MatrixHungary

A tudás szabaddá tesz!

Kezdőlap » Blog » Az Orosz-Ukrán háború. Valóság, amit eltitkol a főáramú média.

Az Orosz-Ukrán háború. Valóság, amit eltitkol a főáramú média.

Örömmel látjuk azt, hogy az emberek többsége mára már csak nevet a Telex, Index, Origó, Hvg, RTL, TV2, Portfólió, Megafon, 444 és (bűn)társainak agresszív vakcina-fasiszta megnyilvánulásain. Már nem hiszik el a 10. variánst, és a sokadik hullámot sem. Lassan már nincs olyan görög betű az abc-ben amihez ne társítottak volna egy hihetetlenül agresszív mutánst egy újabb hullámban, melyeket erőlködve próbálnak alátámasztani a kozmetikázott statisztikáikkal. A pánikkeltő főáramú média folyamatosan tolja a szemünk elé a szemetet amire mára már immunisak lettünk. Folyamatosan egyoldalúan megtévesztően közölnek le mindent. Ennek ellenére nehéz őket hazugnak nevezni, mivel ők “csak” megosztják az olyan emberek gondolatait melyek lényegesen eltérnek a valóságtól. Ha csak az ilyen emberek riportjait közli le a sajtó, akkor maga a média is beáll mögéjük, azaz nem függetlenek, mint ahogyan a Telex is próbálta beállítani magát.

Folyamatosan tolják a képünkbe az életellenes oltásfanatikus propagandát miközben egy darab cikket sem jelenítenek meg a másik oldalról, arról a több tízezer orvosról akik elítélik ezt a fajta túlzó járványkezelést és az általuk elítélt vakcinákat. Nem jelenítenek meg semmit arról a több tízezer magyarról sem, akiknek pokollá vált az élete az oltás után vagy haltak meg. Így működik a főáramú média. Aljas módon ránk erőszakolják a válogatott híreket válogatott emberektől, melynek semmi köze sincs a valósághoz.

Aztán elérkeztünk egy Orosz-Ukrán háborúhoz, és azt tapasztaljuk, hogy az emberek minden kételyt félretéve elhisznek mindent amit a fentebb említett médiumok leközölnek ugyancsak egyoldalúan elferdítve a valóságot. Mintha az emberek elfelejtették volna, hogy a főáramú média ferdít, általánosít és kettős mércével él amikor csak lehet. Nem számít, hogy ellenzéki vagy kormánypárti médiáról beszélünk. Mind élnek ezekkel az aljas eszközökkel hogy megtévesszék az embereket a különböző érdekcsoportok kedvéért.

Milyen egy valóban független média? Kattints!

Miért hisznek az emberek a nyugati sajtónak az Orosz-Ukrán háború alatt?

A választ a Fidesz iránti gyűlöletben találjuk. Nyilvánvaló, hogy a Fidesz az elmúlt 12 évben gátlástalan politikát folytatott, mellyel rengeteg ember életét keserítette meg, miközben Orbán Viktor személyes körében nem egy milliárdos született. Ez a fajta ellenszenv alapú gondolkodás világpolitikai szinten nem állja meg a helyét. Nem minden fekete és fehér. Nincsen jó és rossz oldal, csak rossz és még rosszabb. Nagy az egyetértés Magyarországon abban, hogy minél hamarabb le kell váltani a Fideszt. Sokan azt gondolják, hogy ha az ellenzék kerül hatalomra, akkor eljön egy új szebb világ. Hatalmas tévedés! Nagy megkönnyebbülés lenne sok mindenki számára, ha nem a Fidesz lenne hatalmon. De milyen áron?

Had emlékeztessek mindenkit arra, hogy anno Gyurcsány Ferenc a migránsáradat mellett kampányolt, valamint egyik kormánypárti vagy ellenzéki politikus sem állt ki a bevakcinázott egészségkárosult emberek mellett.

Nem kevés energiát fektetett a nyugati sajtó abba hogy elhozzák Magyarországra is az LMBTQ-t. A BLM-ről nem is beszélve. Tehát milyen áron buktatnák meg a Fideszt az emberek? Vajon melyik a jobb? Egy mérhetetlen korrupcióval teli Fidesz-kormány, amely képes ezermilliárdokat is kivenni a zsebünkből, vagy egy olyan ellenzék, amely elhozná nekünk a nyugat minden szennyét és mocskát?

Magyarnak lenni Ukrajnában.

Mielőtt belekezdenénk abba, hogy valójában mi történik Ukrajna és Oroszország között, fontos megismernünk Ukrajna valódi arcát. Lássuk hát milyen is magyarnak lenni Ukrajnában. Az alábbi videóban látható, hogyan nyomják el a magyar kisebbséget az ukrán nacionalisták!

Ukrajnában már nagyon régóta léteznek úgynevezett náciképző táborok melyek gyermekeket is programoznak arra, hogy bűntudat nélkül irtsanak ki mindenkit aki nem ukrán. Ez történt 2014-ben is Donbasszban.

Orosznak lenni Ukrajnában.

A magyarok élete sem könnyű, de az oroszokéhoz képest mégis sokkal elviselhetőbb. Mi ez, ha nem nácizmus?

Mi történik valójában Ukrajna és Oroszország között?

Ahhoz hogy megértsük a jelen eseményeit, tudnunk kell, hogy mi mindennek az alapja. Ebből a videóból megismerhetitek, hogy valójában miről szól minden a színfalak mögött. Erről nem beszél a sajtó. Eltitkolják, hogy ne tudj róla. Becsapnak, átvernek, mindezt azért, hogy oda irányítsák a haragod, ahová egy bizonyos érdekcsoport akarja.

Egy megszegett ígéret. A béke ígérete.

1990. február 9-én Moszkvában tárgyalt James Baker amerikai külügyminiszter. Vendéglátójának, Mihail Gorbacsov pártfőtitkárnak a következőt mondta a NATO bővítésről: „Egy centit sem kelet felé!” (Not one inch eastward!)

Ezzel szemben lássuk hogyan szegte meg ezt az ígéretet a NATO évtizedeken át!

Az alábbi videó által olyan információk birtokába juthattok, amely ugyancsak nem kerül be a a főáramú médiába. Nem beszélnek róla, mert ha megismered és elkezdesz gondolkodni, és nem azt gondolod amit Ők akarnak, akkor az őket támogató érdekcsoportok befolyása csökken. A felébredt, felvilágosult ember mindig veszélyesebb a hatalomra nézve, mint azok akik mélyen alszanak és kételyek nélkül isszák úgy a sajtó szavait, mint más a bibliát.

Putyin beszédeiben fény derül arra, hogy mi volt a háború kiváltó oka

Az igazság az ukrajnai háborúról

About Author

Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!
Overlay Image
Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!