MatrixHungary

A tudás szabaddá tesz!

Kezdőlap » Blog » Valami készül? Tisztogatás a Pentagonban

Valami készül? Tisztogatás a Pentagonban

Donald Trump amerikai elnök a tegnapi napon 9 pentagoni dolgozótól vált meg, akik feltehetően a háttérhatalom bábjai voltak és helyettük a saját embereit ültette be, többek közt Corey Lewandowskit és David Bossie-t. Természetesen a mainstream média csak értetlenkedik, hogy mi értelme ennek, ha másfél hónap múlva (mikor az új elnök szerintük beiktatásra kerül) úgyis kirúgja ezeket az embereket. Nagy részük biztos nincs tisztában a rendelkezéssel, amit az elnök 2018-ban hozott, miután látta, hogy az akkori időközi választások alatt is milyen módszerekkel próbálnak csalni az ellenfelei. A lényege a rendelkezésnek, hogy a választási csalásban külföldi segítséggel résztvevő felek súlyos büntetésekkel sújthatóak (beleértve a médiát is). Akit érdekel bővebben, az lent talál linket a rendelkezésről. A Pentagonból most eltávolított embereket meglepte Trump döntése (legalábbis így nyilatkoznak…) és csalódottságukat fejezték ki. A következő emberek távoztak: Michael Bayer Arnold Punaro, Atul Vashistha, John O’Connor, David Venlet, Paul Dolan, Scott Dorn, David Walker and David Van Slyke. Nem ez az első pentagoni tisztogatás az elmúlt hónap során. Mark Esper védelmi miniszter menesztése után nem állt meg az elnök, olyan nevek sem “segítik” már a Pentagon munkáját, mint Madeleine Albright, Eric Cantor vagy a méltán hírhedt Henry Kissinger. Ha józan ésszel gondolkodunk, be kell látnunk, Trump nem csak bohóckodik ezzel a választási botránnyal, mint ahogy azt a média állítja. Ezek csak azok a dolgok, amik hivatalosan bejelentésre kerültek. Rengeteg dolog történt az elmúlt hónap során, amiről nem nagyon beszélnek, mint például a szavazógépek Németországba telepített szervereinek lefoglalása (ahol a legsúlyosabb pletykák szerint az amerikai katonaság a CIA-vel keveredett tűzharcba, hogy megszerezzék, de ezt egyelőre nem lehet alátámasztani). A múlt héten rengeteg meghallgatást tartottak országszerte, ahol elképesztő mennyiségű szemtanú vallott arról, hogy mit tapasztaltak a választás során és nagyon súlyos vádak hangzottak el a csalással kapcsolatban. A rengeteg vallomás, videós és hangfelvételes bizonyíték mellett informatikai, kiberhadászati szakértők demonstrálták a szavazógépekkel elkövetett csalást. Egy biztos, nagyon beindultak az dolgok és a jövő hét még ennél is eseménydúsabbnak ígérkezik. Igyekszem majd beszámolni a nagyobb történésekről.

Redpilled Neo

Források:

https://www.politico.com/news/2020/12/04/pentagon-fires-business-advisory-board-members-442892

https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-imposing-certain-sanctions-event-foreign-interference-united-states-election/

About Author

Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!
Overlay Image
Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!