MatrixHungary

A tudás szabaddá tesz!

Kezdőlap » Blog » Az amerikai választás után. Gondolatok a jelenlegi helyzetről…

Az amerikai választás után. Gondolatok a jelenlegi helyzetről…

KORÁBBI ARCHIVÁLT CIKK A FACEBOOKRÓL

Az amerikai választás után. Gondolatok a jelenlegi helyzetről…

Gondolom, mindenki (aki nem médiazombi) nagyon el van keseredve most a tegnapi amerikai beiktatás miatt. Sokan vártuk, hogy majd valami történik, valami megakadályozza, hogy ez megtörténjen, de sajnos nem így lett.
Ami elsőre lejön az embernek, az az, hogy a Q és Trump átverés volt, ő is csak a háttérhatalom eszköze, a játék része volt (oszd meg és uralkodj) és végleg elestünk.

Lehet, hogy így van, lehet, hogy nem. A Q alapján sokan arra számítottunk, hogy na majd most, mindenki szeme láttára letartóztatják ezt a bűnöző bandát, aztán amikor ez nem történt meg, sokan elvesztették teljesen a reményt, ami persze érthető. Viszont sehol semmi nem utalt arra, hogy ez itt fog megtörténni. Gondoljatok bele, hogy mekkora káoszt okozna ez. Mi örülnénk, de a másik oldal és a világ nagy része őrjöngene. Most azt mondja mindenki, hogy innen nincs tovább, nincs több esély, mert Biden az elnök és kész. Na de mi van akkor, ha már rég a katonaság kezében van az irányítás és csak hagyják, hogy teljesen bohócot csináljanak magukból? Ha a katonai vezetőség látta a bizonyítékokat, tudnak mindenről és hűek az alkotmányhoz, akkor tisztában vannak vele, hogy a jelenlegi kormány teljesen illegitim. Az esküjük úgy szól, hogy védik a hazájukat minden országon kívüli és országon belüli ellenségtől. Mi van, ha szimplán csak ellentmondanak majd mindennek, amit Bidenék akarnak. Ki fogja őket felelősségre vonni? Egy elnök beiktatása továbbra sem igazolja azt a katonai mozgolódást ami a közelmúltban történt. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy bár nagyon halvány az esély, de még mindig nem biztos az, hogy vesztettünk. Szerintem még korai depresszióba esni.

Na de tegyük fel, hogy tényleg elbuktunk és itt a vége. Mi történt? Itt volt Trump és A Nagy Ébredés. Rengeteg ember szeme nyílt fel az elmúlt pár év alatt. Trumpék bebizonyították, hogy a háttérhatalom létezik és koordináltan dolgozik ellenünk. Ezek olyan dolgok, amiket nem lehet eltörölni. Hiába próbál most a média még jobban beállítani minket őrült összeesküvés-elmélet hívőknek, egyre több ember számára válik nyilvánvalóvá az igazság. Ha nem lett volna Trump és a Q, akkor most még több tudatlan ember lenne és a világ ugyanabba az irányba haladna, amerre haladt előtte is és amerre haladni fog Biden elnöksége alatt. Ergo, semmit sem vesztettünk, csak nyertünk. Igen, most lehet, hogy nagyon csalódottak vagyunk azért, mert nem úgy végződött, ahogy szerettük volna, de ezt úgy is fel lehet fogni, hogy mindenki kapott Istentől egy utolsó esélyt arra, hogy eldöntse, melyik oldalon is áll. Teljesen elkülönült a jó és a rossz. Ha csak egy picit is tud gondolkodni az ember, akkor látja, hogy mennyire képmutatóak, hogy mennyi gonoszság, gyűlölet övezi azt az oldalt. A létük a pusztítás, az emberek hergelése egymás ellen. A birodalmuk hazugságokra, megtévesztésre, csalásra épül. Nem vagyok szakértő, de én és sokak olvasata szerint a Bibliában a Jelenések Könyvében taglalt végidőket éljük és sok szenvedés van hátra még mielőtt jön a végítélet. Aszerint ennek így kellett lennie.

Hogy mit hoz a jövő, azt nem tudom. De egy valami biztos: az, ami tegnap történt nem szabad, hogy bárkit is eltántorítson. Semmilyen szinten nem hazudtolta meg azt, amiben hiszünk, hiába próbálják ezt egyesek beállítani. Legyetek büszkék arra, hogy az igazságot keresitek, hogy mertek önállóan gondolkodni, hogy elég bátrak vagytok, ahhoz, hogy inkább megkockáztatjátok, hogy őrültnek bélyegezzenek, de akkor sem vagytok hajlandóak programozható robotokként élni csak azért, hogy a tömeg elfogadjon.

Mi nem adjuk fel, továbbra is folytatjuk a kitűzött küldetésünk attól függetlenül, hogy mi lesz most ennek a vége. Kitartás!

Végezetül itt egy nagyon jó videó, ami képekben írja le az igazságot világunkról, pozitív befejezéssel.

Redpilled Neo

Image source: https://res.cloudinary.com/teepublic/image/private/s–dM3yfPLm–/t_Preview/b_rgb:191919,t_watermark_lock/c_limit,f_jpg,h_630,q_90,w_630/v1554014674/production/designs/4534419_0.jpg

About Author

Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!
Overlay Image
Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!