámot tizennyolc éven aluliak számára elérhetővé tenni, amely a
szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való
eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg.”

A teljes törvényt itt olvashatjátok el:

Ez alapján bármiféle médiatartalom melyben homoszexualitás található, +18-as korhatárbesorolást kap.

Nem hisszük azt, hogy a Fidesz e törvény megalkotásakor a gyermekek védelmére összpontosított, hiszen mint tudjuk lelkiismeret nélkül vakcinázzák be őket. (Mi a baj a vakcinával?) Csupán egy újabb ellenségképet állítanak fel nekünk, mely ellen harcolni kell és önmagukat állítják be a mi megmentőinknek Brüsszel ellen.

Ennek a stratégiának a lényege az, hogy folyamatosan támadni, és ellenállni kell Brüsszel-el szemben, majd mérhetetlen kampányt kell folytatni azért, hogy az emberek egy fenyegető támadásnak véljenek bármit ami nyugatról jön, eközben a Fidesz megmentőnknek, állítja be magát. ( Migráció, Soros György, LMBTQ)

Sajnos a Migráció, Soros, és LMBTQ valódi veszélyek az egész világ számára, amit a kormány felhasznál saját szavazótáboruk növelésére.

Nagyon fontos hogy mindig objektíven tekintsünk egy adott kérdésre.
Az a tapasztalat, hogy a lakosság legnagyobb része bármilyen kérdésben túlságosan politikailag elfogult. Mindenféle tájékozódást, tanulást, mellőzve úgy döntenek egy adott állítás igazságáról, hogy az aki állítja fideszes e, vagy sem.
Szomorú, de sajnos az emberek többségét egyáltalán nem érdekli az, hogy nap mint nap fejlődjenek. Emiatt sosem sajátították el azt a képességet ami ahhoz kell, hogy megtudják mondani többek között az LMBTQ kérdésben azt, hogy mi igaz, és mi nem.

Az LMBTQ óriási veszély a gyermekeinkre nézve!

Attól, hogy a Fidesz ezt állítja megannyi korrupciós és pedofil botrány után, még nem azt jelenti, hogy nem igaz. El kell érnie minden embernek egy olyan intellektuális szintet, ahol az állítás igazságtartalmáról nem úgy dönt, hogy csak az azt állító személyét veszi figyelembe!

A Fidesz ennek a törvénynek a megalkotásakor nem a gyermekekre gondolt, hanem a saját hatalmi pozíciójuk megerősítésére az által, hogy újabb konfliktust generált Brüsszellel, hogy legyen mindig valami ami ellen harcolni keljen ezzel imponálva a lakosságnak!

Viszont attól, hogy az LMBTQ kérdést felhasználja a Fidesz önző célokra, még nem azt jelenti, hogy a gyermekeink nincsenek veszélyben!

Ez a cikk bemutatja, hogy mi valójában az LMBTQ, amiről a szennymédiák csak hallgatnak! Egyszerűen nézzük meg azokat az országokat ahol az LMBTQ már évek óta jelen van. Ebből következtethetünk arra mi várna ránk, ha mindezt beengedjük az országunkba.

Mi valójában az LMBTQ?

A transz és homoszexualitás sohasem lehet előítélet tárgya, mint ahogyan reklám tárgya sem. Védjük meg a gyermekeket!

Az LMBTQ támogatók az alábbi meleg, vagy biszexuális költők és írók neveit írták táblákra, tiltakozásul a törvény ellen.

Óriási különbség van a táblára írt és a táblát tartó emberek között.

Ezek a művészek sohasem reklámoztak és erőszakoltak gyermekeinkre olyan ideológiát, mely ártalmas. Tudták mi a különbség a másság elfogadása és reklámozása között. Ők értéket teremtettek, amíg a táblát tartók értéket rombolnak.

Nem is olyan rég a nyugati országok vezetői akik a deep states-hez lojálisak el is kezdték a lakosság érzékenyítését. Ez a transzgender őrület.
Már nincs apa és anya, csak szülő 1 és szülő 2. Transzneműeket akarnak indítani női versenyeken, és néhol már a női öltözők, mosdók, és zuhanyzók sem jelenthetnek akadályt azoknak a férfiaknak, akik nőknek vallják magukat. A “Hölgyeim és uraim” megszólítást is a sértő kategóriába sorolják, mivel nem szólítja meg azokat, akik esetleg egyik sem.

Egy egyetemi tanárt  Kathleen Lowery-t azért rúgtak ki, mert azt merte mondani, hogy egy ember biológiai értelemben vagy férfi, vagy nő.
A kromoszóma nem hazudik… Már ott tartunk nyugaton, hogy egy elismert magasan képzett ember sem mondhatja el a véleményét, mert a globalista elithez lojális emberek azonnal menesztenek bárkit, aki az érzékenyítés útjában áll. Megismertük az évek alatt a Pride, LMBTQ aktivistákat, akik a másság elfogadása mellett akkora reklámot csináltak a transzgender őrületnek, hogy egy ranglistán a Covid mögött a második lenne.

