MatrixHungary

A tudás szabaddá tesz!

Kezdőlap » Blog » AZ AGRESSZÍV LMBTQ IDEOLÓGIAI PROPAGANDA

AZ AGRESSZÍV LMBTQ IDEOLÓGIAI PROPAGANDA

Az érzékenyítés

Mielőtt lerántjuk a leplet az LMBTQ ideológia káros hatásairól, előbb meg kell értenünk, hogy mi is az az érzékenyítés.

Az érzékenyítés nem más mint egy merőben ellentétes felfogással, ideológiával, kultúrával szembemenő abnormális dolog szoktatása a lakosság tűrőképességének határain belül.

Ha kellő gyakorisággal, és intenzitással szoktatjuk az embereket (bulvár szennymédia, TV “hír”adó, szennylapok, rádió…) abnormális dolgokra szubliminális vagy közvetlen üzenetekkel, akkor egy bizonyos időn belül elérhetjük, hogy teljes elfogadással tekintsenek olyan dolog iránt évek múlva, melyet a jelenben teljes magabiztossággal elutasítanának. Az érzékenyítés tehát egy aljas hosszan tartó tudatalatti meggyőzés, átnevelés, elmeprogramozás. Minél fiatalabb korban kezdik el az átnevelést, annál rövidebb időn belül érhetnek el drasztikus változásokat.

Az érzékenyítés lényege a szoktatás. Amit a jelenben teljesen elképzelhetetlennek és abszurdnak gondolunk, azt 20 év múlva teljesen normálisnak és hétköznapinak fogjuk gondolni.
De mi történik ebben a 20 évben?

Haladjunk az érzékenyítés apró lépcsőfokán lépésről lépésre.

 1. Fogadd el, hogy léteznek melegek!
 2. Fogadd el, hogy a melegek kézen fogva járkálhatnak!
 3. Fogadd el, hogy a melegek csókolóznak nyilvánosan!
 4. Fogadd el, hogy a melegek megházasodhatnak!
 5. Fogadd el, hogy vannak transzszexuálisok is!
 6. Fogadd el, hogy a transzszexuálisok kézen fogva járkálhatnak, csókolózhatnak az utcán és házasodhatnak is!
 7. Fogadd el, hogy a magát nőnek valló férfi indulhat a nők között a versenyeken.
 8. Fogadd el, hogy a magát nőnek valló férfi bemehet a női zuhanyzóba, öltözőkbe, mosdókba!
 9. fogadd el, hogy az első 8 pont nemtetszése homofóbia és bűncselekmény!
 10. Fogadd el, hogy a kultúrádba vallásodba, hétköznapjaidba már beletartoznak a melegek, transzok!
 11. Fogadd el hogy transzszexuálisok tanítanak az iskolákban
 12. Fogadd el hogy szakállas nőnek öltözött férfiak ölében ringatják az óvodában a gyermekeidet!
 13. Fogadd el, hogy transz pornót vetítenek a gyermekeidnek a felvilágosító órákon!
 14. Fogadd el, hogy az állam mondja meg, hogy neveld a gyermekedet!
 15. Fogadd el, hogy az állam neveli a gyermekedet transzszexuálisokkal!
 16. Fogadd el, hogy ha a gyermeked nemet akar váltani, azt a beleegyezésed nélkül megteheti!
  ITT TARTUNK MOST. ÉS MI LESZ A JÖVŐ?
 17. Fogadd el, hogy A PEDOFÍLIA KORHATÁRT LEVITTÉK 14 ÉVRŐL 8 ÉVRE
 18. Fogadd el, hogy a pedofília többé már nem bűncselekmény ha a kiskorú is beleegyezik az aktusba.
 19. Fogadd el, hogy többé már nincs férfi és nő.
 20. Fogad el, hogy az elfogadás és a nyitottság nevében mindenkinek joga van mindenhez!

Ahogy haladunk az 1-es ponttól a 20-asig, egyre abszurdabb ugye? Ha egyről a kettőre haladunk, vagy a hétről a nyolcra, akkor egyáltalán nem számít megdöbbentőnek. Ha ott tartunk a 14. évnél és a 15.-re tekintünk, akkor nem nagy a változás, nem nagy a felháborodás. De amint 2. évben tekintünk a 19. évre, akkor már óriási az abszurditás. Tehát mi az érzékenyítés? Lépésről lépésre haladva, kis lépésekben apró szoktatásokkal átnevelni a társadalmat és folyamatosan figyelni a reakciókat. Ha túl nagy a lépés, akkor visszakoznak majd még apróbb részletekben szoktatnak. A cél a 20. év. De innen nem ugorhatunk rögtön oda. Az emberek nem engednék meg. Ezt jelenti tehát az érzékenyítő propaganda. Magyarországon szerencsére még nem tartunk itt, viszont könnyű a jövőbe látni, mert ha szétnézünk Németországban, ahol szakállas szoknyás óvónők is jelen vannak, némely óvodában, akkor láthatjuk hogy mekkora a baj. Terjed az LMBTQ. Olyan emberek is terjesztik, akik azt gondolják, hogy ők az elfogadás az elfogadtatás jegyében cselekednek. Tudatlanul de részesei ennek az ideológiának.

Az LMBTQ-val megfertőzött nyugati országok, avagy mi várna Magyarországra, ha szabad utat kapna ez a kártékony ideológia.

Transznemű gyerekek és a melegbár

Az alábbi videó a The Fair Right youtube videócsatornáról származik.

Forrás: https://www.facebook.com/ibolyacsengemegafon

Svédország:

Hogyan is tudhatnánk azt, hogy mi várna Magyarországra, ha ez a propaganda szabad teret kapna? Úgy, hogy megnézzük azokat az országokat, amiket már az LMBTQ megfertőzött a baloldali liberális kormányoknak köszönhetően! Lássuk csak mi történik például Svédországban!

175 ezer svéd koronával, azaz több mint ötvenmillió forintnyi összeggel támogatja a svéd kormány a gyermekeknek szóló „drag queen meseórákat” – írja a Pink News.

Az összeget a Svéd Örökségalap bocsátja az LMBTQ-szervezetek rendelkezésére. Az alap a végrendelet és öröklésre jogosult rokonok nélkül elhunyt svédek hagyatékát kezeli. A pénzt nagyrészt a stockholmi Kulturföreningen Mums szervezet kapja, amely LMBTQ-ügyekkel foglalkozik.

A támogatott események lényege, hogy „drag showk” keretében tágítsák a gyermekek horizontját. A Among Dragons and Drag Queens szervezet pedig új, LMBTQ-népmeséket fog írni.

Skócia:

Amíg sokan szivárványszínű zászlót lengetve népszerűsítik ezt az ideológiát, addig Skóciában támogatják a gyermekek megcsonkítását szülői beleegyezés nélkül is! Valahogy nem ezt képzeli az ember a “Nyitott, Szabad, Boldog” szivárványszavak után! A legnagyobb probléma az, hogy az LMBTQ aktivisták nem látnak tovább az orruknál és nem tekintenek túl a határainkon, ahová már nem csak betette a lábát ez a káros ideológia, hanem kormányzati segítségekkel teljesen be is fészkelte magát!

Anglia:

Anglia fővárosa London, amely már megszűnt az angolok városának lenni, helyette migránshordák gyújtogatnak, fosztogatnak és rettegésben tartják a lakosságot. Az angolok kisebbségben lettek a saját fővárosukban hála a liberális vezetésnek! Az LMBTQ ideológiát is ugyanúgy beengedték, ahogyan a bevándorlókat! Angliában teljesen törvényes, hogy szülői beleegyezés nélkül már óvodás korban elkezdik oktatni a gyermekeket a transzneműségre. Kisfiúkat öltöztetnek kislány ruhákba és fordítva! Ezzel teljesen kiveszik azt a jogot a szülők kezéből, ami őket megilleti. A szülőknek egyre kevesebb beleszólásuk van abba, hogy miként nevelhetik a gyermekeiket!

