MatrixHungary

A tudás szabaddá tesz!

Kezdőlap » Blog » BLM terroristaszervezet. Ki volt George Floyd? Térdepelés.

BLM terroristaszervezet. Ki volt George Floyd? Térdepelés.

Hogyan kezdődött?

George Floyd halála rendőri intézkedés közben.

Ki volt Geroge Floyd?

Nőkre vadászó, visszaeső bűnöző volt a fajtársak, antifák és demokraták hőse, akire hivatkozva most fosztogatnak.
Ki volt az a George Floyd? Elképzelhető, hogy sok empatikus ember nem ment volna tüntetni, ha pontosan tudja, milyen bűncselekményekért ült börtönben a most posztumusz hőssé avatott Floyd.

Előélete és agresszív fegyveres bűnözői múltja erősen közrejátszhatott abban, hogy ilyen módon viszonyuljanak hozzá a rend őrei. Főleg Amerikában, ahol a fegyver mindenkinél ott lapulhat.

Nők voltak a célpontjai

Floyd az egyik legaljasabb fajta bűnöző volt. Nagy termetű, kifejezetten erős testalkatú emberként a puszta látványával is képes volt félelmet kelteni emberekben. Ezzel ő maga is tisztában volt, és sokkal jobban tudta kamatoztatni ezt az adottságát, ha nők ellen vetette be magát

Floyd elsődleges célpontjai a nők voltak, méghozzá az egyedülálló nők. Soha nem keresett olyan célpontot vagy családot, ahol férfiak is voltak. Floyd csak az egyedül élő nőkre vadászott. Általában egyszerűen becsengetett ilyen-olyan indokkal, és amikor a nő kinyitotta az ajtót, akkor berontott. Ha valaki segítségért kiáltott, azt általában fejbe verte. Volt olyan eset is, amikor valamiféle vízóra-leolvasónak adta ki magát, és amikor a nő rájött, hogy hazudik, és rácsapta az ajtót, akkor az autóban várakozó barátai segítségével betörtek hozzá. Floyd egyszerűen a nőnek szegezte a fegyvert, míg a többiek kirámolták. A későbbi rendőrségi dokumentációkból kiderül, hogy a nő Floydot azonosította a szembesítésen. Floyd most hős, de meg lehetne kérdezni azokat a nőket is, akiket egy csendes kisvárosban fölkeresett fegyverrel, és ha megmukkantak, akkor azonnal ütött. Vajon ők is hősként gondolnak rá, vagy inkább megnyugodtak, hogy nem kell már többé félni tőle? Ha úgy nézzük a dolgot, Floyd erősen megdolgozott azért, hogy így bánjanak vele. Ez még nálunk is így van. Ha a rendőrnek egy olyan emberhez kell kimenni, akiről tudja, hogy egy undorító nőverő, fegyveres bűnöző, ahhoz nem lesznek kedvesek. Nyilván amikor a rendőr megkapja a riasztást, megjelenik a monitoron a priuszlista, amin szépen részletezve van, milyen bűnlajstrommal rendelkezik az illető. Így a rendőrök már felkészülten, akár “elő”(pontosabban utó)ítéletesen is állnak neki az egész eljárásnak.

Nem kevés dolga volt a hatósággal Piti lopásoktól elkezdve a rablásig, hamis személyazonosságig sok mindennel próbálkozott. Aztán 2007-ben megszakadt a “karrier”, nyilván az 5 év börtön is rásegített erre.

További érdekesség Floyd halálával kapcsolatban: a szervezetében fentanil (kábító fájdalomcsillapító) volt. Halálát szívroham okozta az egyik orvosszakértő szerint. Eközben más jelentések a letartóztatás következtében fellépő nyaki nyomást gondolják a halál okának.

Ezután a BLM terroristaszervezet tört, zúzott, fosztogatott, gyújtogatott, ölt.

A most következő videót a globalista elithez lojális youtube letiltotta.


“Társadalmunk legrosszabb tagjai vették át az irányítást! 
Semmit nem tettek, hogy építsék ezt az országot,de most kínoznak és földre kényszerítenek minket.
Szóval hogyan válaszolunk erre? Meg kell védenünk magunkat és családjainkat. Ismételten nincs választásunk, hogy ezt tegyük.De nem engedhetjük meg magunknak, hogy olyanokká váljunk, mint ők! Nem vagyunk állatok!”

“Vezetőink féltek és haboztak, gyávák voltak, nyíltan a rombolók oldalára álltak, számos esetben mentegették őket.
Később tagadni fogják mindegyiket ezek közül, ahogy tagadják már most is.