Mi az érzékenyítés?

Az érzékenyítés nem más mint egy merőben ellentétes felfogással, ideológiával, kultúrával szembemenő abnormális dolog szoktatása a lakosság tűrőképességének határain belül.

Ha kellő gyakorisággal, és intenzitással szoktatjuk az embereket (bulvár szennymédia, TV “hír”adó, szennylapok, rádió…) abnormális dolgokra szubliminális vagy közvetlen üzenetekkel, akkor egy bizonyos időn belül elérhetjük, hogy teljes elfogadással tekintsen olyan dolog iránt évek múlva, melyet a jelenben teljes magabiztossággal elutasítanának. Az érzékenyítés tehát egy aljas hosszantartó tudatalatti meggyőzés, átnevelés, elmeprogramozás.

Ha 10 éve megkérdeztük volna a lakosságot, hogy szeretnék ha a gyermekük az iskolában olyan verseket tanuljon, melyek homoszexuálisokról szólnak képekkel illusztrálva vagy hogy házi feladatként keressenek rá a Hard core pornóra, akkor rendületlenül elutasították volna a legapróbb kezdeményezését is. 10 év érzékenyítés után pedig a nyugati valóság a szemünk elé tárja mennyire hatékony az elmeprogramozás. Németországban például már bevett szokás, hogy a gyermekek előtt vers, kép, videó formájában homoszexuálisok szerepelnek.

Svédországban és Amerikában. Az egyik helyen olyan érzékenyítő táborokat szerveznek, ahol a gyerekeknek minden napszakban el kell döntenie, hogy az LMBTQ nemiidentitás-szivárványából épp melyikkel fog azonosulni. Kisfiúkkal játszatják el hogy lányok, kislányokkal játszatják el, hogy fiúk. Egy másik helyen az óvodákban már kidobatják a nem gendersemleges játékokat (értsd: kisautó, barbi stb.), és új embert állítanak be ennek ellenőrzésére, ún. gender-felügyelőt. A tiszteletes úrasszonynak nincs más dolga, mint ellenőrizni, hogy eléggé gendersemlegesen nevelik-e a porontyokat.

Megjelentek a semleges nyilvános vécék, megjelentek az érzékenyítő mesekönyvek és gendersemleges játékok – szépen sorjában.

Ráadásul, ha ez valóban betolakodik az óvodákba és az alsó osztályokba, úgy kiveszik a szülők kezéből a jogot, hogy úgy neveljék a saját gyereküket, ahogy azt helyesnek tartják. Létrehoznak könyveket, foglalkozásokat, melyeket különböző lobbicsoportok betolnak az intézményekbe – a gyerek hazajön az iskolából, a szülei meg nem ismernek rá.

Angliában azt kérték a jelen lévő 11-14 éves diákoktól, nézzenek utána, mit is jelent a drag queen, az LMBTQ+, a hardcore pornó, a homoszexuális, a transzvesztita és egyéb fogalmak.

Mrs. Taylor, akinek a gyermeke az iskolába jár, zaklatottan nyilatkozott a Breitbartnak:

„A lányom még gyerek, még mindig tündéreink vannak, a hálószobája Én kicsi pónim stílusban van dekorálva. Ártatlan és naiv. Tavaly még általános iskolába járt, élte az életét, most meg azt kérik tőle, hogy keressen rá a hardcore pornóra.”

„11 éves, az idegenektől való óvatos távolságtartásra kéne figyelnie, meg arra, hogy ne osszon meg magáról online információkat, de a nemiszervek megcsonkítása már egy másik szint. A körülmetélésről kérdezték, meg a mellvasalásról… Még én sem tudom, hogy az micsoda”

Az intézmény igazgatója, Chay Bell nyilatkozatban kért bocsánatot a történtekért, de hozzátette: a PSHE órák anyagait a kormány szexuális edukációt részletező irányelvei mentén állítják össze.

Ötvenmillió forintnyi pénzt költ a svéd kormány drag queen meseórákra.

175 ezer svéd koronával, azaz több mint ötvenmillió forintnyi összeggel támogatja a svéd kormány a gyermekeknek szóló „drag queen meseórákat” – írja a Pink News.

Az összeget a Svéd Örökségalap bocsátja az LMBTQ-szervezetek rendelkezésére. Az alap a végrendelet és öröklésre jogosult rokonok nélkül elhunyt svédek hagyatékát kezeli. A pénzt nagyrészt a stockholmi Kulturföreningen Mums szervezet kapja, amely LMBTQ-ügyekkel foglalkozik.