Franciaország:

A száz százalékban állami kézben lévő francia közszolgálati televízió, a France Télévisions a gyermekeknek szóló két csatornáján, a Lumni-n és Okoo-n kezdte sugározni szombattól azt a négyrészes ausztrál filmsorozatot, amely Az Első Nap című alkotásban a transznemű diáklány, Hannah karakterét egy ausztrál transznemű gyermekszínész, Evie Macdonald alakítja. A gyerekszínész Evie saját, személyes története, hogy fiúnak született és szülei Ethan-nak nevezték el, azonban kétéves korában Ethan úgy döntött, hogy a továbbiakban nem kisfiú, hanem kislány szeretne lenni. Ethan kilencévesen kezdte meg nemváltását és az azzal járó orvosi beavatkozásokat, majd felvette az Evie nevet. 

Németország:

Németországban LMBTQ-óvoda nyílik a homoszexuális párok által nevelt gyermekek számára.
A Fennartók szerint, ha a gyerekek esetleg később rájönnek, hogy nem heteroszexuálisok, ezen óvodai nevelésnek köszönhetően sokkal könnyebb lesz beilleszkedniük.

Bár az LMBTQ-tanácsadóközpont fogadtatása látszólag pozitív, az üzemeltető szervezet közel sem mentes a botrányoktól. Az igazgatóságban ott ül mások mellett a pedofil jogok egyik élharcosa, Rüdiger Lautmann.

A 86 éves férfi 1998-ban adott ki egy könyvet A gyermek utáni vágy, a pedofil portréja (Die Lust am Kind. Portrait des Pädophilen) címmel, amelyben a pedofilok viselkedését próbálja megmagyarázni.

A speciálisan kialakított helyiségben a lányoknak és fiúknak lehetőségük lett volna „egymást simogatni és felfedezni”…

A német média az elmúlt napokban attól volt hangos, hogy az egyik hannoveri óvodában a gyermekek „szexuális játékaira” egy speciális szobát akartak kialakítani. Magát a botrányt később további negatív megállapítások egészítették ki a személyzettel kapcsolatban, köztük a pedofília vádja. 

Egy úgynevezett „testfeltáró szobáról” van szó, amelyben a szülőknek címzett levél szerint „minden gyerek maga döntheti el, hogy akar-e fizikai és szexuális játékokat játszani, és kivel”. A speciálisan kialakított helyiségben a lányoknak és fiúknak lehetőségük lett volna „egymást simogatni és felfedezni”, de „csak annyira, amennyi nekik és a többi gyereknek is kényelmes”.

Jó ha eszünkbe jut, hogy az érzékenyítés lépcsőfokait járjuk. Egy ártatlan kezdetből, miszerint fogadjátok el a melegeket, oda jutottunk, hogy óvodásokat akarnak szexuális tevékenységekre rávenni. Egy-egy lépcsőfokot haladva nem tűnik akkora felháborítónak, de ha nagyot ugrunk, akkor már közfelháborodást érhetünk el. Ilyenkor a döntéshozók visszakoznak, és még apróbb lépésekben érzékenyítik a lakosságot, hogy végül megmásszuk azt a lépcsőfokot teljes elfogadással, amelyet teljes mértékben elutasítottunk! Végül nem valósult meg a simogató szoba, de ne legyenek kétségeink afelől, hogy a jövőben újra megpróbálják a már érzékenyített lakossággal elfogadtatni! Így haladunk lépésről lépésre a melegek elfogadásától a pedofília legalizálásáig!

Hollandia:

Az LMBTQ-lobbi egyik központi törekvése a gyermekek homoszexualitás iránti érzékenyítése, a különböző melegszervezetek jelentős pénzt és energiát áldoztak és áldoznak arra, hogy az egyes társadalmakban természetesnek tekintsék, ha a kiskorúaknak ilyen tréningeket tartanak a köznevelési intézményekben.

A kitartó kampány eredményeképpen egyes liberális vezetésű országokban már azt is elérték, hogy az óvodában is bevezettek szexuális tartalmú képzéseket. Hollandiában például már négyéves kortól kötelezően tartanak ilyen foglalkozásokat, amelyeknek a genderidentitás és a homoszexualitás is része. A Dutchreview.com beszámolója szerint azt tanítják a fiataloknak, hogy „tökéletesen természetes, hogy két férfi vagy két nő szereti egymást”. Mint írták, nemcsak nagy vonalakban, hanem akár részletekbe menően is végzik a kicsik felvilágosítását.
Az iskolában pedig már semmi nem számít tabutémának, így a maszturbáció és az orális szex is szóba kerülhet a gyermekeket érzékenyítő tréningeken.

Ausztria:

Botrányos szemléltetéssel páro­sított szexoktatást erőszakoltak a gyerekekre Bécsben tavaly május­ban .

Ismert, hogy az egyik bécsi iskola tanárnője egy női bábuval „világosította” fel a szexualitás legapróbb részleteiről az oktatási intézmény legifjabb tanulóit. A kislányok a tan-óra keretein belül még az ujjaikat is használhatták a női próbababán. A gyerekeket sokkoló óra sajtó-vissz­hangja miatt a bécsi politikai vezetés ugyan vizsgálatot ígért, de az év végéig nem történt semmi, pedig nem ez volt az egyetlen hasonló akció az osztrák fővárosban.

Még nyáron Bécs városa szivárvány­családokról szóló, érzékenyítő tudásanyagcsomagot állí­tott össze óvodák számára, mert szerintük nem lehet elég korán kezdeni az érzékenyítést. A csomagokat 350 intézményben osztották szét, az elsőt Bécs alpolgármestere, Christoph Wiederkehr személyesen adta át. A csomag többek között egy brosúrát, egy plakátot, egy, a szivárványcsaládokról szóló mesekönyvet és egy kifestőt is tartalmaz. Wiederkehr akkor kifejtette: „az egyenlőség és az elfogadás már az óvodában és az iskolában el kell, hogy kezdődjön”.

Magyarország:

El is érkeztünk kis hazánkig, ahol (még?) nem szabadult el az LMBTQ lobby, de már komoly próbálkozások vannak. Úgy, ahogy nyugatabbra tőlünk, be akar férkőzni ez az ideológia az óvodákba és az iskolákba, hogy megfertőzze a kicsiket! Tegye fel a kezét az, aki szeretné, hogy a 6 éves kislányát, vagy a kisfiát óvodai szexuális felvilágosító LMBTQ foglalkoztatásokra szeretné vinni az óvodákba, amin szó esik a homoszexuálisokról és a transzszexuálisokról, majd az iskolában az orális szexről akár két férfi között? Szeretnétek e esetleg, hogy pornó nézésre biztatnának tanárok, majd nőnek öltözött szakállas férfiak mesélnének a transzszexuálisok életéről? Szeretnétek e a kislányokat simogató szobákba vinni, ahol kisfiúkkal fogdostatják őket? Most pedig tegye fel a kezét az, aki a gyermekének egy boldog vidám játékos gyermekkort szán, tele nevetéssel magyar értékekkel, hagyományokkal, kultúrával és normalitással!

A Meseország mindenkié mesekönyv, amely nem olyan rég igen nagy vihart kavart Magyarországon, nagyon sokan felháborodtak rajta. A CitizenGo petícióját több, mint 80 ezren aláírták, a sajtó ettől a hírtől volt hangos. A szülők szembesültek azzal, hogy az LMBTQ megérkezett Magyarországra és már a mi gyerekeinket is fenyegeti. Tehát már nem arról van szó, hogy emberek a hálószobáikban mit csinálnak maguk között, hanem arról, hogy ezek a törekvések bekerülhetnek az óvodákba és az iskolákba, a szülők engedélye nélkül!

Sokan persze azt gondolják, hogy ez csak egy ártatlan mesekönyv, miért ne adhatnánk ezt a gyermekeink kezébe, hiszen ettől úgysem lesznek melegek. Ez is csak az érzékenyítés egyik alsó lépcsőfoka! A Meseország nem más, mint egy báránybőrbe bújt farkas, egy veszélytelennek hitt vírus, ami csak arra vár, hogy elfogadják, a hétköznapjaink része legyen, majd elterjedjen és megfertőzze a gyermekeinket. Minden út egy lépéssel kezdődik. Belépett hozzánk ez a kóros ideológia és épp bontogatja a szárnyait!

Elérkeztünk egy olyan világba, ahol a gyermekünket nem ültethetjük le nyugodtan a tévé elé mesét nézni, mert a mesék, – főleg a Disney – tele vannak szubliminális, vagy nyílt szexuális tartalmakkal.

