MatrixHungary

A tudás szabaddá tesz!

Kezdőlap » Blog » Végjáték

KORÁBBI ARCHIVÁLT CIKK A FACEBOOKRÓL

Végjáték

Egy kicsit kicsapongó lesz a mai szösszenet, de igyekszem minél érthetőbben levezetni, hogy mi történt és mi fog történni a közeljövőben. Azok, akik követik az amerikai eseményeket mostanra tisztában vannak azzal, hogy sorsdöntő történelmi pillanathoz érkeztünk. Mi is történt az elmúlt egy hétben?

Január 6-án “hitelesítették” az elcsalt választást élőben. Amerika végignézte, ahogy az emberek, akik elvileg azért vannak, hogy szolgálják a népet, elárulja az egész országot és önös érdekeiket előtérbe helyezve megválasztották Bident a következő elnöknek. Mindenki hallott a Kapitólium “szörnyű ostromáról”, ami a mainstream média szerint legalább 9/11-el felérő terrortámadás az ország ellen. Na persze azóta óriási mennyiségű bizonyíték került elő, amik alapján egyértelmű, hogy ez egy “false flag” akció volt, amit a háttérhatalom szervezett. Trumpék túljártak az eszükön, mert direkt egy órás késéssel kezdte meg a beszédét és húzta az időt. Mire a tömeg a Kapitólium felé indult, addigra az “ostrom” már megindult. Nevetséges az összehasonlítás is 9/11-gyel, de ne feledjük, hogy ők sokkal nagyobb káoszt terveztek, csak nem sikerült nekik, ami még sok liberálist is összezavar, mert nem értik, mire ez a túlzás, de muszáj végigvinnük a hazugságot, mert szó szerint a fennmaradásért küzdenek. Erre nem akarok több szót pazarolni, aki nem csak a mainstream média hazugságait követte azóta, az teljesen tisztában van vele, hogy mi történt.

Ami fontosabb az az, hogy ezt az akciót mire használják fel éppen az országban. Olyan szintű koordinált cenzúra és meghurcolás vette kezdetét a konzervatívokkal szemben, amelyet a történelem legnagyobb diktátorai is megirigyelnének. A tévés és internetes médiumok hazugságai mellett a szokásos jómadarak, mint a twitter, facebook, apple, google, stb. egyszerre csaptak le a konzervatív felhasználókra. Donald Trumpot is törölték, de erről nyilván mindenki hallott és senkit sem lep meg. Természetesen ez is egy hazugságon alapszik, mert azt állítják, hogy Trump szította az erőszakot, miközben valójában megkérte az embereket, hogy menjenek haza békével. Konzervatív értékekről nem lehet beszélni, mert azonnal jönnek a hazug megbélyegzéseik meg a cenzúra, ellenben olyanokat lehet mondani, hogy Trump követőit meg kéne nyúzni és sóban megforgatni, de minimum átnevelő táborba zárni. Igen, itt tartunk. Nem véletlenül adtam a “Végjáték” címet. A demokraták olyan törvényeket akarnak hozni, ami alapján például Trump követői belföldi terroristának minősülnek. Számomra elképesztő, hogy ilyen megtörténhet 2021-ben. Hazudni, csalni büntetlenül lehet (sőt, jutalom jár érte), aki pedig ez ellen fel mer szólalni, azt átnevelő táborba akarják küldeni. Aztán ott van a parler nevű, twitterre hajazó applikáció, amely direkt konzervatívok számára reklámozta magát a szabad véleménnyilvánítás hirdetésével. Telefonszám kell a regisztrációhoz, illetve igazolvány a hitelesítéshez, ami ugyan nem kötelező, de sok ember élt vele. Hogyhogynem, pár napra rá “meghackelték” és az összes felhasználó adata nyilvánosságra került, amit elkezdtek terjeszteni jószívű liberális barátaink. Ha ehhez hozzávesszük azt az októberben kiszivárogtatott (nem tudni hogy valóban kiszivárogtatás vagy csak valaki szerepjátékosdit játszott) kommunista tervet, ami azt állítja hogy mindenkiről megvannak az adatok, fényképek, minden online tevékenysége és el lesznek ez alapján hallgattattva így vagy úgy, akkor az egy nagyon félelmetes jövőképet fest.