A támogatott események lényege, hogy „drag showk” keretében tágítsák a gyermekek horizontját. A Among Dragons and Drag Queens szervezet pedig új, LMBTQ-népmeséket fog írni.

A drag queen meseóra ötlete San Franciscóból származik.

A magyar Labrisz Leszbikus Egyesület nemrég írt ki pályázatot többek közt LMBTQ-mesék írására, pontosabban már létező mesék átdolgozására. 

Magyarország

Nálunk az alábbi értéktelenség eddig a jellemző, de innen már nincs sok, és megkezdődhet a transzgender ideológiai átnevelés, a másság elfogadásának hamis ördögi álarcában.

Emlékeznek, mi került már gyerekek tankönyvébe, ami nem biztos, hogy odavaló? | DÉLMAGYAR

Transznemű Gyerekek És A Melegbár

Az alábbi videó a The Fair Right youtube videócsatornáról származik.
 Mivel a youtube szereti elnyomni az igazságot, eltörölni minden videót ami szembe megy a globális elit akaratával, így félő hogy ezek a tartalmak sem sokáig fognak létezni a youtubeon. Emiatt kimentettem a saját videómegosztónkra.

Meseország

A Meseország mindenkié mesekönyv, amely nem olyan rég igen nagy vihart kavart Magyarországon, nagyon sokan felháborodtak rajta. A CitizenGo petícióját több, mint 80 ezren aláírták, a sajtó ettől a hírtől volt hangos. A szülők szembesültek azzal, hogy az LMBTQ megérkezett Magyarországra és már a mi gyerekeinket is fenyegeti. Tehát már nem arról van szó, hogy emberek a hálószobáikban mit csinálnak maguk között, hanem arról, hogy ezek a törekvések bekerülhetnek az óvodákba és az iskolákba, a szülők engedélye nélkül.

Transzgender ideológiai átnevelés az UNESCO szerint.

Az UNESCO az átnevelést az 5-8 éves gyerekkel kezdené és a genderideológia alapjait tanítaná meg nekik. Ilyen kérdésekre keresnék az óvodában, vagy az iskolai órákon a választ, hogy mi a különbség a gender, azaz a társadalmi nem és a biológiai nem között. Beszélnének a szexuális izgalomról, amely „természetes emberi érzés” és arról, hogy milyen különböző szexuális viselkedési formák léteznek, demonstrációval egybekötve.

a 9-12 éveseknek az UNESCO tanítana a szexuális orientációról és nemi identitásokról, a maszturbálásról és a szexuális stimulálásról is. A tanárnak beszélgetnie kellene a diákokkal és jellemeznie nekik a szexuálisan explicit médiát (azaz a pornográfiát) és a szextinget, azaz erotikus, szexuális tartalmú szöveges üzenetek, illetve magadról készült ilyen jellegű képek és videók okostelefonnal való küldését jelenti. Továbbá be kellene mutatnia, hogyan lehet egy felnőttel bizalmasan ezekről beszélni. Tehát, ha eddig nem tudtak volna ilyen tartalmakról, most biztosan megismerik őket.

Kiderült a beszámolóból az is, hogy a 12-15 éveseknek a szülői hozzájárulás nélküli abortuszról beszélnének, azaz arra bátorítanák őket, hogy ha teherbe estek, a szüleik háta mögött menjenek el abortuszra.

Az UNESCO szerint bele kellene venni az oktatásba azt is, hogyan kell az óvszert használni és a felhúzást tárgyakon gyakoroltatni velük.

A WHO még korábban kezdené a szexuális életre nevelést – sokkolt mindenkit az Emberi Méltóság Központ igazgatója. Már a 0-4 éves korosztályt is bevonná a felvilágosításba. Nekik a saját test érintésének az élvezetét, a kora gyermekkori maszturbálást és a nemi identitások felfedezéséhez való jogot tanítaná. Tehát mindezt bölcsődében és óvodában!

A WHO 4-6 éveseknek azt tervezi, hogy az azonos neműek közötti kapcsolatokról beszélnének, valamint megismertetnék velük a család különböző fogalmait, a szivárvány családokat.

A 6-9 éveseknél szó lenne a szexről a médiában, ideértve az internetet is, valamint bevezetnék őket a saját test érintésének élvezetébe, a maszturbálás és az izgatás rejtelmeibe, valamint felvilágosítanák őket a gyerekek szexuális jogairól.

