MatrixHungary

A tudás szabaddá tesz!

Kezdőlap » Blog » Roshen – Magyar munkások által termelt pénzt is felhasználnak az Ukrajnának vásárolt fegyverekre

Roshen – Magyar munkások által termelt pénzt is felhasználnak az Ukrajnának vásárolt fegyverekre

És ezt a fegyverekre felhasznált profitot a magyar vásárlók is hizlalják, amikor pl. Tibi csokit, vagy Bonbon meggyet (Cherry Queen), vagy Duna kavicsot vesznek. Melyek mind, a magyar(?) Bonbonetti termékei. (bonbonetti.hu) http://www.bonbonetti.hu/#

Idehaza gyártott édességből is lehet hadifelszerelés Ukrajnában:

A többek között a Tibi csokit vagy a Bonbonettit is gyártó Roshen tulajdonosa, Petro Porosenko nem először jelentette be, hogy magánpénzből vesz felszerelést az ukrán hadsereg számára.

Tizenegy darab vadonatúj páncélozott terepjárót vett az ukrán hadsereg számára Petro Porosenko milliárdos ukrán oligarcha, Volodimir Zelenszkij elnök elődje az elnöki székben. Erről maga Porosenko számolt be egy Twitter videóban.

Цю роботу ми почали ще у квітні. Ще тоді Фонд Порошенка виділив 50 мільйонів гривень – аванс за поставку одинадцяти нових бронемашин натовського стандарту.

Це вперше, коли НОВА бронетехніка НАТО для Збройних Сил України закуповується ПРИВАТНИМ коштом.

A milliárdos Olaszországban vásárolta a Tekne nevű cég által gyártott MLS Shield nevű páncélozott terepjárókat. A volt ukrán elnök szerint a járművek az ukrán különleges egységekhez kerülnek majd. Bár a felvételen fegyverzet nélküli terepjárókat mutatnak, az MLS Shieldet utólag akár géppuska toronnyal is fel lehet szerelni.

Lovas István Társaság

Bojkottáljuk Porosenko csokoládéit!

Nem egészen értem, hogy miért faljuk annak az ukrán elnöknek a csokoládéját, aki a magyar gyerekeket eltiltja attól, hogy anyanyelvükön tanuljanak.  Miközben egyéb, igen súlyos bűnöket is elkövet a kárpátaljai magyarság ellen.

Egy pillanatig nincs kétségem afelől, hogy ez a felhívás süket fülekre talál…

Porosenko oligarcha, volt ukrán elnök, Roshen /a „Roshen” a PoROSHENko nevéből származik/ Confectionery Corporation néven futó cége 2013-ban lépett a magyar piacra Bonbonetti Choco Édesipari Korlátolt Felelősségű Társaság néven.

A cég tavaly is igen nyereséges volt: hála nekünk, árbevétele több mint hétmilliárd forint volt. Vettük bonbonettijét, Tibi csokiját, Cherry queen, stb. termékeit.

Nem lehetne, hogy holnaptól egy darab „édességet” nem vennénk ettől a szörnyetegtől?

Patrióták Facebook:

Porosenko, mielőtt megbukott, még mint ukrán elnök utolsó húzásaként aláírta a kárpátaljai magyarok szabad anyanyelvhasználatát betiltó államnyelvtörvényt. Bojkottáljuk a magyarfaló ukrán oligarcha üzleti érdekeltségeit! Mi nem vásárolunk több ROSHEN, valamint Bonbonetti és Tibi márkájú terméket!

***

Fort András – Matrix Hungary/Szabad Riport

***

Felhasznált források: Twitter, Azonnali, Úgy Tudjuk, Magyar Tudat, Lovas István társaság, Patrióták Fb, Magyar Nemzet, Bonbonetti, Roshen, SzR archivum

Porosenko, a véres kezű csokigyáros. Ő volt az, aki a donbasszi oroszok irtását igazából beindította.

About Author