MatrixHungary

A tudás szabaddá tesz!

Kezdőlap » Blog » A vízprivatizáció 2. rész. A világkormány tulajdona a víz és az oxigén!

A vízprivatizáció 2. rész. A világkormány tulajdona a víz és az oxigén!

2047. Globális ivóvízhiány

2047-et írunk. Globális ivóvízhiány sújtja a földet. Hatalmas szárazság van szinte mindenhol. A folyók és a tavak szennyezettek a kutak kiszáradtak, és az eső sem esett már két éve, és azelőtt is aszály sújtotta Európa, Amerika, Afrika, és Ázsia legnagyobb részét. A levegő is száraz. A gazdák nem tudják itatni az állataikat, a földművelésből élők pedig víz nélkül nem képesek öntözni a haszonnövényeket. Az élelmiszer sokszorosára drágult, és a víz világpiaci ára elérte a rekord 11$ (3135 Ft) / litert. A lakosság havi keresetének a felét az ivóvíz teszi ki.

2048. A kutatók megtalálták az aszály okait.

2048. A világkormány bejelenti, hogy a tudósok megtalálták a hihetetlen szárazság okait. A globális felmelegedés miatt a ciklikus földi légáramlatok megszűntek, és az óceáni áramlatok is megváltoztak. Egy olyan légköri jelenség alakult ki, melynek hatására a főbb esőzési gócpontok az óceánok fölé kerültek. Minden vihar a vizek felett alakul ki, amíg a szárazföld legnagyobb része az elsivatagosodás határán áll. A világkormány nyugalomra inti a lakosságot, és minden médiafelületen tájékoztatja Őket, hogy minden tőlük telhetőt megtesznek az ivóvízhiány megoldása érdekében.

2049. A víz az új arany.

2049-ben a víz világpiaci ára eléri a 20$ / litert. (6000Ft)
A népességszám ugrásszerűen csökkent az utóbbi években. A földön minden negyedik ember éhen, vagy szomjan halt. A föld népessége 3 milliárd fő. A világkormány mindent megtesz a megoldás érdekében. Hatalmas erőfeszítések árán létrehozzák a Vízügyi Világszervezetet. azaz a WWO-t (World Water Organization)

A WWO finanszírozza az óceánok, tengerek, folyók, és tavak vizeiből való ivóvízgyártást, és az esőzési gócpontok alatti vízgyűjtést. A vizet desztillálják, és kivonják belőle a vegyi anyagokat.
Óriási szerkezeteket állítanak fel, melyek képesek a levegő páratartalmából kivonni a vizet. Hatalmas esővízgyűjtő hajókkal mennek a viharok közelébe, hogy ellássák a lakosságot ivóvízzel. A szárazföld azon rendkívül ritka területein ahol esik az eső lezárták, és védett parkokat hoztak létre a veszélyeztetett állatok és növények számára. – Mindennek hatalmas költségei vannak.

Mivel a lakosság képtelen locsolni a földjeiket, így azok már mind a kormány tulajdona. Minden művelhető területet államosítottak. Csak a világkormány képes haszonnövényeket termeszteni. Az ivóvíz jelentős részét a mezőgazdaság használja fel. Létrehoznak hatalmas fóliasátrakat, hogy megakadályozzák a víz elpárolgását. Az élelmiszerárak tovább nőttek.

2055. Chip, munka, víz.

2055-öt írunk. A föld népessége 2 milliárd fő. A folyamatos szomjúság miatt a várható életkor a legszegényebb rétegben 30 év. Vannak, akik a folyóvízzel oltják a szomjukat, rájuk a szennyezés miatt a biztos halál vár. Egyesek a saját vizeletüket is kénytelenek meginni. Tüntetések alakulnak ki a magasabb bérek érdekében, de ezek nem tartanak sokáig. A pénzbírság egyenlő lehet a halálos ítélettel. A víz világpiaci ára 25$ / litert. (7500Ft)
Az üdítőitalok, alkoholos italok, mára luxustermékeknek számítanak.
Az egyetlen mosakodási lehetőség csak a munkahelyen lehetséges, ahol szigorú biztonsági intézkedések gondoskodnak arról, hogy a dolgozók ne lophassák el a vizet. Zuhanyzás közben tilos a vizet meginni, ennek érdekében olyan anyagokat oldottak a vízbe, hogy azok ihatatlanok legyenek, így a gyárakban folyamatos a víz körforgása.