DE!

Mi van, ha ezeket a történéseket direkt hagyják Trumpék, azért, hogy végre felébredjen az emberiség és nemet mondjon a mérhetetlen gonoszságra? Akik ezt olvassák, sokan hallottak a Q-ról és “A Nagy Ébredésről” (The Great Awakening). Azok után, hogy az egész világ végignézte, hogy mennyire korrupt a rendszer és Trumpék bebizonyították, hogy valóban egy háttérhatalom mozgatja koordináltan a szálakat, nem maradt más, mint a remény abban, hogy a Q nem csak valaki szórakozása, hanem hiteles. A Q lényege röviden az emberek felébresztése, az ösztönzés arra, hogy ne higgyünk többé a kérdések nélkül az agymosásnak, gondolkodjunk kritikusan és magunk járjunk utána mindennek. Sok dolgot állít, de nem próbál meggyőzni semmiről, sokszor a Szókratészi-módszert használva kérdéseket tesz fel és arra sarkall, hogy mi magunk találjuk meg a választ. Rengeteg a jel arra, hogy valós a dolog, kezdve onnan, hogy Trump és csapata folyamatosan kikacsint rá, már épp hogy nem csak kimondják, hogy “igen, mi vagyunk mögötte”, vagy amikor percre pontosan megjósol dolgokat. Néha félelmetes (a szó jó értelmében), amiket mond, mintha valami időutazó lenne. Nem kívánom most ezt továbbrészletezni, de lentebb belinkelem az egyik leghíresebb dokumentumfilmet ezzel kapcsolatban, amiből képet kap az ember arról, hogy mi is ez és arról, hogy kik uralják a világot és milyen módon fogunk megszabadulni tőlük. Nagyon fontos, hogy mindenki nézze meg!
Q a legelejétől fogva azt mondja, hogy a katonaság az egyetlen megoldás. Nincs más opció, mert ennyira korrupt minden, köszönhetően annak, hogy mindent behálózott az emberiség közös ellensége. Ezért van most mindenki szeme a Q-n. Félelmetes, de egyben gyönyörű látni azt, ahogy az emberek ébrednek. Ne higgyétek egy percig se, hogy a Q mozgalom pár őrült összeesküvés-elmélet mániás embert takar. Világszerte több millióan vannak már tisztában vele és napról napra rohamosan nő ez a szám.

A fentiek fényében nem meglepő, hogy milyen vehemensen próbálja a média nevetségessé tenni a mozgalmat, cenzúrázni olyan szinten, amit még korábban sosem láttunk. Félnek. Rettegnek. Mert attól függetlenül, hogy a Q valós-e vagy sem, felébresztette az embereket és immunissá tette a hazugságaikra. Tudják ők is, tudjuk mi is, hogy ez itt a vég valamelyik oldal részére. Kérdés, hogy melyik lesz az.

Sarokba szorított vad módjára küzdenek Trump és követői ellen, próbálják megfosztani hátralévő elnökségétől. Na most, még az átlagembernek, akinek fogalma sincs ezekről, még annak is feltűnt, hogy miért csinálják ezt annak ellenére, hogy csupán már egy hétig az. Okkal félnek ennyire? Meglátjuk. Ami tény, hogy jelenleg Washingtonban 20 ezer fős (!) nemzeti gárda tartózkodik és ez a szám folyamatosan növekszik, más nagyvárosokkal egyetemben. Hatalmas szárazföldi, légi, tengeri katonai mozgás van folyamatban. Vajon mire készülnek ekkora haderővel?

A mainstream média az FBI segítségével próbálja beállítani azt, hogy Trump támogatói lázadásra készülnek és ellenük szükséges, de ez csak az előkészület a következő false flag akciókhoz. A cél az, hogy terroristának állíthassák be Trump támogatóit és elvegyék a fegyveteiket örökre, ergo soha többé ne tudjanak lázadni az elnyomók ellen. Trump és a hozzá közeli emberek kifejezetten megkérték az embereket, hogy ne vegyenek részt semmiféle erőszakos akcióban és kerüljék ezeket a felvonulásokat, mert nem ők szervezik és elítélik az ilyesmit, mert ők a “törvény és rend” vonalát képviselik. Tehát ne dőljön be senki annak, ha újra jönnek ezzel a Trump terrorista hazug dumával. Könnyen lehet viszont, hoy azért kell ekkora haderő, hogy gyorsan leverhessék az antifa lázadást.

