MatrixHungary

A tudás szabaddá tesz!

Kezdőlap » Blog » Miért is fegyverkezünk? A Haza védelmében? Vagy hazánkat már megint a Don-kanyarban akarjuk védelmezni?

Miért is fegyverkezünk? A Haza védelmében? Vagy hazánkat már megint a Don-kanyarban akarjuk védelmezni?

FORT ANDRÁS GONDOLATAI:

A helyzet még ennél is rosszabb. Vukics Feri információi szerint, az “Azov” Borsod megyét Nyugat-Kárpátaljának tartja, s ha a helyzet adódik, harcolni akar érte. Mégis érvényes lehet a ‘Karpatszka Szics Armija’ fikció? – Vagyis nem mi fogunk annektálni, hanem minket fognak. Pláne, ha a Vasgárdistáknak eszükbe jut újra a Tisza határvonala, (Tisia, Debretin), + még, ha egyes elborult tótoknak a ‘Budinpesti’ név – na. akkor mi lesz a Szittya hadviseléssel? – És a népnek még akkor sem fognak fegyvert adni. Nehogy elégtételt vegyen a kifosztóin.

A legerősebb félelmem viszont a terrorizmus. Akár győznek az oroszok, akár döntetlen lesz, akkor is veszélyt fog jelenteni Európára az azovos, jobb szektoros neonáci ukrán terrorizmus. Tele vannak fegyverekkel. S kellőképpen el is vannak borulva. – Ha az oroszok nyernek, akkor kiszorulnak Ukrajnából, Európába.

A teljes államberendezkedésünket meg kell változtatni ahhoz, hogy eredményesen el tudjuk hárítani a terrorveszélyt. Ezzel a NER-es töketlenkedéssel nem megyünk semmire. Nekik csak a pénz a fontos, a nép megkopasztása, – a birkák meg homokba dugják a fejüket. – Pedig van egy mindennél fontosabb hívó szó: A HAZA VÉDELME, hogy egyáltalán megmaradjon. Nem Godot-ra kell várni, hogy valaki majd csak segít, hanem cselekedni kell. Már tegnap is késő volt. Első, az önkéntesek toborzása, aztán jöhet a többi…

LEVÉDIA KRÓNIKÁSÁNAK GONDOLATAI:

Vukics Ferencnek ezt az interjúját a szerző sem látta. Sok évi tapasztalat sugallta azonban, hogy az állításnak valós alapja van.

És most beigazolódott!

Az talán szélesebb körben ismert, hogy A LIBERÁLFASIZMUS ORBÁN MEGBUKTATÁSÁRA TÖREKSZIK. Mindaz, aminek az utóbbi időben tanúi vagyunk (gazdaságunk fojtogatása, a nekünk járó pénzek ÁTLÁTSZÓ ÜRÜGYEKKEL TÖRTÉNŐ VISSZATARTÁSA [amit már nem is igen titkolnak], az erőszakba torkolló ilyen-olyan tüntetések, [amelyeknek már semmi közük sem az oktatás kétségtelenül sanyarú állapotához, sem pedig a pedagógusok megbecsüléséhez] célja egy “pesti Majdan” kiprovokálása. VÉGSŐ SORON EGY (TESTVÉRGYILKOS) POLGÁRHÁBORÚ KIROBBANTÁSA, ami okot és ürügyet szolgáltat akár egy közvetett [ukrán intervenció], akár pedig egy közvetlen NATO katonai beavatkozásra. Már ha Orbánt nem sikerül szépszerével kibuktatni a hatalomból.)

Mindezek közvetlen célja: miniszterelnökünk “megpuhitása”. Lehetőleg még a júliusi NATO csúcs előtt  – de legkésőbb ott. Hogy mondjon igent a NATO oroszellenes háborújára. (Eretnekséget mondok – de ezt célozta a pápa gyanúsan hirtelen elhatározott magyarországi látogatása is – őszintesége mindeddig nem ismert ukrajnai béketervével együtt. Miért fogadta az indulása előtt egy nappal az ukrán miniszterelnököt? És mi volt olyan sürgős, hogy Z., a tömeggyilkos, háborús bűnös kabarébohóc a pápai látogatás után tüstént 

Rómában termett?

Fel kell készülnünk a legrosszabbra: MINISZTERELNÖKÜNKET NYUGATON MINDENKÉPPEN MEG AKARJÁK BUKTATNI. Akár beadja most a derekát,  akár megpróbálkozik a további ellenállással. Kár csámcsogni azon, hogy mennyi testőr veszi körül!

Miniszterelnökünknek ezért a 34. éve magunk mögött hagyott múlttal való hadakozás helyett a kapunkon dörömbölő végveszedelemmel szembeni NEMZETI ELLENÁLLÁST KELLENE VÉGRE SZERVEZNIE. A nemzeti ellenállás egységes táborában pedig nemcsak egy, de több zászlónak – a szövetségesek zászlainak – is van helye. Kell, hogy helye legyen.

FORT ANDRÁS GONDOLATAI:

“Hát ha valaki ezt riogatásnak veszi, az csak ücsörögjön békésen s fotelkájában.

Vukics Feri egy nyilvános interjúban mondta ezt az Ultrahangon. 

A ‘Romania Mare’ térképén pedig a Tisza határvonalként szerepel. A szlovák Slota pedig már Pestre akart jönni a tankjaival.

A Kisantant felélesztését fegyverként használhatják, a Román Hadsereg pedig immáron erősebb, mint a magyar.

Aztán ott van még a sutban az Európai Csendőrség, melynek elméletben joga van egy tagállam bizonyos területeit kivonni az adott nemzeti kormány ellenőrzése alól.

Összegezve; Már régen s védelemre kellene összpontosítani a NER-nek, ahelyett, hogy tovább fosztogatja saját népét, s az ablakon szórja ki a pénzt lényegtelen dolgokra, a fegyverek helyett.

De ennek is a pénzéhség, s a források eltüntetése, privatizációja a lényege.

De a kőgazdagság sem véd meg senkit egy háború esetén, jöjjön a támadás kívülről, vagy belülről. Vagy minden irányból.

A magyar nép megint várja a sült galambot, közben tele van sértettséggel a gonosz világ felé. De csak ül és nem csinál semmit.”

About Author

Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!
Overlay Image
Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!