MatrixHungary

A tudás szabaddá tesz!

Kezdőlap » Blog » A képmutató Facebook cenzúra esete a globalista Dr. Anthony Faucival

A képmutató Facebook cenzúra esete a globalista Dr. Anthony Faucival

A Project Veritas egy újabb remek videóval jelent meg, amelyen egy belsős Facebook szivárogtatónak köszönhetően bebizonyítják, milyen képmutató is a Facebook, amely csak a globalista elit érdekeit szolgálja.

Először egy 2020 július 16.-ai belső, céges internetes konferencián készült felvételt láthatunk, ahol Zuckerberg fenntartásait fejezi ki az új, RNS, DNS módosító (az ő szavai) vakcinákkal kapcsolatban. Ezért ma tiltás és cenzúra jár a Facebookon. Tehát ő ezért a “saját” platformjáról tiltva lenne.

Ezután egy 2020 november 30.-ai publikus livestream alkalmával Zuckerberg Anthony Faucival beszélget, ahol rákérdez, hogy ugye ezek a vakcinák nem módosítják az ember DNS-ét vagy RNS-ét. Fauci rázza a fejét, hogy természetesen nem, dehogy. Ez tehát elég is volt ahhoz, hogy azóta mindenkit, aki megmeri kérdőjelezni a hivatalos narratívát cenzúrával és tiltással sújtson, annak ellenére, hogy ő korábban pont így megkérdőjelezte a dolgot. Ez a poszt elsősorban nem a vakcinákat akarja vitatni (pedig lenne mit!), inkább csak rávilágítani dolgokra, amik aggályokat vetnek fel a szólás szabadság korlátozásával és Fauci hátterével kapcsolatban.

Na de ki is ez az Anthony Fauci?

Az amerikai egészségügyi hivatal egyik első számú embere, azon belül is az allergiás és fertőző betegségek osztályának az igazgatója, valamint Joe Biden jelenlegi (hamis) amerikai elnök fő egészségügyi tanácsadója. A jelenlegi járvánnyal kapcsolatban került igazán reflektorfénybe.

Az érdekesség vele kapcsolatban, hogy annak ellenére, hogy milyen posztokat tölt be, elég következetlen. Legújabban például a dupla maszkviselést szorgalmazza, miközben társszerzője volt egy 2008-ban publikált tanulmánynak, melynek konklúziója az volt, hogy az 1918-as spanyolnátha járvány idején a tüdőgyulladást nagyrészt baktériumok okozták, melyek felülfertőzték a spanyolnáthában szenvedő embereket. Mi az összefüggés? Akkor is maszkot hordtak az egészséges emberek is, az pedig közismert, hogy a maszk melegágya a baktériumoknak. Korábban azt is mondta, hogy a hydroxychloroquine nem hatásos ellenszere a koronavírusnak, cenzúrázták, meghurcolták, kivetették, aki pozitívan nyilatkozott a gyógyszerről, de most azért szépen csendben mégis elkezdték beismerni hatásosságát. Mellesleg Magyarország nagy exportőre ennek az anyagnak, tavaly a kormány meg is tiltotta a kivitelét még a járvány elején, csak aztán azóta nagy csend van róla, ahogy kormányunk is követi a globalista útmutatást ezzel kapcsolatban, és inkább a vakcinákat szorgalmazza, pont, mint Fauci.

De itt nem ér véget a Faucival kapcsolatos érdekességek listája. Ilyen például, hogy többmillió dollárral támogatta a wuhani víruskutató labort. Vagy, hogy a felesége Dr. Christine Grady, aki a az egészségügyi hivatal bioetikai részlegének az igazgatója. Tehát az az ember, aki például pecsétet nyom arra, hogy be lehet vezetni emberi alkalmazásra olyan vakcinát, amit előtte nem teszteltek kellően. Ezek csak azok, amik most hirtelen eszembe jutottak, de biztos vagyok benne, hogy bőven lehetne még találni róla olyan tényeket, amelyek kérdéseket vetnek fel az emberben. Végezetül itt egy kép, hogy kikkel is barátkozik ez az Anthony Fauci. Gondolom, nem nagyon szorul magyarázatra. A képen látható többek közt Soros György, idősebb Bill Gates vagy Ted Turner, akik előszeretettel beszélnek például arról, hogy ritkítani kéne az emberiséget. A konklúziót vonja le mindenki maga…

Redpilled Neo

Források:
https://youtu.be/oXWREk7MVqQ
https://www.nih.gov/news-events/news-releases/bacterial-pneumonia-caused-most-deaths-1918-influenza-pandemic
https://en.wikipedia.org/wiki/Anthony_Fauci
https://www.newsweek.com/dr-fauci-backed-controversial-wuhan-lab-millions-us-dollars-risky-coronavirus-research-1500741
https://en.wikipedia.org/wiki/Christine_Grady
https://www.factsnotmemes.com/wp-content/uploads/2020/04/fauci-and-friends.jpg

About Author

Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!
Overlay Image
Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!