2009-ben történt, hogy volt egy sertésinfluenza amit hasonló módon mint a Covid-19-nél hatalmas médiakampány tett népszerűvé. Több millió embert oltottak be H1N1 vakcinával a világon. Akkoriban is rengeteg orvos állt ki a vakcinák ellen, mivel rengeteg veszélyt hordozott magában. Természetesen a TV-n nevelkedett réteg azonnal futott sorba állni az oltásért, mivel amit bemondanak a TV-ben, az biztosan csak igaz lehet. (irónia) A H1N1 járvány csak a TV-ben létezett. Senki se látta, senki se hallott róla, senki sem halt meg benne, de amint bekapcsolták a TV-t máris pánik ütötte fel a fejét. Tulajdonképpen ezek a hamis járványok olyanok mint egy bármilyen termék a TV-ben. Amíg nem mutatjuk meg reklámokban hogy létezik, addig az ember nem fogja megvenni. A H1N1 vakcina pontosan így kerülhetett bele több millió emberbe világszerte. Ez volt talán a Covid-19 főpróbája?

Tulajdonképpen tesztelték a lakosságot, hogy mennyire hajlandók beadatni maguknak egy olyan löttyöt, amiről fogalmuk sincs hogy mi, de ha a TV-ben azt mondják, akkor önként alávetik magukat bárminek.

Vakcinák, “gyógy”szerek ide vagy oda, a férfiak 45%-a meg sem éli a nyugdíjkorhatárt… Tehát jogosan tesszük fel a kérdést. Hogyan lehetséges az, hogy a biológiailag 150 évre “tervezett” ember szinte csak a harmadát éli meg annak amit megélhetne? Létezik egy Hanza nevű népcsoport akiknél egytől egyik mindenki minimum 100 éves koráig él. Náluk nincs vakcina, se “gyógy” vegyszerek. Ismerik a természet adta gyógyfüveket. Vajon ha megkérdeznénk száz embert, hogy ha beteg akkor a háziorvos által felírt vegyszereket szedi be, vagy elmegy az erdőbe gyógyfüveket szedni?
Nyilván nem a második, mivel már nagyon messze vagyunk az őseinktől, akik ismerték a különféle növények gyógyító hatásait. Na de kinek jó ez?
A gyógyszeriparnak.

A H1N1 vakcina káros hatásait több kutatás is megerősítette. Idegbénulást okozó Guillain-Barre Szindrómát okozhat.

H1N1 mellékhatások:  Paralízis

Quebec-i kutatók az Amerikai Orvosi Társaság folyóiratában a következők szerepelnek:

„A Guillain-Barré Szindrómáról azt feltételezik, hogy autoimmun betegség, de valamilyen külső hatás váltja ki. 1976-77-ben a betegséget szokatlanul magas számban diagnosztizálták az Egyesült Államokban a gyengített „sertés” influenza (H1N1) oltások beadását követően. 2003-ban az Orvos Intézet (IOM) arra a következtetésre jutott, hogy a bizonyítékok alapján el kell fogadni az 1976-os sertésinfluenza oltás és a felnőttkori Guillain-Barré Szindróma közötti (laza) összefüggést.”

A kutatók a 2009-es hatalmas Quebec-i sertésinfluenza elleni oltáskampányról is írtak, amely során a város lakosságának 57 százalékát, 7,8 millió embert oltottak be a H1N1 vakcinával.
Az összes neurológiai klinika és sürgősségi ellátó egység adatait, valamint a vidéki kórházak zárójelentés adatbázisainak vizsgálatát követően, kitérve a jelentett esetek oltási adataira, a kutatók arra jutottak, hogy „a Guillain-Barré Szindróma kialakulásának veszélye a H1N1 oltást követően kicsi, de komoly”. Figyelembe véve, hogy a Guillain-Barré Szindróma önmagában rendkívül ritka betegség, a kutatók úgy gondolják, hogy egymillió H1N1 oltás 2 Guillain-Barré Szindróma esetet okoz.

A H1N1 képes paralízist okozni.
PARALÍZIS:

Teljes bénulás, azaz egy testrész száz százalékos működésképtelensége, amikor a központi idegrendszerből kifutó mozgató parancsokra az izmokban nem jelentkezik összehúzódás.

Az amerikai egészségügyi hivatal megerősítette hogy a H1N1 vakcina Guaillain-Barré szindrómát okozhat. Viszont ez a tény nem zavarta az egészségyügyi szervezetet hogy minél több embert oltsanak be, ezzel jelentős egészségügyi károsodást okozva a lakosságnak. A sokkoló tény az, hogy a Guillain-Barré Szindróma és az influenza oltás kapcsolata a 70-es évek óta ismert, melyet világszerte különböző kutatók is megerősítettek.

„Az 1976-ban alkalmazott védőoltást, mivel a Guillain-Barré Szindrómával való összefüggés felmerült, bevonták,” írja Elizabeth Miller professzor , a HPA immunizációs osztályának vezetője. Ugyanez a mai oltóanyagokról nem mondható el. Ma annyi történik, hogy ezt is hozzáírják a kockázatok és mellékhatások listájához.

Felejtünk

Az a baj, hogy felejtünk. Elfelejtjük mi volt a múltban, és úgy kezelünk mindent mintha tegnap találták volna ki, mintha minden egy csodatevő egészséges kapszula/pirula/vakcina lenne. Mintha a gyógyszeripar érdeke lett volna valaha is, hogy tökéletesen egészséges embereket alkosson, akik meggyógyulva soha többé nem mennek vissza “gyógy”szereket venni a patikába. A kegyetlen valóság pedig az, hogy ezek a vegyszereket nem mások mint tünetenyhítő, más betegségeket okozó ördögi alkotások, melyek valahol egy laboratórium mélyén születtek megrendelésre. Ezeknek a vegyszereknek nincs más dolgok, mint elhitetni az emberekkel, hogy nélkülözhetetlenek, mivel ezeket beszedve nem fáj, nem romlik, nem remeg, nem lüktet, nem sajog, nem megy fel a vérnyomás, a vércukor a koleszterin…. Viszont amint abbahagyja a beteg a szedését, máris visszatérnek a tünetek. SOHA NEM GYÓGYÍT, CSAK TÜNETET CSILLAPÍT. Ha gyógyítana, feleslegessé válna, amit nem akarnak a gyógyszercégek. Sőt. Üzletileg az a legjobb, ha ezek a tünetenyhítő soha meg nem gyógyító vegyszerek más betegségeket okoznának, hogy az orvosok a mellékhatásokra is tünetenyhítő más betegségeket okozó vegyszereket írjanak fel. Ördögi kör….

Dr. Maurice Hilleman botrány

A világ egyik legnagyobb vakcina szakértője, a Mercknek dolgozó Dr. Maurice Hilleman beismeri a leukémia, AIDS és rák vírusok jelenlétét  védőoltásokban. Mindez egy kiszivárgott hangfelvételben derül ki.

A hangfelvételt megtaláljátok a cenzúramentes videómegosztónkon:
https://media.matrixhungary.hu/video/dr-maurice-hilleman-beismeri-a-leukemia-aids-es-rak-virusok-jelenletet-vedooltasokban/

A védőoltás-történelem egyik legnagyobb vakcina-tudósa – a Mercknek dolgozó – Dr. Maurice Hilleman saját maga rögzített egy  tudós kollégáival való beszélgetést, melyben nyíltan bevallja, hogy a vakcinák, amiket amerikaiaknak beadtak leukémia és rák vírusokkal voltak megfertőzve.

Erre kollégái nevetésben törnek ki (hallhatjuk a hangfelvételen is), gondolván valószínűleg, hogy ez nevetséges…Ezután arra utalnak, hogy mivel legelőször ezeket a vakcinákat Oroszországban tesztelték, így segíteni fog majd az amerikai olimpikonoknak, hogy megnyerjék az Olimpiát, ha az orosz sportolókat -ahogy ők mondják – “tumorokkal töltik meg” !!! , azaz ilyenekkel oltják be. 

Ez nem összeesküvés elmélet, hanem a Merck legnagyobb tudósának szavai, akinek valószínűleg fogalma sem volt róla, hogy majdan ez a beszélgetés felkerülhet az internetre (hiszen akkoriban, mikor ezeket mondta még az internet nem is létezett). valószínűleg azt gondolta ez a beszélgetés örökre titok marad…Amikor megkérdezték, miért nem mondja el a sajtónak, csak annyit felelt: “ez egy tudományos affér a


A hangfelvétel teljes átirata:

(NaturalNews) One of the most prominent vaccine scientists in the history of the vaccine industry — a Merck scientist — made a recording where he openly admits that vaccines given to Americans were contaminated with leukemia and cancer viruses. In response, his colleagues (who are also recorded here) break out into laughter and seem to think it’s hilarious. They then suggest that because these vaccines are first tested in Russia, they will help the U.S. win the Olympics because the Russian athletes will all be “loaded down with tumors.” (Thus, they knew these vaccines caused cancer in humans.)

This isn’t some conspiracy theory — these are the words of a top Merck scientist who probably had no idea that his recording would be widely reviewed across the internet (which didn’t even exist when he made this recording). He probably thought this would remain a secret forever. When asked why this didn’t get out to the press, he replied “Obviously you don’t go out, this is a scientific affair within the scientific community.”

In other words, vaccine scientists cover for vaccine scientists. They keep all their dirty secrets within their own circle of silence and don’t reveal the truth about the contamination of their vaccines.

Here is the full transcript. (Thanks are due to Dr. Len Horowitz for finding this recording and making it publicly available.)

Transcript of audio interview with Dr. Maurice Hilleman

Dr. Len Horowitz: Listen now to the voice of the worlds leading vaccine expert Dr Maurice Hilleman, Chief of the Merck Pharmaceutical Company’s vaccine division relay this problem he was having with imported monkeys. He best explains the origin of AIDS, but what you are about to hear was cut from any public disclosures.

Dr Maurice Hilleman: and I think that vaccines have to be considered the bargain basement technology for the 20th century.

Narrator: 50 years ago when Maurice Hilleman was a high school student in Miles City Montana, he hoped he might qualify as a management trainee for the local JC Penney’s store. Instead he went on to pioneer more breakthroughs in vaccine research and development than anyone in the history of American medicine. Among the discoveries he made at Merck, are vaccines for mumps, rubella and measles…

Dr Edward Shorter: Tell me how you found SV40 and the polio vaccine.

Dr Maurice Hilleman: Well, that was at Merck. Yeah, I came to Merck. And uh, I was going to develop vaccines. And we had wild viruses in those days. You remember the wild monkey kidney viruses and so forth? And I finally after 6 months gave up and said that you cannot develop vaccines with these damn monkeys, we’re finished and if I can’t do something I’m going to quit, I’m not going to try it. So I went down to see Bill Mann at the zoo in Washington DC and I told Bill Mann, I said “look, I got a problem and I don’t know what the hell to do.” Bill Mann is a real bright guy. I said that these lousy monkeys are picking it up while being stored in the airports in transit, loading, off loading. He said, very simply, you go ahead and get your monkeys out of West Africa and get the African Green, bring them into Madrid unload them there, there is no other traffic there for animals, fly them into Philadelphia and pick them up. Or fly them into New York and pick them up, right off the airplane. So we brought African Greens in and I didn’t know we were importing the AIDS virus at the time.

Miscellaneous background voices:…(laughter)… it was you who introduced the AIDS virus into the country. Now we know! (laughter) This is the real story! (laughter) What Merck won’t do to develop a vaccine! (laughter)

Dr Maurice Hilleman: So what he did, he brought in, I mean we brought in those monkeys, I only had those and this was the solution because those monkeys didn’t have the wild viruses but we…

Dr Edward Shorter: Wait, why didn’t the greens have the wild viruses since they came from Africa?

