Loading...

  Rólunk

  Kik vagyunk mi?

  A MatrixHungary igazságkutató társaság.

  A MatrixHungary egy anonim tagokból álló baráti társaság.

  Célunk, hogy elérhetővé tegyük az igazságot Magyarországon, magyar nyelven, magyar emberek számára. Elkötelezett szándékunk, hogy felébresszük az alvókat és utat mutassunk az igazság felé.

  Függetlenek vagyunk minden politikai, vallási és ideológiai nézettől!
  Társaságunkban fontos szerepet játszik a(z):

  • Igazságszeretet
  • Tisztesség
  • Becsület
  • Hazaszeretet
  • Értékteremtés
  • Fedhetetlenség

  Történetünk

  Egykor a mátrix részei voltunk. Aludtunk mélyen és öntudatlan. Sejtve, hogy valami baj van a világgal. Nem tudtuk mi az, csak az hogy van. Mint egy szilánk az agyadban, ami megőrjít. A szemünk elé vetített valóság illúzió csupán és mi mégis úgy hittük, hogy minden amit látunk, igaz. Azt gondoltuk ébren vagyunk, de születésünk óta álmodtunk. Egy álom fogjai voltunk melyben eltakarták a szemünk elől a valóságot.

  Felébredtünk! Elkezdtük megkérdőjelezni mindazt, amivel elfedték az igazságot. Öntudatra ébredtünk saját önálló gondolatokkal. felfedeztük a gondolkodás művészetét.

  Miután lehullott a cukormáz a szemünk elől, a világ megmutatta valódi önmagát. Az újságíró akinek kenyere az igazság, nem lett más, mint a szennymédia hazug képviselője. A tévé, melyre úgy tekintettünk mint egy ablak a világra, mára már csak a hírmoslék undorító eszköze. A politikusok akikben hittünk, a jelenben csak a háttérhatalmak sakkjátszmáinak gyalogjai. Az Orvos, akire mindig számíthattunk, épp most adja be a vakcinát...

  Az igazság rendíthetetlen kutatása közben felfigyeltünk arra, hogy nem vagyunk egyedül. Mások is felébredtek és minduntalan keresik a valóságot. Egymásra találtunk végül és megalapítottuk a MatrixHungary igazságkutató társaságot.

  Társaságunk tagjai hétköznapi emberek nem hétköznapi igazságszeretettel és tudásvággyal.