Kezdjük egy extrém példával, amelyről nemrég a hirado.hu is beszámolt: a Nickelodeon transznemű hóddal neveli a kétéveseket. A csatorna évek óta kitüntetett figyelemmel kíséri a Pride hónapot, idén is a transz- és nem heteroszexuális közösséget élteti a 2–5 éveseknek szóló műsorában.

Manapság teljesen megszokott jelenséget látunk, ez egy, a legfiatalabbaknak szóló érzékenyítő műsor:

Nem meglepő módon tömeges felháborodást váltott ki, hogy a transznemű Andrew Levitt (színpadi nevén: Nina West) megrajzolt, rajzfilmes alakja énekel különböző LMBTQ-csoportokról, és a videóban még egy transznemű, nőből lett férfi hód is szerepel, amelynek úgy tűnik, hogy műtéti hegek vannak a mellkasán.

Bár lehet, hogy ez a felvétel extrém példának számít, de

az LMBTQ-propaganda kétségkívül egyre elterjedtebb, és több mesében jelenik meg.

A Disney 2016-os Zootropolis meséjében már feltűnnek homoszexuális szereplők, a főhős szomszédai egy antilop férfi házaspár. A mesében a homoszexuális pár veszekedését boldogan hallgatja a falon keresztül a történet középpontjában lévő nyúl, Judy Hopps.

A Disney 2017-ben élőszereplős változatban is megcsinálta az 1991-es A szépség és a szörnyeteg című mesét. Az új változatban a főgonosz segítőjét és fegyverhordozójánál,  Lefou esetében nyilvánvalóvá tették, hogy homoszexuális.

Az Én kicsi pónim rajzfilmsorozat már az 1980-as években elkezdődött, ennek legújabb generációja a 2010-ben indult Én kicsi pónim: varázslatos barátság sorozata. Ebben a magyar nézők számára is jól ismert mesében 2019-ben tűnt fel az első LMBTQ-elem. Scootaloo nagynénje, Aunt Holiday és párja, Aunt Lofty egy leszbikus póni pár:

Az Így neveld a sárkányodat a DreamWorks 2010-ben indult háromrészes meséje. Itt a második részben derült ki, hogy a főhős bolondos, de nagyon odaadó mentora, Bélhangos, meleg.

A Scooby-Doo amerikai rajzfilmsorozat szintén jól ismert Magyarországon. A mesében tizenéves fiatalok háziállatuk Scooby-Doo, egy dán dog főszereplésével oldanak meg rejtélyeket természetfeletti teremtményekkel kapcsolatban. Itt az egyik főszereplőről, Vilmáról derült ki 2020-ban, hogy valójában leszbikus.

A Scooby-Doo Vilmája és párja, Marcy:

A Pixar által készített Out animációs filmje pedig 2020-ban az első olyan mese a Disney tulajdonában lévő animációs stúdiótól, amelyben a főszereplő meleg.

Ezt a felsorolást még nagyon sokáig lehetne folytatni. A Magyarországon talán kevésbé ismert mesék közül még az Arthur, a Rejtélyek városkája, a Steven Universe Future, a Hormonokkal túlfűtve, A bagolyház és a Korra legendája című mesékben is feltűnnek LMBTQ szereplők. A teljesség igénye nélkül készült felsorolást pedig befejezhetjük a népszerű Transformers- és Star Wars-mesékkel is.

A bagolyház a Disney Channel meséje, bal oldalon a sorozat 14 éves biszexuális főhősnője egy lánnyal:

A magyar emberek számára talán még közelebb hozza az elmúlt években a mesék terén végbement változást, a Kacsamesék újabb, liberális korszellemnek megfelelő, „modernebb” változata.

A DuckTales-t 1987-ben mutatták be, és Magyarországon a 90-es évek első felében ment Kacsamesék néven. Nyugodtan mondhatjuk, hogy a mese legendássá vált, egy egész generáció nőtt fel Tiki, Niki, Viki és Dagobert bácsi kalandjain.

A Disney 2017-ben új részekkel folytatta a sorozatot, amelyekben természetesen már „haladtak a korral”. Az új sorozat egyik szereplője Tiki, Niki és Viki osztálytársa Viola. A harmadik évadban pedig feltűnik két meleg apukája is:

Ezt a folytatást látva természetesen sokan felháborodtak, de Frank Angones, a mese producere azt nyilatkozta, hogy még több LMBTQ-elem lesz a későbbiekben a mesében.

„Ha bárkinek lennének még kétségei afelől, hogy a Disney hogyan áll ehhez az ellentmondásos kérdéshez, remélhetőleg ez világossá teszi. Van egy LMBTQ-agendánk, és ezt a programot rá fogjuk erőltetni a fiatal nézőkre”

Transzgender ideológiai átnevelés az UNESCO szerint.

Az UNESCO az átnevelést az 5-8 éves gyerekkel kezdené és a genderideológia alapjait tanítaná meg nekik. Ilyen kérdésekre keresnék az óvodában, vagy az iskolai órákon a választ, hogy mi a különbség a gender, azaz a társadalmi nem és a biológiai nem között. Beszélnének a szexuális izgalomról, amely „természetes emberi érzés” és arról, hogy milyen különböző szexuális viselkedési formák léteznek, demonstrációval egybekötve.

a 9-12 éveseknek az UNESCO tanítana a szexuális orientációról és nemi identitásokról, a maszturbálásról és a szexuális stimulálásról is. A tanárnak beszélgetnie kellene a diákokkal és jellemeznie nekik a szexuálisan explicit médiát (azaz a pornográfiát) és a szextinget, azaz erotikus, szexuális tartalmú szöveges üzenetek, illetve magadról készült ilyen jellegű képek és videók okostelefonnal való küldését jelenti. Továbbá be kellene mutatnia, hogyan lehet egy felnőttel bizalmasan ezekről beszélni. Tehát, ha eddig nem tudtak volna ilyen tartalmakról, most biztosan megismerik őket.

Kiderült a beszámolóból az is, hogy a 12-15 éveseknek a szülői hozzájárulás nélküli abortuszról beszélnének, azaz arra bátorítanák őket, hogy ha teherbe estek, a szüleik háta mögött menjenek el abortuszra.

Az UNESCO szerint bele kellene venni az oktatásba azt is, hogyan kell az óvszert használni és a felhúzást tárgyakon gyakoroltatni velük.

A WHO még korábban kezdené a szexuális életre nevelést – sokkolt mindenkit az Emberi Méltóság Központ igazgatója. Már a 0-4 éves korosztályt is bevonná a felvilágosításba. Nekik a saját test érintésének az élvezetét, a kora gyermekkori maszturbálást és a nemi identitások felfedezéséhez való jogot tanítaná. Tehát mindezt bölcsődében és óvodában!

A WHO 4-6 éveseknek azt tervezi, hogy az azonos neműek közötti kapcsolatokról beszélnének, valamint megismertetnék velük a család különböző fogalmait, a szivárvány családokat.

A 6-9 éveseknél szó lenne a szexről a médiában, ideértve az internetet is, valamint bevezetnék őket a saját test érintésének élvezetébe, a maszturbálás és az izgatás rejtelmeibe, valamint felvilágosítanák őket a gyerekek szexuális jogairól.

A 9-12 korosztállyal már az első szexuális élményekről és a nemi orientációról beszélgetnének a tanárok, valamint erősítenék bennük a szexuális jogokról szóló tanokat, amelyeket az IPPF és a WAS definíciója szerint vezetnének elő. Ezek a definíciók egyébként nincsenek összhangba az ENSZ egyezménnyel – hívta fel a figyelmet az összeférhetetlenségre Frivaldszky. Tehát az ENSZ Nemzetközi Egyezményében foglaltak – amit az országok elfogadtak és beleegyeztek – nem fedik egymást az ENSZ-hez kapcsolódó szervek, mint például a WHO definícióival. A WHO például az abortuszt akkor is szexuális jognak tartja, ha 9-12 éves gyerekek szülői beleegyezés nélkül végeztetnék el.

Kiderült az is, hogy a WHO a 12-15 éveseknek bemutatná, hogy az azonos neműek között is beszélhetünk várandóságról, ez ugye feltételezi a béranyaságot és előtérbe helyezi a nemváltások kérdését. Valamint felhívná a figyelmet a bátran vállalható különböző szexuális identitásokra és nemi orientációkra, a coming out lehetőségét kiemelve.

