MatrixHungary

A tudás szabaddá tesz!

Kezdőlap » Blog » Ébresztő birkák! – A pálcát már eltörték fölöttetek!

Ébresztő birkák! – A pálcát már eltörték fölöttetek!

Megint másnak kell megmenteni az áldott Népet?

MI KELL MÉG? MIRE VÁRTOK?

“A magyar bírói kar rendszerszinten uniós jogot tagadó.”

…”Mondhatni, a ‘Iure novit curia’ elv nem működik, a bírók nem ismerik az uniós jogot. Ám papírjuk van arról, hogy, amit eddig csináltak, az minden, csak nem jogszerű. Inkább olyan szittya…”

2023. május 8. napján az esti órákban tette közzé írását az ügyvéd úr és már ketten vagyunk, akik nem értjük mi jár az emberek fejében? Most már hetente írjuk és tesszük közzé, hogy mit kellene tennie az átvert embereknek, de NEM, nem lát nem hall és olvasni sem tud, csak MÁST SZIDVA felelőssé tenni mindenkit, holott a saját és gyermekei életéért csakis saját magát teheti felelőssé!

ITT A NAGY LEHETŐSÉG: a bankok és követeléskezelők által átvert és még a Szepesházi által is kifosztott embereknek, hogy most tegyenek magukért és családjukért!

DE NEM!

Inkább otthon ül és várja a sült galambot, ahelyett, hogy a TE és a többi szakmailag is toppon lévő ügyvéd ajtaján vagy a Fehér Kéményseprők Alapítvány ajtaján kopogjanak!

Megkapták az évek óta várva várt SEGÍTSÉGET, még az EU is melléjük állt és mégse akarnak felkelni a kényelmes fotelből! HIHETETLEN!

„László Marczingós:

El fog szabadulni a pokol a bíróságokon.

Egyfelől a legtöbb bíró magasan tartott orrát eléri most a C-705/21. sz. alatti ítélet, melyet fűszerez a C-6/22. sz. alatti döntés is, mely egyértelműsítette, hogy semmilyen kógens normát nem lehet behelyettesíteni. A két ítélet kapcsolódik a C-80/21.-C-82/21. ügyhöz, melyek egyben mondják ki, hogy a magyar bírói kar rendszerszinten uniós jogot tagadó.

Kaptam néhány C-705/21. utáni folytatást elrendelő végzést, ám a bíróságok igen furcsa dolgokat hordtak össze. Mondhatni, a ‘Iure novit curia’ elv nem működik, a bírók nem ismerik az uniós jogot. Ám papírjuk van arról, hogy, amit eddig csináltak, az minden, csak nem jogszerű. Inkább olyan szittya.

Volt 10-15 évük az uniós jog elsajátítására, de minden más fontosabb volt, mint a tanulás. Pont úgy elérte a végzete az igazságszolgáltatást, mint az oktatást, egészségügyet, etc.”

A népszerűségemnek ára is van: furcsa dolgokat mondanak nekem emberek. Egyfelől roppant sajnálom a sorsukat, de nem most kell össze-vissza kapkodni és mindenki mást felelősnek tartani, csak önmagukat nem.

A saját jogaiért kiállni képtelen nemzet Trianon miatt üvölt, és jót zsidózik, de saját sorsát leszarja.

Elmondhatom, hogy már legalább 10 ügyvéd érti azt, amit teszek, mondok, a többi még mindig álmodozónak tart. Önmagát pedig vátesznek. Egy szerkesztő felvetett nekem ma, a betelefonálók azt kérdezték, miért nem hozok össze valamilyen ügyvédi csapatot, akik majd jól megvédenek mindenkit.

Először is azt mondom: nem feladatom, én már messze túlteljesítettem az elvárhatóságot. Másfelől nincsen egy ügyvéd sem, aki képes lenne teljesíteni a szakmai elvárásokat. Akik igen, azok szenvednek saját ügyeikkel.

De legfontosabb: már megint másnak kell megmenteni az áldott népet?

Most szólok, a devizás “károsultak” nagyon jelentős része jövedelmet pótolt a kölcsönökkel, és teljesen mindegy, a tőkét kellene visszafizetnie csak, akkor sem tudja majd.

A pálcát már eltörték fölöttetek

Ez a társadalom 20-30 év alatt nevetve vezette bele magát “okosba” a csapdába, a nyomorba, miközben kitermelt egy ostoba, beképzelt politikai elitet.”

Dabasi Tamás, a Fehér Kéményseprők Alapítvány elnöke

Szabad Riport / MatrixHungary

About Author

Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!
Overlay Image
Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!