A magyar Orvosi kamara helyesli az egészségügyi dolgozók oltásának kötelezővé tételét!

“Jelenleg ez az intézkedés biztosíthatja a betegek és a kollégák védelmét” – írták.

A miniszterelnök még Áprilisban a koronavírus elleni védőoltás kötelezővé tétetele kapcsán jelezte, hogy szerinte nem diktatúrában élünk.

(Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Folyamatosan arról beszélt a kormány, hogy a vakcina ingyenes lesz mindenki számára, de nem kötelező.

Ennek ellenére nemrég pedig:

Orbán Viktor miniszterelnök Július 16-án a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken jelentette be, hogy az egészségügyi dolgozóknak kötelező lesz a Covid-19 elleni oltás.

Tehát addig aki nem akarta magát kivetni ennek a globális emberkísérletnek, és tartott az olyan mellékhatásoktól melyektől nem kevesen haltak már meg, most választhat.

Vagy bevakcináztatja magát, vagy elveszíti a munkáját!

Amikor 2019-ben elkezdődött ez a globális megtévesztés már akkor tudták a felvilágosult emberek, hogy el fog jönni a nap, mikor vakcinákkal kell szembenéznünk. Tudtuk, hogy el fog jönni a nap, amikor oltásigazolvánnyal különböztetnek meg minket. Tudtuk az is, hogy lesznek próbálkozások arra, hogy kötelezővé tegyék az oltásokat. Mindig egy lépcsőfokot haladnak előre, és megnézik hogyan reagál rá a lakosság. Azon sem lennénk meglepve ha globálisan kötelezővé tennék a vakcinákat.

Mi ezzel a legnagyobb probléma?

Olvassuk el, hogy mi valójában a Covid-19. Kik állnak mögötte, és milyen szándékkal:

https://www.matrixhungary.hu/2021/01/03/covid-19-es-az-uj-vilagrend-bizonyitekok/

Franciaország és Görögország után Lettország is bevezeti a kötelező oltást

Törvénymódosítás után Októbertől elbocsáthatják azokat a dolgozókat, akik nem oltatják be magukat. Franciaországban már kórházak zártak be azért, mert a dolgozók nem hajlandók elfogadni azt, hogy erősen megkérdőjelezhető biztonságú vakcinákat engedjenek magukba lőni.

 (Fotó: MTI/AP)


Olyan gyártók vakcináiról beszélünk, melyek már régen eljátszották a bizalmunkat.