MatrixHungary

A tudás szabaddá tesz!

Kezdőlap » Blog » Hát erre volna szüksége Magyarországnak?(LMBTQ)

Hát erre volna szüksége Magyarországnak?(LMBTQ)

A magát a Világ Urának képzelő hatalom már évekkel ezelőtt hivatalosan ünnepnek nyilvánított egy egész hónapot a társadalmuk egyik sajátos rétegének méltatására és ünneplésére. Ez a hónap pedig minden év júniusa. Mivel egyelőre nem kötelező ezt megünnepelni – noha a fősodratú média szinte kötelességének érzi, hogy méltassa -, engedelmetekkel én nem fogom sem ünnepelni, sem méltatni. Inkább nyilvános levél formájában közreadom gondolatébresztő véleményemet bátorításként azoknak, akik az ifjúságunk jövőjének egészséges alakítását velem együtt kritikus fontosságúnak tekintik. Nos hát itt a levél.

Kedves buzik, leszbikusok és hozzájuk hasonló ferdehajlamúak!

Remélem, hogy ez az udvarias megszólítás elég meggyőző számotokra, hogy mondanivalóm a ti családellenes társadalmatoknak és a mi családpárti társadalmunknak egyaránt hasznára válik. Elővigyázatosság kedvéért azért hozzáteszem egyik régi magyar intelmünket: „akinek nem inge, ne vegye magára”.

Nem tartok attól, hogy megbotránkoztok, hiszen most úgy szólítalak meg titeket, ahogyan azonosítjátok magatokat, ugyanis legtöbb helyen a PRIDE azaz a BÜSZKE felirat alatt vonultok fel vagy éppen követeltek magatoknak előjogokat. Ezért szólítalak meg titeket a büszkeségetekre legvalószínűbben vonatkozó hagyományos magyar szavainkkal.

Egyik gondom az, hogy az amerikai buzikat, leszbikusokat és hozzájuk hasonló ferdehajlamúakat követve ti is egy kimondhatatlan és egyúttal értelmetlen 6- vagy 7-mássalhangzós betűfergeteggel akartok szerepelni a médiában, oszt a mafla média jobbára már be is adta a derekát. Ti meg évek óta nem is akartok egy közérthető gyűjtőnevet kitalálni a csoportotoknak és a mozgalmatoknak. Sok találgatás volt ennek okáról, de végül fiataljaink egy csoportja rájött. Két okot is találtak. Az egyik az, hogy nem akarjátok, hogy nyilvánossá váljon az, hogy milyen ferdehajlamúságok tartoznak a mozgalmatok zászlaja alá, mert esetleg… – Pardon, nem esetleg, inkább egész biztosan … ez még jobban kiváltaná sokak ellenvetését a mozgalmatokkal szemben. A másik meg az, hogy senki se hinné el, hogy ennyi ferdehajlamú megfér egymással.

Hallottam a hirekben, hogy egy vagy két hónapja nagygyűlést tartottatok Budapesten és eldöntöttétek, hogy nem támogatjátok a magyar családjogi törvényt, mert az meg akarja tiltani, hogy a mozgalmatok tagjai az iskolákban és intézményekben oktatni és befolyásolni akarják a gyerekeinket, unokáinkat a mozgalmatokról és a genderideológia filozófiájáról. Értjük mi, hogy valakik kiagyalták az emberi nem új, soha nem látott vagy hallott ideológiáját, a genderideológiát, bemagyarázva a balga tömegeknek, hogy nem csak két nem van – nő és férfi – hanem sokkal több, és hogy sokféle szexuális elferdülés létezik, továbbá, hogy ezek az elferdülések mind más nemet képviselnek. Nos, ez a nemmel kapcsolatos balgaság Kaliforniában tetőzött, mert ott már hajlottak a hivatalok azokra a buzgómócsingokra, akik nem csak a PRIDE feliratok alatt tüntetnek, de még a szép szivárványunkat is ellopták az égből, oszt saját jelképüknek tekintik, legalább is annak színeit. Így Kalifornában már 97 emberi nemet jegyeztek be a hivatalokban. Úgy kell nektek kaliforniaiak!

De nem volt elég ebből az őrültségből; hadat üzenve a család intézményének és az emberi fajfenntartás hagyományának, a köztetek lévő azonos neműek egymással házasodni is kezdtek, sőt ezek még megkövetelik azt is, hogy mi meg egy nekik tetsző megszólítást használjunk, és az ő nemüket az általuk kitalált, éppen aznap érvényes mássalhangzófergeteggel említsük. Persze, ha megkérdezzük tőletek, hogy milyen neműek vagytok, ti ezzel a mássalhangzóförgeteggel válaszoltok, vagy ha azt, hogy ti mire vagytok büszkék, akkor vagy magatok sem tudjátok, vagy nem meritek megmondani.

