MatrixHungary

A tudás szabaddá tesz!

Kezdőlap » Blog » Január 7 Update az amerikai történésekről

Január 7 Update az amerikai történésekről

KORÁBBI ARCHIVÁLT CIKK A FACEBOOKRÓL

Január 7 Update az amerikai történésekről

Előre leszögezném, hogy minden alábbit kéretik fenntartásokkal kezelni (bár ezt szinte mindig érdemes észben tartani, ugye), mert nagyon kemény információs háború zajlik, rengeteg a dezinformáció és álhír mindkét oldalról. Nagyon nehéz kiszűrni mi valós és mi nem, de alább egy kis összegzés a jelen helyzetről:

Szinte mindenki hallott arról, hogy tegnap “Trump támogatói” megrohamozták a Kapitóliumot. Azért az idézőjel, mert nagyon erős a gyanú, hogy beépült antifák voltak a felbújtók szokás szerint, sőt egyre több és több a jel arra, hogy az egész megrendezett volt. Alább linkelek videókat, képeket, amik ezt támasztják alá. Ami ennél érdekesebb, hogy arról is sok a pletyka, hogy a patrióták emberei is beépültek közéjük (tehát Trumpot oldalát támogató ember, aki beépült az antifák közé, és velük együtt Trump tüntetőnek kiadva magát rendezte a rendbontást). Ez persze olyan dolog, amiről nem fogjuk megtudni mi az igazság (egyelőre legalábbis). Sok a gyanú a lelőtt nővel kapcsolatban is, orvosok állítják, hogy színjáték volt, illetve érdekes az is, hogy egy gyilkossági helyszínen nem helyszínelés történik, hanem pár órával később visszatérnek ülésezni. Bármi is az igazság, a célját elérte, mert most a média, akik a szélsőbalos gyújtogatást, rombolást, gyilkolást támogatták, most azonnal elítélték Trump támogatóit, de nem is vártunk mást ugye a kígyóktól.

Ami tény, hogy tegnap Trump 1 órás csúszással mondott beszédet, és mire vége lett és elindult a tömeg a Kapitólium felé, ott már javában üléseztek. Trumpék tudták mire készülnek és direkt meg akart óvni tőle minél több embert? Meglehet. Később videóban üzent nekik. Mondta, hogy megérti, hogy dühösek, de arra kéri őket, hogy ne játsszák magukat az ellenség kezére, menjenek haza békével.

Na és innentől válik érdekessé a történet. Mikor a kiürítés után visszatértek ülésezni, megtörtént a szavazás hitelesítése és mindössze 7, azaz hét ember volt, aki ellenezte a hitelesítést (pedig mielőtt az egész tegnapi ostrom történt sokkal többen voltak). Mike Pence, az alelnök nem élt a jogaival, hogy megtagadja a kérdéses államok hitelesítését. Gyakorlatilag nyilvánvalóvá vált mindenki számára, hogy mennyi áruló is ül ott bent, akik az ország sorsáról döntenek. Amit elkövettek, az gyakorlatilag hazaárulás, amiért súlyos büntetés jár. Persze egy ilyen korrupt rendszerrel ennek nincs következménye jogi úton.

Trumpék a választás óta minden lehetséges törvényes utat végigjártak. A bíróságok meg se hallgatták őket, a média teljesen elzárkózott tőlük, nevetségesnek titulálták az állításokat. Megtagadják tőlük a szavazólapok, gépek átvizsgálását. Mindenki megkapta Trumpéktól az esélyt, hogy helyesen cselekedjen. Innentől csak a katonai igazságszolgátatás marad. A kérdés az, hogy meglépi-e ezt Trump. Minden joga megvan hozzá.

Na most a pletykák szerint Trumpék a tegnapi történéseket a beszéde után egy katonai bázisról nézték végig. A nemzeti gárda bevonult Washingtonba. Trump hazaküldte az embereket. Az FCC ma bejelentette, hogy az Emergency Broadcast System utasításait mindenkinek követni kell. Ez ugye krízishelyzetben működik, ha médiazárlat van. Mindez arra utal, hogy készül a katonai akció. Eközben Michael Flynn tábornok alátámasztotta, hogy valóban Olaszország volt a választási hackelés egyik fő tettese, amelyet az MI6 és a CIA segítségével követett el egy olasz cég, melynek 30%-ban az olasz kormány a tulajdonosa. Ezek nagyon súlyos dolgok, és Michael Flynn nem egy jöttment ember, tessék utánanézni ki is ő.

Közben Nancy Pelosi a 25-ös számú alkotmánymódosítást sürgeti, ami alapján eltávolíthatják Trumpot a posztjáról már most. Na most akik biztosak ebben a Biden győzelemben, hogy Biden lesz az elnök január 20-tól, azok miért pánikolnak ennyire, hogy most még Trump az elnök? Érzik, hogy szorul a hurok. Főleg, hogy világszerte vonulnak Trumpért. “A Nagy Ébredés” elkezdődött, attól függetlenül, hogy ennek mi lesz a vége. Innen nincs visszaút, elválik a jó és a rossz és mindenkinek választania kell, melyiket járja.

U.i.: Tegnap volt Vízkereszt. Angolul Epiphany, ami azt is jelenti, hogy “megvilágosodás”.

Figyeljük nagyon, hogy mi történik és igyekszünk beszámolni a továbbiakról.

image source: https://res.cloudinary.com/teepublic/image/private/s–dM3yfPLm–/t_Preview/b_rgb:191919,t_watermark_lock/c_limit,f_jpg,h_630,q_90,w_630/v1554014674/production/designs/4534419_0.jpg


Redpilled Neo

About Author

Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!
Overlay Image
Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!