Dr Maurice Hilleman: …because they weren’t, they weren’t, they weren’t being infected in these group holding things with all the other 40 different viruses…

Dr Edward Shorter: but they had the ones that they brought from the jungle though…

Dr Maurice Hilleman: …yeah, they had those, but those were relatively few what you do you have a gang housing you’re going to have an epidemic transmission of infection in a confined space. So anyway, the greens came in and now we have these and were taking our stocks to clean them up and god now I’m discovering new viruses. So, I said Judas Priest. Well I got an invitation from the Sister Kinney Foundation which was the opposing foundation when it was the live virus…

Dr Edward Shorter: Ah, right…

Dr Maurice Hilleman: Yeah, they had jumped on the Sabin’s band wagon and they had asked me to come down and give a talk at the Sister Kinney Foundation meeting and I saw it was an international meeting and god, what am I going to talk about? I know what I’m going to do, I’m going to talk about the detection of non detectable viruses as a topic.

Dr Albert Sabin …there were those who didn’t want a live virus vaccine… (unintelligible) …concentrated all its efforts on getting more and more people to use the killed virus vaccine, while they were supporting me for research on the live viruses.

Dr Maurice Hilleman: So now I got to have something (laughter), you know that going to attract attention. And gee, I thought that damn SV40, I mean that damn vaculating agent that we have, I’m just going to pick that particular one, that virus has got to be in vaccines, it’s got to be in the Sabin’s vaccines so I quick tested it (laughter) and sure enough it was in there.

Dr Edward Shorter: I’ll be damned

Dr Maurice Hilleman: … And so now…

Dr Edward Shorter: …so you just took stocks of Sabin’s vaccines off the shelf here at Merck…

Dr Maurice Hilleman: …yeah, well it had been made, it was made at Merck…

Dr Edward Shorter: You were making it for Sabin at this point?

Dr Maurice Hilleman: …Yeah, it was made before I came…

Dr Edward Shorter: yeah, but at this point Sabin is still just doing massive field trials…

Dr Maurice Hilleman: …uh huh

Dr Edward Shorter: okay,

Dr Maurice Hilleman: …in Russia and so forth. So I go down and I talked about the detection of non detectable viruses and told Albert, I said listen Albert you know you and I are good friends but I’m going to go down there and you’re going to get upset. I’m going to talk about the virus that it’s in your vaccine. You’re going to get rid of the virus, don’t worry about it, you’re going to get rid of it… but umm, so of course Albert was very upset…

Dr Edward Shorter: What did he say?

Dr Maurice Hilleman: …well he said basically, that this is just another obfuscation that’s going to upset vaccines. I said well you know, you’re absolutely right, but we have a new era here we have a new era of the detection and the important thing is to get rid of these viruses.

Dr Edward Shorter: Why would he call it an obfuscation if it was a virus that was contaminating the vaccine?

Dr Maurice Hilleman: …well there are 40 different viruses in these vaccines anyway that we were inactivating and uh,

Dr Edward Shorter: but you weren’t inactivating his though…

Dr Maurice Hilleman: …no that’s right, but yellow fever vaccine had leukemia virus in it and you know this was in the days of very crude science. So anyway I went down and talked to him and said well, why are you concerned about it? Well I said “I’ll tell you what, I have a feeling in my bones that this virus is different, I don’t know why to tell you this but I …(unintelligible) …I just think this virus will have some long term effects.” And he said what? And I said “cancer”. (laughter) I said Albert, you probably think I’m nuts, but I just have that feeling. Well in the mean time we had taken this virus and put it into monkeys and into hamsters. So we had this meeting and that was sort of the topic of the day and the jokes that were going around was that “gee, we would win the Olympics because the Russians would all be loaded down with tumors.” (laughter) This was where the vaccine was being tested, this was where… so, uhh, and it really destroyed the meeting and it was sort of the topic. Well anyway…

Dr Edward Shorter: Was this the physicians… (unintelligible) …meeting in New York?

Dr Maurice Hilleman …well no, this was at Sister Kinney…

Dr Edward Shorter: Sister Kinney, right…

Dr Maurice Hilleman: …and Del Becco (sp) got up and he foresaw problems with these kinds of agents.

Dr Edward Shorter: Why didn’t this get out into the press?

Dr Maurice Hilleman: …well, I guess it did I don’t remember. We had no press release on it. Obviously you don’t go out, this is a scientific affair within the scientific community…

Voice of news reporter: …an historic victory over a dread disease is dramatically unfolded at the U of Michigan. Here scientists usher in a new medical age with the monumental reports that prove that the Salk vaccine against crippling polio to be a sensational success. It’s a day of triumph for 40 year old Dr. Jonas E Salk developer of the vaccine. He arrives here with Basil O’Connor the head of the National Foundation for Infantile Paralysis that financed the tests. Hundreds of reporters and scientists gathered from all over the nation gathered for the momentous announcement….

Dr Albert Sabin: …it was too much of a show, it was too much Hollywood. There was too much exaggeration and the impression in 1957 that was, no in 1954 that was given was that the problem had been solved , polio had been conquered.

Dr Maurice Hilleman: …but, anyway we knew it was in our seed stock from making vaccines. That virus you see, is one in 10,000 particles is not an activated… (unintelligible) …it was good science at the time because that was what you did. You didn’t worry about these wild viruses.

Dr Edward Shorter: So you discovered, it wasn’t being inactivated in the Salk vaccine?

Dr Maurice Hilleman: …Right. So then the next thing you know is, 3, 4 weeks after that we found that there were tumors popping up on these hamsters.

Dr. Len Horowitz: Despite AIDS and Leukemia suddenly becoming pandemic from “wild viruses” Hilleman said, this was “good science” at that time.

NaturalNews wishes to thank Dr. Len Horowitz for uncovering this interview from the national archives, and for getting it released so the public can learn the truth behind the deadly vaccine industry.

Az ENSZ és a WHO erről azóta is mélyen hallgat.

Tíz év telt a H1N1 és a Covid-19 között. Úgy látszik ez bőven elég idő volt arra, hogy a lakosság elfelejtse a botrányokat, és újból képesek legyenek megbízni azokban, akik anno milliókat mérgeztek meg.

Jane Bürgermeister

Jane Bürgermeister egy Osztrák-Ír újságíró, aki Bécsben él és aki tavaly (2009) került a nyilvánosság reflektorfényébe amikor, felháborodva a H5N1 (Madárinfluenza) fertőzött mintái terjesztésére amiket a Baxter Pharmaceuticals küldött Európai laboratóriumokba, nyilvánosságra kezdte hozni a dolgot és több hatóságot megpróbált feljelenteni. Azóta sokak számára hőssé vált a polgári jogok védelmében játszott szerepe miatt a kötelező tömeges oltás fenyegetése ellen.Február közepén ismét találkoztam Jane-el és arról beszélgettünk, hogy miként érzékeli a győzelmet és a megkönnyebbülést, ami a nagyon intenzív és nyilvánvalóan nagyon sikeres kampányát követte. Ő meg én is elmélkedünk, ünnepelünk és a Lisszaboni Szerződésről is beszélünk meg a következményeiről az Európai Unió polgárai számára. A videófrissítés véget ért egy félóra után és egy érdekes meg közvetlen kamerán-kívüli beszélgetés követte, amit a szobában lévő mikrofon jó minőségben rögzített. 

A videó teljes átiratát a Divine Cosmos/ Project Camelot/ Project Avalon/ Project Camelot Productions csapatának köszönhetjük!


**Szerk. megj.: Néhány átírat olyan szavakat meg mondatokat tartalmaz, amik nem vagy nehezen hallhatóak, ezért ezek zárójelben vannak foglalva.**

JANE BURGERMEISTER (JB): Csak azon tűnődtem, hogy Ön szerint milyen részletekre fektessem a hangsúlyt. Úgy értem… Paul Flynn beszámolóját…? Vagy foglaljam össze a történteket?

BILL RYAN (BR): Nos…

JB: Mi lenne érdekes?

BR: Egy beszélgetés lesz.

JB: Értem.

BR: Azt szeretném megkérni, hogy összegezze a történteket az utolsó beszélgetésünk óta. Érti… mivel ez egy frissítés…

JB: Így van.

BR: És én Októberben találkoztam Önnel.

JB: Igen. Azt hiszem Szeptember vagy Október volt. Igen, azt hiszem…

BR: Nem, nem úgy volt. Szeptemberben találkoztunk. Így van.

JB: Igen… Szeptemberben…

BR: Szeptember volt. Tényleg, Szeptemberben volt.

JB: Hmm.

BR: Tehát elég sok minden történt Szeptember óta.

JB: Igen… így van.

BR: És ez az egész történet úgy tűnik elpárolgott. Olyan mint… Nincs a hírekben. Senki sem beszél róla. Az összes ember aki rengeteget beszélt erről az Interneten… az is mintha… az is mind elpárolgott. És mindenki azon gondolkodik: Mi is volt ez az egész?

JB: Hmm…

BR: Tehát, meg szeretném kérdezni Öntől: Mi volt ez az egész?Mit tanultunk mindannyian? Ön szerint mi történt? Mi az optimista üzenet mindannyiunk számára?

JB: Hmm…

BR: És utána egy személyes megjegyzés arról. hogy mik az Ön személyes tervei… mivel szerintem sok olyan ember van odakint, aki tényleg szereti Önt. És szeretnék tudni, hogy Ön mit tervez, mit gondol és mi fog következni. Itt az alkalom, hogy beszéljen a könyvéről és, tudja…

JB: Irány a saját Görög szigetem. [nevet]

BR: A saját Görög szigete?

JB: Igen.

BR: Igen, pontosan. Tehát…

JB: Rendben.

BR: Fogjunk bele. És én meg azt sem tudom, hogy mi a mai dátum. 15-e van, nemde?

JB: Igen, 15-e.

BR: Rendben. Kezdjük tehát.

Az interjú kezdete

BR: Tehát Bill Ryan vagyok, Project Camelot és Project Avalon-tól, a mai dátum pedig Február 15. 2010.

Egy nagyon rusztikus parasztházban vagyok Svájc közepében, ahol Jane Burgermeister tartózkodott a szoba és reggeli keretében, mivel egy előadást tartott a Zürichi Földi Személyzetnek tegnap. Hó vesz minket körül. Van egy hatalmas kolomp itt, pont Jane feje mögött, a kamera jobb oldalán. Mindez nagyon idilli és nagyon furcsa.

Ez egy rövid interjú annak érdekében, hogy megtudjuk az újdonságokat, Jane, hogy megkérdezzem Öntől, mióta utoljára beszéltünk… ami tavaly Szeptemberben volt (mintha nagyon régen lett volna)… az Ön perspektívájából, mi történt Önnel és mi történt a sertésinfluenzával?

JB: Nos, a sertésinfluenza szerencsére eltűnt. Már nincs az újságokban. Már nincs a médiában. Az embereket már nem ösztönzik vagy bátorítják arra, hogy oltassák be magukat ugyanolyan mértékben mint pár hónappal ezelőtt, amikor mindenütt jelen volt az életünkben.

Nagyon kevesen oltatták be magukat Európában… azt hiszem 30 millióan 450 millióból, vagy ilyesmi… Tehát, egy sokkal kisebb arányban mint amit a kormányok reméltek.

Franciaországban a lakosság 100%-át akarták beoltani Január végére és azt hiszem csupán 6%-an vették ott be. Hat vagy hét százalék oltatta be magát Németországban és az Egyesült Királyságban, és így tovább… olyan országokban is, mint Svájc. Azt hiszem, 60 millió ember oltatta be magát az U.S.A.-ban, a CDC adatai szerint. Ismét… talán egy elég kis része a teljes lakosságnak, ami… 400 millió… ennyi?… az U.S.A.-ban?