A 9-12 korosztállyal már az első szexuális élményekről és a nemi orientációról beszélgetnének a tanárok, valamint erősítenék bennük a szexuális jogokról szóló tanokat, amelyeket az IPPF és a WAS definíciója szerint vezetnének elő. Ezek a definíciók egyébként nincsenek összhangba az ENSZ egyezménnyel – hívta fel a figyelmet az összeférhetetlenségre Frivaldszky. Tehát az ENSZ Nemzetközi Egyezményében foglaltak – amit az országok elfogadtak és beleegyeztek – nem fedik egymást az ENSZ-hez kapcsolódó szervek, mint például a WHO definícióival. A WHO például az abortuszt akkor is szexuális jognak tartja, ha 9-12 éves gyerekek szülői beleegyezés nélkül végeztetnék el.

Kiderült az is, hogy a WHO a 12-15 éveseknek bemutatná, hogy az azonos neműek között is beszélhetünk várandóságról, ez ugye feltételezi a béranyaságot és előtérbe helyezi a nemváltások kérdését. Valamint felhívná a figyelmet a bátran vállalható különböző szexuális identitásokra és nemi orientációkra, a coming out lehetőségét kiemelve.

Nemcsak mi, magyarok, hanem többen is úgy gondolják Európában, hogy ez a fajta szexuális felvilágosítás elfogadhatatlan. Az ENSZ szakosított szervei (UNESCO, UNICEF, WHO, UNFPA stb.) az oktatással kapcsolatban azt mondják: „a gyerekeknek joguk van az élvezetes, örömteli szexuális tapasztalathoz, amely kizárólag az átfogó szexuális neveléssel érhető el”. Ezt az álláspontjukat pedig rá akarják erőltetni az összes tagországra, pedig ahogy láttuk a program hajmeresztő és egyértelműen figyelmen kívül hagyja a szülői jogokat 

Az LMBTQ transzgender ideológiájának súlyos következményei:

Az Egyesült Királyságban, ahol bevett dolog az átfogó szexuális nevelés, azt láthatjuk a nemi identitással foglalkozó gyermekkórházak adataiból, hogy exponenciálisan nőtt azoknak a száma, akik orvosi segítségért folyamodtak nemátalakítási céllal. Az ismert adatok szerint 2009-ben 94 beutalt fiatal volt és 2016-ra 1986 nőtt a kezelésben résztvevők száma, a 3-17 éves gyerekek csoportjában

Kilenc másik kutatás arra jutott, hogy a nemi diszfóriában (szerk.: nemi identitászavar) szenvedők között 5-54 százalékban vannak az ASD-vel (szerk.: autizmus spektrumzavar), vagy az autista jellemvonásokkal rendelkezők száma, amely jelentősen nagyobb, mint az általános népességre vetített arány.

Az Európai Unió LMBTQ stratégiája is kihangsúlyozza azt, hogy mentális kihívásokkal küzdenek az LMBTQ közösségek tagjai. Egy tanulmány 2006-2014 között visszamenőleg vizsgálta 1347 transznemű és gender-nonkonform fiatal mentális állapotát és azt találta, hogy ezek a fiatalok 3-13-szor magasabb arányban küzdöttek mentális betegségekkel, mint azok a társaik, akik nem vallották magukat transzneműnek, vagy gender-nonkonformnak.

Egy 2019-es felmérés megállapította, hogy a szexuális nevelési programok, melyeknek nem az absztinencia az alapja, mind a tinédzserkori várandósságok, mind a nemi úton terjedő betegségek  számának tekintetében kudarcot vallottak. A programok következtében inkább emelkedtek ezek a számok, mintsem csökkentek volna.

 A felmérésben 39 iskolai átfogó szexuális nevelési programot vizsgáltak, olyanokat, amelyek legalább egy éven át zajlottak. A vizsgált képzések 21 százaléka problémás volt, 12 káros hatással „gazdagították” a fiatalok életét. Ilyenek voltak például a nemi élet túlzott aktivitása, a korán kezdett szexuális élet, a partnerek számának növekedése és gyakori cserélgetése, valamint a nemi úton terjedő betegségek száma és fizetett szexuális tevékenységek száma is megnövekedett ezeknél a fiataloknál. A kutatás az óvszer használatra is kitért. Nem ért semmit a tájékoztató, nem csökkent a nemi úton terjedő betegségek száma, sőt.

Bármilyen ideológiai átnevelés leghatékonyabb módja, ha az ember már gyermekkorában megtanulja hogy miről mit kell gondolnia. Nem azt tanítják, hogyan kell tanulni, nem arra ösztönöznek, hogy gondolkodjanak, hanem megmondják miről mit kell gondolni. Az érzékenyítés tehát a szülőnek szól, az abnormális ideológiai nevelés pedig a gyermekeknek. Mindezeknek az összességét hívjuk népbutításnak.

Mi a valódi célja az érzékenyítésnek?

