MatrixHungary

A tudás szabaddá tesz!

Kezdőlap » Blog » Ukrajna, azaz Európa utolsó fasiszta diktatúrája. 8/2 rész

Ukrajna, azaz Európa utolsó fasiszta diktatúrája. 8/2 rész

EMBERI JOGOK. 

Nohiszen! A rendező ország – az aztán az emberi jogairól híres! Amikor nincs jóformán nap, hogy valamilyen háborús bűntettet el ne kövessen. Kezdve a hadviselés szabályainak lábbal tiprásával. 

A hátországban lévő Donyeck egyik lakótelepét amerikai HIMARS rakétákkal lőtték 

https://dzen.ru/video/watch/62b0c0c687d89902d9b00af3?share_to=link

Folytatva a genocídium (népirtás) számtalan példájával, államilag szervezett tömeges leszámolásokkal (“Ogyesszai Hatiny”, a Győzelem Napi ünneplés szétlövése Mariupolban, 2014-ben), a polgári lakosság köréből tömeges áldozatokkal járó provokációkkal (Mariupol, Kramatorszk 2015; a bucsai mészárlás, rakétatűz a pályaudvar előtt kitelepítésükre várakozó emberekre Kramatorszkban – 2022;  gyilkosságokkal, tömeges kivégzésekkel, emberrablásokkal, kínzásokkal, titkos börtönökkel, (amerikai tanácsra is létrehozott) “szűrőtáboroknak” nevezett koncentrációs táborokkal. [Kijevben ma is ilyeneket ígérnek a visszafoglalandó területek orosz lakosságának.])

 Az első, döbbenetes videón oroszbarátsággal megvádolt, az utcán kikötözött embereket láthatunk, akiket bármely, szadista hajlamú arra vetődő járókelő ütlegelhet, kínozhat.

https://fb.watch/m2bK6AGDaS/?startTimeMs=173813

Herszoniak, kivégzésük előtt. Azon a napon 39 embert lőttek agyon, 74 embert pedig ismeretlen helyre hurcoltak. Őket is az “orosz megszállókkal való együttműködéssel vádolták.

https://photos.app.goo.gl/a2ay3v3gxa6W77mu9

Az “ogyesszai Hatiny” képei, 2014. május 2.

https://photos.app.goo.gl/Bjh1j1HVWnn6zrkD9

Véres Győzelem Napja Mariupolban, 2014. május 9. A város környékén tartózkodó ukrán egységek ütöttek rajta a gyanútlanul ünneplő embereken.

https://yandex.com/video/touch/preview/75063508011192505

Ukrán rakétatámadás az általuk akkor már hét hónapja megszállt Mariupol egyik lakótelepe ellen, 2015. január 24. Ennek a provokációnak a célja a Minszkben akkor már folyamatban lévő béketárgyalások meghiúsítása volt.

Bucsában a visszatérő ukrán hadsereg, a titkosszolgálat megtorló akciói 2022. április 2-án, három nappal az orosz hadsereg kivonulása után kezdődtek meg.

2022 közepére Bucsában és  környékén mintegy másfél ezer kivégzett ember holttestére találtak rá, tömegsírokban.

Hátrakötött kézzel agyonlőtt áldozatok Bucsa utcáin. A karjukon a fehér karszalag jelzi, hogy az oroszokkal rokonszenveztek: humanitárius segélyt fogadtak el tőlük. Ezért kellett lakolniuk.

https://s.err.ee/photo/crop/2022/04/03/1418221ha64a.jpg

UKRAJNA ILYETÉN EMBERI JOGAINAK VÉDELMÉT KELLENE TEHÁT A MAGYAR KÜLPOLITIKA PRIORITÁSAI KÖZÉ EMELNÜNK.

About Author

Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!
Overlay Image
Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!