Loading...

  Rólunk

  Kik vagyunk mi?

  A MatrixHungary igazságkutató társaság.

  A MatrixHungary egy anonim tagokból álló baráti igazságkutató társaság, akik elmondják a véleményüket a világ főbb eseményeiről. Azért jöttünk létre, hogy elhozzuk az igazságot Magyarországon magyar nyelven magyar emberek számára. Függetlenek vagyunk. Csak és kizárólag az igazságot közvetítjük. Nem vagyunk tagjai egyetlen politikai pártnak vagy bármilyen érdekcsoportnak sem. Nem adjuk el magunkat pénzért, nem hagyjuk magunkat megfélemlíteni és nem hátrálunk meg semmilyen nyomásgyakorlásra sem!

  Társaságunk egy non-profit szerveződés, így  nem kérünk tagsági díjat és nem adunk anyagi hozzájárulást sem a tagjainknak. Szervezetünk nem anyagi javakért működik mint a főáramú média bérencei, hanem azért, hogy kielégítsük tudásvágyunkat, felébresszük az alvókat és a felszínre hozzuk az eltitkolt igazságot! Közösségi munkánk az emberiség javát szolgálja.

  Teljes mértékben a globalista elit „Új villágrend” törekvései ellen vagyunk! Felfedjük az emberek előtt ennek a rendszernek a működését és céljait, továbbá leleplezzük a globális elithez hű főáramű média hazugságait.

  Történetünk

  Egykor a mátrix részei voltunk. Aludtunk mélyen és öntudatlan. Sejtve, hogy valami baj van a világgal. Nem tudtuk mi az, csak az hogy van. Mint egy szilánk az agyadban, ami megőrjít. A szemünk elé vetített valóság illúzió csupán és mi mégis úgy hittük, hogy minden amit látunk, igaz. Azt gondoltuk ébren vagyunk, de születésünk óta álmodtunk. Egy álom fogjai voltunk melyben eltakarták a szemünk elől a valóságot.

  Felébredtünk! Elkezdtük megkérdőjelezni mindazt, amivel elfedték az igazságot. Öntudatra ébredtünk saját önálló gondolatokkal. Felfedeztük a gondolkodás művészetét.

  Miután lehullott a cukormáz a szemünk elől, a világ megmutatta valódi önmagát. Az újságíró akinek kenyere az igazság, nem lett más, mint a szennymédia hazug képviselője. A tévé, melyre úgy tekintettünk mint egy ablak a világra, mára már csak a szennymédia undorító eszköze. A politikusok akikben hittünk, most csak a háttérhatalmak sakkjátszmáinak gyalogjai. Az orvos, akire mindig számíthattunk, épp most adja be a vakcinát...

  Az igazság rendíthetetlen kutatása közben felfigyeltünk arra, hogy nem vagyunk egyedül. Mások is felébredtek és minduntalan keresik a valóságot. Egymásra találtunk végül és megalapítottuk a MatrixHungary igazságkutató társaságot.

  Társaságunk tagjai hétköznapi emberek nem hétköznapi igazságszeretettel és tudásvággyal.

  Te is felébredtél a születésed óta tartó álomból? Leszedted rabláncodat és kiszabadultál a Matrix fogságából? Úgy érzed, hogy köztünk a helyed? Látogass el a www.matrixhungary.hu/jelentkezes oldalra! Tudd, hogy a MatrixHungary annyira a tiéd, amennyit beleadsz!