MatrixHungary

A tudás szabaddá tesz!

Kezdőlap » Blog » A Végrehajtói Maffia módszerei 1; A TOTÁLIS ELLEHETETLENÍTÉS – Szerző: Fort András

A Végrehajtói Maffia módszerei 1; A TOTÁLIS ELLEHETETLENÍTÉS – Szerző: Fort András

Egy rokkantnyugdíjas teljes kifosztása –

Bottyán Márton András vagyok. Egy 82%-ra lerokkantosított, E kategóriás mozgáskorlátozott.

Lerokkanásom előtt, 40 évet már ledolgoztam, tisztességgel becsülettel.

De a lényegre térek, a végrehajtók ellenőrizhetetlen hatalmáról és részükről, a törvények semmibe vételéről, szeretnék egy pár szót szólni.

Előzménynek annyit mondanék, nemrég árverezték el a szolnoki 3 szobás étkezős lakásomat.

Az árverezéssel csak annyi gondom volt, hogy előzetes értékbecslés csak papíron volt, valóságban az értékbecslő be sem tudott jutni a lakásba, mivel én Mosonszentmiklóson tartózkodtam, mert értesítés hiányában nem tudtam intézkedni a lakásba bejutásáról.

A lényeg; megvolt az árverezés, áron alul, hogy mért, az külön történet. Volt jó pár végrehajtás, aminek nagy részéért nem is szólok. Az új árverezési törvényt, egyértelmű hogy különböző kifogásokkal nem érvényesítették rám, így maradtam adós.

Csak mikor már 1 évvel később, kaptam az értesítőket a végrehajtótól és a NYufitól, különböző indokokkal, – kezdtem besokallni. E-mailben megkérdeztem; ha 5 év múlva valamelyik végrehajtást kérőnek hiánya van a kasszában, akkor is érvényesítik a végrehajtást? Volt kb 1 hónap szünet, majd belépett egy új végrehajtó.

Míg el nem felejtem, a rokkant ellátásom 50%-át végrehajtsák/ letiltsák, hála azoknak akik ezt megszavazták.

Az új végrehajtót Udvary Sándornak hívják, győri illetőségű, úgy döntött, ő fittyet hány a magyar törvényekre.

Ugye írtam, a NYufi 50%-át levonja a rokkant ellátásomnak, no most ez a végrehajtó titokban minden figyelmeztetés nélkül, az OTP-vel szövetkezve levonják a maradék pénzemnek (67305 Ft.), az 50%-át.

Magyarul nem marad semmi pénzem, a rezsire sem elég. Jó, hogy az OTP-s hölgy rendes volt és nehezen (mert titkosított volt), de le tudta hívni, ki volt a végrehajtó, de hogy miért, azt már nem.

Szóval dióhéjban, ez az én kis történetem a végrehajtókkal. Még tudnék mesélni a lakás árverezését intéző végrehajtóról is.

Bottyán Márton András

***

És íme az egyik eljáró végrehajtó, Dr. Udvay Sándor;

A Szabad Riport kicsit utána nézett az egyik fent említett végrehajtónak.

Ebből kitűnik, hogy az éves NETTÓ bevétele meghaladja a 151 millió forintot.

Vajon hány embert kellett teljesen kifosztania úgy, mint a rokkant Bottyán Márton Andrást, – hogy ezt a bevételt elérje? 

*

Ceterum Censeo;

1. A végrehajtás ne legyen többé erősen profit orientált üzlet! Hanem szigorúan ellenőrzött állami feladattá kell tenni.

2. A végrehajtók által kifosztott lakosságot a Végrehajtói Kar tetemes vagyonából kárpótolni kell.

3. A bűncselekményeket elkövetett végrehajtókat a végrehajtásokra specializálódott bíróság elé kell állítani, – melynek a bírák mellett része kell legyen, a kifosztott népből delegált 12 fős Esküdt Szék.

4. Külön kell vizsgálni a kilakoltatások közben, vagy következtében történt haláleseteket, – jó néhányról tudunk már. Ám egyik esetben sem indult büntető eljárás az eljáró végrehajtó ellen. A bűnösöknek pedig bűnhődniük kell.

SzRTI

About Author

Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!
Overlay Image
Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!