MatrixHungary

A tudás szabaddá tesz!

Kezdőlap » Blog » Bűnösök közt cinkos aki néma! 2. rész. – Bizonyítékok

Bűnösök közt cinkos aki néma! 2. rész. – Bizonyítékok

Az előző részben láthattuk, hogy az egyik “új” média hírszolgáltató a Telex (Index 2.0) miképpen mutatta úgy be az Amerikai elnökválasztásokat, hogy azt az információt ültesse el az olvasókban, mintha Donald Trump egy vesztes őrült lenne, aki két kézzel kapaszkodik a hatalomba úgy, hogy már az egész világ arra vár, hogy elhagyja a fehér házat.

Kitértünk arra is, hogy milyen értékű, és mennyiségű információkat hallgat el a kedves publikum elől a nyilvánvalóan Trump ellenes elithez lojális Telex, 444 és társai, miközben magukat szabad, független sajtónak titulálják.

A ‘Bűnösök közt cinkos aki néma!‘ 2. részében megmutatjuk pontosan melyek is azok a bizonyítékok, melyeket a fent említett médiaszolgáltatók talán akkor sem közölnének le, ha azzal elnyernék a bűnbocsánatot Isten színe előtt.

Bizonyítékok

1. 234 oldalas tanúvallomás

Innen a tengerentúlról csak annyi rálátásunk van a világ eseményeire, melyet a szemünk elé tárnak. Ilyen formában tulajdonképpen azt hitetnek el velünk, amit csak akarnak. Viszont internet világában már lehetőségünk van közvetlen tájékozódni helyi emberek, beszámolói alapján, akik nap mint nap élik át testközelből a különböző eseményeket. Nem kell, hogy megvárjuk az információt, mely különböző cenzorokon keresztül elferdítve érkezik meg hozzánk, majd egy helyi média saját lojalitásának megfelelően leközli azt nekünk. A fent publikált tanúvallomások a legközvetlenebb információforrás melyet láthatunk. A 234 oldalas választási csalási botrány információbombája letölthető a fenti LETÖLTÉS gombra kattintva!

2. A Trónus videók

Trónus egy Magyar Anonymous, aki a zsarnokság, igazságtalanság, a rezsim, és a háttérhatalmi elit ellen indított hadjáratot oly módon, hogy tartalmaival felnyitja az alvó emberek szemét. (Bővebben)

3. A tömeges cenzúra

A Twitter folyamatosan cimkékkel látja el Donald Trump tweetjeit.
A facebook sem különb. Számtalan tanúvallomás, videó, és kép bizonyítékok ellenére is terjesztik a szavazatok tisztaságáról szóló propagandát Donald Trump facebook bejegyzései alatt.

Élő adásban keverte le Donald Trumpot az MSNBC és a CNBC csatorna.

MSNBC

Itt vagyunk megint egy olyan szokatlan szituációban, ahol nem csak megszakítjuk az Egyesült Államok elnökét, de ki is javítjuk! (…) (amit mondott) az nem a valóságban gyökerezik, és ebben a helyzetben, ahol most az országunk tart, mindez veszélyes!

CNBC

Amit az Egyesült Államok elnöke mond, az nagyrészt, teljes mértékben nem igaz.

4. A Dominion nevű szavazógépek szakértői vizsgálata.

Hogyha netán itt még bárkinek is kérdés lenne az, hogy elcsalták-e az amerikai választásokat:Ma reggel végre nyilvánosságra hozták a Dominion (jelentése: “uralom”…) nevű szavazógépek szakértői vizsgálatát, melynek valójában már a múlt héten meg kellett volna történnie, csak korrupt demokrata vezetők nyomására a korrupt demokrata bíró nem engedélyezte. Ma azonban ez végre megtörtént, melynek eredménye:”A Dominion szavazórendszereket kifejezetten arra tervezték beépített “hibák” segítségével, hogy lehetővé tegye a rendszerszintű csalást és a választások befolyásolását.” /// Redpilled Neo ///

Forrás a teljes 23 oldalas vizsgálati eredménye letölthető:

About Author

Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!
Overlay Image
Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!