Tehát egy hihetetlen ébredést láthattunk az emberek közt.

Tudomásukra jutott, hogy az oltóanyag veszélyesebb, mint maga a vírus… hogy mérgező hozzávalókat tartalmaz – higanyt és squalene-t… és továbbadták ezeket az információkat, megosztották a barátaikkal meg a kollégáikkal, így az emberek nem vették fel ezt a védőoltást. Nem engedtek a félelemnek. Nem hagyták, hogy arra manipulálják őket, hogy valami olyasmit vegyenek fel, ami valójában veszélyesebb mint maga a vírus.

Ezt a kommunikációs-információs technológia használata révén sikerült elérni, e-mailen keresztül, YouTube-on keresztül, olyan interjúkon keresztül, mint az Öné. Tehát szerintem egy hatalmas eseményt tapasztalhattunk, amiben átlagos emberek úgy döntöttek, hogy maguk gondolkodnak, kritikusan gondolkodnak, hogy megvizsgálják a tényeket és nem csupán követik a “hatóságokat”, a kormányokat, vagy az újságokat és vesznek fel valami védőoltást egy nem-létező fenyegetés ellen.

BR: Igen. Szép dolog egy alulról szerveződő világméretű mozgalom igazi győzelmét látni, nemde? Mert ez az.

JB: Mindenképpen! Még az Egészségügyi Világszervezet Főigazgatója is, Dr. Chan, azt mondta az igazgatóság ülésén Január 18-án, hogy nem számítottak arra, hogy az emberek nem fogják beoltatni magukat. Milliárdokat fektettek be propagandába és az ellenőrzött média agyonreklámozta ezt a vírust.

Tehát ez tényleg egy nem várt győzelem volt. És ennek az oka minden egyes ember volt, aki terjesztette azt az információt… akik időt szántak rá és vették a fáradságot, hogy olvassanak róla, hogy elmondják talán a barátaiknak, a kollégáiknak és a családtagjaiknak.

Tehát az, amire ez szerintem rávilágított, az az emberek rendkívüli intelligenciája és összetartása – az, hogy igenis tőrödnek a szomszédaikkal, a barátaikkal. Hajlandóak voltak továbbadni ezt az információt. És bár ezt elég nehéz volt felfogni és meglehetősen kellemetlen megérteni, hajlandóak voltak venni a fáradságot, hogy nézzék a tényeket és kiderítsék az igazságot számtalan esetben.

BR: Tehát Ön nem csak azokról az emberekről beszél, akik hosszú évek során kutatásokat végeztek az interneten a kormányok titkos terveikkel kapcsolatban. Ön átlagos emberekről beszél, akik felébredtek, megnézték az előttük lévő információkat, számításba vették, intelligensen cselekedtek és rájöttek, hogy mi történik.

JB: Azt hiszem pont ezt láthatjuk. Egy teljesen új tudatosságmértéket látunk a… tudja, az átlagos emberek sorában… arról, hogy nagy gond van a kormányainkkal.

Pont beszéltem valakivel tegnap, aki azt mondta, hogy az édesanyja, aki körülbelül 60 éves, mindig minden egyes védőoltást felvett és abban a hitben élt, hogy a kormányok a lakosság javait szolgálják. A sertésinfluenza védőoltás esetében viszont, megnézte a tényeket és úgy döntött nem veszi fel.

És lassan kezd tudatosulni benne, hogy az a kormány amelyik ezt az oltást adja nem a saját állampolgárai javát szolgálja és olyan kérdéseket kezd feltenni, mint: Miért teszik ezt? Ki van emögött? Tudja… Mi a motivációjuk?

Tehát, szerintem Európában egy hatalmas tudatosulást látunk azzal a ténnyel kapcsolatban, hogy nagy bajban vagyunk. Létezik egy árnyékkormány. Létezik egy nemzetközi vállalati bűnszövetkezet… ahogy én nevezem… ami kormányokat irányít, egészségügyi minisztériumokat, és ontja ezt a mérget a lakosságra.

BR: És a kormányok a másik oldalon egy érdekes problémával küzdenek, mivel most egy olyan népességgel állnak szemben, aki most már nem lesz feltétlenül hajlandó a látszatnak hinni.

JB: Ugyanezt mondta maga Dr. Margaret Chan is az Egészségügyi Világszervezettől. Azt mondta: Többé már nem feltételezhetjük, hogy amikor azt mondjuk, egy gyógyszer ajánlott… hogy azt az emberek be is fogják venni.

Egy hatalmas összeomlás következett be a vakcinák iránti keresletben Németország és Franciaország lakossága részéről, és biztos vagyok abban, hogy Amerikában is… még akkor is, amikor a fiatal gyerekek mumpsz elleni oltásról is van szó… a szkepticizmus eredményeként, mely körülvette ezt az egész sertésinfluenza kampányt.

Egy óriási növekedés kezdetét láthattunk a homeopátiás gyógymódok illetve a vitaminok iránti érdeklődésben és a jó minőségű, tápláló élelmiszer fontosságát is; ugyanakkor egy sokkal kritikusabb hozzáállást a kormányokkal szemben, ahogy Ön említette.

BR: Nos, sokan fogják ezt megnézni Amerikában. Talán nem tudnak róla… de mi történt Lengyelországban, az ottani egészségügyi miniszterrel? Ez egy lenyűgöző fejlemény, nem?

JB: Az egy kulcsfontosságú fejlemény volt, mert a lengyel egészségügyi miniszter, Ewa Kopacz, igazából orvos… családi orvos… és megnézte ezt a sertésinfluenza oltóanyagot. Látta, hogy nem lett megfelelően kivizsgálva és úgy döntött, hogy nem rendeli meg a sertésinfluenza oltóanyagot a lengyelek számára annak a ténynek az alapján, hogy veszélyes lehet… potenciálisan veszélyes… számukra.

Ő volt az egyetlen egészségügyi miniszter az összes európai egészségügyi miniszter közül, aki ezt a döntést hozta – annak ellenére, hogy, ha józan ésszel, objektíven néznénk a tényeket, úgy gondolnánk, hogy minden egyes egészségügyi miniszter úgy dönt majd, hogy nem fogja… tudja… megvenni a sertésinfluenza oltóanyagot.

Az ő döntése, hogy nem vásárolja meg az oltóanyagot egy fordulópont volt, szerintem, a kampányban. A tény elég széleskörű nyilvánosságnak örült és tudatosította ez emberekben azt, hogy vannak felelős politikusok meg orvosok akik felismerik, hogy gond van ezzel az oltóanyaggal.

BR: Tehát mi következik most, a kormányok szemszögéből… ha ez tényleg egy Machiavellikus terv? Mi következik az összes aktivisták szemszögéből világszerte, akik annyira keményen munkálkodtak hattól kilenc hónapig azért, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy nem fog bekövetkezni valami szörnyű, valami nagyon szörnyű? És mi fog történni a vírussal? Látni fogjuk még egyáltalán?

JB: Nos… én személy szerint nem hiszem, hogy látni fogjuk a vírust.

Azt tudjuk, hogy vannak tudósok, akik azon dolgoznak, hogy halálosabbá tegyék a sertésinfluenzát. Úgy tűnik, hogy az aki szabadon engedte ezt a vírust, nem nagyon értette… nem értette meg, hogy ez nem fogja betemetni magát az emberek tüdejében és sokkal virulensebbé válni… és azt sem, hogy olyan tudósok, mint Bruno Lina az INSERM-Lyon-nál, amely a WHO-val áll kapcsolatban, halálosabbá próbálják tenni azzal, hogy egyesítik a madárinfluenzával.

Akárhogyan is, sokan azt állítják, hogy létezik sok kormányzati dokumentum, melyek azt jelzik, hogy az egyetlen módja annak, hogy egy csomó embert megfertőzzenek ezzel a vírussal az az, hogy ha beoltják őket. És ha az emberek megtagadják az oltást, akkor ez a vírus egyszerűen nem fog terjedni, akármennyire is népszerűsítik. Ha az emberek elutasítják a védőoltásokat, akkor ez nem fog egy komoly problémává válni.

Amikor a következő lépésekről van szó azzal kapcsolatban, hogy miként tudjuk elkezdeni kezelni a történteket, folyamatban van egy vizsgálat az Európai Tanács Parlamenti Közgyűlésén. Paul Flynn, aki egy parlamenti tag Newport West-ből, Wales-ben, azt a feladatot kapta, hogy egy jelentést készítsen, aminek a címe Sertésinfluenza Járvány: A Hatos Szintű Járvány Bejelentése… hogy szükséges volt-e, vagy gyógyszeripari cégek rávették-e az Egészségügyi Világszervezetet, hogy ezt bejelentsék, annak érdekében, hogy utána ezt a gigantikus mennyiségű oltóanyagot hatalmas profittal el tudják adni…

BR: Tehát egy “Influenza-gate”-el van itt dolgunk. (ford. megj.: szójáték, utalás a Watergate botrány-ra)

JB: Influenza-gate-el van dolgunk. És ezt a jelentést júniusban kell beadnia. Paul Flynn jelezte nekem, hogy talán a Baxter incidensnek is utánajár a jelentésében.

BR: Mondja el ismét az embereknek a Baxter incidenst… azoknak, akik első alkalommal látják ezt.

JB: Nos, tavaly Februárban, úgy egy évvel ezelőtt, Baxter 72 kiló oltóanyagot fertőzött meg az élő madárinfluenza vírussal az Orth an der Donau, Ausztriában lévő létesítményükben. És ez majdnemhogy előidézett egy világméretű madárinfluenza járványt.

Sok ok van feltételezni, hogy mindez szándékos volt. A fő ok az, hogy 3-as szintű Biosafety előírásokat kell követni, amikor valaki a madárinfluenza vírust kezeli. És ez majdnem lehetetlenné tesz egy véletlen megfertőzést.

Feljelentést tettem és a rendőrség elkezdett nyomozni. Szeptember végén viszont ejtették a vádat… pont a tömeges oltás kampány előtt és pont azelőtt, hogy Baxter engedélyt kért a Celvapan nevű sertésinfluenza oltóanyagára.

Kértem, hogy mutassák meg az aktákat… hogy lássam milyen alapon ejtette a vádat a Korneuburgi Államügyész. De megtagadták a hozzáférést az aktákhoz, ígyhát küldtem egy emailt Paul Flynn-nek és megkértem, hogy kivizsgálná-e ezt az ügyet. Ő… a befolyása alapján, ennek a PACE szervezetnek egyik tagjaként… lehet, hogy rá tudta volna venni az Államügyészt, hogy adja át az aktákat, vagy akár utasítani a vezetőket, hogy végére járjanak ennek az incidensnek.

Szerintem egy megfelelő vizsgálat több mint valószínű, hogy kimutatná, hogy ez egy szándékos próbálkozás volt egy gyógyszergyártó cég részéről, hogy előidézzék azt a járványt, amiből ők később profitálni tudnának azáltal, hogy óriási mennyiségben el tudják adni ezt a járvány elleni oltóanyagot.

BR: Ön bízik abban, hogy a vizsgálat tényleg őszintén fogja végezni a kutatásait és közzétenni a megállapításait? Vagy lehetséges, hogy majd tisztára lesz mosva az ügy?