Nemcsak mi, magyarok, hanem többen is úgy gondolják Európában, hogy ez a fajta szexuális felvilágosítás elfogadhatatlan. Az ENSZ szakosított szervei (UNESCO, UNICEF, WHO, UNFPA stb.) az oktatással kapcsolatban azt mondják: „a gyerekeknek joguk van az élvezetes, örömteli szexuális tapasztalathoz, amely kizárólag az átfogó szexuális neveléssel érhető el”. Ezt az álláspontjukat pedig rá akarják erőltetni az összes tagországra, pedig ahogy láttuk a program hajmeresztő és egyértelműen figyelmen kívül hagyja a szülői jogokat 

Az LMBTQ transzgender ideológiájának súlyos következményei:

Az Egyesült Királyságban, ahol bevett dolog az átfogó szexuális nevelés, azt láthatjuk a nemi identitással foglalkozó gyermekkórházak adataiból, hogy exponenciálisan nőtt azoknak a száma, akik orvosi segítségért folyamodtak nemátalakítási céllal. Az ismert adatok szerint 2009-ben 94 beutalt fiatal volt és 2016-ra 1986 nőtt a kezelésben résztvevők száma, a 3-17 éves gyerekek csoportjában

Kilenc másik kutatás arra jutott, hogy a nemi diszfóriában (szerk.: nemi identitászavar) szenvedők között 5-54 százalékban vannak az ASD-vel (szerk.: autizmus spektrumzavar), vagy az autista jellemvonásokkal rendelkezők száma, amely jelentősen nagyobb, mint az általános népességre vetített arány.

Az Európai Unió LMBTQ stratégiája is kihangsúlyozza azt, hogy mentális kihívásokkal küzdenek az LMBTQ közösségek tagjai. Egy tanulmány 2006-2014 között visszamenőleg vizsgálta 1347 transznemű és gender-nonkonform fiatal mentális állapotát és azt találta, hogy ezek a fiatalok 3-13-szor magasabb arányban küzdöttek mentális betegségekkel, mint azok a társaik, akik nem vallották magukat transzneműnek, vagy gender-nonkonformnak.

Egy 2019-es felmérés megállapította, hogy a szexuális nevelési programok, melyeknek nem az absztinencia az alapja, mind a tinédzserkori várandósságok, mind a nemi úton terjedő betegségek  számának tekintetében kudarcot vallottak. A programok következtében inkább emelkedtek ezek a számok, mintsem csökkentek volna.

 A felmérésben 39 iskolai átfogó szexuális nevelési programot vizsgáltak, olyanokat, amelyek legalább egy éven át zajlottak. A vizsgált képzések 21 százaléka problémás volt, 12 káros hatással „gazdagították” a fiatalok életét. Ilyenek voltak például a nemi élet túlzott aktivitása, a korán kezdett szexuális élet, a partnerek számának növekedése és gyakori cserélgetése, valamint a nemi úton terjedő betegségek száma és fizetett szexuális tevékenységek száma is megnövekedett ezeknél a fiataloknál. A kutatás az óvszer használatra is kitért. Nem ért semmit a tájékoztató, nem csökkent a nemi úton terjedő betegségek száma, sőt.

Hogyan lesz egy ember homoszexuális vagy transzszexuális?

Ahhoz, hogy megértsük, miért fontos minél távolabb tartani az LMBTQ-lobbit a gyermekeinktől, fontos, hogy tudatában legyünk annak, miként is alakulnak ki a homoszexuálisok/transzszexuálisok!

A homoszexualitás és az identitászavar főként három különböző ok miatt jöhet létre:

 • Hormonális zavarok
 • Agyi elváltozások
 • pszichológiai tényezők

Hormonális zavarok
Hormonális zavarok alatt azt értjük, amikor jelentősen felborul a test ösztrogén/tesztoszteron szintje. Jellemzően akik hajlamosak rá pubertás korban éri el a csúcspontját, melyek által az ember hajlamos a saját neme iránt vonzalmat érezni. Az ember valamilyen mértékben hajlamos a homoszexualitásra. Ezt a hajlandóságot érthetjük úgy is, mint ahogyan hajlamosak lehetünk egy egy betegségre. Ha a hormonális zavar egy olyan egyénnél jelentkezik akiben magas mértékben megtalálható a hajlandóság mely örökletes, vagy a környezet által kiváltott, akkor valós esély van rá, hogy homoszexuális lesz.

Agyi elváltozások.
A kilencvenes években kiderítették, hogy amíg heteroszexuális férfiak esetében a bal agyfélteke dominál(azaz a férfiak realisztikusabban, logikusabban gondolkodnak, jobbak a “kétkezi” dolgokban) homoszexuális férfiakra a két félteke egyenrangúbb és kiegyensúlyozottabb működése jellemző.

Ennek okát a féltekéket összekötő kérges test, a corpus callosum fent említett különbségében találjuk.

Ez meleg férfiaknál mintegy 34%-kal több idegrostot jelent , a nőkhöz hasonlóan lehetővé téve a két félteke intenzívebb együttműködését.

A férfi-női gondolkodásmód jellegzetes sajátosságai is megváltoznak. A nőkre kifejezett jobb verbalitás, míg a férfiakra a jobb térbeli tájékozódási képesség jellemző.

Homoszexuális férfiak esetében azonban pont fordítva van:a verbalitás jobb (gondoljunk csak a homoszexuális költőkre, írókra: Oscar Wilde, Hans Christian Andersen,stb.) a térbeli tájékozódó képesség rosszabb heteroszexuális társaikhoz viszonyítva. Leszbikus nők esetében viszont pont ennek ellenkezője mutatkozik.

Két tudós, Ivan Savic, és Per Lindström nemrég kilencven vállalkozó szellemű embert, homo-és heteroszexuálisok agyát vizsgálta meg MRI-vel, majd PET CT-vel.

Az MRI mágneses rétegfelvétel, tulajdonképpen egy jóval nagyobb felbontású röntgen, amely “szeleteket”mutat az adott szerv működéséről. Kiderült, hogy a heteroszexuális férfiak és a leszbikus nők agya hasonlóságot mutat:a jobb félteke kissé nagyobb, mint a bal, a meleg férfiak azonban szimmetrikusabb agyfelépítéssel rendelkeztek, csakúgy, mint a hetero nők.

Ezután következett a PET CT, a pozitron emissziós komputertomográfia, amivel szintén nagyfelbontású képeket lehet készíteni az agyról, immár működés közben.

Arra voltak kíváncsiak, hogy az amygdala, amely az fontos érzelmekért felelős, úgy mint félelem, agresszió, hogyan aktiválódik meleg férfiaknál, és heteroszexuális férfiaknál, leszbikus nőknél és hetero nőknél.

Arra a megállapítsra jutottak, hogy a meleg férfiaknál és a hetero nőknél az amygdala jobban kapcsolódott olyan agyterületekhez, amelyek a depresszióval, aggodalmaskodással vannak összefüggésben.

(A melegek között-persze nem csak ezzel összefüggésben-jóval nagyobb az öngyilkosság aránya, mint heteroszexuálisoknál.)

A hetero férfiaknál, és leszbikus lányoknál az amygdala a striatum nevű törzsdúccal, és a szenzomotoros kéreggel volt összefüggésben-ez a terület a “harcolj vagy menekülj”viselkedésért felelős.A leszbikus lányok ezek szerint jóval akcióközpontúbb agyműködéssel rendelkeznek, mint a hetero nők.

Pszichológiai tényezők:
Az identitászavar, és a homoszexuális hajlandósága lehet örökletes, hormonális, vagy agyi elváltozásból eredendő. Ezek mind növelik az esélyét a homoszexualitás kialakulásának. És mi dönti el végül, hogy mivé válik az ember? A környezeti tényezők. Ez cikkünk olyan aspektusa, mely megválaszolja azt a fent már feltett kérdést, hogy vajon árthat e a gyermeknek ha egy meleg pár neveli fel?

