<
Loading...

  Facebook hírfolyam

  7 minutes ago

  MatrixHungary
  Brüsszelben sem hagyják magukat az emberek az aljas kormány megkülönböztető intézkedéseiknek alá vetni magukat!
  View on Facebook

  39 minutes ago

  MatrixHungary
  fb.watch/aQ-cIfinHN/
  View on Facebook

  2 days ago

  MatrixHungary
  A Telex, 444 és (bűn)társai azaz a hírmoslék és médiaszenny szolgáltatók propagandagyárában szorgosan dolgoznak a napi szinttű hazugságok, fél igazságok és egyoldalú információk terjesztésében.Ha bárki is azt gondolná hogy orosz agresszióról beszélünk, akkor tekintsük meg az alábbi képet. A globalista nyugati tömb Oroszországot körbe vette NATO bázisokkal az évtizedek alatt, miközben attól hangos a sajtó, hogy bármikor lerohanhatja Putyin Ukrajnát.Vajon az kezdi a háborút aki visszatámad? A háború már rég elkezdődött. A hidegháború soha nem ért véget! A Krím félsziget elfoglalása geopolitikai stratégia volt. Nem hagyta Putyin, hogy ott is egy NATO bázis épüljön ukrán zászlóval a tetején, amit akár le is cserélhetnének amerikaira. Egy és ugyanaz.
  View on Facebook

  3 days ago

  MatrixHungary
  Vajon 2022. február 15. után a kétszeresen oltott, teljes védettséggel beetetett diákokat és tanárokat is haza fogják küldeni az iskolákból egyetlen pozitív teszt előfordulása miatt, mivel oltatlannak számítanak majd? 2022. február 15 után már csak azok a tanulók maradhatnak az osztályban, akik három, azaz 3 oltással rendelkeznek, illetve a második oltást 6 hónapon belül kapták meg! És mindezt az iskoláknak személyenként vezetniük kell és jelenteni a tankerületek felé…. :ONem a védettség a cél, hanem a vakcina! Szívás? Az. 😂Tudtuk előre, hogy ez lesz? Tudtuk. :O Tudjuk, hogy lesz ez még rosszabb is? Tudjuk. 🙁Tehát?……. (SBG Buddha – VilagHelyzete saját vélemény)▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬A 13/2022. (I. 20.) Korm. rendelet a koronavírus elleni védettség igazolásával összefüggő egyes kormányrendeletek módosításának értelmében csak azoknak lesz érvényes az igazolványuk, akik oltottak.Oltatlan személy, fertőzésen való átesettség esetén sem lesz jogosult az oltási igazolványra, az esetleg jelenleg meglévő fertőzésen átesettségre kiadott védettségi igazolványa pedig elveszíti érvényességét.Az igazolvány a második oltást követően hat hónapig lesz érvényes, ezután az érvényesség – főszabály szerint – csak a megerősítő harmadik oltás után lesz meghosszabbítva. Ha valaki két oltást követően lesz fertőzött, akkor a fertőzés igazolásától számított 6 hónapig lesz érvényes az igazolványa.A megerősítő harmadik oltás felvétele után az igazolvány korlátlan időre lesz érvényes.
  View on Facebook

  3 days ago

  MatrixHungary
  Mégis hányan kell még belehalniuk a VäkC|N@kBA?2019 óta igyekszünk felnyitni az emberek szemét, de még mindig nagyon sokan alszanak.Csatlakozz hozzánk Telegramon! t.me/MatrixHungary
  View on Facebook

  6 days ago

  MatrixHungary
  View on Facebook

  6 days ago

  MatrixHungary
  videoplayback
  View on Facebook
  Támogasd a szabad független igazságkutatást! Köszönjük!
  Támogass minket!