A Deep states már évszázadok óta álmodozik a világkormány létrehozásáról. Egy globális hatalomról melynek befolyása kiterjed a föld minden pontjára. Gondoljunk csak bele hol tart ez a folyamat. Mi szükséges ahhoz, hogy sikerüljön? Az egységesítés. A világkormányhoz szükséges eltörölni a különbözőségeket. Amerikában 50 különálló állam volt. Majd létrejött az Amerikai Egyesült Államok.
Európában számos különálló ország volt, majd létrejött az Európai Unió.
Afrikából is hallani olyan híreket, miszerint létrehoznák az Afrikai Egyesült államokat, valamint tervben van a globalista elit tervezőasztalán az Európai egyesült államok. A logika mentén haladva, a sokból, néhány, a néhányból pár, a párból négy, a négyből kettő, majd a kettőből egy, a világkormány jöhet létre.

Az ördögi tervek kivitelezése a különbözőségek eltörlése.

 • Ne legyenek országok. (Egyesült államok, Unió…)
 • Ne legyenek külön gazdaságok. (EU gazdaság)
 • Ne legyenek különböző kultúrák.(Migráció)
 • Ne legyenek különböző vallások. (Migráció, iszlámosítás)
 • Ne legyenek különböző nyelvek. (Migráció)
 • Ne legyenek szuverenitások. (Unió, Egyesült államok, Migráció)
 • Ne legyenek férfiak és nők. (Transzgender ideológia – LMBTQ)

Az utolsó pont a férfi és nők közötti különbséget eltörlő kezdeményezés, melynek aljas módszerei már megtalálhatók a gyermekek oktatási rendszerében is.

a Pride, LMBTQ nem más mint a fenti ördögi transzgender ideológiai átnevelés, elmeprogramozás az elfogadás ártatlan jelképébe öltözve.
Angyalbőrbe bújt ördög. Sajnos ezek a transz és melegbarát szervezetek sokkal inkább reklámozzák ezt az abnormális ideológiát, mintsem valóban a másság elfogadása mellett kampányolnának.

Az LMBTQ sohasem arról szólt, hogy a világ fogadja el a melegek létezését. Arról szól, hogy egy ideológiát erőszakoljanak ránk, és a gyermekeinkre!

Keresztényellenes. A szentháromság részei az Anya, Apa, és a gyermek.
És mi a nyugati szenny válasza erre? Szülő 1. Szülő 2. nemsemleges gyermek.

Az Amerikai Pszichológiai Társaság (APA) a transzneműség diagnózisának patológizációját a nemi diszfóriára átnevezéssel 2013-ban, a Mentális rendellenességek kórmeghatározó és statisztikai kézikönyvének (DSM) V. kiadásában enyhítette. 2018-ban az Egészségügyi Világszervezet (WHO) hivatalosan is megjelentette a Betegségek nemzetközi osztályozásának (BNO) 11. változatát, amely törli a mentális betegségek közül a transzszexualizmust és a transzvesztitizmust.[6] A WHO 2019-ben fogja megszavazni és várthatóan 2022-ben lép életbe.[7] Magyarországon az 1995 óta érvényes BNO 10-ben jelenleg benne van a transzszexualitást jelölő F64.0

A WHO szerint 2019 óta nem számít betegségnek a transzszexualizmus.
A globalista elithez lojális WHO asszisztál az ideológiai átneveléshez.

Természetesen a Facebook-tól is megszokhattuk már, hogy hűek a világelit mellett. Letiltottak egy amerikai elnököt Donald Trumpot, korlátozták a választási csalásokhoz fűződő bejegyzéseket, videókat, bizonyítékokat, majd a BLM terrorista szervezet gyújtogatásairól és erőszakhullámairól szóló videókat rendre eltüntették. Facebook oldalunk folyamatos bejegyzéselérés elleni korlátozás alatt áll, csakúgy, mint több facebook csoportunk, melyből a legnagyobbat le is tiltották. Ez az ára az igazság terjesztésének. Eltüntetnek, elnyomnak, ellehetetlenítenek. Kevesen tudják, de a MatrixHungary elődjét egy 12 ezer főt számláló oldalt 2018-ban tüntették el. Aztán amikor ennek a cikknek a megosztásáról van szó, a facebook akkor sem hazudtolja meg az emberiségellenes hajlamait. Ennél nagyobb bizonyíték nem is kell arra, hogy lássuk, kik vannak velünk, és kik az emberiség ellen.

A másság elfogadása nem egyenlő a transzgender őrület elfogadásával, mint ahogyan a transzgender őrület elutasítása sem egyenlő a homofóbiával!

A Pride, LMBTQ összemossa a fenti két különböző gondolkodásmódot, és minden abnormális ideológiai ellenességet homofób címkével jelölnek meg. Emiatt kavart nagy port a Fidesz és a Jobbik által nemrég elfogadott pedofiltörvény.


Ártalmas e a gyermekre a transzgender-érzékenyítést?