A fent említett hormonális zavar, és agyi elváltozás hajlandósági esélynövelésre a környezeti tényezők teszik fel a pontot. Ha a gyermek rendelkezik ezekkel a hajlandóságokkal, – azon túl, hogy valamilyen szinten minden ember vonzódik a saját neme iránt – akkor ÁRTALMAS A GYERMEKEK SZÁMÁRA HA HOMOSZEXUÁLISOK NEVELIK FEL!

Az LMBTQ aktivisták azzal érvelnek, hogy egy meleg pár is tud annyi szeretetet adni mint bárki más, és hogy tőlük is megkaphatnak mindent a porontyok. Sajnos a szeretet kérdését összemossák a fent kifejtett pszichológiai és biológiai tényezőkkel. Kétség sem férhet hozzá, hogy az azonos neműek is képesek a világ minden szeretetével gyermeket nevelni, viszont akaratlanul is homoszexualitást, vagy identitászavart hozhatnak létre a gyermekben.

A homoszexualitás és identitászavar tehát hormonális vagy agyi elváltozásokból eredendő vagy pszichológiai “betegség“, mely hatással lehet egy arra hajlandósággal bíró gyermekre épp úgy, mintha egy asztmára hajlamos ember ha vidéken nő fel sosem fullad, de ha városban, akkor inhalátort kell használnia. Természetesen egyszerűen nem illik betegekként kezelni a homoszexuálisokat és transzszexuálisokat, a fenti orvosi tények csupán biológiailag értendők!

Miért annyira veszélyes a transzgender ideológia a gyermekekre?

Amikor megszületünk még nincs kifejlett személyiségünk. A környezeti hatások útján, azaz a nevelés és tanulás révén jutunk egy olyan személyiséghez, amire már azt lehet mondani, hogy kialakult az egyén. De hogyan tanul egy kisgyermek?

A gyerekek önkéntelenül, tudattalanul is másolják a szülői mintákat, szüleik viselkedésmódját, problémamegoldó készségét, hogy felnőttként mindezt hasznosíthassák.   Amennyiben megkapják a számukra szükséges érzelmi biztonságot, s szüleik, környezetük jó példával szolgálnak, viselkedésük rohamosan a megfelelő irányban változik.  

Bámulatos a tempó, ahogy a kicsi gyerekek fejlődnek, ahogy személyiségük kibontakozik.

Az örökléstani adottságok csak egy részét képezik annak, amivé utódunk válik. A finomhangolást a környezet végzi el.

Nem is gondolnánk, hogy még a legapróbb cselekedetünknek is milyen fontos szerepe van abban, ahogyan gyerekünk viselkedik.

A fejlődés korai szakaszában a legnagyobb biztonságot, érzelmi kötődést a szülők jelentik a kisgyerekeknek. A feltétel nélküli kötődés miatt a szülőket tekinti legfőbb példának.
A szülő minden tekintetben minta gyermeke számára, de amiben ez mégis a legkifejezettebben látszik, az a gyermek viselkedése, az általa elsajátított szokások és szabályok rendszere.

Mi lehetne nagyobb jutalom egy gyermek számára, mint szülei dicsérete és elismerése?
Érdemes odafigyelni arra szülőként, hogy mit és hogyan teszünk.
Ha cselekedeteink a szóban elmondottakat nem erősítik meg, akkor a gyermek hajlamosabb lesz tetteink követésére. Olyan hétköznapi dolgokban is megjelenik mindez, mint a játék, vagy akár a rendrakás.  

Összegezve, a kicsik lemásolják a szüleiket, később az óvodában, iskolában lemásolják egymást. Minél több információhoz jutnak, annál inkább képesek elsajátítani a szelekció képességét, mikor képesek lesznek a látottakat megtagadni a saját addigi kialakult személyiségüknek megfelelően.

De ha már a gépezet beindulása legelején homoszexuális vagy transzszexuális ideológiát másol, akkor az már jelentős kockázati tényező arra, hogy homoszexuális, vagy identitászavaros legyen. (Környezeti tényezők) Néhány országban már ennyi is elég ahhoz, hogy gyermekkorban szülői beleegyezés nélkül megcsonkíthassák a gyermeket és átoperálhassák különböző neművé! Egy programozott identitászavarba hajszolt, transzgender ideológiával befolyásolt összezavarodott gyermeket, akinek még fogalma sincs róla, hogy ennek milyen következményei lesznek az egész életében!

Meg kell védenünk a gyermekeinket!

Az LMBTQ aktivistái, támogatói talán nem is sejtik, hogy csak gyalogok a globális elit sakktábláján, és a legjobb szándékuk szerint cselekednek olyankor, amikor kiállnak a másság elfogadása, és elfogadtatása mellett.

Sajnos az LMBTQ az egyenjogúság álarcát felhúzva próbál olyan jogokat kiharcolni, hogy meleg párok is örökbe fogadhassanak gyermekeket, melyek pszichés veszélyt jelentenek a kicsikre! Nyugaton Óvodásokkal ismertetik meg a homoszexualitást, transzszexualitást, nemsemlegességet. Ehhez kapcsolódó játékokat, mesekönyveket adnak nekik, és mindennapos téma transzgender ideológia. Vannak helyek, ahol lányokat öltöztetnek fiús ruhába, és a fiúkkal is felvetetik a szoknyákat. Minden nap azonosulniuk kell egy transznemű életével, akárcsak egy perverz szerepjátékban.

A legszomorúbb ebben a történetben, hogy az LMBTQ mellett tüntetőknek fogalmuk sincs arról, hogy mi mellett állnak ki. Azt gondolják, hogy az elfogadás jegyében cselekednek, de valójában csak részt vesznek a globális elit pusztító játszmáiban. Elég csak nyugatra tekintenünk, és láthatjuk mekkora pusztítást végeztek az elfogadás nevében a gyermekek körében. A bulvár szennymédia cikkei alatti kommentek olvasása rádöbbenti a felvilágosult embereket arra, hogy Magyarországon ezerből talán egy ember tud mindarról, hogy mi valójában az LMBTQ. Sajnos akik nem rendelkeznek semmilyen kíváncsisággal, tudásvággyal, csak vakon kiállnak a pedofiltörvény ellen csak azért, mert azt a Fidesz alkotta. Ilyen felfogással pedig csak akkor döbbennek majd rá mit tettek, amikor a saját gyermekeiket fertőzik meg. (Vagy akkor sem?)

Ne engedjük hogy a nyugati szenny bemocskolja a gyermekeinket! Nem vagyunk bábok az erkölcstelen globális elit sakktábláján!

Mi a végső célja a globális elitnek az LMBTQ-val?
Trónus videójából kiderül.

Nem csak a gyermekeink a célpontjaik!

Habár a leghatékonyabb ideológiai átnevelést a gyermekek fejlődésének korai szakaszának megfertőzésével érhető el, a felnőtteket sem kímélik. Amíg a kicsiket az óvodában és az iskolákban veszik célba, addig nekünk az érzékenyítés lépcsőfokait szánját. Minél idősebb emberről van szó annál inkább hajlandó a fentebb említett érzékenyítő lépcsőfokok elutasítására! Lássuk csak mivel vesznek körbe minket!

Férfi nyerte a női szépségversenyt.

Egy ronda férfi (balra) nyerte meg a Miss Hollandia versenyt. Második helyen a kép jobb oldalán látható hölgy végzett!

Nem ő az első, Spanyolországban már 2018-ban biológiai férfi nyert a Miss Universe női szépségversenyen.

Ki nyert?

Rikki Valerie Kolle 22 éves transznemű modell-színész nyerte Hollandiában a Miss Universe női szépségversenyt.

Reakciók

Sokak körében felháborodást keltett, hogy egy biológiai férfi nyerte a női szépségversenyt, hiszen az elmúlt időszakban sportversenyeken és szépségversenyeken is a nőknek férfiak ellen kellett versenyezniük, de börtönökben és öltözőkben is összezárják őket férfiakkal, ami hátrányos helyzetbe hozza, illetve veszélybe sodorja a nőket.

Identitászavarban szenvedő, magukat nőnek képzelő férfiak indulnak sportversenyeken!

György Réka olimpikon magyar úszó levelet írt az amerikai egyetemi sport (NCAA) szervezői részére, melyben hangot adott véleményének az NCAA transzneműekre vonatkozó politikáját illetően. A szervezet szabályzata ugyanis lehetővé tette, hogy Lia Thomas 22 éves transznemű úszó is indulhasson az egyik múlt héten megrendezett női nemzeti bajnokságon. Ez pedig a magyar úszó karrierjét is komolyan érintette.

