MatrixHungary

A tudás szabaddá tesz!

Kezdőlap » Blog » Fasiszta/náci-e Ukrajna?

Fasiszta/náci-e Ukrajna?

Vannak kérdések, amelyek alól csak ideig-óráig lehet kitérni. Előbb-utóbb meg kell őket válaszolni. Még ha a töprengés közben eretnek gondolatai is támadnak az embernek.

Fasiszta/náci-e Ukrajna? Somkuti tagadja, hogy az ukrán hadsereg náci lenne. (Legföljebb a hírhedt “Azov” ezred – mondja).

(…)

Lám, mit tesz “az orosz propaganda” tilalma. (Ami a legtöbb esetben, egyszersmind, az igazság kimondásának, megmutatásának a tilalmát jelenti.) 

A magyar közvéleménynek, benne Somkuti Bálintnak nem volt, például, szabad tudnia arról, hogy az ukrán hadseregben a második  világháborús fasiszta ukrán segédcsapatok jelmondatai, üdvözlési és köszöntési formái, harci kiáltásai nemhogy megtűrtek, de egyenesen kötelezőek. 

Néhány példa:

  • “Dicsőség a hősöknek! – “A hősöknek dicsőség” (Ez obligát formulája minden hivatalos beszéd kezdetének, és végének, bírói ítéletek kihirdetésének. Sőt, a mindennapi köszönéseknek is.)
  • “Dicsőség Ukrajnának, halál az ellenségre!”
  • “Ukrajna mindenek fölött!” (Ukrajina ponad usze! = Deutschland über alles!)
  • “Bitóra a muszkákkal!”
  • “Késhegyre a muszkákkal (a magyarokkal)!”

Nem láthatta azokat a fényképeket, amelyeken A REGULÁRIS UKRÁN HADSEREG KATONÁI NÁCI KARLENDÍTÉSSEL vigyorognak bele a kamerába. 

Azt a képet sem látta, amelyen A REGULÁRIS UKRÁN HADSEREG TANKJÁN HOROGKERESZT VIRÍT.

Mert hogy is lehetne fasizmus Ukrajnában? Azok a fránya oroszok mondják ezt, akiknél a felsőbb osztályosok legújabb történelem tankönyvében 1956-ot is (újra) fasiszta felkelésnek minősítik.

Nahát! Hallatlan! Pedig nem más, mint dr. Németh Zsolt jelentette ki, pár éve: A MAJDANON UGYANÚGY A DEMOKRÁCIÁÉRT, A SZABADSÁGÉRT, AZ OROSZ AGRESSZIÓ ELLEN KÜZDENEK, MINT AZ ’56-OS PESTI SRÁCOK.

(Ezen a videón is az orosz agresszorok ellen küzdenek a derék, vitéz, nagylelkű ukrán emberek, akik igazán európaiak, náluk – Oroszországgal ellentétben – soha nem volt jobbágyság. És akiket AZ EGÉSZ DEMOKRATIKUS VILÁG TÁMOGAT.

És valóban! Az egész demokratikus[nak mondott] világ EZEKET TÁMOGATJA!)

https://fb.watch/m2bK6AGDaS/?startTimeMs=173813 )

 A Majdan “hősei” tehát az ’56-os pesti srácok ÜGYÉNEK MÉLTÓ FOLYTATÓI. (Amiért is TÁMOGATNUNK KELL UKRAJNA TERÜLETI EGYSÉGÉT. Csakhogy Ukrajnának ebben a területi egységében szó sem lehet Kárpátalja autonómiájáról. Hiába szavazott erre Kárpátalja lakosságának elsöprő többsége.

Mert hiszen:

Egy nyelv, egy (egységes) nemzet, egy (egységes) Ukrajna”

Ez egyébként szerelmetes Ursulánk mintaszerű demokráciája: “Ein Volk, ein Reich, ein Führer”.  Ki is mondta ezt?  

Hogy mi nem ilyenek vagyunk, ezért nem járnak nekünk a minket megillető uniós támogatási alapok.

Somkuti műsora:

Írta: Levédia krónikása 

About Author

Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!
Overlay Image
Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!