MatrixHungary

A tudás szabaddá tesz!

Kezdőlap » Blog » Ukrajna azaz Európa utolsó fasiszta diktatúrája. 8/1 rész

Ukrajna azaz Európa utolsó fasiszta diktatúrája. 8/1 rész

Ne tévesszen meg minket, hogy több tucat ország állam- és kormányfői szinten képviselteti magát. Attól az még propaganda rendezvény. Aminek célja: az állami vezetők, a meghatározó döntéshozók további agymosása. A VILÁG LIBERÁLFASISZTA RÉSZE EGYÖNTETŰEN FELSORAKOZOTT EURÓPA UTOLSÓ FASISZTA DIKTATÚRÁJÁNAK TÁMOGATÁSÁRA, OROSZORSZÁG ELLENÉBEN.

Nézzük hát akkor, hogy, már megint, miféle russzofób beltenyészetben járatjuk le magunkat, országunkat, népünket “== A Krími Platform célja == Egyesíteni a nemzeti és nemzetközi erőfeszítéseket az ukrán félsziget visszaszerzése érdekében. A Krími Platform tevékenysége öt kiemelt területe: # a Krím annektálását el nem ismerő nemzetközi politika konszolidálása; # a [[szankció]]k hatékonyságának biztosítása érdekében a kerülőutak blokkolása; # az [[emberi jogok]] és a [[nemzetközi humanitárius jog]] védelme; # a biztonság szavatolása az [[Azovi-tenger|Azovi-]] és a [[Fekete-tenger]] térségében, a nemzetközi vizek szabad hajózáshatóság biztosítása; # az annektálás [[ökológia]]i és gazdasági következményeinek leküzdése.

A Krími Platformhoz nyitott az új partnerek irányában, azaz bármely ország csatlakozhat, amelyik egyetért a céljaival, és külpolitikájukban prioritást élvez azok támogatása: az emberi jogok védelme, a szabad hajózás, a nemzetközi jog és a nemzetközi humanitárius jog, a környezetvédelem, az emberek kulturális, oktatási és felekezeti jogainak védelme. A Krími Platform tevékenységének szintjei:

  • 1. Kormányzati;
  • 2. Parlamenti;
  • 3. Szakértői.

Mi folyton azt hajtogatjuk: fegyverszünetet, de azonnal. Ukrán részről ellenben azt hajtogatják: fegyverszünetről szó sem lehet, amíg az oroszok el nem hagyják a Krímet. Nos, MI AZOKHOZ CSATLAKOZTUNK, AKIK UKRAJNÁT EBBEN TÁMOGATJÁK. Azokhoz, akik utólag, a maguk részéről érvénytelennek nyilvánították a Minszk-2 békemegállapodást. Akik megszervezték a véres bucsai provokációt. Annak érdekében, hogy Ukrajna el se kezdje a fegyverszüneti tárgyalásokat Oroszországgal, noha erre, az adott pillanatban, már kész volt.

Boris Johnson brit miniszterelnök azonban tüstént Kijevben termett, hogy az ukránokat lebeszélje a tárgyalásokról. És ez aligha volt csupán a saját kezdeményezése. A “Krími Platform” parancsa értelmében a magyar politikának is kötelessége gondoskodni az egész Európát – így minket is – tönkretevő szankciók hatékonyságának biztosításáról. Hogy még kerülőutakon se juthassunk hozzá a számunkra létfontosságú termékekhez. Hadd nőjön emiatt az infláció, hadd emelkedjenek az árak. Hadd folytatódhasson – a fát önmaga alatt vágó – Orbán elleni uszítás, hogy nem a szankciók, hanem Orbán és klikkjének lopásai szegényítik így el az országot.

Azért az nem mindegy, hogy ki, hogyan ítéli meg az orosz-ukrán háborút. EZ A KÉRDÉSEK KÉRDÉSE. Aki nem érti meg a lényeget – aki nem érti meg, hogy ki itt az agresszor – az MINDVÉGIG a liberálfasizmus által megszabott TÉVÚTON FOG BOLYONGANI. Ahogy egyáltalán nem bagatell részletkérdés, hogy a háború kérdésében MAGYARORSZÁG BÉKEPÁRTI (csakugyan békepárti?), MÍG LENGYELORSZÁG AZ EGYIK LEGVADABB HÉJA. Ez nem lenne lényeges? Csak nehogy lengyel barátaink rántsanak a szakadékba minket is! Igen, a lengyeleket is támadják – és AMIKOR ABBAN TÁMADJÁK ŐKET, AMIBEN MINKET IS, AKKOR – DE CSAKIS AKKOR! – TÁMOGATNUNK KELL ŐKET. Csak egy kérdésben egyeznek az érdekeink. Ami édeskevés ahhoz, hogy olyan MEGBÍZHATÓ szövetségesünk legyen, amelyik más kérdésekben sem hagy cserben minket.

About Author

Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!
Overlay Image
Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!