De önök tudják az igazságot, mert látták, hogyan történt.”

Amerikai emberek arra kényszerülnek, hogy saját magukat védjék meg és nincs is más választásuk.
Senki más nem fogja megvédeni őket. És ezt már önök is tudják.”

Tucker Carlson a Fox News elismert riportere és a nagyon kevés szókimondó televíziós személyek egyike. 

Az ép ésszel felfoghatatlan amerikai eseményekről és a politikusok felelősségéről olyan műsort  készített Tucker Carlson, ami sokak szerint pályafutásának legjobbja, de történelmi bizonyíték lesz, mert ezeket a jeleneteket és videókat törölni fogják rövid időn belül az internetrőlmaguk a politikusok pedig le fogják tagadni, hogy ezt tették volna valaha is.

Objektív és szókimondó módon vonja felelősségre a teljes politikai vezetést, amiért magukra hagyják az embereket és a csőcselék oldalára állnak! 

A jelenetek önmagukért beszélnek, de a baloldali demokrata és jobboldali konzervatív politikusok nyilatkozatai is.

Káosz, csőcselék és bűnözők által uralt utcák. mindenki látja a programozott műsor végrehajtását élő egyenes adásban… “Rendszer-szintű rasszizmus.” A világ olvasztótégelyeként ismert soknemzetiségű Egyesült Államok. George Floyd halála.

Ha nem a globalo-liberális média és hollywoodi celebek tucatjai szajkóznák ugyanazt, talán egy másodpercre még el is gondolkoznánk rajta…

Ebből az utcákon játszódó “műsorból” nehéz lesz épségben kikászálódni! Ezt mindenki tudja! Trump is tudja, a kifosztott és agyonvert bolttulajdonosok is tudják, a feketék is tudják, a józan amerikaiak is érzik. Saját bőrükön.

Donald Trump számára nincs jó döntés! Sikerült létrehoznia a baloldali demokraták felett álló erőknek egy ilyen helyzetet a faji háború kirobbantásával.

– Az erő és hadsereg alkalmazását azonnal ellene fogják fordítani.
– A nem cselekvés pedig saját állampolgárai megvédésének képtelenségét, az alkalmatlanságot igazolná és a legrosszabb lehetőséget vetíti elő. Csak rossz és kevésbé rossz megoldás van.

Ami viszont biztos: az utcákon portyázó és a városokat lángba borító fekete hordákat el kell takarítani, az állatokat letartóztatni és börtönbe vetni! – a tiltakozókat ezekről leválasztani és engedni őket tüntetni (sok sikert!…..) a rendet és a dolgozó, adózó amerikaiak biztonságát helyre kell állítani!

“A béke iránti kiáltások esőként fognak majd zuhogni, de amikor így történik ez süket fülekre talál majd. Mert a ti erőszakotok hozta el ezt az ellenállást. Jogunk van visszacsapni.” – mondja Kaepernick.

Képzeljék el, hogy valaki zsúfolt színházban kiált tüzet!
Egy 325 milliós színházban, amit mi az országunknak hívunk.
Ez az, amit ők tesznek és napokon keresztül tettek. – mondja Tucker Carlson.St. Louisban 4 rendőrt lőttek le.

Las Vegasban egy rendőrt fejbelőttek ugyanilyen utcán randalírozó bűnözők. Az életéért küzdenek a kórházban.

Los Angelesben a saját boltját a kifosztóktól fegyverrel megvédeni akaró bolttulajdonost vették őrizetbe a rendőrök!
Őrület ami folyik és az abnormalitás lett a norma Liberáliában!
 Totálisan így megy félre a legalapvetőbb normák betartatása és betartása.

A kiérkező rendőröknek a szemtanúk már-már könyörögnek, hogy ne a bolt tulajdonosait tartóztassák le, akik saját tulajdonukat éppen próbálták megvédeni, hanem a fosztogatókat, akik megpróbáltak oda betörni. De az élő adásba került jelenetben a rendőrök láthatóan nem az afro-amerikai feketék után indulnak el, hanem a tulajokat bilincselik meg! Elképesztő! 

Eddig is is világos volt, hogy a Fekete Életek Számítanak (Black Lives Matter) szervezetnek semmi köze sincs a rasszizmus elleni küzdelemhez, sokkal inkább egy szélsőbaloldali felforgatáshoz. Mostantól tényként kezelhetjük!

A rasszizmust pusztán ürügyként felhasználva folytat kőkemény baloldali marxista, anarchista felfogatást és káoszteremtést, pontosan, ahogy a finanszírozújuk megrendeli.

