Loading...

  Feltételek

  Felhasználási feltételek

  A MatrixHungary felhasználójaként te elfogadod az ezen oldalon lévő Felhasználási feltételeket, betartod a Gyakori kérdések oldalon lévő útmutónkat és tudomásul veszed a ‘Jogi háttér‘ oldalon leírtakat!

  A MatrixHungary igazságkutató társaság internetes felületeinek (www.media.matrixhungary.hu, www.matrixhungary.hu), valamint közösségi oldalainak (Facebook, Twitter, MeWe, Telegram, Tiktok, Gettr, VK és amin a jövőben jelen leszünk) minden bejegyzése, cikke, oldala, hanganyaga, videója, képe és bármi ami tőlünk származik csupán a véleményünket tükrözi, melyet véleményként és nem tényként tálalunk! Felületeinken saját tényállítás nem történik!
  Véleményünk a saját gondolataink, nézőpontunk és meglátásaink kivetülése. Hírportálunkon, Videómegosztónkon és a közösségi oldalakon vállalt megnyilvánulásaink csupán a társaságunk véleménye, melyre nem médiaként, hanem blogbejegyzésként tekintünk. Társaságunk személyei nem újságírók, nem közszereplők és nem vagyunk tagjai egyik médiának, pártnak, vagy egyéb szerveződésnek sem. Minden általunk megjelenített tartalom legyen az bárhol az interneten a “véleményünk szerint…” titulusban szerepel még akkor is, ha ezt külön nem említjük meg!

  A MatrixHungary egy igazságkutató társaság, melynek online felületei alkalmasak arra, hogy a felhasználók hozzászóljanak a megjelenített tartalmakhoz, feltölthessék videóikat, és megmutathassák másoknak. Alkalmas továbbá egész estés filmek megtekintésére.

  Szerkesztőink egy anonim privát klub tagjai, akik a szólásszabadsággal élve mondják el véleményüket főként politikai és társadalmi témákkal kapcsolatban.

  Előfordulhat hogy általános felhasználóknak feltöltési jogot adunk, hogy videóikat megjelenítsék nálunk.

  Az MatrixHungary a felkerülő tartalmakat kifejezetten nem ellenőrzi, felettük törvényességi felügyeletet nem gyakorol, sem szerzői és szomszédos jogi, sem személyiségi jogi, sem egyéb tartalmi szempontból. Ugyanekkor vállalja, hogy amennyiben bármilyen tartalmával kapcsolatban harmadik személy hitelt érdemlően igazolja, hogy az számára jogsérelmet okoz, úgy legfeljebb 72, de jellemzően inkább 24 órán belül a tartalmat a felületeiről eltávolítja. Kapcsolattartói E-mail: matrix@matrixhungary.hu

  A MatrixHungary online felületeit 18 évnél idősebb erős idegzetű nézőknek ajánljuk. A weblapunkra való belépéssel automatikusan elfogadod a feltételeinket!

  Az erotikus tartalmakat, melynek célja kizárólagosan a szexualitás, nem engedünk megjeleníteni. Az ilyen tartalmakat töröljük.

  A Feltöltő felelős minden tartalomért, amit a MatrixHungary videóportálon és hírmegosztó oldalunkon (www.matrixhungary.hu és www.media.matrixhungary.hu) elhelyez, legyen az videó, kísérő szöveg, leírás, címke, hozzászólás vagy bármi egyéb, ami most nem jutott eszünkbe, vagy később találjuk fel.

  A feltöltött tartalmakkal kapcsolatban a felhasználó feljogosítja a MatrixHungary-t, hogy azokat (vagy azok részeit, kivonatait, válogatásait, stb.) különböző internetes oldalakon vagy a hagyományos elektronikus médiában megjelenítse.

  A videók környezetében hirdetések lehetnek láthatók. Ezek tartalmáért az MatrixHungary minden felelősséget kizár, kivéve a saját hirdetéseinket.

  "