JB: Nos, szerintem amennyiben Paul Flynn egyszerűen dokumentálni fogja a tényeket… a tényeket arról, hogy mennyire mérgező az oltóanyag… hogy csak azért adták be az embereknek, mert Rendkívüli Szükségállapot Rendeletek voltak hatályban, amik megengedték, hogy beadhassák ezeket a nem-tesztelt oltásokat…

Ha dokumentálja azt a tényt, hogy rá tudtak volna kényszeríteni minket, hogy felvegyük ezt az oltás a Nemzetközi Egészségügyi Rendeletek alapján… azt, hogy egy katonai jellegű járványkezelést terveztek… és valóban, Franciaország pár napnyira volt a statárium bevezetésétől Decemberben… Az ápolónőktől meg az orvosoktól követelték és rájuk kényszerítették, hogy beadják ezt a vakcinát az oltóközpontokban.

Amennyiben mindezt dokumentálja és ugyanúgy a Baxter incidenst is, az elegendő lesz egy heves jelentés készítésére, ami majd Európa 47 Parlamentjébe lesz elküldve… ezen kívül Svájcba, Ukrajnába, Oroszországba, azokba az országokba, akik nem Uniós tagállamok. Akkor majd figyelembe kell venniük ezt a jelentést. És szerintem, ha kivizsgálják meg utánanéznek, akkor az is lehet, hogy egy sorozatos letartóztatás meg botrány fog bekövetkezni mindegyik országban.

A médiát… mint tudjuk… időközben, természetesen, teljes mértékben a gyógyszergyártó banki csoport irányítja… az árnyékkormány.

Olyan emberek, mint James Murdock, Rupert Murdock fia, aki… azt hiszem… a News Corporation európai ágazatát irányítja, a GlaxoSmithKline tanácsának a tagja, aki a Pandemrix vakcina gyártója. Thomas Glocer, a Reuters vezérigazgatója a Merck tanácsának a tagja. Tehát a média nem fog tájékoztatni minket ezekről a drámai fejleményekről, ezekről a vizsgálatokról vagy ilyesmi.

Viszont a média képernyője mögött lehet, hogy látunk majd borzasztóan sok letartóztatásokat meg újításokat illetve leváltásokat a kormányban, egy eddig nem látott mértékben, mivel a tények önmagukban annyira sokkolóak. Szóval sok minden attól függ, hogy mit fog Paul Flynn a jelentésében írni.

BR: Ön tartja vele a kapcsolatot? Vagy csak benyújtott neki egy csomó tényt és most rábízza az egészet?

JB: Igen. Csak annyit tettem, hogy küldtem neki egy emailt, amiben rámutattam ennek az egész járvány eseménynek erre az aspektusára… azt, hogy egy gyógyszergyártócég szó szerint előkészített egy veszélyes influenzajárványt, ami sokkal halálosabb lett volna, mint egy sertésinfluenza járvány. És rábíztam a dolgot.

Úgy értem… biztos vagyok benne, hogy el fogja végezni a munkáját amennyire pártatlanul csak lehet. Óriási nyomást fognak gyakorolni rá, hogy hagyja ki a squalene és a higany mérgező hatásával kapcsolatos tényeket. Tehát nekünk meg kell próbálnunk megtartani a nyilvánosság tudatosságát… támogatást mozgósítanunk és megbizonyosodnunk arról, hogy az ügy nem lesz tisztára mosva. Igen.

BR: És mik az Ön személyes tervei most? Továbbra is aktivistának fogja magát nevezni? Vagy hátradől gondolva: Nos, ezt megnyertük és most folytathatom a hátralévő életemet.

JB: Sajnos, szerintem még nem jutottunk el ahhoz a ponthoz. A WHO azt mondta, hogy további két évre akarja fenntartani a Hatos Szintű Járvány Szükségállapotot. Ez azt jelenti, hogy amíg ez a Hatos Szintű Járvány Szükségállapot hatályban van, olyan gyógyszerek kerülhetnek forgalomba, melyek nem lettek tesztelve embereken. Tehát most kaphatnánk többféle olyan gyógyszert, amik nem lettek megfelelően tesztelve. Átveheti az egészségügyi szolgáltatások, a hadsereg meg a rendőrség irányítását a saját országunkban, létrehozva ezt az amolyan… megszilárdítva az árnyékkormány infrastruktúráját.

Szóval ezen kívül, ennek az árnyékcsoportnak a Klíma-gate botrány meg a pénzügyi válsághoz is köze van. Háborúkat próbál előidézni… éhínséget… elküldeni ezeket a vakcinákat a fejlődő világba.

Tehát nem mondhatjuk… tudja… azt, hogy: Véget ért. Nem ért véget.

Egy hatalmas nyereséget értünk el, viszont picit tovább kell mennünk és gondoskodnunk kell arról, hogy az a beszámoló, amit Paul Flynn fog elkészíteni jó legyen… hogy a különböző országok kivizsgálják az ügyet… és, hogy azok a személyek, akik ezért felelősek börtönbe kerüljenek. A Franciák is el fognak indítani egy parlamenti vizsgálatot a következő hetekben. Tehát ez Franciaországban egy újabb lehetőség arra, hogy tényleg a végére járjanak a dolognak, és hogy a felelős személyeket börtönbe zárják.

És ha ezeket az embereket bíróság elé állítjuk, akkor talán fel tudjuk számolni ennek az Új Világrend kormánynak egy nagy részét… tudja.

Szóval én személy szerint azt tervezem, hogy írok egy könyvet a következő pár hónapban, amiben összefoglalom a történteket… a főbb területek, amiket meg kell vizsgálni: az oltóanyag mérgező hatása; a farmakopea ellenőrzésének hiánya; annak a megfigyelése, hogy mi történik azokkal az emberekkel, akik felvették ezt az oltást; a világjárvány szükségállapot kezelésének militarizálása a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat szerint.

Már megírtam egy fejezetet. Le lehet tölteni a honlapomról: theflucase.com. Tehát ezzel foglalkozom majd a következő hónapokban. És utána követni fogom, hogy mi lesz ezzel a jelentéssel… tudja… hogyan kezelik majd, próbálok megbizonyosodni arról, hogy tényleg számon fogjuk kérni azokat a személyeket, akik ezért felelősek.

BR: Milyen visszajelzéseket kapott a világ különböző részéről? Mert Ön ikonná vált ebben az alulról szerveződő mozgalomban. Tudom, hogy nem ez volt az szándéka, de Ön egy ikonná vált. Milyen érzés volt hirtelen ennyire ismertté válni világszerte?

JB: Nos, őszintén el kell mondanom, hogy nagyon elfoglalt voltam, mivel a honlapot készítettem, előadásokat tartottam és így tovább. Szóval nem nagyon volt időm a dolgoknak ezen a részén töprengeni.

Számomra a legbámulatosabb dolog azoknak az embereknek a létszáma volt, akik hajlandóak voltak részt venni. Minden egyes országban csoportok jelentek meg. Emberek hajlandóak voltak továbbadni ezt az információt, weboldalakat létrehozni, blogokat létrehozni, kimenni az utcára és szórólapokat osztogatni. Emberek százai vettek ebben részt itt Svájcban. Azt hiszem említettem már, hogy Menschenverstand Schweiz létrehozott egy blogot. [ http://www.menschenverstandschweiz.ch ]

Tehát ez tényleg egy alulról szerveződő mozgalom. Talán én voltam az első emberek közt, aki… tudja… egyben prezentálta ezeket az információkat. De olyannyira sok ember vett ebben részt… olyan orvosok, mint Dr. Rebecca Carley az U.S.A.-ban, Doctor Joseph Mercola, Dr. Robin Falkov… hogy szerintem ténylegesen állíthatjuk azt, hogy ez egy igazi alulról szerveződő mozgalom volt.

Ez egy olyan győzelem meg siker volt, amit hétköznapi emberek értek el világszerte… a lelkiismeretük szerint cselekedve, időt és fáradságot véve azért, hogy tájékozódjanak és másokat tájékoztassanak. Ez az a csodálatos dolog, amit látni lehet… a sok munkálkodó ember jó szándékát meg intelligenciáját.

BR: Ez akkor egy optimista meg bátorító üzenet, mivel ez az egész még nem ért véget, az irányítók azon vágya szempontjából, hogy leszegezzenek bennünket, hogy bezárjanak, hogy irányítsanak, hogy korlátozzák a szabadságunkat, hogy korlátozzák a szuverenitásunkat. Ez valószínűleg nem ért véget, hadd mondjam el… [nevet] Hadd mondjam el, hogy ez egy enyhe kifejezés!

De mi az a bátorító meg optimista üzenet, amit Ön lát, mások számára, akik fel lettek ébresztve mindez által? És most lehet, hogy az elkövetkező években más dolgokkal állnak majd szemben.

JB: Nos, egyetértek Önnel. Az irányítóknak rengeteg tervük van a tarsolyukban… beleértve természetesen, egy háborút. Már régóta terveznek egy háborút… egy nukleáris háborút. De végső soron tőlünk függnek, hogy készen legyünk ezzel egyetérteni.

Tudja, teletömik a médiát, a rádióhullámokat, a TV képernyőket katasztrófákkal. Terrorizálnak, megfélemlítenek… és attól függnek, hogy mi félelemből megtegyünk bizonyos dolgokat… hogy beoltassuk magunkat, hogy hadseregbe vonuljunk… akármit is.

Ha az emberek nem hajlandóak többé engedni, hogy a félelem hajtsa őket… amennyiben hajlandóak megállni, kiállni, maguktól gondolkodni, kritikusnak lenni, kommunikálni a barátaikkal és azt mondani: Nem, nem vesszük fel ezt a védőoltást. Nem vonulunk be ebbe a hadseregbe. Nem vívjuk ezt a háborút. Nem engedjük, hogy ez az éhínség előforduljon. Nem engedjük, hogy ez a korrupció folytatódjon… és amennyiben elkezdik majd tisztítani az egész infrastruktúrát kivizsgálások, nyomozások által, és így tovább… akkor szerintem nem fogják tudni folytatni a terveiket. Ők tényleg a mi félelmünktől meg a tudatlanságunktól függnek.

BR: És a beleegyezésünktől ezen tervek kivitelezésében…

JB: Igen.

BR: …rengeteg emberrel a… mondjuk így, közép szakmai osztályokban, úgy mint az orvosok, az ápolónők. A hadseregben azokról a katonákról meg pilótákról meg tengerészekről van szó, akik valójában olyan parancsokat teljesítenének, amivel hatalmas károkat okoznának az emberi fajnak, amennyiben teljesítik ezeket a parancsokat… igaz?

JB: Teljesen. És az egyik legérdekesebb dolog amit láttunk az volt, hogy a sertésinfluenza kampány alatt, a német hadsereg volt az elsők közt, akik megtagadták az oltást. Az orvosaik azt mondták: Ez túlságosan veszélyes a katonáink számára.

Igen! És Franciaországban a csendőrök, akiket 100%-ban be kellett volna oltani a kormány tervei szerint … vagy mi alapján… megtagadták a védőoltást. És ők lettek volna azok, akiket arra kényszerítettek volna majd, hogy másoknak is beadják. Végső fokon meg ők őrizték volna az oltóközpontokat és ennél nagyobb szerepet is játszottak volna, ha a kormány valaha is a kényszerített oltás felé tett volna lépéseket… ami szükséges lett volna, ha el akarják érni a céljukat, ami a lakosság 100%-os oltása volt.

Tehát láthatjuk, hogy a hadsereg meg a rendőrség soraiban… és nyilvánvalóan az orvosok meg ápolónők soraiban is… a túlnyomó többség nem vette fel, vagy nem akarta felvenni ezt a védőoltást… annak a megtagadása, hogy végigcsinálják ezt az egész, tudja, kampányt. És ez igazából döntő tényező volt. Az ápolónők meg az orvosok már az elején azt mondták: Nem vesszük fel ezt a védőoltást. És már akkor elkezdett sántítani az egész.