Nyilvánvalóan azért vannak a sportágakban női illetve férfi kategóriák, mert más a biológiai felépítésünk. Nem fair egy férfinak a nők között versenyeznie, hiszen nem kevés előnye származik abból, hogy nagyobb izomtömeggel rendelkezik. Ami egy férfi számára genetikai adottság, az egy nő számára hosszú évek kemény munkája lehet. A liberális elithez hú sportszervezők pontosan tisztában vannak ezzel, mégis behódolnak a transzgender ideológiai érzékenyítésnek, hogy körülvegyenek minket ezzel az abnormális légkörrel. Alkothattak volna külön kategóriát a transzneműek számára, de mégis inkább a nőket lehetetlenítik el attól, hogy elérjék az álmukat. Egy olyan álmot amelyért talán egész életükben küzdöttek. Egyre több és több nő fog kiszorulni a sporteseményekről, és a helyüket identitászavaros férfiak veszik át.
Ez volna az LMBTQ transzgender ideológia, amelyért évről évre annyian kiállnak a PRIDE eseményeken tudatlanul és oly ostobán!

Magát nőnek érző férfit zártak össze nőkkel egy női börtönben.

A férfiak már a női öltözőkbe is bemehetnek, elég csak magukat nőnek vallaniuk. Mi jöhet még?

“Láttam, ahogy egy női fürdőruhát viselő férfi nézi, hogy négy-öt kislány leveszi az úszódresszét, hogy a mosdót használni tudja. Megkérdeztem tőle, hogy van-e férfi nemi szerve, mire azt válaszolta, hogy semmi közöm hozzá. Megmondtam a férfinek, hogy ‘menjen ki most azonnal’”
Számolt be a történtekről Julie Jaman.

VIGYÁZAT! Férfiak az öltözőkben!

Egyre több és több eset jelenik meg a sajtóban arról, hogy megalázott nők mesélnek olyan esetekről, melyekben nőnek öltözött férfiak jelennek meg az öltözőkben és meztelenre vetkőznek, kislányokat néznek, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Egyes országokban még tilos, más országokban legalizálni akarják, és néhány országban pedig azt hurcolják meg, akinek ez nem tetszik! A megalázott nőket elüldözik az öltözőkből és a helyüket transz-férfiak veszik át!

Homofóbia

Ezt a cikket a végtelenségig lehetne folytatni az óvodás és iskolás transzgender ideológiával fertőzött gyermekekkel, a teljesen megalázott sportolónőkkel és a női öltözőkben lévő nőnek öltözött férfi pedofilokkal. Esetek ezreiről számoltak már be a sértettek! Ezenkívül ahelyett, hogy külön homoszexuális és transz tartalmakkal teli műsorokat készítenének az erre kíváncsi nézőtábornak, inkább a heteróknak szánt filmekbe, sorozatokba csempészik be egyre pofátlanabb módon az LMBTQ tartalmakat! Mára már ott tartunk, hogy szinte a csapból is a melegség folyik és most nem a víz hőmérsékletéről beszélünk. Egyszerűen annyira a képünkbe nyomják ezt az ideológiát, hogy alig-alig tudjuk már a tekintetünket oda terelni, ahol nem látjuk.

Ha ezek után pedig bárki kifejezi a nemtetszését, akkor azonnal homofóbiával bélyegzik meg! Az LMBTQ ideológiai propaganda elutasítása nem egyenlő a melegek elutasításával! A transz és homoszexualitás sohasem lehet előítélet tárgya, mint ahogyan reklám tárgya sem! a Pride őrület egy óriási reklám az LMBTQ-nak. Célja nem csupán a másság elfogadtatása, – mert ez csak a jéghegy csúcsa – hanem az, hogy belehajszoljanak bennünket egy olyan világba, ahol a férfi és a nő közötti határ elvékonyodik és eltűnik.

Leszögezzük, hogy a MatrixHungary Igazságkutató Társaság NEM homofób és mindennemű vádat előre visszautasítunk! Mi csak és kizárólag az LMBTQ ellen és a normalitás mellett állunk ki!

Válaszlevelünk egy meleg olvasónk számára:

Kedves Adam!
    Hadd mondjam el, hogy a MatrixHungary Igazságkutató Társaság (M.I.T.) miként vélekedik a melegekről és az LMBTQ-ról.
A melegekről nincs konkrét specifikus véleményünk, hiszen a melegek között is lehet jó ember, rossz ember, szomorú, vidám, ügyes, ügyetlen, okos, buta… épp úgy, ahogyan a heterók, biszexuálisok között. Mi nem élünk előítéletekkel a melegek iránt. Az M.I.T. célja bemutatni a valóságot az embereknek. Olyan igazságot, amelyet a főáramú média soha nem mutat meg, sőt, hazudik, elferdít. Megtanítjuk az embereknek, hogy mi valójában a WHO, NWO, NATO, Great Reset, BLM és nem utolsó sorban az LMBTQ.

Az LMBTQ-ról alkotott valóság benne van a következő cikkünkben: https://www.matrixhungary.hu/2021/06/15/pedofiltorveny-es-minden-ami-mogotte-van/

Ha esetleg nem ment volna át a lényeg, akkor összefoglalom:
Az LMBTQ egy agresszív ideológia egy pszichológiai hadviselés, érzékenyítő és átnevelő program, ami az elfogadtatás bárány bőrébe bújt farkas. De mit is jelent ez pontosan? Mi is az az érzékenyítés?  
Tény és való, hogy nem mindenki az érzékenyítés miatt lesz meleg. Sőt, a legtöbb meleg már akkor meleg volt amikor még az LMBTQ nem is létezett. A legnagyobb probléma az, hogy az LMBTQ ráerőszakolja magát az emberekre! Ezt látjuk a Netflixen, a tévében, a zenékben a könyvekben. De miért ne lehetnének néha azért melegek egy-egy filmben? Ezzel nincs is baj, ha a film alapvetően megkívánja a meleg karakter szerepét. Sok történelmi alak meleg volt. A belőlük készült filmeknél alapvető a meleg karakter szerepe. De, amikor egyáltalán nem igényli a film története a meleg karaktert, és mégis minden egyes filmben a Netflixen az emberek képébe tolják a transzfesztiták és a melegek olyan jeleneteit, ami a négy fal közé való, aminek köze sincs a történethez, aminek a célja nem a film jobbá tétele, csak pusztán a hergelés az érzékenyítés, akkor az nem más mint egy LMBTQ propaganda! Ugyanez van a könyvekkel, esetleg zenékkel, az út menti plakátokkal. Természetesen minden  tartalomnak megvannak a maga érdeklődési köre, rajongói. Tehát lehetne külön ennek a közönségnek ilyen tartalmakat készíteni külön nekik és a heterók sem éreznék azt, hogy folyamatosan mindenhonnan a képükbe nyomják az érzékenyítő propagandát. Ehelyett a heterók által kedvelt tartalmakba csempészték bele egyre szemtelenebb módon ezeket a jeleneteket.

Az érzékenyítés próbálja az abnormálist berakni a hétköznapi normalitásba. Akinek pedig ez nem tetszik, akinek elege van abból, hogy már a csapból is a meleg és transz tartalmak és az elfogadás jön ki, azt megbélyegzik mint homofób embert, holott csak annyi történik, hogy az emberek többségét egyáltalán nem érdekli, hogy valaki meleg, vagy leszbi, de amikor valaki a nap 24 órájában több irányból bombáz azzal hogy fogadd el, akkor az embereket elkezdi igenis zavarni az, amivel általában nem is foglalkozik. Az LMBTQ propaganda addig addig zaklatja az embereket az elfogadással, hogy az emberek elkezdik NEM elfogadni, ezáltal folyamatos az uszítás, a megosztás a heterók és nem heterók között, holott normál esetben mindkettő oldal élné normálisan az életét, de az LMBTQ ezt nem hagyja, az LMBTQ a címlapokon akar lenni, a köztudatban akar maradni, és mindenáron belevésnie magát a közéletbe. 

