MatrixHungary

A tudás szabaddá tesz!

Kezdőlap » Blog » Bűnösök közt cinkos aki néma. 3. rész – A médiazombik
Médiazombik

Bűnösök közt cinkos aki néma. 3. rész – A médiazombik

Senkit sem szeretnénk megbántani ezzel a cikkel, sőt ösztönöznénk az eddig alvó olvasóközönséget, hogy ébredjen, nyissa ki a szemét, lásson, vegye le a maszkot, lélegezzen, és tanuljon. A tudás szabaddá tesz! Az információ világában a tudatlanság választás, és nem kényszer.

A legnagyobb probléma a tanulás folyamatának elején, hogy mégis mely információforrásokat válasszunk? Ha eddigi életünkben a tévé előtt gubbasztva néztük a különböző kereskedelmi szenny TV társaságok minősíthetetlen műsorait, erkölcstelen buta villalányok, értéket nem képviselő ladyboy-ok és a “hír”adónak csúfolt médiák szennyét mocskát és fertőjét, vagy a különböző a saját magukat függetlennek és szabadnak tituláló tényeket elferdítő, híreket egyoldalúan beállító sajtó papírra hányásait, akkor nagyon nehéz a dolgunk azzal, ha azt mondjuk, hogy:

 • Felejts el mindent amit eddig hallottál!
 • Kapcsold ki a TV-t, rádiót. Ne olvass semmilyen sajtót! Keresd az alternatív hírforrásokat!
 • Kérdőjelezz meg mindent amit eddig mondtak!
 • Ne higgy senkinek, senkiben, csak használd a logikát!
 • Ne fogadj el semmit ténynek mindaddig, amíg megkérdőjelezhetetlen számodra a tényállás logikussága.
 • Kezd elölről mindazt, amiről eddig azt hitted, hogy azon információ birtokában vagy.
 • Kezd úgy a tanulást, mintha csak most érkeztél volna a bolygóra.

Szerkesztőségünk Anonym tagjai hatalmas mennyiségű információmennyiséget böngésznek át a világhálón nap mint nap, és megakad olykor a szemünk egy-egy komment szekción, melyből árad a FakeNews sikere, a tudatlanság.

Emberek esnek egymásnak, személyeskednek mindenféle cáfolat és bizonyító erejű információt mellőzve, ahol a cél nem a másik meggyőzése, tanítása, hanem sokkal inkább a megalázása legyőzése az internetes felületeken. 2020-at írunk, és az emberek gyűlölik egymást. Gyűlölik azért mert más, mást gondol, máshogy érez, mások az álláspontjai.
Veszekednek.

Mi arra ösztönzünk mindenkit, hogy veszekedés helyett vitatkozzunk.

A vita definíciója: “A vita érvek ütköztetése egy adott témában, célja egy adott hallgatóság meggyőzése egy adott vélemény helyességéről, vagy az igazság közös keresése. A vitázó leggyakoribb eszköze a saját véleményének igazolása, a vitapartnere véleményének cáfolása, a hallgatóság meggyőzése.” (Wikipédia)

Elterjedt a birka szó egy másodlagos jelentése is. Nem az állatra gondolunk aminek vastag gyapja van hanem sokkal inkább az olyan emberekre, akik naivitásuk, tájékozatlanságuk ellenére csoportokban gyűlölködően másokat lejáratva, nevetségessé téve próbálnak olyanokat “legyőzni” sárba tiporni, akiknek más a véleményük.

Amerikai választások

Valamilyen érthetetlen módon hatalmas népszerűségnek örvend Magyarországon Joe Biden. Talán annak köszönhetően hogy a 444, Telex és társai folyamatosan egyoldalúan cikkeznek Donald Trumpról.

A ‘Bűnösök közt cinkos aki néma’ előző részeiben említést tettünk róluk:

 1. Bűnösök közt cinkos aki néma
 2. Bűnösök közt cinkos aki néma 2. rész – Bizonyítékok

Lássuk a tényeket.

 1. Ha úgy tesszük fel a kérdést mintha Ön épp most érkezett volna a Föld nevű bolygóra, és nem tud a világunkról semmit, akkor mit felelne?Ön melyik jelöltet támogatná? Azt, amelyik mögött egy maréknyi csoport van akik uralják a világot, akik minden lehetséges módon elakarnak tüntetni 6.5 milliárd embert a földről, akik létrehoztak egy vírust, majd felkínálnak egy vakcinát, akik nevéhez fűződik szinte minden kirobbantott háború több mint 100 éve, vagy:
 2. Azt a jelöltet támogatná, aki az említett háttérhatalomról nem csak lerántja a leplet, hanem igyekszik hatalmukat és befolyásukat csökkenteni, aki nem volt hajlandó bábként szolgálni ezeket a hatalmi érdekcsoportokat, és háborúkat indítani, mint ahogyan az elődeik tették.