Sok kérdést kell tisztáznunk ezzel kapcsolatban.

 • Homoszexuális pár felnevelhet egy gyermeket?
 • Árt e a gyermeknek ha homoszexuális, vagy transzexuális tartalmat lát?
 • Identitászavarban, vagy homoszexualitásban fog e “szenvedni” a gyermek ha ilyen közegben nő fel?

A fenti kérdések megválaszolásához tisztáznunk kell a következő kérdéseket:

 • Betegség a homoszexualitás?
 • Betegség az identitászavar?

A homoszexualitás és az identitászavar három különböző ok miatt jöhet létre:

 • Hormonális zavarok
 • Agyi elváltozások
 • pszichológiai tényezők

Hormonális zavarok
Hormonális zavarok alatt azt értjük, amikor jelentősen felborul a test ösztrogén/tesztoszteron szintje. Jellemzően akik hajlamosak rá pubertás korban éri el a csúcspontját, melyek által az ember hajlamos a saját neme iránt vonzalmat érezni. Az ember valamilyen mértékben hajlamos a homoszexualitásra. Ezt a hajlandóságot érthetjük úgy is, mint ahogyan hajlamosak lehetünk egy egy betegségre. Ha a hormonális zavar egy olyan egyénnél jelentkezik akiben magas mértékben megtalálható a hajlandóság mely örökletes, vagy a környezet által kiváltott, akkor valós esély van rá, hogy homoszexuális lesz.

Agyi elváltozások.
A kilencvenes években kiderítették, hogy amíg heteroszexuális férfiak esetében a bal agyfélteke dominál(azaz a férfiak realisztikusabban, logikusabban gondolkodnak, jobbak a “kétkezi” dolgokban) homoszexuális férfiakra a két félteke egyenrangúbb és kiegyensúlyozottabb működése jellemző.

Ennek okát a féltekéket összekötő kérges test, a corpus callosum fent említett különbségében találjuk.

Ez meleg férfiaknál mintegy 34%-kal több idegrostot jelent , a nőkhöz hasonlóan lehetővé téve a két félteke intenzívebb együttműködését.

A férfi-női gondolkodásmód jellegzetes sajátosságai is megváltoznak. A nőkre kifejezett jobb verbalitás, míg a férfiakra a jobb térbeli tájékozódási képesség jellemző.

Homoszexuális férfiak esetében azonban pont fordítva van:a verbalitás jobb (gondoljunk csak a homoszexuális költőkre, írókra: Oscar Wilde, Hans Christian Andersen,stb.) a térbeli tájékozódó képesség rosszabb heteroszexuális társaikhoz viszonyítva. Leszbikus nők esetében viszont pont ennek ellenkezője mutatkozik.

Két tudós, Ivan Savic, és Per Lindström nemrég kilencven vállalkozó szellemű embert, homo-és heteroszexuálisok agyát vizsgálta meg MRI-vel, majd PET CT-vel.

Az MRI mágneses rétegfelvétel, tulajdonképpen egy jóval nagyobb felbontású röntgen, amely “szeleteket”mutat az adott szerv működéséről. Kiderült, hogy a heteroszexuális férfiak és a leszbikus nők agya hasonlóságot mutat:a jobb félteke kissé nagyobb, mint a bal, a meleg férfiak azonban szimmetrikusabb agyfelépítéssel rendelkeztek, csakúgy, mint a hetero nők.

Ezután következett a PET CT, a pozitron emissziós komputertomográfia, amivel szintén nagyfelbontású képeket lehet készíteni az agyról, immár működés közben.

Arra voltak kíváncsiak, hogy az amygdala, amely az fontos érzelmekért felelős, úgy mint félelem, agresszió, hogyan aktiválódik meleg férfiaknál, és heteroszexuális férfiaknál, leszbikus nőknél és hetero nőknél.

Arra a megállapítsra jutottak, hogy a meleg férfiaknál és a hetero nőknél az amygdala jobban kapcsolódott olyan agyterületekhez, amelyek a depresszióval, aggodalmaskodással vannak összefüggésben.

(A melegek között-persze nem csak ezzel összefüggésben-jóval nagyobb az öngyilkosság aránya, mint heteroszexuálisoknál.)

A hetero férfiaknál, és leszbikus lányoknál az amygdala a striatum nevű törzsdúccal, és a szenzomotoros kéreggel volt összefüggésben-ez a terület a “harcolj vagy menekülj”viselkedésért felelős.A leszbikus lányok ezek szerint jóval akcióközpontúbb agyműködéssel rendelkeznek, mint a hetero nők.

