Loading...

  Gyakori kérdések

  Hogyan csatlakozhatok hozzátok?

  Ha hasonlóan gondolkozol mint mi, és a célod az alvók felébresztése az igazság fegyverével és érzel magadban potenciált, hogy tartalmakat jeleníts meg nálunk cikkek, képek, videó, posztok formájában, akkor írj látogass el a JELENTKEZÉS oldalunkra!

  Kik vagytok ti? Mi a nevetek? Hol laktok? Privát elérhetőséget adtok?

  Mi a MatrixHungary igazságkutató társaság vagyunk.
  Kattints ide és elolvashatsz mindent, amit szeretnénk hogy tudj rólunk. Ennél több információt nem árulunk el magunkról!

  Feltölthetek videókat? Milyen videókat tölthetek fel?

  Videókat akkor tölthetsz fel, ha a társaságunk azt külön jóváhagyja.

  Tartalmi szempontból
  Mindenekelőtt olyat, ami a tiéd. Bármit, aminek a jogaival rendelkezel, vagy te magad csináltad, vagy amiről tudod, hogy szabad felhasználású, és senkinek sem sérted semmilyen jogát a publikálásával. Mindenek előtt csak és kizárólag a MatrixHungary témájával, foglalkozásával megegyező videók tölthetők fel, melyek nem sértenek jogszabályt. Minden egyéb tartalmat törlünk, majd figyelmeztetjük a felhasználót. Többszöri figyelmeztetés után megvonhatjuk a videófeltöltés jogát!

  Megváltoztathatjátok-e a videómat?
  A videót magát nem, de – abban az esetben, ha kiemeljük címlapra, hírlevélbe vagy egyéb ajánlófelületre – a címét, leírását és címkéit átszerkeszthetjük.

  Technikai szempontból
  Milyen fájlt tölthetek fel?
  A MatrixHungary rendszere mp4 videóformátumot fogad be.
  Ha a videód nem mp4 formátumú, kérjük konvertáld át a megfelelő formátumba, majd úgy töltsd fel.

  Mekkora méretű videót tudok feltölteni?
  Maximum 250 MB a korlát!

  Miért használjam pont a MatrixHungary videóportált?
  Mi azért jöttünk létre, hogy olyan információkat tegyünk mindenki számára elérhetővé, melyeket a főáramú média elhallgat, elferdít, vagy hazugságként közöl.
  Ha te is hasonlóképpen gondolkozol mint mi, és a célod hasonló, akkor a videómegosztó ingyenes szolgáltatásunk a legmegfelelőbb számodra.
  Nálunk nincs cenzúra, mint a legnagyobb közösségi portálon, és videómegosztón. Ahhoz, hogy jogosult legyél tartalmakat megjeleníteni nálunk, rendelkezned kell a jóváhagyásunkkal. Írj egy Emailt nekünk melyben elmondhatod, hogy miért szeretnél csatlakozni hozzánk! Mi motivál? Mi a te történeted?

  Kérdésem van! Hol tehetem fel?
  Használd a Contact menüt, vagy írj Emailt.: matrix@matrixhungary.hu

  Kommentálni lehet?
  Regisztráció nélkül szabadon hozzá tudsz szólni bármely cikkhez, és videóhoz.
  Arra kérünk, hogy a kommentjeid legyenek kedvesek és konstruktívak. Ne írj olyasmit, amit a saját videód alatt nem szívesen látnál. Ne káromkodj, udvariatlankodj és ne szpemmelj. A hozzászólásokat az adminisztrátorok törölhetik, minden különösebb magyarázat nélkül.

  Nem működik!
  Törekszünk a megbízható működésre, de mivel oldalunk folyamatos fejlesztés alatt áll, így előfordulhatnak galibák. Az esetleges működési zavarokért és az ezekből levezethető károkért nem vállalunk felelősséget.


  Letörlődött egy videóm
  A legvalószínűbb, hogy a videód sértette a felhasználási feltételek valamelyik tartalmi irányelvét. Ha azt látod a hűlt helyén, hogy az eltávolításának ez az oka, akkor helyben is vagy. Ha hibáztunk, benéztünk valamit, írj nekünk a MatrixHungary@Matrix.hu -ra, és ne felejts el linket küldeni, hogy tudjuk, miről van szó. Ha a film egyszerűen csak eltűnt, minden magyarázat nélkül, akkor technikai malőr történhetett. Ez nagyon valószínűtlen, de az elvi lehetőségét nem tudjuk kizárni, és ilyenkor az együttérzésen túl sajnos nem tudunk kárpótolni.

  Mindenem törlődött!
  Ez úgyszolván lehetetlen, hacsak nem szegted meg következetesen a felhasználási feltételeinket. Ha ezt tetted, nincs okod csodálkozni. Ha ártatlannak érzed magad, írj nekünk. Jogorvoslattal nem szolgálhatunk, szolgáltatóként fenntartjuk magunknak a jogot, hogy bármilyen felhasználói tartalmat töröljünk, és kizárunk minden ezzel kapcsolatos felelősséget.

  Kínos helyzetben látom magam egy videón, kit pereljek be?
  Aki előtt kínosan viselkedtél, és ezt felvette. Mi nem ismerünk, nem tudjuk, hogy neked mi a kínos, és nem is tudjuk ellenőrizni a feltöltött videókat. Egyetlen dolgot tehetünk: ha hitelt érdemlően igazolod, hogy jogsérelmet okoz neked egy nálunk futó videó, akkor leszedjük. Ezen túlmenően semmilyen felelősséget nem vállalunk. Olyan vagyunk, mint a papírgyár az újsághoz képest, mi nem a tartalmat készítjük, csak a felületet adjuk.

  Hírlevelet küldtök-e?
  Nem.

  Jogi problémám van az egyik tartalommal!

  Amennyiben az egyik tartalmunk, legyen az videó, szöveg, kép, hanganyag, valamilyen jogi szabályt sért, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a Contact menüben, vagy írj egy E-mailt a matrix@matrixhungary.hu címünkre! A tartalmat megvizsgáljuk és ha valóban jogrendbe ütközik, 72 órán, de jellemzően 24 órán belül eltávolítjuk azt!

  "