A korlátoltság nem ismer országhatárokat. Így történt aztán, hogy ez az őrültség befurakodott Magyarországra is, és ott ugyanúgy osztatlan értelmetlenséget képvisel. Így ti sem akarjátok nyíltan kimondani, hogy minek tartjátok magatokat, hanem használjátok ezt a betűfergeteget. Nem véletlenül tart attól a magának teljes elfogadást követelő csoportotok, hogy az egészséges társadalom normáit tisztelő személyek ki merik nyitni a szájukat, és hirtelen azt mondják, hogy álljon meg a menet, követelve, hogy a kormány szigorúan korlátozza a ferdehajlamúak családellenes mozgalmát? Pedig már egyre többen forronganak a mozgalmatok ellen.

Na látjátok, ezért nem akarjuk, hogy félrevezessétek a gyerekeinket, unokáinkat, és bebeszéljétek nekik, hogy az a természetes, ahogy ti viselkedtek, és azt sem akarjuk, hogy rávegyétek őket, hogy utánozzanak benneteket, hiszen azt remélitek, hogy amikor már eléggé összezavartátok a gondolkodásukat, csatlakoznak majd a mozgalmatokhoz.

Egyezzünk meg! Ti csinálhattok cirkuszt a városban, de maradjon az csak cirkusz, de akkor úgy hirdessétek, hogy senkinek ne legyen kétsége afelől, hogy ez nem valóság. Maradjatok meg bohócoknak, ha ez kielégít titeket. Ha ízlésesen szórakoztatjátok a népet, lehet, hogy még tapsot is kaptok, de ha nem, akkor a kifütyülés is kijár érte.

De a MI gyerekeinket, unokáinkat ti NE oktassátok! Az továbbra is a szülők, és a szülők által jóváhagyott tanárok feladata.

Vagy ha netán gyerekeket szeretnétek oktatni, akkor tessék, csináljatok gyereket magatoknak, és azokat oktassátok! Aaaa, vagy nem tudtok vagy nem akartok gyereket csinálni? Nem gond! Csakhogy így nem lesznek leszármazottaitok, akikre öreg korotokban támaszkodhattok! Nem lesz, aki tovább viszi a nemzedéketeket vagy hagyományaitokat és persze a ferdehajlamúságotokat. De ki fog emiatt könnyeket ejteni? Mi, családszeretők, biztosan nem. A képen látható NATO csapat vezetői sem tiszteletből mutogatják kihívóan a szivárványszínű zászlótokat, hanem ezzel azt üzenik, hogy örömmel várnak titeket a csapataikba ágyútölteléknek.

Végül még szeretném megemlíteni a hírekben nemrég hallott döntéseteket; azt, hogy beteg amerikai mintára kijelöltetek egy egész hónapot transzneműek és hozzátok hasonló ferdehajlamúak ünneplésére minden évben. Hát tudjátok, ez megemeli sok ember vérnyomását, mert mi  a frásznak ünnepelnék a családszeretők a családellenségek ünnepét? Ha ez meg csak a ti mozgalmatoknak szól, akkor minket ez nem érint. Előttünk a ti ferdehajlamúságotok nem ér annyit mint a mi tiszteletünk a tanítóknak, a papoknak, sajnálatunk a bicegőknek, a kancsaloknak, a dadogósoknak, a gyengénlátóknak, a nagyothallóknak stb. Még akkor sem, ha nem is jelöltek ki nekik még egy napot sem ezen képességük vagy hiányosságuk emlékünnepi megemlítésére.

Tehát, éljetek boldogan a ti társadalmatokban; mi nem tervezünk ellenetek semmit mindaddig, amíg nem akarjátok megváltoztatni a mi családszerető társadalmunkat vagy nem akarjátok befolyásolni gyerekeinket és unokáinkat. Ha munkátokkal vagy tehetségetekkel embertársaitok tiszteletét kiérdemeltétek, akkor ünnepeljétek és adjátok ezt hozzá a PRIDE vagy BÜSZKE felirataitokhoz, hogy értelmes emberek és gyerekek is felnézzenek rátok. De enélkül viszont még rögös út áll előttetek, amit remélünk, hogy nem Magyarország felé, hanem azt megkerülve vezet.

Keoniokamoku írása

About Author

Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!
Overlay Image
Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!