Minden lakos rendelkezik egy alkarba ültetett chippel, mely arra szolgál, hogy azonosítsa magát a rendvédelmi szerveknek, és a fizetést is azzal kell bonyolítani. Az élelmiszereket és a vizet fejadagonként adják a chip leolvasása után. Ez megakadályozza azt, hogy bárki is több vizet birtokoljon mint a fejadag. Egy tehetősebb ember így nem tud több vizet venni, mint amennyire szüksége van, így nem tudja másnak odaadni vagy halmozni sem. Ez garantálja azt, hogy minden ember menjen el dolgozni, különben nem lehet fenntartani azt a gazdasági rendszert, mely éppen próbálja megmenteni a lakosságot a szörnyű vízhiánytól. Megjelent az emberek között a víz mint fizetőeszköz is.

2070. A halálos Antarktiszi delta mutáns.

2070. A föld népessége csupán 1.5 milliárd fő. A WHO bejelenti, hogy a globális felmelegedés miatt az olvadt Antarktisz fagyott talajából egy évmilliók óta szunnyadó vírus szabadult ki. Ez a vírus az Antarktiszi delta mutáns. Ez annak a vírusnak a mutáns változata melyet a kutatók már expedíciók során felfedeztek. Először Chile és Dél-Afrika jelenti be, hogy azonosítottak fertőzötteket. Egy-egy eset miatt városok kerültek karantén alá. Az Antarktiszi delta vízben és levegőben terjed rendkívül gyorsan. Egy hónap lappangási ideje miatt szinte lehetetlen időben észre venni, és karantén alá zárni a fertőzötteket, mielőtt elszabadulna a pokol. A vírus elsősorban a szívet és a tüdőt támadja meg. Rendkívül veszélyes, gyógymód eddig nem ismert. Az emberiség nagy része folyamatos szomjúsággal küzd, ez tovább nehezíti az immunrendszer ellenálló képességét.


2075. Kihalhat az emberiség.

2075. A föld népessége már csak egymilliárd fő. A világkormány szigorú intézkedésekre kényszerül. Minden médiafelületen bejelenti, hogy az emberiség kihalásának elkerülése érdekében minden embernek kötelező az oxigénpalackos szkafander viselése. Enélkül nem léphetnek az utcára az emberek, és nem mehetnek dolgozni sem. A rendvédelmi szervek ellenőrzik a lakosság szkafandereit, és az oxigénpalackok töltöttségi állapotát. Kötelező mindenkinek megvenni a palackokat aki munkába akar járni, hogy megtudja venni az élethez elengedhetetlen vizet. Aki vizet vagy oxigénpalackot lop vagy szkafander nélkül, vagy üres palackkal lép az utcára az súlyos szankciókra számíthat. Súlyosbították a büntetőtörvénykönyvet. A halálbüntetés mindennapos. A börtönbüntetés nem megoldás, hiszen a munka nélkül eltartott ember nincs a közjó javára, nem vesz részt a rendszerben, amely próbálja megmenteni a föld népességét a rendkívüli ivóvízhiánytól, és a halálos Antarktiszi delta mutánstól. Az emberek szinte teljes fizetését a víz, az élelem és a munkába járáshoz elengedhetetlen oxigénpalack teszi ki.

2090. A föld népessége 500 millió fő. 15 év rendkívüli veszélyállapot után a WHO bejelenti, hogy sikerült megmenteni az emberi fajt a kihalástól. A folyamatos kötelező vakcinázást követően minden ember a földön immunis lett.

Mi történt valójában?

A világkormány.

A világkormány, avagy a föld legnagyobb döntéshozói határozott lépésre szánták el magukat. Felgyorsították a népírtás ütemtervét. 12 milliárd ember él a földön, akik felett nehéz uralkodni. Mindenfelé passzív ellenállásokba, vagy véres tüntetésekbe botlani. Sok helyen próbálnak elszakadni, és független államokat létrehozni független bankkal, saját törvényekkel és valutával. Az uralom kezd kicsúszni az Illuminátus kezei közül.

Haarp és Chemtrail.

