Loading...

  Támogatás

  Egyszerű bankkártyás támogatás

  Válaszd ki az összeget, majd kattints az alábbi gombra! Köszönjük!

  Támogass minket kriptovalutákkal!

  Bitcoin wallet

  1DqtktMygsURBCKeTwPskDc4nmqUKE47BF

  Ethereum wallet

  0xe8360c5ab8cedb045c9cbf54eb1ee8df07490c6c

  Minden támogatás után kérünk benneteket vegyétek fel velünk a kapcsolatot, hogy hozzáférést adhassunk az exkluzív tartalmakhoz.
  Email: matrix@matrixhungary.hu

  Támogass minket!

  Támogasd a szabad független igazságkutatást!

  Miért éri meg támogatni minket?

  • Mert támogatóinknak exkluzív tartalmakat nyújtunk, s betekinthetnek a színfalak kulisszái mögé. Dokumentumok, videók, hanganyagok, melyek nem jelennek meg máshol, csak V.I.P. támogatóinknak. Valamint lehetőségetek van közvetlenül szerkesztőinktől kérdezni.

  • Mert segítesz oldalaink fenntartásában. A domainok, tárhelyek, mind pénzbe kerülnek, és támogatásoddal biztosított a MatrixHungary jövője!

  • Mert az igazság úgy terjedhet akár a futótűz! Nap mint nap azon dolgozunk, hogy a lehető legtöbb információt szolgáltassuk nektek! Információt, melyet nem mutat meg neked a főáramú média. Mely nincs benne a tévében, mit nem mond be a rádió, és elhallgatnak a szennylapok.

  • Mert további új funkciókat, szolgáltatásokat, videókat, képeket, adatbázisokat tudunk létrehozni a támogatásoddal. Épülhet honlapunk, fejlődhet videómegosztónk!

  • Mert nélküled nem sikerülhet! Egy közösség, egy terv, egy álom csak akkor válik valóra, ha mindenki belead valamit. Tudd, a MatrixHungary annyira a tiéd, amennyit beleadsz! Jelentkezz cikk írónak, és alkoss velünk! Email: matrix@matrixhungary.hu