Pszichológiai tényezők:
Az identitászavar, és a homoszexuális hajlandósága lehet örökletes, hormonális, vagy agyi elváltozásból eredendő. Ezek mind növelik az esélyét a homoszexualitás kialakulásának. És mi dönti el végül, hogy mivé válik az ember? A környezeti tényezők. Ez cikkünk olyan aspektusa, mely megválaszolja azt a fent már feltett kérdést, hogy vajon árthat e a gyermeknek ha egy meleg pár neveli fel?

A fent említett hormonális zavar, és agyi elváltozás hajlandósági esélynövelésre a környezeti tényezők teszik fel a pontot. Ha a gyermek rendelkezik ezekkel a hajlandóságokkal, – azon túl, hogy valamilyen szinten minden ember vonzódik a saját neme iránt – akkor ÁRTALMAS A GYERMEKEK SZÁMÁRA HA HOMOSZEXUÁLISOK NEVELIK FEL!

Az LMBTQ aktivisták azzal érvelnek, hogy egy meleg pár is tud annyi szeretetet adni mint bárki más, és hogy tőlük is megkaphatnak mindent a porontyok. Sajnos a szeretet kérdését összemossák a fent kifejtett pszichológiai és biológiai tényezőkkel. Kétség sem férhet hozzá, hogy az azonos neműek is képesek a világ minden szeretetével gyermeket nevelni, viszont akaratlanul is homoszexualitást, vagy identitászavart hozhatnak létre a gyermekben.

A homoszexualitás és identitászavar tehát hormonális vagy agyi elváltozásokból eredő vagy pszichológiai betegség, mely hatással lehet egy arra hajlandósággal bíró gyermekre épp úgy, mintha egy asztmára hajlamos ember ha vidéken nő fel sosem fullad, de ha városban, akkor inhalátort kell használnia.

Miért annyira veszélyes a transzgender ideológia a gyermekekre?

Amikor megszületünk még nincs konkrét személyiségünk. A környezeti hatások útján, azaz a nevelés és tanulás révén jutunk egy olyan személyiséghez, amire már azt lehet mondani, hogy kialakult az egyén. De hogyan tanul egy kisgyermek?

A gyerekek önkéntelenül, tudattalanul is másolják a szülői mintákat, szüleik viselkedésmódját, problémamegoldó készségét, hogy felnőttként mindezt hasznosíthassák.   Amennyiben megkapják a számukra szükséges érzelmi biztonságot, s szüleik, környezetük jó példával szolgálnak, viselkedésük rohamosan a megfelelő irányban változik.  

Bámulatos a tempó, ahogy a kicsi gyerekek fejlődnek, ahogy személyiségük kibontakozik.

Az örökléstani adottságok csak egy részét képezik annak, amivé utódunk válik. A finomhangolást a környezet végzi el.

Nem is gondolnánk, hogy még a legapróbb cselekedetünknek is milyen fontos szerepe van abban, ahogyan gyerekünk viselkedik.

A fejlődés korai szakaszában a legnagyobb biztonságot, érzelmi kötődést a szülők jelentik a kisgyerekeknek. A feltétel nélküli kötődés miatt a szülőket tekinti legfőbb példának.
A szülő minden tekintetben minta gyermeke számára, de amiben ez mégis a legkifejezettebben látszik, az a gyermek viselkedése, az általa elsajátított szokások és szabályok rendszere.

Mi lehetne nagyobb jutalom egy gyermek számára, mint szülei dicsérete és elismerése?
Érdemes odafigyelni arra szülőként, hogy mit és hogyan teszünk.
Ha cselekedeteink a szóban elmondottakat nem erősítik meg, akkor a gyermek hajlamosabb lesz tetteink követésére. Olyan hétköznapi dolgokban is megjelenik mindez, mint a játék, vagy akár a rendrakás.  

Összegezve, a kicsik lemásolják a szüleiket, később az óvodában, iskolában lemásolják egymást. Minél több információhoz jutnak, annál inkább képesek elsajátítani a szelekció képességét, mikor képesek lesznek a látottakat megtagadni a saját addigi kialakult személyiségének megfelelően.

De ha már a gépezet beindulása legelején homoszexuális vagy transzszexuális ideológiát másol, akkor a fent kifejtett hajlandóság erős kockázati tényezőt mutat afelé, hogy homoszexuális, vagy identitászavaros legyen.

Meg kell védenünk a gyermekeinket!

Az LMBTQ aktivistái, támogatói talán nem is sejtik, hogy csak gyalogok a globális elit sakktábláján, és a legjobb szándékuk szerint cselekednek olyankor, amikor kiállnak a másság elfogadása, és elfogadtatása mellett.

Többet ésszel, mint erővel!

