Talán nincs is Magyarországon olyan ember, aki ne kapott volna már kötelező védőoltást. 12 éves korunkig elvisznek minket a doktornőhöz, aki pár másodperc alatt már be is adja nekünk azt a valamit amiről fogalmunk se volt gyermekként hogy mi, de még félnőtként sem. Azt mondták, hogy az kell, attól nem leszünk betegek, és hogy ez kötelező. Hittünk nekik.

Néha még gyermekként is azért elbizonytalanodtam azon, hogy tényleg olyan jó e ez, hiszen még emlékszem az oltás után összeeső osztálytársaimra, főleg arra, akit utána mentő vitt el. Persze én menőnek éreztem magam, hiszen velem sosem történt semmi baj.

Ahogy teltek az évek, és divatba jött az internet is, akkor tudatosult bennem, hogy a világon semmi sem az aminek látszik. Az oltás sem.

Amerikai tanulmányokból kiderült, hogy autizmust okozhatnak azok a higanyt tartalmazó védőoltások, amelyeket Magyarországon is kötelező beadatni a gyerekeknek. Angliában a csecsemők már nem kaphatnak ilyen védőoltásokat. A kutatások az autizmuson kívül az immunrendszer súlyos működészavaraival, ezen belül különböző allergiás megbetegedésekkel is összefüggésbe hozzák a csecsemő- és gyerekkorban beadott védőoltásokat. Több itthoni autista gyereket nevelő szülő is úgy látja, a betegség azt követően jelent meg, hogy a gyerek több oltást is megkapott. Írta az Origó.

Higanyalapú tartósítószeres védőoltást már nem forgalmaznak Magyarországon 2005 óta.

Felvetül a kérdés, hogy miért is adassuk be a gyermekeinknek ezeket a védőoltásokat, ha már eljátszották a bizalmunkat?

Melyek is ezek a védőoltások?

 • 0-4 hetes korban: BCG
 • 2 hónapos korban: DPTa-IPV-HiB+PCV13
 • 3 hónapos korban: DPTa-IPV-HiB
 • 4 hónapos korban: DPTa-IPV-HiB+PCV13
 • 12 hónapos korban: PCV13
 • 15 hónapos korban: MMR
 • 18 hónapos korban: DPTa-IPV-HiB
 • 6 éves korban: DPTa-IPV
 • 11 éves korban: MMR, dTap
 • 12 éves korban: Hepatitis B

Az ember úgy nő fel, hogy fogalma sincs róla hogy mik kerültek a szervezetébe. Pusztán csak hit kérdése az, hogy úgy véli e, hogy amit kapott az jó, vagy rossz. Aztán 2021-et írunk, és ott tartunk, hogy ugyan ezek azt mondják, hogy be kell oltatnod magad, és hidd el nekik, hogy ez jó, ez hasznos.

Kik gyártják a Covid-19 a vakcinákat?

Azt mondják, bízz meg bennük, mert ez jó, és csak az egészségedet szolgálja! Aztán egyes országokban már fizetnek is érte ha bevakcináztatod magad, sőt még azért is fizetnek ha meggyőzöl valakit hogy tegye ugyan ezt. Azért a józan ész azt sugallja, hogy itt valami nincs rendben.

Magyarországon még az időpontkéréshez is időpontot kell kérni, a műtétekre hónapokat vagy éveket várni a várósoron, a rendelőkben fél napokat ülni, aztán hirtelen megakarnak gyógyítani mindenkit, ingyen neked adják a vakcinát, sőt, hármat is! Még azt is megakarják gyógyítani, aki nem is beteg. Nehogy elkapd ezt a halálos vírust, ami annyira félelmetes, hogy folyamatosan reklámozni kell TV-ben Rádióban, szennylapokban, hogy egyáltalán tudj róla!

