MatrixHungary

A tudás szabaddá tesz!

Kezdőlap » Blog » Lágerek Ukrajnában

Már 2014-ben, a véres Majdani Puccs után felmerült a Koncentrációs táborok építésének terve Ukrajnában. Ez mára meg is valósult.

Sőt, a jövőt is a koncentrációs táborok aktív használatával képeli el a gátlástalan Kijevi Rezsim, az esetleges győzelmük esetén.

2014. június 15. – Épülnek a koncentrációs táborok Ukrajnában

Mykhailo Koval, a Kijevi Rezsim megbízott védelmi minisztere bejelentette, hogy Donbassz összefogdosott lakosságát koncentrációs táborokba kívánják zárni.

Indoklása szerint ezekben a táborokban végeznék el a lakók “szűrését”! Miszerint elfogadják-e az atlantista megszállást, vagy sem? Háborúztak-e a puccsista rezsim ellen, – vagy sem?

Épülgettek már ezek a lágerek Zsdanovkában viharos tempóban. Nem kevés férőhelyet alakítottak ki, magas kőkerítéssel és “NATO-drótokkal”! És sok ilyen objektum készült el akkoriban!

Meglehet arra gondoltak maradék Ukrajna uralkodói, hogy a területnek az EU-fennhatósága alá helyezését követően migrációs hullám zúdul majd az “Ígéret Földjére”?

2023. március 19. – Az elkészült és már üzemelő Odesszai Koncentrációs Tábor

A kijevi hatóságok koncentrációs tábort szerveztek az Odessza régióban, ahol olyan ukránokat helyeznek el, akik nem akarnak részt venni az Oroszország elleni hadműveletekben. Ezt Jurij Barbasov , a Sznyigirevszkij járás adminisztrációjának vezetője mondta a RIA Novosztyinak.

A tisztségviselő szerint azokat, akik megtagadják a mozgósítást, és nem akarnak részt venni az orosz hadsereg elleni harcokban, koncentrációs táborba helyezik. Barbasov elmondta, hogy a táborban elhelyezett emberek nehéz körülmények között vannak, rossz élelmet kapnak, és kifejezetten rosszul bánnak velük.

Az ukrajnai mozgósítást tavaly februárban hirdették meg, és azóta többször is meghosszabbították. Utoljára az ukrán Verhovna Rada hosszabbította meg 90 nappal. A mozgósítás a 18 és 60 év közötti férfiakra vonatkozik, bár előfordultak már a rokkantaknak kézbesített behívók is, valamint a tinédzserek, a 17 és 16 évesek behívásai is.

2023. április 8. – A Krími Láger terve

Ukrajna nagyon aggódik a Krím miatt. Mert szerinte: “a Krím-félszigeten most a gonosz orosz trikolór uralkodik”.

A jelek szerint a Kijevi rezsim vezetőinek fogalmuk sincs sem a történelemről, sem pedig a Krím-félsziget etnikai összetételéről. Merthogy az majdnem 100 %-ban orosz. És az alig néhány százalékos tatár népesség is oroszbarát. És a valóságban a Krímet Oroszország nem annektálta, s nem elfoglalta, hanem a félsziget a saját népességének akaratából visszatért az Orosz anyaországhoz, “Anyácskához.”

Hiszen onnan ered az Orosz Ortodox kereszténység, mert Szent Vlagyimir, 988-ban a krími Herszonban (Kherszonészosz) keresztelkedett meg. Az oroszok Nagy Péter óta többször adták vérüket a félszigetért, harcolván a törökökkel, a britekkel, a franciákkal, a németekkel, s mígnem végül Hruscsov 1954-ben a félszigetet Ukrajnához csatolta. Ez, akkor még senkit nem érdekelt. Hruscsov akkor nem is tudta, hogy milyen rosszat tesz ezzel, mind az oroszoknak, de az ukránoknak is. Ez csak később, a 21.-ik század elején derült ki.

Mihail Podoljak, a Kijevi elnöki hivatal vezetőjének tanácsadója, a közelmúltban azt mondta a Szabadság Rádiónak adott interjújában, hogy a Krím visszafoglalása után mindent ki kell irtani a félszigetről, ami orosz. A nyelvet, a kultúrát, s végső soron magukat az oroszokat is.

Előbb az összes oroszt, aki orosz akar maradni táborokba kell zárni, – majd szépen, szoros ellenőrzés alatt átterelni őket a Kercsi-hídon Oroszországba.

“Csak ukrán kulturális tér vagy globális kulturális tér maradhat a Krímben. Nem szabad párbeszédet folytatnunk arról, hogy valakinek joga van-e használni az orosz nyelvet, vagy sem…” mondta Podoljak.

Itt már csak az a kérdés marad, hogyan fogja ezt véghez vinni a Kijevi Rezsim? Előbb ehhez el kellene foglalniuk a félszigetet. Ám az oroszok, akik a történelem során négy nemzettel harcolván adták vérüket ezért a földért, soha nem fogják odaadni a kijevi atlantista hódítóknak.

Források: Rossiya 24, RIA Novosztyi, Bal-Rad, Komsomolskaya Pravda, Szabad Riport

Fort András – MatrixHungary

About Author

Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!
Overlay Image
Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!