Az újságokban sok bíráló cikket lehetett olvasni, különösen Németországban, azt hiszem. Tudja… a vezető orvosok előjöttek és a címlapokon elmondták, hogy ez egy nem tesztelt vakcina… a lengyel médiában is. Sajnos sokkal kevésbé az Egyesült Királyságban meg Írországban, ahol a sajtó sokkal nagyobb befolyás alatt áll. És az U.S.A.-ban aligha volt egyetlen egy nagy beszámoló, amiben bírálták a vakcinát.

Tehát… igen. Egyértelmű jelzések vannak, hogy… ahogy Ön mondja… a szakmai osztályok nem hajlandóak együttműködni ezzel.

BR: Nagyon köszönöm, Jane. Van-e még valami, amit el szeretne… egy üzenetként… csak egy rövid frissítésként… csak olyan 20 perc azok számára, akiket kíváncsivá tett az Ön szerepe ebben az aktivizmusban amióta közzétettük a videónkat Szeptemberben? Azt hiszem 300.000 ember látta már. A számuk naponta nő… még mindig.

Ez alapvetően jó alkalom egy üzenetre a számukra… egy üzenet arról, hogy miként tudják ezt folytatni, mivel mi nem próbálunk itt semmilyen szervezetet létrehozni. Próbálunk képessé tenni más embereket, hogy bármilyen intézkedést megtegyenek… hogy kifejtsenek bármilyen olyan nézetet, amiről azt érzik, hogy ki kellene fejteniük és, hogy legyen bátorságuk ezt megtenni amint haladunk… igaz?

JB: Igen. Úgy értem… szerintem az internet, az újfajta kommunikáció és tájékoztató technológiák… rengeteg lehetőséget nyújtanak az emberek számára, hogy tájékozódjanak arról, ami történik és, hogy cselekedjenek meg közöljék.

Szerintem egy új korszakba lépünk… azt hiszem… ami a személyes szuverenitásé, amiben az emberek felelősséget vállalnak saját életükért, újra részt vesznek a politikai döntéshozatalban meg a gazdasági döntéshozatalban és együtt dolgoznak egy sokkal jobb világ megformázásában.

És mindez lehetséges lesz, amint eltávolítjuk ezt az árnyékkormányt… vagy akármi… a hatalomból. Egy-két év leforgása alatt láthatnánk egy teljesen új korszakot beköszönteni, amiben az emberek ismét méltóságban meg szabadságban élhetnek, békességben meg jólétben. Nincs szükség arra, hogy bárki is a bolygónkon éhezzen, szűkölködjön, hogy el legyen nyomva. Ez az elképzelés egy igazán békés, virágzó, szabad világról karnyújtásnyira van… szerintem.

BR: Ez egyszerűen csodálatos. Köszönöm. Ez egy gyönyörű záró nyilatkozat. Rendben! Tehát, Jane Burgermeister, találkozzunk ismét később ebben az évben és meg látjuk, hogy merre haladnak a dolgok.

Osztom az Ön nézetét arról, hogy ez az optimizmus helytálló. Szerintem ébren kell maradnunk. És van egy hatalmas lehetőség arra, hogy egy alulról szerveződő mozgalom nagyon sikeres élményéből tanulhassunk. És Ön nagyon nagy szerepet játszott mindennek a megvalósításában meg motiválásában meg mozgatásában. Így tehát, meg szeretném Önnek köszönni, mivel nagyon sokat tett az emberi fajért.

JB: És én is meg szeretném köszönni, Bill, mindazért a segítségéért, amit ennek az üzenetnek a továbbítása érdekében tett. Tehát… köszönöm.

BR: Rendben. [nevet]

[Interjú vége; a beszélgetés hang felvételként folytatódik]

JB: Rendben. Szóval… végeztünk?

BR: Ez nagyszerű volt!

JB: Rendben, remek. Ez eléggé fájdalmatlan volt.

BR: És most látom, hogy nagyon, nagyon okosan félre állt a kamera elől [Jane nevet], hogy ne vehessünk fel több kivágni való anyagot. [nevetés]

JB: Hát, oda szeretne ülni egy kis…

BR: Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem! Nem. Ez most nem rólam szól.

JB: Rendben. Nos, ez … eléggé fájdalmatlan volt.

BR: Gyönyörű volt. Remek munka volt.

JB: Igen.

BR: Nagyon köszönöm.

JB: Ahhoz képest, hogy megfagyunk… tudja?

BR: Rengeteg ember hálás lesz ezért. Most már bemelegedhetünk.

JB: Igen.

BR: Rendben… nagyszerű, Jane. Hé, köszönöm.

JB: Rendben.

BR: Köszönöm.

JB: Igen, hála Önnek, Bill… mert tényleg… tudja, az Ön videofelvétele nélkül… Az tényleg elkezdte helyre állítani az egész dolgot. Úgy érzem, hogy nagyon, nagyon számított… tényleg.

BR: Nos, úgy dolgozunk, mint… mindannyian egy hatalmas… Ez egy nemzetközi globális csapat…

JB: Igen.

BR: …aki olyan emberekből áll, akiket sosem fogunk megismerni… akikkel sosem fogunk találkozni,… akiknek a nevét sosem fogjuk megtudni.

JB: Igen.

BR: És mindannyian együtt dolgoztunk ezen világszerte.

JB: Igen.

BR: Ez itt az emberi faj.

JB: Igen… és szerintem ez az, ami annyira fantasztikus. Ez tényleg egy közös küzdelem. Az emberek összegyűltek… olyan emberek mint Goya [egy barát], akik szórólapokat osztogattak… és Ruth… és rengeteg egyén, akik munkálkodtak és megosztották az egész jóságukat, hogy őszinte legyek… mert ez egy…

BR: Igen. Lenyűgözött a személyi energia…

JB: Igen.

BR: …ahogy mondta, ezek hétköznapi emberek… akik csak osztogatták a szórólapokat, beszéltek az utcán az emberekhez, tettek amit csak tudtak…

JB: Igen.

BR: E-maileket küldözgettek a barátaiknak…

JB: Igen! És figyelembe kell venni azt, hogy ez egy nagyon kellemetlen téma volt, tehát az emberek általában hallani sem szeretnek ilyen dolgokról. Figyelembe sem veszik. És most nem ezt tették. Hajlandóak voltak figyelembe venni az amúgy szörnyű tényeket és… tudja… szembe nézni ezekkel és továbbítani.

BR: Szembe nézni velük és feldolgozni.

JB: Igen.

BR: És ezzel teljesen egyetértek. Ez az, ami nekem olyan nagy reményt ad… az a tény, hogy nem csupán az úgynevezett “szokásos gyanúsítottak” voltak azok, akik felálltak és elkezdtek beszélni erről az interneten. Olyan emberek, akik soha sem mondtak semmiről semmit azelőtt…

JB: Igen, igen…

BR: …hirtelen elkezdtek tevékenykedni.

JB: Igen. Egy TV beszélgetést folytattam Christian Cotton-al Franciaországból – telefonon keresztül – és azt mondta, hogy a 20 éves internetes tevékenysége alatt ott Franciaországban még soha sem látott ilyesmit… ami június óta történt, amikor a sertésinfluenzát kezdték vitatni Franciaországban. Az eset felvillanyozta az internetet és többé-kevésbé létrehozott egy új internetes közösséget Franciaországban. Azt mondta, hogy soha életében nem látott ennyi vitát egy vakcina körül.

Szerintem ez megváltoztatta Franciaországot, mivel előtte náluk nem igazán létezett egy alternatív média az internetes közösségben. És most létrehoztak egyet erről a témáról. És azt hiszem van egy videó amiben csupán egy pár orvos alkot véleményt az oltóanyagról. Marc Girard-nak is majdnem egy-milliós nézettsége volt, vagy ilyesmi. Tudja? Szóval ez egy hatalmas dolog… igen.

BR: Ez egy… igen. Ha megfigyeljük, hogy világszerte hány olyan ember kezdett el tevékenykedni, akik azelőtt nem voltak aktívak… és ha ezt egy amolyan statisztikai emelkedésnek néznénk… vizuálisan is látnánk ezt a felébredést világszerte.

JB: Igen, így van.

BR: Vizuálisan és statisztikailag látnánk, hogy az emerek azt mondják: Egy pillanat. Mi folyik itt? Azt hittem igazat mondanak nekünk, de ez nem így van. Tudja?

JB: Igen. És még Sandra is elmondta tegnap, hogy az édesanyja életében először nem oltatta be magát és életében először feltette a kérdést: Mi történik itt? Pontosan ez az, tudja, ami történik.

BR: Igen.

JB: De minden korosztály hajlandó volt figyelembe venni ezeket az információkat. Örömmel mondhatom, hogy látszólag Németországban és Franciaországban… vagy bárhol… a szülők már nem adják be automatikusan a gyermekeinet a védőoltásokat. Veszik az időt és fáradságot, hogy megtudják mi van ezekben.

BR: Így van.

JB: És úgy döntenek, nem oltatják be őket. Ez most nyilvánvalóan súlyos válsághelyzetbe hozza az egész gyógyszeripari infrastruktúrát. Szerintem akár ennek a végét is jelentheti.

BR: Igen. És ennek a mellékhaszna az, hogy még csak nem is kell hinni egy a mindannyiunk meggyilkolásáról szóló Machiavellista tervben… vagy bármilyen más hatalmas forgatókönyvben, amik nagy valószínűséggel igazak és amiket nagyon nehezen lehet elhinni.

JB: Hmm.

BR: De az a tény, hogy a vakcinák károsak… és az autisták száma szárnyal… és mindazok a mellékhatásokból adódó problémák, amik már hosszú évek óta léteznek… és most hirtelen ez is reflektorfénybe került.

JB: Hmm, igen, igen, igen.

BR: És ez természetesen csupán egy része annak a ténynek, hogy, ahogyan sok más intézmény, az egészségügyi intézmény is csupán azért marad fenn, hogy igazából saját magát szolgálja. Mindannyian tökéletesen képesek vagyunk arra, hogy saját magunkat kezeljük…

JB: Igen, igen.

BR: A legtöbb esetben…

JB: Igen.

BR: És ugyanúgy tökéletesen képesek vagyunk arra, hogy neveljük saját magunkat, etessük saját magunkat, hogy meghatározzuk és kutassuk a saját spiritualitásunkat. És nincs szükségünk arra, hogy intézmények meg “hatóságok” megtegyék mindezt helyettünk. És ez is egy példa arra, hogy az igazi függetlenség hogyan lehet ismét a népé, a szuverenitásuk helyreállítása szempontjából… ahogy Ön is elmondta a végén.

JB: Igen, tényleg azt hiszem, hogy erre kell haladni. Beszélgettem ezzel az Ír fickóval a rádión és az Írországi személyes szuverenitás mozgalomról beszélt. És ennek igazából van is alapja az alkotmányban… az, hogy amikor bíróság elé kerülnek, mondhatnak olyan dolgokat, mint: Felmentelek a szolgálatból, Bíróság… vagy ilyesmi. Az alkotmány szerint nekik… mint szuverén személyek… joguk van arra, hogy felmentsék a bíróságot meg a kormányt!

Tehát jelenleg ők arra az alkalomra várnak, amikor odamehetnek és felmenthetik a kormányt. És a sertésinfluenza botrány lehetne az az alkalom.

Ha ez a végén az Ír parlament elé kerül… és elsöprő bizonyítékok vannak arról, hogy rengeteg ember sérülést szenvedett emiatt, mert szerintem az Írek nagy része beoltatta magát… akkor ez lehet az a pont, amikor elegen összegyűlnek és azt mondják: Felmentjük az egész kormányt a szolgálatból; felállítunk egy új kormányt. És az Ír alkotmány szerint ezt meg is tehetik!

BR: Ez olyasvalami, amiről nem tudtam.