A Soros-Alapítvány beismerte, hogy 25 éven át finanszírozták a BLM szervezetet és most duplájára növelik a támogatást! – Újabb összeesküvés-elmélet igazolódott be!

Sokan nem értik, hogy miért baloldali és miért támogatják szinte vakon a leftisták, a demokraták, a globalisták az egyébként szélsőségesen rasszista megnyilvánulásokat mutató és kőkemény bűnözői elemekkel vegyülő Black Lives Matter mozgalmat. És miért gyűlölik megrögzötten Trumpot vagy a nemzetállamokat.

Nos, pontosan ezért.

A műsorban feltett kérdésként hangzik el, hogy sokan szemére vetik a Black Lives Matter mozgalomnak, hogy nincs valódi ideológiája.

Erre válaszol a Black Lives Matter társalapítója, Patrisse Cullors:

Hogy mennyire igenis van ideológiájuk. Mi mind kiképzett marxisták vagyunk. – mondja.

Patrisse Cullors beismeri, hogy képzett marxisták!

“A kritikára reagálva annyit, hogy a kritika hasznos, igen. 

Sok mindent gondolok, de ami az ideológiai kereteket illeti, erről annyit, hogy jómagam és Alicia is mind kiképzett szervezők, kiképzett marxisták vagyunk és szuper járatosak az ideológia elméletekben.”

A Black Lives Matter alapítójának mentora is már kiképzett terrorista volt
Sokan azt sem tudják, hogy Patrisse Cullors kiképzője egyébként Eric Mann, a Weather Underground nevezetű amerikai terrorszervezet agitátora. Ez a szervezet az 1960-70-es években kormányzati épületek és rendőrállomások ellen hajtott végre bombatámadásokat.

Éveket töltöttek a marxista-leninista ideológiák elsajátításával -erről a Breitbart News is beszámoltEric Mann volt a Black Lives Matter alapító Patrisse Cullors mentora.
Patrick Gaspard, az Open Society Alapítvány elnöke megjegyezte, hogy

Az Egyesült Államokban és az egész világon a közelmúltban zajló felkelés „az a pillanat, amelybe befektettünk az elmúlt 25 évben”.

Mindig elmondom, de igaza volt Ronald Reagan-nek: 
“Ha a fasizmus valaha is megérkezik Amerikába, akkor az a liberalizmus képében fog jönni.”

És amit még ő sem látott előre, az napjainkra egyre jobban testet ölt a liberális véleménydiktatúra és erőszakos szélsőbaloldali terrorcsoportok képében (Antifa).

A ‘politikai korrektség’ (PC) tulajdonképpen maga az intolerancia a másként gondolkodókkal szemben, azaz azokat minden erővel korlátozni nyelvezetükben, szóhasználatukban és viselkedésükben is.

Mindez nem más, mint egyfajta fasizmus, a politikai korrektség diktatúrája.

A baloldaliak (leftist) és különböző mozgalmaik segítségével a Black Lives Matter-től az Antifán át a szélsőségesen lliberális zöldekig azt állítják és akarják elhitetni, hogy ők ‘az erőszak és a kirekesztés ellen, na meg a szólásszabadság érdekében’ tiltakoznak mindenhol…

Míg azonban ezt akarják elhitetni, addig a valóság teljesen más és gyakorlatilag ők az erőszak magja minden megmozduláson!

Hiszen mindenki ellen erőszakosan lépnek fel, aki nem az ő elveiket osztja, vagy anarchistáikkal szétvernek egész városrészeket Hamburgtól Portlanden át Seattle-ig. Sőt a nemzeti jelképek (polgárháborús hősök vagy elesett katonák tiszeteletére emelt szobrok ledöntése ellen tiltakozó tüntetőkre támadnak.

Elég ha egy “Make America Great Again” vagy egy Trump feliratú sapka van rajtad, máris üldözőbe vesznek és megtorlás következik. Ez szemükben a szólásszabadság, a tolerancia és a kirekesztés elleni harc.

A lényeg, a provokáció, az anarchia és a káosz, mert a következményekkel azonnal lehet hibáztatni éppen azokat, akiket ők megtámadnak (hiszen a média a kezükben van), másrészt a megválasztott amerikai elnököt, akinek ellhetetlenítésére és elmozdítására mindent elkövetnek és meg is fognak tenni (saját elmondásuk szerint is).