A legnagyobb probléma az LMBTQ-val ami már felháborító, az az, hogy a gyermekeinkre is rá akarják erőszakolni ezt az ideológiát! De fontos megérteni, hogy miért. Miért csinálják ezt? Kik álmodták meg az LMBTQ-t? Kik pénzelik? Mi a céljuk? A céljuk röviden az, hogy el akarják vékonyítani, majd eltüntetni a nő és a férfi közötti nemi különbségeket. Ugye mekkora csavar? Az elfogadás bárány bőrébe bújt farkas. Ne legyenek nők és férfiak. Legyenek nőies férfiak és férfias nők. Legyenek transzszexuálisok. A nő és férfi nemi közelítése egymáshoz azt eredményezi, hogy egyfajta emberi faj lesz. Ugye milyen elképzelhetetlenül abszurdnak hangzik? Mondanék pár dolgot az érzékenyítésről.

Az érzékenyítés lényege a szoktatás. Amit a jelenben teljesen elképzelhetetlennek és abszurdnak gondolsz, azt 20 év múlva teljesen normálisnak és hétköznapinak fogsz gondolni. 
De mi történik ebben a 20 évben?
1. Fogadd el, hogy léteznek melegek!
2. Fogadd el, hogy a melegek kézenfogva járkálhatnak!
3. Fogadd el, hogy a melegek csókolóznak nyilvánosan!
4. Fogaddel, hogy a melegek megházasodhatnak!
5. Fogadd el, hogy vannak transzszexuálisok is!
6. Fogadd el, hogy a transzszexuálisok kézen fogva járkálhatnak, csókolózhatnak az utcán és házasodhatnak is!
7 Fogadd el, hogy a magát nőnek valló férfi indulhat a nők között a versenyeken.
8. Fogadd el, hogy a magát nőnek valló férfi bemehet a női zuhanyzóba, öltözőkbe, mosdókba!
9. fogadd el, hogy az első 8 pont nemtetszése homofóbia és bűncselekmény!
10. Fogadd el, hogy a kultúrádba vallásodba, hétköznapjaidba már beletartoznak a melegek, transzok!
11. Fogadd el hogy transzszexuálisok tanítanak az iskolákban
12. Fogadd el hogy szakállas nőnek öltözött férfiak ölében ringatják az óvodában a gyermekeidet!
13. Fogadd el, hogy transz pornót vetítenek a gyermekeidnek a felvilágosító órákon!
14. Fogadd el, hogy az állam mondja meg, hogy neveld a gyermekedet!
15. Fogadd el, hogy az állam neveli a gyermekedet transzszexuálisokkal!
16. Fogadd el, hogy ha a gyermeked nemet akar váltani, azt a beleegyezésed nélkül megteheti!
ITT TARTUNK MOST. ÉS MI LESZ A JÖVŐ?
17. Fogadd el, hogy A PEDOFÍLIA KORHATÁRT LEVITTÉK 14 ÉVRŐL 8 ÉVRE
18. Fogadd el, hogy a pedofília többé már nem bűncselekmény ha a kiskorú is beleegyezik az aktusba.
19. Fogadd el, hogy többé már nincs férfi és nő.
20. Fogad el, hogy az elfogadás és a nyitottság nevében mindenkinek joga van mindenhez!

Ahogy haladunk az 1-es ponttól a 20-asig, egyre abszurdabb ugye? Ha egyről a kettőre haladunk, vagy a hétről a nyolcra, akkor egyáltalán nem számít megdöbbentőnek. Ha ott tartunk a 14. évnél és a 15.-re tekintünk, akkor nem nagy a változás, nem nagy a felháborodás. De amint 2. évben tekintünk a 19. évre, akkor már óriási az abszurditás. Tehát mi az érzékenyítés? Lépésről lépésre haladva, kis lépésekben apró szoktatásokkal átnevelni a társadalmat és folyamatosan figyelni a reakciókat. Ha túl nagy a lépés, akkor visszakoznak majd még apróbb részletekben szoktatnak. A cél a 20. év. De innen nem ugorhatunk rögtön oda. Az emberek nem engednék meg. Ezt jelenti tehát az érzékenyítő propaganda. Magyarországon szerencsére még nem tartunk itt. De könnyű a jövőbe látni, mert ha szétnézünk Németországban, ahol szakállas szoknyás óvónők is jelen vannak, némely óvodában, akkor láthatjuk hogy mekkora a baj. Terjed az LMBTQ. Olyan emberek is terjesztik, akik azt gondolják, hogy ők az elfogadás az elfogadtatás jegyében cselekednek. Tudatlanul de részesei ennek a sátánizmusnak. Miért sátánizmus? Miért pont a pedofília? Akik ezen tervek mögött vannak, rengetegen buktak már le pedofíliával és sátánista rítusok gyakorlásával.
Mire jó az emberek egységesítése? A Férfi és Nő közötti nemi különbségek eltörlése?

A választ az új világrendben találjuk. A totális kontroll a cél. Erről van egy kis ízelítő az oldalunkon: https://media.matrixhungary.hu/video/szomoru-utopia-ez-lenne-a-jovo/

Az embereket akkor a legkönnyebb irányítani, ha nincsenek különbözőségek. 
Ne legyenek különböző országok: Amerikai egyesült államok. Afrikai egyesült államok  és majd: Európai egyesült államok. A sok kicsiből néhány, a néhányból 4 a négyből 2 a 2-ből pedig 1 a világkormány.

Ne legyenek különböző vallások: A sokféle vallás sokféle normákat, elveket, magatartást szül. Ennek eltörlése Európa eliszlámosítása. Tehát a migránsok betelepítése.
Ne legyenek különböző emberi fajok. Tehát ne legyenek fehér emberek sem feketék. Ennek is a migránsok betelepítése az eszköze. Elvegyülnek, és a jövő gyermekei se nem fehér se nem fekete. Lásd Franciaországot…
Ne legyenek különböző hagyományok: Migráció az eszköze. A hagyományok veszélyesek a hatalomra nézve, mert szervezettséget, nemzetiséget és hazaszeretetet keltenek. 
Ne legyenek nők és férfiak. Ezt már kifejtettem.

Ugye mennyire hihetetlenül hangzik? Mégis efelé haladunk nap mint nap. Ha szétnézel a világ porondján, magad is láthatod, hogy ez mind nem csak egy konteó, hanem a valóság. Minden egyes ma zajló történés egy-egy darabka puzzle a teljes kép kirakásához. Az előbb felsoroltakat is kitudnám fejteni, de most itt az LMBTQ a téma.

A lényeg, hogy a MatrixHungary Igazságkutató Társaság kiáll az LMBTQ agresszív ideológiai propaganda ellen, a gyermekek, a hagyományaink,  az értékeink mellett!
Reményeink szerint Magyarország soha nem fogja megengedni, hogy beférkőzzön közénk az az abnormális fertő ami már rég jelen van a nyugati országok egy-egy pontján. Gyermek nemváltások, melegpornó gyermekeknek, transzszexuális óvóférfiak és beteg szülők akik kislányként nevelhetik a kisfiaikat teljesen legálisan! Na és persze nem utolsó sorban melegek fogadnak örökbe gyermekeket.

Ez egy elég érzékeny téma a melegek között a gyermekek örökbefogadása. Itt azért leszögezzük, hogy véleményünk szerint egy meleg pár is a világ minden szeretetével képes lehet szeretni és felnevelni egy örökbefogadott gyermeket. Sőt! biztos vagyok benne, hogy némelyik meleg pár még túl is tenne egy átlagos házaspáron. DE, – És itt jön a lényeg – több gyermekpszichológussal és egy magyar származású osztrák pszichológussal beszélgetve világossá vált, hogy a kisgyermekek a “másoló” életkor fázisában kifejezetten ártalmas azt látnia, hogy két apukája vagy két anyukája van. Ez nem homofóbia, vagy légből kapott dolog, hanem puszta pszichológiai tény, amit az utóbbi években rendre elfelejtenek, elbagatellizálnak, és el is égetnék az ezzel foglalkozó szakvéleményeket. Oda jutottunk, hogy az a pszichológus nyugaton aki ki meri fejteni a miérteket, az elbúcsúzhat az orvosi pályától!