A válasz természetesen az utóbbi nézet a 2.

DE, aztán jönnek a sajtóbirodalmak, és megszámlálhatatlan elferdített, vagy kitalált, hamisan tálalt, vagy egyenesen hazug információmennyiséget közölnek le, s ezzel lejáratva a 2. pontban említett jelöltet, mindezt úgy, hogy az 1. számú jelölt báb bűneiről még csak említést sem tesznek, sőt, az egekig ünneplik nagyszerűségét. Így születtek meg a birkák, avagy a médiazombik.

Aki az információ világában a tudatlanságot választja a tanulás helyett, felelős azért, hogy a FakeNews amit terjeszt, rákos sejtként fertőzze meg saját nemzetét, és uszít gyűlöletre a saját népe iránt.

Háborúkat kirobbantott elnökök:

BUSH: Afganisztán, Irak, Pakisztán, Szomália
OBAMA: Líbia, Irak, Szíria, Jemen
TRUMP: ———— Semmi.

Megjelent a 444-en egy cikk. Természetesen tipikusan szigorúan csak az érem egyik oldalát említve. Arról már nem szólt a cikk, hogy megannyi kegyelmet is adott. Ki nem hagynák ebből Bident és a választásokat sem:

És kiket sajnálnak a fel nem ébredt médiazombik a facebook komment szekcióban? Nem a háborúk által meghalt ezer és ezer ártatlant, hanem a halálra ítélt tömeg, gyerek, sorozatgyilkosokat. ?? Kit támadnak most is? Donald Trumpot.


Kiket támogatnak a TV-n újságokon, online bűzlő médiaszennyen nevelkedettek? Bident.
Aki mögött ott van BUSH, OBAMA, és hivatalos támogatóinak listáján a Votesmart.org oldalon

 • Bill Gates, (microsoft)
 • Zuckerberg (facebook)
 • Jeff Bezos (Amazon)

 • BIll Gates: Hatalmas oltástámogató, a Pfizer and BioNtech vakcina támogatója
 • Zuckerberg: A világ egyik legnagyobb cenzorává nőtte ki magát, aki tömegesen tilt, és töröltet minden facebookra felkerülő bizonyítékot legyen az, az Amerikai választási csalás, vagy a Covid-19 vakcina ellenes vélemény.
 • BEZOS: Aki folyamatosan tesztelésre buzdít, hogy az egész világot beoltsák.

  Akik ennyire elszánt Trump gyűlölő és Biden támogató azok vajon elsőként lesznek azok között, akik beoltatják magukat? Vajon tárt karokkal várják a migránsokat is? Köztudott, hogy Soros György alapember ezekben a körökben, ahol Biden, és támogatói mozognak. (Soros terv.)

Elérkeztük oda, ahol már egy tengerentúli választási nézetkülönbség is akkora utálatot kelt a Magyar emberekben is, hogy egy magunkfajta igazságkutató is felteszi magának a kérdést. Megmenthető e még az emberiség?

Nemzeti dal

Talpra magyar, hí a haza!
Itt az idő, most vagy soha!
Rabok legyünk vagy szabadok?
Ez a kérdés, válasszatok! –
A magyarok istenére
Esküszünk,
Esküszünk, hogy rabok tovább
Nem leszünk!

– Petőfi Sándor-

Ébredj Magyar!

2020-at írunk. Sikerült a honfoglalás óta gyűlölnünk egymást. Irigykedünk a szomszédra, társunkra, egymásra. utálkozunk, hibáztatunk, gyűlölködünk.

A média és a pénz elfelejtette velünk azt, hogy mi is az a nemzet.

Mi a nemzet?

Gyakran halljuk ezt a szót.
Nem, nem a nemzeti dohánybolt, mely a dohány államosításával monopóliumot létrehozva ezernyi trafik tulajdonost tett tönkre.

És nem, nem a “Nemzeti” adóhivatal, akiknek munkájuk az állami szintű lopás adó címszó alatt világrekord 27%-os áfával Európa egyik legszegényebb népétől.

A nemzet jelentése számunkra azt jelenti, hogy egy olyan nép vagyunk akik a világ egyik legrégebbi nyelvét beszélik akik világ legrégebbi írását használják (rovásírás!). A magyar nép, melynek hagyományai, népviseletei, szokásai, legendái, páratlanok a világban. Olyan történelmi múltunk van, mely egyedülálló a világtörténelemben. Egy nép, melyet számtalanszor sebzettek, és most 100 év után is még mindig fáj Trianon. A nemzet jelentése büszkeség, hogy Magyarok vagyunk.

Elítélünk minden “nemzeti” névhasználatot, melyek nem képviselik a fentebb említett értékeket.

About Author

Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!
Overlay Image
Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!