Soros György

A Soros-Alapítvány bejelentette, hogy megduplázza a „fekete vezetésű igazságügyi szervezetek” finanszírozását.
És beismerik, hogy ebbe a mostani mozgalomba fektettek az elmúlt 25 évben rengeteg pénzt és energiát.

További 70 millió dollárt szánnak „a faji igazságosság elősegítésére irányuló azonnali erőfeszítésekre”, amelyek magukban foglalják a rendőrség „újragondolását”. – fogalmaznak közleményükben.

Patrick Gaspard, az Open Society Alapítvány elnöke megjegyezte, hogy:

 Az Egyesült Államokban és az egész világon a közelmúltban zajló felkelés „az a pillanat, amelybe befektettünk az elmúlt 25 évben”.

Gaspard közvetlenül utalt a Black Lives Matter mozgalomra is, állítva, hogy 

 Szükségünk van ezekre a pillanatokra.
Ha azt akarjuk mondani, hogy „a fekete élet számít”, akkor azt kell mondanunk: „A fekete szervezetek és struktúrák számítanak”.

Ezzel újabb összeesküvés-elméletről bizonyosodott be, hogy igaz és nem elmélet, hanem összeesküvés-gyakorlat!

13soros-money1-superJumbo

Azt, hogy George Soros és alapítványai pénzügyi támogatást nyújtanak a BLM agitátoroknak, a főáramú médiában és a baloldali politikában eddig „összeesküvés-elméletnek” nevezték. 
Most bebizonyosodott nem egyszerűen az, hogy teljes mértékben valós összeesküvésről van szó, de bejelentették, hogy megduplázzák az ebbe fektetett erőfeszítéseket és temérdek pénzt is….

Minden élet számít vagy csak Soros és a pénzhatalmi világelit céljai számítanak?

A BLM Terroristaszervezet aljas megnyilvánulásai
BLM terroristák erőszakos megnyilvánulásai Londonban.

Térdepelés

Sajnos egyre többször látni letérdepelni sportolókat, celebeket, politikusokat, hétköznapi embereket. Egyesek a rasszizmus elleni fellépés nevében, míg mások a globalista elithez való hűség jeléül, vagy pusztán pénzért, mert elvárják tőlük, mint az angol labdarúgó válogatott.

Nagy port kavart a Magyar válogatott az Írek elleni felkészülési mérkőzésen azáltal, hogy nem térdelt le a BLM terroristaszervezet hamis rasszista elleni fellépésének jeléül.

Orbán Viktor miniszterelnök nyilatkozata a térdelésről

Sok mindent el lehet mondani a Fideszről, hiszen tulajdonképpen a saját anyagi jólétük miatt tönkretették az országot, és a mai napig szegénységben tartanak minket, és asszisztálnak a Covid-19 hisztériajárványnak is tengernyi hazugsággal és megtévesztéssel. A saját rezsimjük védelmében olykor olyan törvényeket és nyilatkozatokat is produkálnak, melyek ritkán éppen egybeesik a lakosság érdekeivel is. (Pedofiltörvény, migráció elleni védekezés) Ilyen például a fenti nyilatkozat.

A fenti videóban hallható a hatalmas füttykoncert mellyel a mieink az Íreket illették. Hatalmas szégyen az Írek részéről, hogy a pénzért, és érdekekért képesek letérdelni pusztán azért, mert ezt várják el tőlük azok, akik a BLM terroristaszervezet bűnrészesei. A Magyaroknak van annyi méltóságuk és becsületük, hogy ne ereszkedjenek térdre a terrorista ideológiának a hamis rasszizmus elleni álarcba bújt bűnszervezet előtt.
Egy olyan bűnszervezet előtt, akik a rasszizmus elleni harc nevében fosztogattak, rongáltak, gyújtogattak és öltek.

A szomorú valóság az, hogy az emberek legnagyobb többségének fogalma sincs arról, hogy mi valójában a BLM. Azt akarják elhitetni a hétköznapi emberekkel, hogy mindez a rasszizmus nevében zajlik, holott már nyilvánvalóvá vált, hogy ez valójában kő kemény rasszizmus a fehér ember ellen. A térdepelés nem más, mint a fehér ember behódolásának szimbóluma.

Egy idézettel zárjuk cikkünket:

“Magyar ember sohasem szokott térdepelni, magyar ember nem térdepel senki előtt, még ha koldus is, még ha bűnös is, még ha megölik, sem térdel.”

—Jókai Mór—

Források:
https://kuruc.info/r/4/213260/
https://www.vilaghelyzete.com/search?q=BLM

About Author

Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!
Overlay Image
Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!