JB: Igen, igen.

BR: Ez nagyon, nagyon érdekes.

JB: Igen. Véletlenül sem akarják, hogy az emberek megtudjak azt, hogy neked, mint szuverén személy ezen alkotmányok szerint, megvan ez a hatalmad.

BR: Igen. Hatalmadban, jogodban meg módodban áll, hogy tegyél valamit… és nem akarják, hogy erről tudomást szerezz.

JB: Igen.

BR: Igen, igen.

JB: Csodálkoztam azon, hogy… Tudja azt magyarázta, hogy valójában… Volt ez a fickó, akinek egy bírságot szabott volna ki a bíróság és ő azt mondta… azon szabály szerint, hogy ezt jogszerűen ki kell mondanod… azt mondta: Felmentem, mint szuverén személy… a Bíróságot a szolgálatból… blah-blah-blah. És a bíróságnak fel kellett oszlania, a bíró pedig nem tudta megbírságolni a fickót.

BR: Olyan ez, mintha varászszavakat ejtenél ki.

JB: Igen!

BR: És hirtelen a fickó már ki is sétálhat az ajtón.

JB: Igen! [Bill nevet] …mert végül is ők…

BR: Ez csodás!

JB: …úgy állhatnak össze, hogy erre mi magunk hatalmazzuk fel. És ha mi visszavonjuk a meghatalmazást, nekik már nincsenek jogaik.

BR: Igen.

JB: És szerintem a kormány meg van rémülve ettől a kis embercsoporttól és mindattól, ami emögött folyik. Terjesztik a szót, hogy te, mint szuverén személy, felmentheted az egész kormányt [nevet], tudja… ilyesmit.

BR: Tehát az egy amolyan törvényes alkotmányos mód azt mondani, hogy:: Visszavonom a hozzájárulásomat meg a beleegyezésemet ettől az egész dologtól ami körülöttem zajlik.

JB: Igen. Úgy látszik az alkotmány szerint, te mint egyén vagy a szuverén döntéshozó. Te magad hatalmazod fel a bíróságokat. Te magad hatalmazod fel a kormányt. És jogszerűen visszavonhatod azt a hatalmat, amit a bíróságoknak adtál és visszavonhatod a kormánytól is. El kell mondanod egy bizonyos kifejezést, aminek a jelentése az, hogy feloszlattad azt a szervet. Tehát mindez nem fölötted való. Valójában alattad való az Ír alkotmány szerint. Feloszlathatod, ha már nem szolgálja a célod.

BR: Ez… ez… ez egy ihlet.

JB: A másik dolog meg az, hogy az európai kormányok igazából vállalatok. Tehát az Ír kormány… meg minden… valójában olyan vállalatok, amelyek valamilyen tőzsdén vannak bejegyezve. Úgy értem… nem néztem utána, de ez azt jelenti, hogy ők felelősek is az összes adósságért… mostanra már hatalmas adósságok, mivel a kormány átvette az egész Angol-Ír adósságot csupán azért, hogy az ország eladósodjon és csődbe menjen. És ezután ők… tudja, mindezzel a pénzzel, amit az adófizetőktől kapnak, olyan bankok mint az Angol-Ír Bank mindent megvásárolhatnak.

BR: Mindez a tőke központosításáról szól.

JB: Igen, erről van szó. Igen.

BR: Igen, teljesen.

JB: De úgy tűnik, hogy jogilag ők egy vállalatot képeznek és csupán az adósságokért felelnek. Tehát Írország népe jogilag összejöhetnek és azt mondhatják… tudja: Mi nem fogadjuk el ezt az adósságot, mivel te, a kormány, nem vagy azonos velünk, a nép. Mi az szuverén népet képezzük és te, a kormány, addig játszottál ebben egy szerepet, amíg mi megengedtük, hogy ebben szerepet játssz. Ezt a szerepet viszont te adtad saját magadnak. Felelős vagy az adósságért és nekünk már nincs semmi közünk hozzád.

BR: [nevet]

JB: Ez a tökéletes megoldás! És aztán… a jövőre nézve… azon gondolkodtunk, hogy látszólag az Ír szuverenitás elv alapján, mindenki jogosult a földre. Tudja, nincs semmi oka annak, hogy ne lehessen tiéd a föld egy része.

Tehát, felelősnek kell lennünk. Ez nem egy engedély arra, hogy… tudja… kapzsik legyünk vagy ilyesmi. Az az elvárás, hogy felelősek legyünk. De olyasmit jelent, hogy elméletileg a hajléktalanok… talán kiválaszthatnak egy kis földdarabot. És szerintem erre egy szilárd házat kellene felépíteniük, mivel ez felelősséggel is jár a közösséggel szemben. Építhetnének maguktól… mondjuk, egy faházat… vagy a szomszédok segítségével. És utána meg ezt megújuló energiával lehetne ellátni.

Mindezek lehetségesek az Ír alkotmány szerint.

Ó, elmondott nekem egy másik vicces történetet. Volt egy fickó, aki már ott tartott, hogy kirúgják a saját házából, mivel elvesztette a munkahelyét és már nem tudta fizetni a részleteket, tehát a bank már zaklatta és így tovább.

Az Ír alkotmány szerint a seriff feladata a béke fenntartása, ami azt jelenti, hogy az ő feladata annak a biztosítása is, hogy a bankok ne télen rúgják ki az embereket a saját házukból… vagy ilyesmi… azért mert ezek elvesztették a munkahelyüket. Mivel a béke fogalma sokkal szélesebb a puszta profitnál… tudja… vagy a szerződések pontosságánál.

Tehát van egy kis záradék… valami, ami így szólt: Felkérem a seriffet, hogy megvédjen engem és, hogy fenntartsa a békét a megyénkben, mivel nemsokára a bank ki fog rakni a lakásomból. És ez arra kötelezte a seriffet, hogy megvédje ezt az embert attól, hogy kirakják az otthonából a munkahelye elvesztése miatt.

És látja… a bank ezután már nem kérte a részletek kifizetését. Most is a házában él.

BR: Ez hol történt?

JB: Valahol Írországban.

BR: Írországban. Mindez Írországban történik.

JB: Igen. És az egész megyében, ahol a seriff hatásköre terjed, azóta senkit sem raktak ki az otthonukból azért, mert elvesztették a munkahelyüket és mert, tudja, tovább kellett fizetniük a részleteket.

BR: Wow! Van egy csomó ember Amerikában, akinek utána kellene nézniük ennek.

JB: Nos, még… azt mondanám, az egész világon!

BR: Igen.

JB: Igen. Ott van Skócia és az Egyesült Királyság.

BR: Igen.

JB: Tudja, Svájc áll a legjobban, mivel náluk közvetlen demokrácia van, amiben szavaznak a kérdésekről. Náluk nincs kétpártrendszer.

BR: Igen.

JB: De ez lehetne a követendő út. Úgy értem, tudja…

BR: Ez inspiráló.

JB: Igen.

BR: Ez nagyon, nagyon érdekes. Igen. Ez mind be fog kerülni a könyvébe?

JB: Um…

BR: Ez a fajta szélesebb perspektíva? Vagy csak a járványról fog szólni?

JB: Nos, azon gondolkodtam, hogy írok egy második könyvet is, érti. Az első nagyjából a járványról fog szólni, csupán azért mert egy bizonyos dátumig be akarom fejezni, hogy bekerülhessen ebben az egész jelentés folyamatában és, hogy nyomást gyakoroljon… hogy őszinte legyek. [nevet]

BR: És ezt akarják az emberek. És utána folytathatja…

JB: Igen.

BR: …egy teljesebb képpel.

JB: A második könyv… azon gondolkodtam, hogy rámutathat a kiútra ebből az egészből olyan megoldásokkal, mint a személyes szuverenitás, megújuló energia, és így tovább. Hogyan tudnánk újraépíteni a társadalmainkat, tudja… és a homeopátiáról.

Tehát remélem, hogy ezt véghezviszem két vagy három hónap alatt. Görögországi utazásom részben ezzel fog egybeesni, mivel visszahozna mindenféle ókori Görög elképzeléseket, amik egyébként nagyon finom politikai elképzelések voltak. Úgy értem, ha elolvasod Plató A Köztársaság-ját, egyáltalán nem erről a totalitárius dologról van szó, amivé tették. Egy nagyon finom modellről szól.

És ugyanakkor személyes felelősségről is szól. Plató folyton azt mondja, hogy nem várhatsz el egy jobb politikai rendszert annál, ami te magad, mint emberi lény… mint  egyén… vagy… tudja. Ez a két dolog mindvégig összhangban van. És fejlődnöd kell mint személy – az elméd, az érzelmeid és így tovább. És csak ezután várhatsz el egy jobb politikai rendszert.

És aztán a harmadik könyvem, remélem, inkább spirituális dolgokkal foglalkozik majd… tudja… ahogy 2010-hez közeledünk. A napfény meg a DNS-ünk kölcsönhatásáról meg ilyesmi… és, hogy tényleg az e fajta Krisztus kozmikus Második Eljövetele felé közeledünk-e… Krisztus Tudatosság és így tovább.

BR: Nos, közeledünk valami felé. Nem tudom, hogy mi az, de a dolgok változnak.

JB: Igen.

BR: Úgy értem, körülöttünk mindenhol ott vannak a tünetek.

JB: Én személy szerint azt hiszem, hogy nagyon, nagyon jó idők felé közeledünk, tudja. De szerintem már majdnem túl késő van, hogy ezek a személyek végrehajtsák a terveiket, a változások miatt, tudja… az a bizonyos napfény a bolygóra zuhog és növeli a tudatosságot.

A félelem faktor nélkül nem tehetik meg, ha minden területen aláásnak nekik… a Klíma-gate-ben, az Iraki háború vizsgálatokban. Timothy Geithner már majdnem börtönben van a szerepe miatt az… tudja, az AIG csalás ügyben. Nagyon nehéz lesz bárkinek is kirobbantani a Harmadik Világháborút és ezt megúsznia. Tudja?

BR: Um-hm. És nagyon próbálják sürgetni ezt a dolgot, felhasználva az összes erőt meg propagandát meg pénzügyi nyomást, amivel csak elő tudnak jönni. De ha ez minden, amit a tudatosság ereje ellen tehetnek, akkor igazából már mindennek vége.

JB: Igen.

BR: Úgy értem olyan szempontból, hogy semmi esélyük.

JB: Úgy értem, ez csak azt mutatja, hogy ezek az emberek mennyire el vannak tévedve. Úgy értem, nézzük csak ki ül ott mondván, hogy ezt két évre terjesszük ki… a Hatos Szintű Járványveszélyt? Valaki, aki igazából, komolyan ezt mondta, tudja? A PACE-nél tartott vizsgálatokon Januárban, azt hiszem 26-án, Dr. Keiji Fukuda tulajdonképpen ezt mondta! Úgy értem… mindenki úgymond, tudja… nem hittek a fülüknek.

Tehát ők egy másik univerzumban élnek. És sajnos még mindig nálunk vannak a hatalom eszközei. És a téveszméjükben még mindig rengeteg pusztítást okozhatnak… és talán egy pár nukleáris háborút is szíthatnak, tudja. Biztos vagyok benne, hogy ezen jár az eszük.

BR: Az információink szerint, ezen… még mindig ezt akarják tenni.

JB: Oh, ez így van!

BR: Szerintem nem fog nekik sikerülni. Tényleg nem hiszem, hogy sikerülni fog.

JB: Igen.

BR: De próbálkoznak. Mindez egy nagyon érdekes… egy érdekes tetőpontig… fejlődik.

JB: Igen.

BR: Nagyon, nagyon érdekes.

