MatrixHungary

A tudás szabaddá tesz!

Kezdőlap » Blog » AZ „EURÓPAI BALOLDAL” – ÉS AZ Ő BALOLDALISÁGA

AZ “EURÓPAI BALOLDAL” – ÉS AZ Ő BALOLDALISÁGA

Vajnai Attilát, úgy két évtizede, én is szépreményű, tehetséges ifjú kommunista vezetőnek tartottam. Nagyra becsültem, hogy a maga erejéből lett pártunk számottevő politikusa – noha végzettsége szerint távol áll a politikától: elektromérnök.

Ám a 90-es évek közepén szakítás történt a Munkáspárt első, illetve második embere: Thürmer Gyula  és Vajnai Attila között. Ebben sok volt a szubjektív elem. Személyes ellentétek ideológiai ellentétekkel keveredtek  – és viszont. Vajnait akkor kizárták a pártból. Új – eléggé megtévesztő nevű – pártot alapított.

Úgy vettem észre, hogy – idővel  – NEGATÍV POLITIKAI, IDEOLÓGIAI BEHATÁSOK ÉRTÉK. Ez nem választható el a hagyományos kommunista mozgalom válságától. A nyugat-európai (akkor még valamennyire) baloldal – látva a Kelet-Európában létrejött vákuumot  – igyekezett benyomulni, és kitölteni azt. AZ “EURÓPAI BALOLDAL” IDŐVEL A LIBERÁLFASIZMUSA DEGRADÁLÓDOTT LIBERALIZMUS SEGÉDCSAPATÁVÁ

ZÜLLÖTT,  ma már mindenben kiszolgálva azt. A MA MÁR HALÁLOS VESZEDELEMKÉNT FENYEGETŐ LIBERÁLFASIZMUSSAL SZEMBENI LÉTFONTOSSÁGÚ NEMZETI ELLENÁLLÁSBAN NEM SZÁMÍTHATUNK az un. “EURÓPAI BALOLDALRA”. Így Vajnai Attila hasonló nevű pártjára sem, amely átvette a haza- nemzet- és osztályáruló “európai baloldal” ideológiáját: A KORLÁTLAN INDIVIDUALIZMUS VÉDELMEZÉSÉT. EZT TEKINTIK ŐK BALOLDALISÁGNAK. Az ő “baloldali értékeik” között olyan DEGENERÁLT, ÖNPUSZTÍTÓ, FAJTALANKODÓ, A TERMÉSZET TÖRVÉNYEIVEL  SZEMBEMENŐ CÉLKITŰZÉSEK SZEREPELNEK, mint az azonos neműek házassága, a gyermekek születésüktől eredő nemének megváltoztathatósága. Ezért igyekeznek kiragadni a szülők kezéből gyermekeik (szexuális) nevelését.

A LIBERÁLFASIZMUS VILÁGA: EGY GIGANTIKUS, VILÁGMÉRETŰ AUSCHWITZ VILÁGA: már folyik a rámpán a szelekció. Most szelektálják ki AZ EMBERISÉGNEK AZT A CSEKÉLY TÖREDÉKÉT, akikre a maroknyi globális szuperklán RABSZOLGATARTÓ TÁRSADALMÁBAN  SZÜKSÉG LESZ.

Mindezt nem veszi észre “AZ EURÓPAI BALOLDAL”. Thürmerrel szembeni elvakult gyűlöletük olyannyira elborítja az agyukat, hogy föl sem fogják: MINDEN, AMIT TESZNEK, MINDEN, AMI MELLETT OLY HEVESEN KARDOSKODNAK – SZEMBEMEGY A VALÓDI BALOLDALISÁGGAL.

Hajdanában Marx abban jelölte meg a születőben lévő kommunista mozgalom, A KOMMUNISTÁK feladatát: AZ EMBERISÉG KISZABADÍTÁSA  az egyéniségüket gúzsba kötő, elnyomó TÁRSADALMI –  mondom: társadalmi – kötöttségek alól. Ilyen kötöttség, például: A LÉTBIZONYTALANSÁG, a társadalmi-gazdasági helyzetükből eredő KISZOLGÁLTATOTTSÁG. Vagy éppen az, amivel a liberálfasizmus ma KIÖLNI KÉSZÜL AZ EMBEREKBŐL MINDENT, AMI EGY EMBERT EMBERRÉ – önmagával, az őt körülvevő világgal tisztában lévő, ÖNTUDATOS LÉNNYÉ TESZI. Aki tudja, hogy mivégre van e földön, hova, kihez tartozik.

Ám az ilyen, “európai baloldalnak” és vak követőinek nem kis részük van abban, hogy a liberálfasizmussal szemben EGYETLEN ALTERNATÍVA MARADT: a múltba forduló, retrográd, ásatag  – hogy ne mondjam: reakciós – konzervativizmus. Ma csupán a keresztény-nemzeti kurzus, illetve a Puerto Rico-i demokrácia között választhatunk csak (amerikai félgyarmat, Washingtonban, “amerikai nagykövetként” kinevezett helytartóval. Én akkor inkább az elsőt választanám: akkor legalább magyarok 

maradhatunk, EGY MAGYAR ORSZÁGBAN. (Ugyanezért harcolnak az oroszok is. AKIK OROSZOK AKARNAK MARADNI, és akként is élni, ŐSEIK FÖLDJÉN.

Ezt tartom én igazi baloldaliságnak. A többi az csak maszlag. Demagóg duma.

Írta: Levédia krónikása 

About Author

Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!
Overlay Image
Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!