Ha az ember nem olvas újságot, akkor tájékozatlan. Ha olvassa, akkor félretájékozott.

– Denzel Washington

Azt gondolnánk, hogy a firkászokat csak és kizárólag az igazság érdekli, mert egy olyan alapelvet követnek melyben fontos szerepet játszik a(z)

 • Igazságszeretet
 • Tisztesség
 • Becsület
 • Hazaszeretet
 • Értékteremtés

Úgy hinnénk, hogy egy újságíró azért válassza ezt a hivatást, hogy nap mint nap olyan információkkal lássa el az embereket, amelyekkel magas minőségben értékekkel és igazsággal elégíti ki az olvasók kíváncsiságát.

Egy újságíró legnagyobb erénye a függetlenség, mert a valódi egyenes őszinte igazság sosem lehet semmilyen befolyás alatt és sosem tudná bemocskolni a pénz és az érdek.

Mit jelent a függetlenség a médiában?

Jelentése: Mások által nem irányított, nem befolyásolt, politikai és pénzügyi érdekektől mentes.

Telex

A Telex az Index-ből kivált szerkesztőség alapította hírportál.

Amikor távozott az Index-ből Szombathy Pál, az Index.hu Zrt. vezérigazgatója, a hírportál főszerkesztője, valamint Sztankóczy András vezető szerkesztő, azután szinte azonnal megalakult a Telex. Olyan hirtelen, mintha már régóta tervezték volna a kiválást és csak egy ürügyre vártak volna. Nem tudjuk valóban így történt e, de felettébb gyanús, hogy az index.hu mögött álló céget már a főszerkesztő kirúgása előtt 9 nappal bejegyezték.

A Telex a saját állításuk szerint egy független média:

A Telex a fenti szöveggel próbálja elhitetni az olvasókkal, hogy gazdasági és politikai érdekektől függetlenek.

De valóban függetlenek?

Amikor az olvasó a Telex Facebook oldalát, és cikkeit böngészi egy nagyon furcsa dologgal szembesül. Cikkeik döbbenetes többsége folyamatosan olyan hangvételű mely egyértelműen kormányellenes hangulatot kelt.

Persze mondhatnánk, hogy ez miért is baj, hiszen a Fidesz tele van korrupciós, pedofil, orgiás és egyéb botrányokkal, és nem egy fideszhez közeli ember ült már a rácsok mögött. (Amiről cikkünk is született.) Viszont Gyurcsány Ferenc a globális elit terveihez való lojalitásáról szó sem esik!

Aztán amikor tovább lapozgatunk egy még nagyobb döbbenet tárul a szemünk elé, amit csak úgy hívnak: LMBTQ

Kíváncsiságképp rákerestünk az elmúlt időszak LMBTQ, PRIDE és egyéb homo és transzszexuális cikkeikre. Megszámolni sem tudtuk őket. Olyan, mintha napi kvótájuk lenne ilyen cikkek írására, mintha egy megrendelő lenne a háttérben aki elvárja hogy a pénzéért megszülethessenek a megrendelt LMBTQ-t reklámozó cikkek. Ha sokat beszélünk, valamiről, legyen az pozitív vagy negatív hangvételű, akaratlanul is reklámozzuk azt. Nem tudjuk, hogy valóban így van e, de tény, hogy ezzel akarva vagy akaratlanul is a Telex hatalmas reklámot csinál az LMBTQ propagandának. Ha viszont ezt kormányellenes hangulatban teszi, mint például a pedofilellenes törvényt firtató cikkeiben, akkor kétségtelen, hogy Magyarországon az egyik legtöbb pozitív LMBTQ reklámot a Telex gyártja.

De mi a probléma ezzel?

Olvassátok el ezt a hatalmas bizonyítékmennyiséget arról, hogy miért kell mindenáron megvédenünk a gyermekeinket az LMBTQ ideológiai átnevelés ellen! Cikk —> STOP LMBTQ! Pedofiltörvény. Mentsük meg a gyermekeket!

