MatrixHungary

A tudás szabaddá tesz!

Kezdőlap » Blog » Bemutatkozó

KORÁBBI ARCHIVÁLT CIKK A FACEBOOKRÓL

Bemutatkozó

Sziasztok!

Nem is tudom, hol kezdjem…
Először is köszönöm a lehetőséget az oldal tulajának!
Régóta érlelődik bennem a gondolat, hogy valahogy tennem kell az ellen a végeláthatatlan gonoszság ellen, ami a világban zajlik és arra jutottam, hogy jelenleg ennek a legjobb módja az információ terjesztése. Eddig is igyekeztem a hozzám közelállókat tájékoztatni azokról a dolgokról, amik a mainstream médiában nem hangzanak el, amiket nem írnak le, de sokkal nagyobb hatással van életünkre, mint azt az átlagember gondolná. Azonban most, hogy így felgyorsultak a történések mostanság, úgy éreztem ennél többet is tehetek és kell is tennem, ezért vagyok most itt. Bő tíz éve kezdődött a pályafutásom ebben az egész témában. Konkrétan abban, hogy kik/mi/miért/hogyan irányítja a világot. Elcsépelten fog hangzani, főleg ezen az oldalon, de már gyerekkoromtól kezdve úgy éreztem magam, mint Neo a Mátrixban. Mindig is tudtam, hogy valami baj van ezzel a világgal, sosem bírtam elviselni az igazságtalanságot és az nagyon hamar feltűnt, hogy Földünk tele van igazságtalansággal. Rengeteg dolgot láttam, hallottam, olvastam, ami mára teljesen meggyőzött abban, hogy a világot nem (csak) az elnökök, politikusok irányítják, hanem mögöttük a háttérben állnak olyanok, akik valóban döntenek arról, hogy merre halad életünk. Azért vállalkoztam erre, mert az évek során elég információt gyűjtöttem ahhoz, hogy most már teljes meggyőződéssel merjem állítani azt, hogy valóban a háttérből mozgatják a szálakat gonosz, önző erők.

Ebben a hitemben a végső lökést a jelenleg is zajló amerikai elnökválasztás adta. Trump és a mögötte álló emberek nyíltan harcolnak a háttérhatalommal, olyan szinten, hogy amit eddig sokan csak “őrült összeesküvés elméletnek” tartottak, arról ők most nyíltan beszélnek és folyamatosan be is igazolódnak. Természetesen a mainstream média nem közli ezeket, illetve viccet űz belőle, cenzúráz mindent, ami nem az ő mantrájukat ismétli, folyamatosan hazudik és félretájékoztatja az embereket. Sajnos óriási hatalom van a kezükben és nem a jót szolgálják.

Azt gondolom, hogy ez most a “végső harc”. Ha Trump valóban az, akinek mondja magát és nem ő is csak a háttérhatalom játékában játszik szerepet, akkor gyakorlatilag ő az utolsó esélyünk arra, hogy az emberi faj ne kerüljön véglegesen rabszolgasorba. Mert félreértés ne essék, azok az erők, amik ellen Trumpék harcolnak, az egész világot behálózták és mi sem bújhatunk el előlük. Keressetek csak rá a “The Great Reset” címszavakra. Ez az Új Világrend új marketing alatt. És ezt nem én mondom, ők maguk mondják, írják le. Nézzetek utána Klaus Schwabnak, a World Economic Forum alapítójának. Scifinek fog tűnni, amiket mond, de látni fogjátok, hogy mekkora befolyása van neki és a WEF-nek és el fogtok borzadni, hogy miket terveznek. Ismétlem, nem én mondom, hanem ők maguk. A durva az, hogy ezek a dolgok annyira nincsenek is elrejtve már igazán, csak használni kell az eszünk és utána kell menni, mert a mainstream média természetesen ezt nem fogja a szánkbarágni, sőt…

Természetesen a bejegyzéseimet igyekszem majd mindig forrásokkal alátámasztani, hiszen nem célom senkit sem megtéveszteni, csupán azt szeretném, hogy minél több ember ébredjen fel és lássa az igazságot. Abban bízom, hogy elég ember fog felébredni ahhoz, hogy megváltoztassuk ezt a világot. Én most bizakodó vagyok, úgy látom egyre több és több ember szeme nyílik világszerte, elég csak megnézni, hogy mennyi tüntetés folyik szerte Európában a Great Reset ellen, aminek egyébként az elősegítésére a jelenlegi járványt használják fel.

Én elsősorban külföldi források alapján tervezek tartalmat megosztani, kiemelve a jelenleg is zajló amerikai elnökválasztást, de persze bármi érdemlegeset igyekszek majd közzétenni itt, amivel találkozom.

Azt hiszem elsőre ennyi talán elég lesz, sokan valószínűleg el is borzadnak ettől a kis esszétől ?

Végezetül az Ébresztőfilm (Wake Up Call – 2008) cimű “alapmű”, amit minden itt lévő tagnak ajánlok. Biztosan vannak itt, akik már látták, nekem az első dolgok közt volt, amik ráébresztettek a valóságra.

Egy fontos dolgot mondanék még:
Semmit se higgy el csak úgy. Itt se. Mindig járj utána a témának lehetőségeidhez mérten és vond le magadnak a következtetést. A célom az emberek segítése, de én is ember vagyok és tévedhetek, mint ahogy bárki más. Tehát akkor az alább az említett dokumentumfilm, melynek tartalmával kapcsolatban rengeteg infót találhattok a neten (egyelőre… de ez másik téma). Ha tetszett, oszd is meg szeretteiddel, a hozzád közel álló emberekkel és beszéljetek róla. Csak így van esélyünk arra, hogy jobbá tegyük a világot:

Redpilled Neo

Image source: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3d/Dollarnote_siegel_hq.jpg

About Author

Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!
Overlay Image
Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!