Q figyelmeztet ezekre, és arra is, hogy történni fog valami nagyon ijesztő (de az is lehet, hogy ez a múlt heti esemény volt az), azonban nem kell pánikolni, mindenki maradjon otthon, nyugodtan, biztonságban lesznek, de ez szükséges ahhoz, hogy sikerüljön a terv. Rengeteg érdekes, furcsa dolog történt az elmúlt időben világszerte, amiket sajnos nem lehet alátámasztani az információs háború közepette, de hamarosan úgyis kiderül, hogy igaz volt-e vagy sem. Vagy megszabadulunk a globális háttérhatalomtól vagy brutális jövő vár az emberiségre.

Azt sok olvasó tudja, hogy a háttérhatalom mindig is 3 világháborút tervezett mielőtt végleg bevezetésre kerül az Új Világrendjük. Az, hogy Kína központi szereplője ennek a történetnek, nagyon beárnyékolja az egész Q dolgot. Egy csettintésnyire van a világháború. Ha Trump marad az elnök, az egy nagyon súlyos csapást mér Kínára, amire egyértelmű, hogy mi lesz a reakciójuk, ha a háttérhatalmon múlik. Azonban úgy néz ki, hogy ez egy globális akció, Kínában és mindenhol másutt is küzdenek épp a háttérhatalommal állítólag.

A jövőre nézve a következő opciókat látom, kezdve a legrosszabbtól a legjobbig:
1. Trump csak egy báb volt a háttérhatalom játékában és arra volt jó, hogy civilháborút robbantsanak ki, illetve megszabadulhassanak az összes szabadon gondolkodó embertől. Vége a szabadságnak, a konzervatívokat, ellenállókat elhallgattattják mindenhol és minden ország úgy fog élni, mint Kína. Kommunista rabszolgaság. Új Világrend.
2. Hasonló az előzőhöz. Trump arra kellett, hogy kirobbanjon a harmadik világháború és csökkentsék a népességet. Ez egyik leghőbb vágyuk, nem is nagyon titkolják. De ebben az esetben legalább nem kell beletörődni a rabszolgaságba. Ennek a vége viszont megint csak az Új Világrend.
3. A Q csak valaki szórakozása, de Trumpék őszintén harcolnak a gonosz ellen, azonban végül elbuknak. Új Világrend.
4. A Q valós, Trumpék állnak mögötte, de nem sikerül a terv. Új Világrend.
5. A Q valós, Trumpék állnak mögötte és világszinten sikerül megszabadulni tőlük. Egy új, gyönyörű korszakba lép az emberiség, ami most még felfoghatatlan számunkra.

Így elsőre nem tűnnek túl jónak a kilátások, de a Q sokkal hitelesebb, mint ahogy azt gondolnánk. Mindig azt hangoztatja, hogy bízzunk és imádkozzunk. Én is azt mondom, tegyünk így és nézzük meg az alábbi dokumentumfilmet, kutassunk, gyarapodjunk és terjesszük a tudást!

“WWG1WGA”
“Nothing Can Stop What Is Coming”
“The Great Awakening”

image source: https://res.cloudinary.com/teepublic/image/private/s–dM3yfPLm–/t_Preview/b_rgb:191919,t_watermark_lock/c_limit,f_jpg,h_630,q_90,w_630/v1554014674/production/designs/4534419_0.jpg


Redpilled Neo

A Cabal bukása (Fall of The Cabal) dokumentumfilm 10 részét itt találjátok:

https://www.vilaghelyzete.com/2020/06/fall-of-cabal-cabal-es-hatterhatalom.html

About Author

Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!
Overlay Image
Felhasználási feltételek
KÉRJÜK FOGADD EL A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKET és irányelveinket!
A honlapunkra való belépéssel elfogadod a felhasználási feltételeinket és irányelveinket, valamint igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ellenkező esetben kérjük hagyd el az oldalt!