Még soha nem történt olyan, hogy ingyen adtak volna bármit is ami egészséges. Soha nem láttam még állami támogatású vitaminokat! Soha nem hirdettek meg pályázatokat ásványi anyag kapszulákra. Nem láttam azt sem, hogy a gyermekeknek ingyen osztogatták volna a multivitamint.

Méltánytalanul elbagatelizáltak a vitaminok mind a politika mind a média részéről! Sőt! Abszolút ellene is vannak! Talán még emlékszünk Dr. Lenkei Gáborra, aki egy évekig húzódó perben legyőzte az ANTSZ-t, mert azok levették a polcokról a vitaminjait és lejáratták magát Lenkeit.

Amint meghirdetnek egy Covidot, bármit megtesznek, fizetnek és még zsarolnak is, hogy bevakcináztasd magad. A gyógyszertárakban lévő vitaminok alkalmatlanok bármiféle egészségmegőrzésre. Egy embernek 32mg C-vitaminra van szüksége testsúly-kilogrammonként. Tehát egy felnőtt 80 kg-os embernek minimum 2560mg C-vitaminra van szüksége, ennek ellenére az 1000mg-os gyógyszertári készítményekre rá van írva, hogy az ajánlott napi 1 DB-ot ne lépje túl. A lakosságot próbálják szigorúan a tünetmentes skorbut határán tartani!

Törvény van rá, hogy: “Az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a terméknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.” 

Ez pusztán azért van, mert a gyógyszeriparnak nem érdeke az egészséges ember.

Emmanuel Macron bejelentette a kötelező vakcinát minden francia állampolgár számára!

Elérkeztünk cikkünk fő témájához!
Macron bejelentése óta polgárháborús hangulat tört ki Franciaországban. A nagyobb városokban tíz, vagy akár százezres tömeg vonult ki az utcákra tiltakozva a kötelező oltások és a vakcinaigazolvány ellen.

Eljutottunk 2021-ben oda, hogy az ember nem dönthet arról, hogy mit nyomnak a vérébe, akár erőszakkal is de megpróbálják bevakcinázni a lakosságot annak ellenére, hogy annyi bizonyíték áll rendelkezésre arról hogy ez nem más mint egy hatalmas népírtás, hogy csak az nem tud róla, akit nem is érdekel.

A vakcina-fasizmus elérte hazánkat is!

Orbán Viktor: Kötelező vakcina!

Orbán Viktor bejelentette, hogy az egészségügyi dolgozóknak kötelező lesz a Covid-19 vakcina!
Tette ezt annak ellenére, hogy még áprilisban azt mondta, hogy szerinte nem diktatúrában élünk, és nem lesz kötelező az oltás.

A munkaadóknak lehetővé kell tenni, hogy kötelezővé tegyék a koronavírus elleni védőoltást a munkavállalóik számára – erre vonatkozóan tesz jogalkotási javaslatot a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK). Parragh László, a szervezet elnöke a Portfolio-nak elmondta, hogy nemcsak a lehetőséget teremtenék meg a munkaadók számára, de bizonyos munkakörökben kötelezővé is tennék a védőoltást az alkalmazottaknak. Parragh László szerint ma is elterjedt gyakorlat, hogy a vállalatok elvárják a dolgozóiktól az oltást, a jogszabályi módosítás viszont megkönnyítené ezt a lehetőséget. Az elnök szerint a vállalatvezetők részéről erős igény van erre a szabályozásra, csak így lehet ugyanis elkerülni, hogy a gazdaságot le kelljen újra zárni. – forrás: portfolio.hu

Ezt hívják úgy: Rendszerszintű zsarolás!

Mind tudtuk mi felvilágosultak hogy el fog jönni ez a nap. Gondoljuk csak végig a történéseket.