JB: Amit nagyon ki akarnak provokálni, az egy Izrael és Irán közötti háború, mert akkor bele tudják csalni Oroszországot meg az EU-t is… mivel Oroszország nagyon sok nukleáris fegyvert meg uránt adott Iránnak.

Ismertem valakit Bécsben, aki az IEA-nak dolgozott. Egy szakértő, akit az Amerikai kormány küldött… és szerintem ezek általában CIA ügynökök, habár ő nem mondta el nekem, tudja. Csak társadalmilag találkoztunk. Az Iráni nukleáris program felügyeletéért volt felelős…

BR: Hmm.

JB: …az Amerikai kormány számára. És ezután visszament Idaho-ba, ahol ott van ez a nagy nukleáris kutatóközpont meg a Lockheed Martin… ez mind összefügg… akik a kormánynak is dolgoznak. És megkérdeztem tőle őszintén pár évvel ezelőtt, amikor visszajött Bécsbe egy konferenciára vagy utazásra, vagy mindegy… hogy szerinte Irán háborús célokkal épített ki egy nukleáris programot? És ő azt mondta: Nem. Azt mondta, hogy nem hinné. Szerinte csak egy civil programról volt szó.

De persze az is lehet, hogy rakétákat kapnak, tudja, Kínától. Oroszország ellátta őket a civil programra szükséges felszereléssel. És szerintem bele akarják keverni az EU-t. Az EU, a Lisszaboni Szerződés értelmében, most már… Technikailag, ha az EU-ban háborút jelentenek, az embereket rákényszeríthetik arra, hogy az EU-s hadseregben szolgáljanak. Kevesen tudják ezt.

BR: Hmm. ezt nem tudtam.

JB: Ó, ez borzasztó! A Lisszaboni Szerződés bevezette a sorkatonai szolgálatot.

BR: Tényleg?

JB: Teljességgel! Ez az egyik fő oka annak, hogy az Írek Nem-el szavaztak az első alkalommal. És megkapták azt az engedményt, hogy nem kell a hadseregben szolgálniuk.

És az emberek nem tudnak róla, hogy elméletileg olyan helyzetbe juthatnak, hogy szolgálniuk kell az EU hadseregben. A Lisszaboni Szerződés létrehoz egy EU hadsereget… létrehoz egy tábornoki kart és egy teljes infrastruktúrát egy EU hadsereg számára.

De persze, most itt van ez a bizottság. És Ashton bárónő az EU külügyminisztere. Amennyiben ő hadat üzen, az EU országok minden egyes külügyminiszterének kötelessége támogatnia. Ezt szolidaritási elvnek nevezik, vagy ilyesmi.

Tehát nem mondhatják azt, hogy: Szerintünk ez nem egy igazi háború. Minket nem érdekel, tudja. Tulajdonképpen a Lisszaboni Szerződés szerint jogilag kötelesek támogatni őt, ha azt mondja… tudja: Hadat üzenünk. És ha ezt megteszi, elméletileg lehetséges, hogy elkezdik besorozni az embereket.

Tehát képzelje csak el, ha rendeznének egy 9/11-et… megtámadnák Berlin-t egy kis mini-atombombával. Azt mondanák, tudja: Irán tette és hadi helyzet állt elő. Megpróbálhatják erősíteni a totalitárius rácsukat, mivel az EU Lisszaboni Szerződés értelmében alapvetően egy rendőrállamban vagyunk. És utána elkezdhetik besoroltatni az embereket. Bár nem vagyunk tudatában, ezen a totalitárius csapdán ülünk Európában.

De a dilemmájuk az, hogy elvesztették a hitelüket. Ha nem tudják elhitetni az emberekkel, hogy az az atombomba, ami Berlinben robbant… vagy ilyesmi… tényleg Irántól származik… és nem tudnak elég embert rávenni, hogy a hadseregbe vonuljanak és, hogy kövessék ezeket a rendőrségtörvényeket, miszerint le lehet tartoztatni az embereket…

BR: Igen.

JB: …akkor az egész dolog össze fog omlani.

BR: Igen.

JB: És szerintem ez a nehézségük.

BR: Erre érdemes odafigyelni. És Ön valószínűleg azért tud meg néhány ilyen dolgot, mert kapcsolatai vannak Írországban… mivel Ír rokonai vannak, így van?

JB: Igen. Az édesanyám Ír volt és azért követtem figyelemmel a Lisszaboni Szerződést. És ezért is tudom, hogy miért szavaztak az Írek a Lisszaboni Szerződés ellen.

BR: Igen, értem.

JB: Tudja… mert amikor kérték tőlük, hogy szavazzanak a Lisszaboni Szerződéssel kapcsolatban, nem kapták meg magát a szerződést. Csupán 300 paragrafust kaptak meg, amik más szerződéseket módosították.

BR: Á… értem.

JB: És az EU tulajdonképpen megtiltotta, hogy ezek a paragrafusok az eredeti szerződésekkel együtt legyenek kinyomtatva. Az emberek nem tudták pontosan, hogy mi lett módosítva.

De az Ír temperamentum… az Írek kikeresték az összes eredeti szerződést, melléjük tették a módosításokat és saját másolatokat nyomtattak ki, utána megpróbáltak rájönni… tudja?… mivel csak a jogi szöveget lehetett látni és sok, sok jogi paragrafusok meg egyéb szöveg kisebb megfogalmazási módosításait… tehát rá kell jönnöd, hogy tulajdonképpen mi van mindez mögött. Tulajdonképpen mit érnek el mindezzel?

Végülis rájöttek, hogy emögött ez a bizonyos totalitárius szuper-struktúra áll, egy olyan EU Rendőrséggel meg EU Hadsereggel, akiknek megengedett, hogy lelőjék a tiltakozókat a jelenlegi törvények szerint. Tehát igen… ezért szavaztak Nem-el az első alkalommal.

Az Ír rendőrség járőrözött a szavazóirodák környékén. Tehát az első kőrben minden egyes szavazóládát a rendőrség őrizett, a rendőrség vitte ki a szavazóhelyiségekbe és a rendőrség vitte a számlálóirodákba. Mindegyik szavazólapot amit kivettek körülbelül tíz ember figyelte. És a második körben… nem lehetett látni a rendőrséget.

BR: Hmm!

JB: A rendőrség eltűnt. Szavazóládák csak úgy eltűntek és újra megjelentek… és így tovább. Most már meggyőződésem, hogy azt a szavazást hamisították. Úgy értem, lehetetlen… szerintem…, hogy az Írek olyan nagy arányban vagy mennyiségben úgy döntöttek volna, hogy Igen-t mondanak.

Az Írek voltak az egyetlenek, akik szavazhattak a Lisszaboni Szerződéssel kapcsolatban, mivel a ő törvényük értelmében, úgy hiszem a bíró… Van valami záradék a törvényükben, vagy mindegy, ami azt mondja, hogy amennyiben van egy szerződés mely lényegesen megváltoztatja az alapvető polgári jogukat, meg kell nekik engedni, hogy szavazzanak róla. És a Lisszaboni Szerződés tulajdonképpen eltörli az összes Ír polgári jogokat, tudja? [nevet] Tehát ezért… ez a törvény, ami kötelezi a kormányt arra, hogy szavazzon… mivel ők sem akartak szavazni. Egyetlen más ország sem szavazhatott róla.

BR: Igen.

JB: Tudja?

BR: Igen.

JB: Úgy értem… ez megdöbbentő! Szégyenletes ahogy ezek a legfelsőbb szintű emberek Ausztriában… a kancellár és a miniszterelnök… egyszerűen zárt ajtók mögött találkoztak, aláírták a Lisszaboni Szerződést és még egy parlamenti szavazást sem tartottak. Ezzel az egész országot rabszolgának adták el.

Egy másik dolog, amit az EU-Lisszaboni Szerződés megenged az, hogy az EU tulajdonképpen elveheti az erőforrásaidat. Vehetnek vizet egy országból hivatkozva a globális felmelegedésre. Tulajdonképpen élelmiszert, vizet is elvehetnek. Azt mondhatják: Ez egy sürgősség. Az EU-nak szüksége van a folyóidra, a vizedre, az élelmiszeredre… És a Lisszaboni Szerződés értelmében ezt megtehetik!

BR: Az annyira érdekes.

JB: Igen.

BR: Nagyon érdekes annak fényében, amiről tegnap beszéltem. Tulajdonképpen… hogy azok a tervek, hogy felállítsák ezeket a kemény ellenőrzőstruktúrákat… úgy egyesével…

JB: Ezek már fel vannak állítva.

BR: És még mindig próbálkoznak.

JB: Már elérték. Most, a Lisszaboni Szerződéssel szerintem felállították a struktúrát. Most meg más dilemmákkal állnak szemben. Nem tudják végrehajtani, mivel az emberek nem fogadják el. Szóval most bizonytalanok: Megúszhatjuk, vagy nem?Ha, tudja, felrobbantunk egy atombombát, el fogják nekünk hinni? De előbb, fel kell építeniük egy hihető hazugságot, hogy elinditsák a háborút Iránban meg Izraelben.

BR: Igen.

JB: Akkor hihető lehetne az, hogy valamilyen Arab terrorista, tudja… meg akar minket támadni. És utána el kell indítaniuk egy eléggé gigantikus folyamatot, hogy megrémítsék az embereket. És mindezek után nem lehetnek benne biztosak, hogy az emberek tényleg belépnek-e a játékukba.

BR: És minél tovább húzódik, annál nagyobb késésben lesznek…

JB: Igen.

BR: …annál valószínűbb, hogy tévedek, annál valószínűbb, hogy olyasmit tesznek majd, ami annyira durva, hogy az emberek egyszerűen rájönnek: Várj csak egy pillanatot! Ezt most miért teszik? Tudja?

JB: Valóban. Nos, szerintem a probléma természetesen a sertésinfluenzával… Tudja, eredetileg ők… Mindezt a madárinfluenzára tervezték. Tudja, a világjárvány… a globális járványkezelő rendszert a madárinfluenzának tervezték.

BR: Igen.

JB: A Baxter egy kísérlet volt arra, hogy elindítsák ezt a világjárványt.

BR: Nagyon hasonlít arra a sztorira, amit tegnap mondtam el, a B-52-es bombázóról, amely a Minoti Légierő Bázisról Barksdale-ig repült 2007-ben, felszerelve nukleáris rakétákkal.

JB: Igen, igen.

BR: És utána semmi sem történt.

JB: Ja, ja.

BR: Tudja? De tervben volt.

JB: Igen. Nos, akkor pár napig dilemmában voltak… Úgy értem, miután benyújtottam a feljelentést, őszintén. Utána ott volt a sertésinfluenza, mivel rájöttek, hogy nem fogják megúszni a madárinfluenzás esetet… túl sok bizonyíték volt arra, hogy rosszban sántikálnak. Ezután megjelenik a sertésinfluenza a semmiből.

De olyan problémába akadtak, hogy abban a vírusban, amit kiengedtek… lebecsülték, tudja. Azt hitték, hogy egy nagyon virulens formát engedtek szabadon, ami mélyen beásta volna magát az emberek tüdejében és elérte volna… tudja… nagyon gyorsan ezeket a megdöbbentő károkat. És nem így volt. Egyre enyhébbé vált.

BR: Igen.

JB: Nagyon keményem dolgoztak rajta, hogy halálosabbá tegyék. És nem nagyon sikerült nekik. És így nagyon szerencsések voltunk, Bill… mert ha egy halálos dolog lett volna, nem jött volna létre az a légkör, amiben terjedni tudjanak az információk a vakcináról.

BR: És még csak a mutációk sem valósultak meg, ugye? 225-G receptor-kötő domén, azt hiszem… amiről Henry L. Niman beszél.

JB: Igen.