Sajnos az LMBTQ az egyenjogúság álarcát felhúzva próbál olyan jogokat kiharcolni, hogy meleg párok is örökbe fogadhassanak gyermekeket, melyek pszichés veszélyt jelentenek a kicsikre! Nyugaton Óvodásokkal ismertetik meg a homoszexualitást, transzszexualitást, nemsemlegességet. Ehhez kapcsolódó játékokat, mesekönyveket adnak nekik, és mindennapos téma transzgender ideológia. Vannak helyek, ahol lányokat öltöztetnek fiús ruhába, és a fiúkkal is felvetetik a szoknyákat. Minden nap azonosulniuk kell egy transznemű életével, akárcsak egy szerepjátékban.

Az LMBTQ támogatók nem is gondolnák mekkora veszély rejtőzik a sötétben lapulva, arra várva, hogy teret nyerjen hazánkban is a gyermekeink felé.

Az érzékenyítés lépcsőfokán haladva az LMBTQ szépen lassan beférkőzött a köztudatba akárcsak egy vírus:

 1. Fogadjátok el a melegeket!
 2. Fogadjátok el a melegeket a filmekben, sorozatokban, showkban!!
 3. Fogadjátok el a transzneműeket is!
 4. Fogadjátok el a transzneműeket a filmekben, sorozatokban, showkban!
 5. Fogadjátok el a melegeket és a transzneműeket az utcákon!
 6. Fogadjátok el, hogy a gyermekeitek női ruhákban smároló férfiakat lát az utcákon!
 7. Fogadjátok el a transzgender ideológiát a munkahelyeken!
 8. Fogadjátokel a transzgenderséget az iskolákban!
 9. Fogadjátok el a transzgenderséget az óvodákban!
 10. Fogadjátok el, hogy a gyermekeitekkel hardcore pornót, melegpornót, és transzszexuális pornót mutatunk a felvilágosító órákon!
 11. Fogadjátok el, hogy nincs beleszólásotok, hogy az óvodákban és iskolákban transzgender ideológiával neveljük a gyerekeiteket!
 12. Fogadjátok el, hogy transzszexuálissá neveljük a gyermekeiteket!
 13. Fogadjátok el ezeket mind, különben homofóbiával vádolunk titeket!

A fenti példák főként a nyugati transzgender oktatási ideológiával van párhuzamban, viszont terjed egyre jobban felénk, akárcsak egy vírus.
Mindig kicsiben kezdődik az érzékenyítés, egy ártatlannak tűnő dologgal.
Ki gondolta volna, hogy sok-sok éve mikor egyre jobban kiálltak a melegek elfogadása mellett, ma ott fogunk tartani, hogy Angliában Hardcore transzpornó nézésére buzdítják a gyermekeket az iskolákban?

Boldogok a tudatlanok?

A legszomorúbb ebben a történetben, hogy az LMBTQ mellett tüntetőknek fogalmuk sincs arról, hogy mi mellett állnak ki. Azt gondolják, hogy az elfogadás jegyében cselekednek, de valójában csak részt vesznek a globális elit pusztító játszmáiban. Elég csak nyugatra tekintenünk, és láthatjuk mekkora pusztítást végeztek az elfogadás nevében a gyermekek körében. A bulvár szennymédia cikkei alatti kommentek olvasása rádöbbenti a felvilágosult embereket arra, hogy Magyarországon ezerből talán egy ember tud mindarról, hogy mi valójában az LMBTQ. Sajnos akik nem rendelkeznek semmilyen kíváncsisággal, tudásvággyal, csak vakon kiállnak a pedofiltörvény ellen csak azért, mert azt a Fidesz alkotta. Ilyen felfogással pedig csak akkor döbbennek majd rá mit tettek, amikor a saját gyermekeiket fertőzik meg. (Vagy akkor sem.)

Ne engedjük hogy a nyugati szenny bemocskolja a gyermekeinket! Nem vagyunk bábok az erkölcstelen globális elit sakktábláján!

Mi a végső célja a globális elitnek az LMBTQ-val?

Trónus videójából kiderül.

Források:
https://www.webbeteg.hu/cikkek/psziches/6250/a-homoszexualisok-agya
https://vasarnap.hu/2020/10/20/meg-akar-orulhetnenk-is-a-mesekonyvnek/
https://hu.wikipedia.org/wiki/Nemi_identitás
https://www.parlament.hu/documents/129291/40734520/T16365_1.pdf
https://www.alternativhirek.com/2020/05/hazi-feladat-11-eves-gyerekeknek.html
https://www.lcfclubs.hu/blog/hogyan-befolyasoljak-a-szuloi-mintak-gyermekeink-fejlodeset/305/
https://vasarnap.hu/2021/06/12/frivaldszky-edit-mirol-szol-valojaban-az-atfogo-szexualis-neveles/
https://mandiner.hu/cikk/20191110_otvenmillio_forintnyi_penzt_kolt_a_sved_kormany_drag_queen_meseorakra?