A HAARP végső tesztelésének fázisa sikerrel befejeződött. Világszerte időjárásmódosító állomásokat helyeztek el, melyekkel befolyásolni tudják a felhőket. A közlés szerint ezek az állomások segítenek az időjárás előre jelzésében. Évekig ezen funkcióit is ellátta, aztán bekapcsolták a HAARP-ot. A CHEMTRAIL miatt olyan anyagok kerülnek a légkörbe, melyek gátolják a vízrészecskék összetapadását, ezáltal a felhőképződést. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy szárazföld felett ne essen az eső.
Ez idő alatt már érzékenyítik a lakosságot a jövőbeni szárazság elfogadására. Az aszály megelőző években olyan törvényeket hoztak, melyek megtiltották az esővíz gyűjtését és a kútfúrást, a földek, városok süllyedésére és az élővilág védelmére hivatkozva.

Propaganda

A folyamatosan romló helyzet ellenére a világkormány minden médiafelületen keresztül nyugtatta, és hitegette a lakosságot, hogy próbálják megoldani a helyzetet, és együttműködést kértek. Bevezették a víz és élelmiszer napi limitet, és gondoskodtak arról, hogy azt senki se léphesse túl.

Népírtás felsőfokon

Megkezdődött azon réteg kiirtása akikből nincs haszna a rendszernek. Aki nem dolgozik, arra a pénzhiány miatt a biztos halál várt. A mesterséges aszály következtében mindig épp olyan drágán adták a vizet a lakosságnak, hogy az semmi mással se tudjon foglalkozni, mint a munkával és a mindennapos túléléssel. A víz árával szabályozták a népességszámot.
megnyugtatásként olykor bejelentették, hogy esővízgyűjtő hajókat indítanak az esőzési gócpontok alá, hogy még több vizet szerezzenek.
Később ennek költségeire hivatkozva nem adták olcsóbban a nép számára.
Minden olyan tényezőt kizártak, mellyel az emberek vízhez tudtak volna jutni. Szándékosan megmérgezték a már így is szennyezett folyóvizet, hogy senki se gondolja úgy, hogy a víz mindenkié. Elérték azt, hogy minden az ivóvíz körül folyjon.

Eközben a gazdagok

A gazdagok mindeközben hatalmas medencékben hűsöltek egy olyan trópusi paradicsomban ahol a szárazságnak még csak nyoma sem volt. Ezekről a területekről a lakosságnak fogalma sem volt. Politikusok, bankárok, olajmágnások, és a hadsereg legfelsőbb vezetői, és családi köreik, ismerőseik mind luxuskörülmények között éltek. 2050-ben nem létezett más, csak a szegény dolgozói réteg, és a szupergazdagok. Elvették az emberek földjeit a szükségállapotra hivatkozva. A valódi érték pedig mindig maga a földterület. A Great Reset tökéletesen sikerült.

Túl sok ember a földön

A cél 500 millió ember. A tervezett aszály meghozta gyümölcsét. Évtizedek alatt 10 milliárd ember halt éhen vagy szomjan és már csak 1.5 milliárd ember maradt. Viszont a hőn áhított célhoz képest még mindig háromszor annyi ember élt a földön. További lépésekre volt szükség. Laboratóriumban létrehoztak egy olyan vírust, mely teljesen elkülöníthető bármely mástól. Viszont korán sem olyan veszélyes mint amilyennek állították. Amikor bejelentették, hogy hatalmas veszély fenyeget, és a tévéből rádióból újságokból, internetből, mindenhonnan a vírus propaganda szólt, akkor az emberek elhitték. De ez még kevés volt. Mivel minden ember a világkormány vizét itta, így a legegyszerűbb az volt, ha ebbe a vízbe teszik bele ezt a vírus. Járvány tört ki. Nem ezt szánták népirtásként, csak az idősekre volt veszélyes. Nem volt veszélyesebb mint bármely influenza vírus, de mivel folyamatosan adagolták nagy mennyiségben a lakosságnak, így rengetegen megfertőződtek. Csak arra kellett a víz vírussal való szennyezése, hogy a lakosság a saját bőrén is megtapasztalja, hogy mindaz ami a TV-ben szól, valóság. Elhitték.