BR: Ez hatott sok emberre… nos, nem sok emberre… de riasztó számú emberre… riasztóan kevés emberre Ukrajnában.

JB: Um-hm.

BR: Ez az a dolog volt, ami egyből a tüdőt támadta meg és az emberek már az Ukrán pestisről beszéltek, meg ilyesmi. De az soha… az elsistergett, nem?

JB: Igen, nem tudom mi történt. Nagyon sok segítséget kapunk valahonnan… tudja?

BR: Ó, igen.

JB: De nagyon próbálkoznak elindítani mindezeket a dolgokat. És ezek egyszerűen nem működnek. Tudja?

BR: Egyszerűen nem működnek.

JB: Elsisteregnek… nem egészen működnek. És persze a nagy probléma az volt, hogy az emberek már semiképpen nem értették volna meg, hogy miért kellene az összes kormánynak ezeket a sürgősségi intézkedéseket hozni, amikor egyáltalán nincs világjárvány. Nincs sertésinfluenza. Nincs megbetegedés. Nincs betegség. Nincs meg az arány. Nyilvánvalóan egy propagandává válik a dolog. Tudja?

BR: Hmm.

JB: Tehát, ha holnap hirtelen felrobbantanának egy atombombát Berlinben és azt mondanák az al Qaeda volt, ki fogja ezt nekik elhinni? [nevet]

BR: Ez [nevet]… ez már a negyedik vagy ötödik alkalom, hogy atombombát említett Berlinben. A Berlini barátaimnak aggódniuk kellene? [nevet]

JB: Nem, nem, nem! Csak arra gondolok, hogy én helyettük rájönnék… tudja… nagyon emelniük kell a tétet.

BR: Ez az a fajta dolog, amit tenniük kell. Igen.

JB: Sokkal messzibbre kell menniük egy cipőbombától, vagy ilyesmi. Valami hatalmasat kell tenniük.

BR: Ja.

JB: És szerintem Európára kell koncentrálniuk. Meg kell próbálniuk bevonni az EU-t egy Közép-Keleti háborúba, vagy Oroszország ellenibe, vagy Kína ellenibe… tudja… és bevonni az igazi nagy hatalomblokkokat…

BR: Igen.

JB: …a játékba. Eurázsia, Kína, mindegy… és sietniük kell. És nem tudom, hogy milyen egyéb jelentősebb lehetőségük lenne, mint… tudja… atombomba támadások Európában meg az U.S.A.-ban.

BR: Ez stratégiailag egészen ravasz. Teljesen meg tudom érteni az Ön logikáját.

JB: Igen, tehát talán nem Berlin lesz az. Mert Berlin, tudja, egy jó célpont lenne, szerintem.

BR: Lehetséges. Úgy értem…

JB: Szerintem nem Bécs lesz a célpont, mivel a felük ott tartózkodik… a Habsburg Illuminati… tudja?

BR: [nevet]

JB: De lehetséges… tudja…

BR: Maradjon Bécsben, ott biztonságban lesz! De most komolyan, amit Ön mond az az, hogy lehetséges… Ön azt gondolja, hogy fenn áll a lehetősége egy “hamis zászló” műveletnek valahol Európában azzal a céllal, hogy mozgósítsa az európaiakat, mivel ők még nem igazán léptek be a játszmába.

JB: Szerintem a sertésinfluenzával végig arra számítottak, hogy az európaiak sodródni fognak az árral, vagy ilyesmi… tudja?… és, hogy tájékozatlanok. És most rájöttek, hogy az európai lakosságban egy óriási szkepticizmus van. Még a csendőr sem engedi a sertésinfluenza döfést.

BR: Igen.

JB: Elveszítik Európa irányítását és felteszik majd a kérdést, hogy miként szerezhetik ezt vissza. Vajon működni fog egy “hamis zászló” művelet általi félelemnövekedés? Félelem-üzemmódba tudják-e majd hozni az európaiakat? Elfogadják-e majd a totalitárius uralmat azokon a területeken, ahol megtámadták őket? Tudja? Én szerintem nem, Bill.

BR: Szerintem sem.

JB: Szerintem tényleg nem. Szerintem már nem eléggé hihető.

BR: Úgy értem, rengeteg európai van… csak egyszerű európaiak… akik átnéznek az Atlanti-óceánon Amerikára és nem hiszik el a 9/11 mesét.

JB: Ó igen, igen!

BR: Több amerikai csak azért hiszi el kormányuk 9/11 összeesküvés-elméletét, mert az a saját összeesküvés-elméletük.

JB: Igen, igen.

BR: …ahelyett, hogy a tényeket néznék. De azoknak, akik Amerikán kívül vannak, mindez természetesen nagyon átlátható.

JB: Ó, abszolút.

BR: Bemutatták a mainstream médiában, TV műsorokban Európa- meg világszerte.

JB: Igen.

BR: Az embereknek tényleg tudomásuk van ezekről a dolgokról. Tehát lenne itt egy kis tennivalójuk, nemde?

JB: Így van, úgy értem… szerintem egészen mostanában az európaiak tényleg úgy gondolták, hogy Európa különb és, hogy az EU különb… blabla. Most kezdenek rájönni, hogy gyakorlatilag ugyanaz a csoport irányítja ezeket. Tudja.

BR: Hmm.

JB: Tehát azt hiszem nagy gonddal állnak szemben. Ha a hadseregek nem hajlandóak harcolni, ha a katonaság vezetősége nem hajlandó beadni az embereinek a sertésinfluenza döfést… a csendőrök nem fogják berendelni őket, hogy beoltassák… a Francia hadsereg ellenzi… akkor hogyan fogják őket rávenni arra, hogy… tudja… menjenek és tegyék tönkre magukat valamilyen kitalált Közép-Keleti háborúban?

Tehát szerintem mindennel próbálkozni fognak. De azt hiszem rájöttek, hogy az a hiedelem ami az emberekben volt, hogy valóban ez történik, már eltűnt. Rájöttek, hogy mindez egy pantomim… egy színjáték… egyre jobban.

BR: A pantomimjárvány.

JB: Igen.

BR: Ez egy jó könyvcím lenne.

JB: Igen. [nevet] Jó… ez jó volt.

BR: [nevet] Igen. Rendben… gyönyörű.

JB: Rendben.

BR: Nagyon köszönöm. Ez egy remek audiointerjú volt itt a videointerjú végén. El vagyok ragadtatva.

JB: Igen.

BR: Nagyon jó anyagot osztott meg az emberekkel. Mindez nagyon fontos.

JB: Igen, igen.

BR: Ez nagyon fontos.

JB: Látja… a mainstream sajtóban nem esett szó a Lisszaboni Szerződésről, szokás szerint. De én csak véletlenül követtem az eseményeket, mivel…

BR: Az Ír kapcsolata miatt?

JB: …az Ír kapcsolatom miatt.

BR: Igen.

JB: És rájöttem, hogy a Lisszaboni Szerződés kivitelezésének egyetlen akadálya az az Ír szavazás volt. És amennyiben Igen-el szavaztak volna egy évvel ezelőtt, már a Lisszaboni Szerződés hatálya alatt lennénk. Sosem értem volna el ahhoz a ponthoz, hogy létrehozhassam a weboldalamat.

Tudja, létezik egy EU Rendőrség, aki jöhet és letartóztathat bármelyik országban is lennél. És meg csak indítékkal sem kell magyarázni a bírónak.

BR: Tényleg?!

JB: Igen, igen. Ez emberek nem fogják ezt fel. Létezik egy EU Rendőrség aki jöhet, bekopogtathat az éjszaka közepén, kivihet és elvihet ahová csak akarnak. És a Lisszaboni Szerződés értelmében, még csak a helyi rendőrségnek sem kell bejelenteniük.

BR: Bármilyen gyanúkifogásával, vagy amit mondanak…

JB: Igen, amilyen törvény van ott hatályban.

BR: Hmm.

JB: Még csak magyarázatot sem kell adniuk a helyi rendőrségnek arról, hogy miért tartoztattak le. Teljesen függetlenül működnek. És ezt a Lisszaboni Szerződés állította fel.

Biztos lehet abban, hogy egy évvel ezelőtt már elkezdték volna hatályba léptetni. De persze csak most Decemberben lépett hatályba, miután az Írek szavaztak… pont most, amikor egész Európa közvéleménye a kormányok ellen meg az EU ellen kezd fordulni.

Az EU szabályozta az Európai Gyógyszerügynökséget, aminek kétharmadát a gyógyszergyártó cégek finanszíroznak és ami az ipari bizottságnak van alárendelve… az Európai Unió Gazdasági Bizottságnak.

Nem az egészségügyi bizottság… hanem az ipari bizottság… volt ennek a bűncselekménynek egyik fő elkövetője… úgy is nevezhetjük… mivel megengedték, hogy ezek a vakcinák a piacra kerüljenek és elkerüljék a biztonságosság meg hatásosság összes klinikai vizsgálatát. Teljesen 100%-ig cinkosai ennek az egésznek… és ki lehet mutatni, hogy azt tették… azt, hogy az EU-szintű szabályhozó engedélyt adott ezeknek a vakcináknak. Ez tehát belekeveri az EU-t az egész dologban.

BR: Ez igazából egy fontos információcsomag az összes olyan európai néző meg hallgatók számára, akik tényleg el tudják fogadni azt, hogy mélyre kell ásni ebben az ügyben. Tehát köszönöm ezt.

JB: Igen.

BR: Ez olyasmi volt, amiről fogalmam sem volt, hogy beszélni fogunk és nagyon érdekes.

JB: Igen.

BR: Tehát ennek még nincs vége…

JB: Nem, nem.

BR: Nem egészen! [nevet]

JB: Ez szerintem tényleg arról szól, hogy mozgósítsuk a lakossági veszélytudatot a következő pár hónapra, Bill. Szerintem, ha Júniusig megússzuk egy nagyobb katasztrófa nélkül… Szeptemberig, akkor szerintem a tudatosságnövekedés már annyira exponenciális lett, hogy semmiképpen sem tehetnek bármit is.

BR: Igen… ha megússzuk ezt az évet, akkor szerintem már túl leszünk a veszélyen.

JB: Teljesen! Szerintem még ha a félévet is megússzuk. Valahonnan olyan érzésem akad, hogy sokkal könnyebb dolgunk lesz. Már… túl leszünk a veszélyen.

BR: Sok hallgatónk arra is rá fog ébredni, hogy nekik is tenniük kell valamit. Ők is okkal vannak itt. Mozgósítaniuk kell bármilyen módon is, ami nekik megfelel.

JB: Teljesen.

BR: Ez az én üzenetem a számukra.

JB: Igen, igen.

BR: Ön egy gyönyörű munkát végez. Tehát még egyszer köszönök mindent amit eddig tett annak érdekében, hogy növelje a nyilvánosság tudatosságát és, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ezek a dolgok nem következnek be.

Ezért vagyunk itt mindannyian, tudja? Ezért vagyunk itt mindannyian… hogy ezt tegyük.

**Ezt az átiratot a Divine Cosmos/ Project Camelot/ Project Avalon/ Project Camelot Productions Átírat Csapat keményen dolgozó önkéntes tagjai biztosították. Az összes átiratot amit ezeken az oldalakon találnak az Átírat Csapat biztosította az elmúlt néhány évben. Olyanok vagyunk, mint a hangyák: lehet, hogy nem vagyunk szem előtt, de viszont tiszta átiratokat hozunk létre, amit Önök élvezni és mérlegelni tudnak.**

Források:

https://www.vilaghelyzete.com/2012/07/megerositettek-h1n1-vakcina-es-az.html
https://esem.hu/szotar/paralizis/
https://projectavalon.net/lang/hu/jane_burgermeister_2_interview_transcript_hu.html