A fenti cikkünk elolvasása után egyértelművé válik mennyire veszélyes bármiféle reklámot adni ennek a mérhetetlenül romlott ideológiának.

A Telex egy szót sem közöl le arról a hatalmas bizonyítékmennyiségről, melyet mi összegyűjtöttünk. Ilyenkor szoktunk élni az alábbi idézettel:

“Vétkesek közt cinkos, aki néma!”

Babits Mihály

A BLM terrorszervezet

A Telex, LMBTQ-hoz való hozzáállása szinte ugyanaz mint ahogyan a BLM terrorszervezethez állnak hozzá. A Telex folyamatosan beszámolt a kormány térdelés ellenes álláspontjáról a barátságos Magyarország – Írország football mérkőzés után. Beszámolt még többet között arról, hogyan viszonyul ehhez egész Európa, Viszont soha semmilyen körülmények között egyetlen egy darab cikkük sem született meg arról, hogy mi valójában a BLM, egyetlen egy bizonyítékot sem tártak fel, és tettek közzé.

Nos, mi megtettük helyettük.
Olvassátok el cikkünket a BLM terrorszervezetről:

https://www.matrixhungary.hu/2021/06/19/blm-terroristaszervezet/

Talán félnek hogy a támogatóik nem küldik a juttatásokat ha eltérnek a főáramú médiától? Nem tudjuk. Viszont abban biztosak vagyunk, hogy aki valódi újságírói értékekkel bír, sohasem hátrál ki az igazság elől.

Covid-19 hisztériajárvány

Covid-19 a világ legnagyobb átverése. Persze nem csak azért mondjuk ezt, mert pusztán úgy hisszük. Temérdek bizonyíték látott már napvilágot. Orvosok ezrei szólaltak fel a Covid-19 vakcinákat és a járványkezelést bírálóan. Ezeket persze a Facebook Twitter és Youtube folyamatosan törli arra hivatkozva, hogy megsértik az irányelveiket. Viszont ezen Big-Tech cégek Magyarország alaptörvényét sértik meg azáltal, hogy ellehetetlenítik a szólásszabadságot. hogy is szól ez a törvény?

Mi az orvosi világszövetség szavait továbbítjuk, és népszerűsítjük. A Telex többek között pedig Müller Cecíliáét és Győrfi Pálét.

Összegyűjtöttük milyen bizonyítékok állnak rendelkezésre, hogy a Covid-19 a világ legnagyobb megtévesztése.
Cikk—> https://www.matrixhungary.hu/2021/01/03/covid-19-es-az-uj-vilagrend-bizonyitekok/

Cikkünk elolvasása után bizonyossá válik az, hogy a Telex a Covid-19-hez is úgy áll hozzá, mint ahogyan a BLM-hez és az LMBTQ propagandához.
Tökéletesen haladnak a főáramú média mentén, sohasem térnek el tőle, nem kérdőjeleznek meg semmit, nem teszik elérhetővé a bizonyítékokat, nem hozzák le az orvosi világszövetség szakértői véleményét, sőt még a létezésükről sem vesznek tudomást.

Cikkünkben a Telex került a porondra, de szinte akármelyik hazai médiát is megemlíthettük volna!

Lássuk alább, mennyire szófogadóan követi a 444 és a Telex a főáramú média sodrását!

Milyen a valódi független sajtó?

Véleményünk szerint olyan egy független újságíró aki:

 • Sohasem hazudik
 • Nem Ferdít
 • Nem titkol
 • Nem pártol
 • Nincs politikai és gazdasági befolyás alatt
 • Hazaszerető
 • Igazságszerető
 • Fedhetetlen
 • Nem elfogult
 • Nincsenek előítéletei

Létezik Magyarországon szabad független média?

Mi erre törekszünk!