 1. Először bejelentik a vírust világszerte.
 2. Hirtelen elkezdenek napi halálozási adatokkal rémisztgetni mert ha a gyógyulási arányt közlenék le, – ami 99,99% körüli – senki nem venné komolyan.
 3. Aztán bevezetik a maszkhasználatot, amiről mint kiderült már fél nap használat után is tüdőgyulladást okozó organizmusok melegágya.
 4. Később értelmetlen kijárási tilalmakkal korlátozzák a szabadságunkat.
 5. Bejelentik, hogy kész a vakcina, és eltitkolják, hogy mennyien halnak bele a vakcina általi vérrögképződésbe, szívizomgyulladásba, allergiás rohamokba, vagy hirtelen szívmegállásokba.
 6. Létrehozzák a vakcinaútlevelet, vakcinaigazolványt, hogy megkülönböztessenek, és másodrangú állampolgárként élj a saját hazádban korlátozott jogokkal.
 7. Bejelentik, hogy nem elég egy vakcina, kettő is kell, később pedig akár három is. (Később pedig ezen a vonalon haladva jöhet az évenkénti oltás.)
 8. közlik, hogy hiába vakcináztattad be magad, nem elég, újra és újra és újra be kell, mivel megjelentek hirtelen a különböző variánsok mint a: Dél-Afrikai, Brit, Brazil és az Indiai variáns.
 9. Aztán már a gyermekeket is beakarják vakcinázni olyan oltóanyagokkal melyektől sorra haláleseteket jelentenek világszerte.
 10. És elérkeztünk a jelenbe, amikor azt mondják, hogy az egészségügyi dolgozóknak kötelező a vakcina, sőt, jogalkotási javaslatot tesznek arra, hogy a munkáltató kénye kedve szerint dönthessen arról, hogy alkalmazza e a munkavállalót akkor, ha nincs bevakcinázva.
 11. És mi a jövő? A teljesen kötelező évenkénti vakcina!

Vakcina, vagy munkanélküliség?

A KAMARA OLYAN JOGSZABÁLY-MÓDOSÍTÁST JAVASOL, AMELLYEL BIZONYOS MUNKAKÖRÖKBEN LEHETŐVÉ TENNÉ A VÁLLALATOK SZÁMÁRA, HOGY KÖTELEZŐVÉ TEGYÉK AZ OLTÁST A MUNKAVÁLLALÓIKNAK.

Parragh László a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökének elmondása szerint eddig is tömegesen létező jelenség volt, hogy a munkaadó elvárta a munkavállalóitól a koronavírus elleni védőoltást, és abban az esetben, ha nem éltek a munkavállalók vele, akkor elbocsátással szankcionálták a vállalatok ezt. Az ilyen esetekben az elbocsátásokat viszont nem lehetett az oltás elutasításával indokolni, ezért ilyenkor egyéb indokkal mondtak fel a munkavállalónak, úgyhogy inkább egyfajta munkaadói nyomásgyakorlásról beszélünk. Parragh László ugyanakkor hozzátette, hogy ilyen esetekben nem ez volt a jellemző reakció a munkavállalók részéről. Két konkrét vállalatot is említett, ahol a napokban tették kvázi kötelezővé a koronavírus elleni védőoltást, és kivétel nélkül minden munkavállaló élt is vele, így elbocsátásra végül nem került sor. – Írja a portfolio.hu

Tehát annak érdekében, hogy a munkavállalók biztosítsák a saját és családjuk megélhetését, engedtek a zsarolásnak, és bevakcináztatták magukat. Mi ez, ha nem rendszerszinttű zsarolás?

Döntenünk kell!

Lassan, de biztosan elfogunk jutni afelé, hogy kötelezővé teszik MINDENKINEK a vakcinát. Ilyenkor komoly döntéseket kell meghoznunk!

Vagy engedsz a zsarolásnak és feladod az egészséged, a pénzért cserébe.
Vagy kiállsz mindamellett ami emberré tesz, és nem adod a becsületed, az egészséged, a szabadságod soha senkinek!

Mi a MatrixHungary-nál az utóbbit választjuk!