Ha érdekel, hogy pontosan miért káros a gyermekekre ha meleg szülők nevelik fel, akkor olvasd el a cikkünk erre vonatkozó részét: https://www.matrixhungary.hu/2021/06/15/pedofiltorveny-es-minden-ami-mogotte-van/
Minden ember hajlamos a homoszexualitásra. A hajlamot a külső tényezők erősen befolyásolják. Mint az allergia. Ha van a közelben virágpor, füst, városi forgalom…, akkor allergiások lehetünk, ha nincs, akkor nem.  Ha homoszexuálisokat láttunk otthon, akkor homoszexuálisok lehetünk, ha nincs, akkor nem. Ez nem egy kőbe vésett dolog. Pár % esély van rá. Attól, még nem lesz senki homoszexuális, hogy homoszexuálisokat lát kiskorában. Viszont ha a hajlam genetikai vagy hormonális okok miatt benne van, akkor ez a külső tényező sorsdöntővé válik! Ebben az esetben kifejezetten nagy szerepe van mindennek! A gyermekek “másolás” időszaka és a pubertás hormonális változások időszaka a leglényegesebb korszak ebben a kérdésben. Némely gyermek pengeélen táncol és attól függ az élete, hogy éppen a szülők balra vagy jobbra lökik. Nagyon sokáig lehetne ezt még magyarázni, a lényeg hogy pszichológiai tudományos tény az, hogy káros hatással bír az, ha a gyermek nem egy nő és egy férfi boldog családi kapcsolatában nevelkedik, pont úgy, mint annak, ha valakinek nincs apja vagy anyja és úgy nő fel! Elhiszem hogy sok meleg párnak ez rosszul esik és azonnal homofóbiával vádol bárkit aki ezt le meri írni, meg nem hiszi el, mert folyamatosan a szeretetről beszélnek, mert ők nagyon szeretnék a gyermeket, de ez még nem változtat a tudományos tényen!

Volt olyan meleg pár aki ezt megértette, és feltette azt a kérdést, hogy na és mi van ha meleg lesz? Mi van ha transz lesz? Na és? Attól még boldog lehet!
Ekkor elmagyaráztam nekik a hagyományainkat, értékeinket, és azt, hogy kötelességünk a normalitás talaján maradni és ne akarjunk az abnormálisból hétköznapi normálist csinálni. Valamint feltettem nekik a kérdést, hogy ha minden ember hirtelen a Földön meleg lenne, akkor kihalna az emberiség? Az állatvilágban ahogy az emberek között is minden egyes testi elváltozást ami a szaporodó képességet akadályozza, betegségnek nevezünk. Nagyon rosszul esik a melegeknek, ha azt mondjuk hogy a homoszexualitás egy betegség. Ezt nagyon jól meg kell magyarázni mert ez óriási sértés a számukra, pedig sohasem annak szánjuk. Nem akarjuk bebizonyítani számukra az igazunkat, és nem is akarjuk a melegséget betegségként kezelni, de amikor olyan kérdést kapunk hogy “na és, mi van ha a gyerek miattunk meleg lesz?” akkor kifejtjük a miérteket.

Homoszexuális ember akkor jön létre ha: hormonális elváltozásban, agyi elváltozásban vagy identitászavarban, azaz pszichés betegségben “szenved” Egyik nem zárja ki a másikat.
A fenti mondat az esetek többségében érvényes. Fontos megjegyezni, hogy mivel ettől még élhet teljes értékű életet egy meleg ember, emiatt nem illik betegségként tekinteni erre. Egyszerűen csak másságként nézünk rá. Az okfejtésem lényege pedig az, hogy a gyermeket ne tegyük ki az ilyesfajta elváltozások lehetőségének, ne erősítsük a hajlamát, akár természetes hajlamról, akár örökletes genetikai hajlamról beszélünk. Tehát azért ne neveljük a gyermeket melegnek AKARATLANUL is, mert nem ez a normális, mert a hagyományaink, a kultúránk, az életvitelünk az értékeink sohasem erre neveltek nem erre tanítottak minket. A házasság az egy szent kötelék Isten előtt egy férfi és egy nő között. Az eredeti szentháromság a férfi a nő és a gyermek. Persze a melegek is köthetnének házasságot, de nem templomban. Miért nem? Mert a házasság egy szent kötelék Isten előtt egy férfi és egy nő között. Ez van a vallásunkban, ez van a hagyományunkban. Az LMBTQ ezt megakarja fertőzni, befurakodni a hagyományainkba, a vallásunkba. Mi lenne a megoldás? Van élettársi kapcsolatot igazoló papír. Ennek a papírnak kéne plusz jogokat adni, hogy például lehessen örökölni, vagy a másikat meglátogatni a kórházban stb stb. Jelképesen házasságot is köthetnének az ilyen papír aláírásakor. Tehát a melegek is megházasodhatnak. de nem az egyházban. Létre lehet hozni külön számukra egy külön házassági rendszert. Ez volna a békés megoldás, mert a vallásunkat és a hagyományainkat nem engedjük megfertőzni egy propagandának.

Remélem, hogy az írásomban érződik az, hogy mi semmiképpen sem a melegek ellen dolgozunk hanem a káros LMBTQ agresszív ideológia ellen! Biztos vagyok benne, hogy léteznek valódi igaz meleg szervezetek, akik például segítenek a melegek lelki gondjaik megoldásában. Tiszteletet érdemelnek. az LMBTQ pedig megsemmisítést érdemel!

Források:

https://www.origo.hu/nagyvilag/20211122-gyerekek-transzenemusegerol-indit-sorozatot-a-francia-koztv.html
https://archivum.888.hu/feher-ferfi/angliaban-egy-szervezet-mar-ovodas-korban-eroltetne-a-transz-identitast-a-gyerekekre-4374975/
https://mandiner.hu/kulfold/2022/10/nemetorszag-lmbtq-berlin-ovoda-erzekenyites-oktatas-bild-kronen-zeitung-vasarnap-hu
https://cs3.hu/2023/07/11/egy-nemetorszagi-ovoda-kulon-szobat-akart-kialakitani-szexualis-jatekokra/
https://magyarnemzet.hu/kulfold/2022/01/hollandiaban-mar-az-ovodasokat-is-erzekenyiti-a-meleglobbi
https://promenad24.hu/2022/01/19/becs-erzekenyit-de-megremulnek-tole-a-gyerekek/

https://www.webbeteg.hu/cikkek/psziches/6250/a-homoszexualisok-agya
https://vasarnap.hu/2020/10/20/meg-akar-orulhetnenk-is-a-mesekonyvnek/
https://hu.wikipedia.org/wiki/Nemi_identitás
https://www.parlament.hu/documents/129291/40734520/T16365_1.pdf
https://www.alternativhirek.com/2020/05/hazi-feladat-11-eves-gyerekeknek.html
https://www.lcfclubs.hu/blog/hogyan-befolyasoljak-a-szuloi-mintak-gyermekeink-fejlodeset/305/
https://vasarnap.hu/2021/06/12/frivaldszky-edit-mirol-szol-valojaban-az-atfogo-szexualis-neveles/
https://mandiner.hu/cikk/20191110_otvenmillio_forintnyi_penzt_kolt_a_sved_kormany_drag_queen_meseorakra?
https://www.hetek.hu/cikkek/online/ferfi-nyerte-a-noi-szepsegversenyt-hollandiaban-meg-vilagszepe-lehet
https://www.hetek.hu/cikkek/online/gyorgy-reka-olimpikon-uszo-szerint-sem-kene-engedni-a-transznemueket
https://www.hetek.hu/cikkek/online/teherbe-ejtette-rabtarsait-a-transznemu-fogvatartott-ezert-masik
https://www.hetek.hu/cikkek/online/meztelenre-vetkozott-egy-transzno-a-fiatal-lanyok-oltozojeben
https://www.hetek.hu/cikkek/online/kitiltottak-egy-80-eves-not-egy-amerikai-uszodabol-mert-kikuldott
https://www.elemi.hu/noi-oltozoben-pucerkodott-a-transzno-egy-tinilany-elott-osszecsaptak-a-vedelmezoik/
https://hirado.hu/cikk/2021/06/29/mesek-es-lmbtq-hollywood-az-erzekenyitest-mar-ovodaskorban-elkezdi

About Author

Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!
Overlay Image
Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!