MatrixHungary

A tudás szabaddá tesz!

Kezdőlap » Blog » Az Orosz Kommunista Párt nem tűrné el az olyan kilakoltatásokat, amilyenek Magyarországon vannak

Az Orosz Kommunista Párt nem tűrné el az olyan kilakoltatásokat, amilyenek Magyarországon vannak

Oroszország Szövetségi Parlamentjében, az Állami Dumában, – a második legerősebb párt; az Oroszországi Föderáció Kommunista pártja, (KPRF), melynek vezetője; Gennagyij Andrejevics Zjuganov, – aki a kapitalizmus, s a nagyburzsoázia legkeményebb bírálója Oroszországban.

Ugyanakkor a (tőkés rendszerrel együtt járó) korrupció, – elleni küzdelemben is komolyan fellép a Parlamentben, s a politikai életben. Mindezen okok miatt Zjuganov iránt fokozott figyelmet mutat az orosz média. (Képünkön az újságírók gyűrűjében látható, Zjuganov).

Többek közt az erős kommunista párt határozott fellépésének is köszönhetően, Oroszország egy olyan ország, ahol nincsenek olyan gyalázatos és botrányos kilakoltatások, mint Magyarországon.

Következésképpen nem létezik olyan a kormányzatig is felérő végrehajtói maffia sem, mint nálunk.

Azok a szörnyű kilakoltatási tragédiák, melyek Magyarországon az utóbbi években rendszeresen előfordultak, hatalmas média visszhangot kavarva, – és jó néhány halálos áldozattal járva, – bizony Oroszországban elképzelhetetlenek.

Ott ilyet nem lehet megtenni az emberekkel. Egyrészt azért mert; maga Putyin elnök sem nézné jó szemmel, (nem beszélve arról, hogy rendszeresen egyeztet a Kommunista Párt elnökével, a népet érintő kérdésekről, ahogyan az alábbi képen is látható),

…másrészt pedig azért nem lehet ilyet megtenni az emberekkel, mert mint a második, legjelentősebb erő a Parlamentben; maga az Orosz Kommunista Párt sem tűrné el. Nem tűrné, hogy szegény embereket, vagy bárkit, megfosszanak egyetlen otthonuktól.

Mindezek mellett meg kell még jegyeznünk; az orosz nép nem az a fajta, akiket egyetlen otthonukból csak úgy ki tudnának lakoltatni mindenféle végrehajtók. És azt sem tűrné el, hogy az uzsorás bankárok olyan pofátlanul kifosszák, ahogyan azt Magyarországon tették legalább 4 millió emberrel,- ha nem többel.

Persze az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a profitéhes, fosztogató nyugati bankok, azért e-tekintetben is, csak bepróbálkoztak az oroszokkal . De nem sok sikerrel, őket ugyanis nem tudták úgy átvágni, mint más népeket. – Mert az igaz, hogy a nyugati bankok a “nagy üzlet reményében”, – Oroszországban is bevezették a jelzálog alapú ingatlanhitelt, a “Ломбард кредит”-et, ám az átlag oroszok kollektíven lebeszélték egymást erről a konstrukcióról.

Így csak kevesek, azok veszik fel, akiknek van miből visszafizetniük. Az OTP többek között emiatt vonult ki Oroszországból, és adta el a “Sberbank”-ban volt részesedését, – mert nem nagyon ment a nekik “biznisz”! – Az oroszokat nem igazán tudták behúzni a jelzáloghitelezés csapdájába.

A kommunista párt fiataljai: Magyarországon a liberális és a fideszes média egyaránt olyan képeket vetít az emberek agyába a kommunistákról, hogy azok mind idős, és szerintük visszamaradott emberek. (Nyuggerek – sic!) – Nos, természetes, hogy a ennek a pártnak a soraiban vannak idősek és veteránok.

Ám az idők változnak, és most már nem árt, ha nem az elénk vetített képet látjuk, hanem magát a valóságot. Mert Oroszországban egyre népszerűbb a Kommunista Párt, a fiatalok körében.

Fort András – MatrixHungary / Szabad Riport

About Author

Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!
Overlay Image
Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!