Szkafander és oxigénpalack

Amikor kötelezővé tették az utcákon a szkafandert és hozzá az oxigénpalackot és persze amikor már minden emberi lénybe chipet ültettek be, pontosan tudták, hogy ki, mikor hol tartózkodik. Tudták mi a szerepe a társadalomban, hogy ki ő, mit mond, mit gondol, mennyire veszélyes vagy hasznos a rendszer számára. elkezdődött a tisztogatás. Minden egyénnek külön szkafandere volt ami csak akkor működött ha észlelte a viselője chip-jét. Egy gombnyomásnyira voltak attól, hogy eldöntsék ki élhet és ki halhat meg. Az oxigénpalackokban nem csak nitrogén és oxigén volt. Volt benne valami más is, ami pontosan olyan tüneteket okozott mint a vízbe kevert vírus, csak sokkal súlyosabb volt. Egy kémiai vegyület amely képes volt akár órákon belül ledönteni az embert a lábáról és kórházba juttatni. Ha a szkafander viselője akadályt jelentett a rendszer számára, akkor távolról aktiválták az oxigénpalack azon funkcióját mely beeresztette a színtelen szagtalan mérgező gázt. Az ember csak azt vette észre magán, hogy egyre fáradtabb és fáradtabb.

A siker

Amikor a világkormány elérte a 500 milliós népességszámot, feloldották a járványkezelési korlátozásokat. Elhitették az emberekkel, hogy a vakcina vetett véget mindennek. A vízhez való jogot sosem adták vissza az emberiségnek. Ez volt az egyetlen fegyver annak érdekében, hogy mindenkit örökre rabszolgaként tartsanak, amíg magukra Istenként tekintettek. A víz ára határozott meg mindent. Egy tökéletes népességszabályzó rendszert alkottak. Így vált az emberiség rabszolgává.

A fenti scifi persze csupán a képzelet szüleménye.

Sosem gondolnánk, hogy mennyire fontos a víz. Azzal húzzuk le a vécét, bármikor engedhetjük a csapból, összegyűjthetjük hordókba az esővizet. Szinte bárhol és bármikor karnyújtásnyira vagyunk tőle. Sőt, bármilyen vízből készült italt is megvásárolhatunk. Sosem kell aggódnunk amiatt, hogy holnap egyszer csak nem fogunk sehol sem vizet találni.

Azt gondolnánk, hogy a fenti történet sosem történhet meg, de hatalmasat tévedünk! A Nestlé lépéseket tett annak érdekében, hogy a természeti világban minden egészséges dolgot leszabadalmaztasson. Kezdve az anyatejjel, folytatva a gyógynövényekkel és a víz privatizálásával.

Nestle – A víz joga nem mindenkié!

A Nestle gyakorlatilag átvette a vízellátás irányítását Dél-Afrika, Etiópia és Pakisztán nagy részein, így ezen országok lakói a víz hiányában megbetegszenek és végül meghalnak. Az érintett falvak tiszta víz hozzáférési kérelmei süket fülekre találnak. A víz egy árucikk, és nem alapvető emberi jog??? A szegények, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy fizessenek ezeknek a vállalatoknak, a pénz hiánya miatt szomjan fognak halni?

A korábbi elnök-vezérigazgató, most a legnagyobb élelmiszer-gyártó vállalat elnöke a világon: Peter Brabeck-Letmathe véleményét idézem. “…a föld összes vízkészletét, minden csepp vizet a bolygón privatizálni kell- senki sem kap belőle, ha nem fizet. “

A 2005-ben készült videóra utalnék, ami a közelmúltban felszínre került és vírusként terjedt el az interneten. A videó, a Nestlé undorító vezetőjét, Peter Brabeck-Letmathe-ot mutatja be, amint a vízhez való joggal kapcsolatban ilyen felháborító megjegyzéseket tesz. “A víz természetesen a legfontosabb nyersanyag ma a világon. Az a kérdés, hogy privatizálni kell-e a lakosság normál vízellátását.

A Nestlé nézet szerint a víz olyan élelmiszer mint a többi, és mint minden más élelmiszernek, ennek is kell egy piaci értéket adni. Személy szerint úgy vélem, hogy jobb, ha élelmiszer kategóriába tartozó dolgoknak értéket adunk, így mindannyian tudjuk, hogy annak megvan a maga ára és akkor egyedi intézkedéseket kell a lakosság azon részének hoznia, akiknek nincs hozzáférésük a vízhez…Forrás: piviviztisztito.hu

Bővebben:
https://www.piviztisztito.hu/nestle—nincs-jogod-a-vizhez—csak-ha-fizetsz-erte-.html?preview=1

About Author

Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!
Overlay Image
Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!